시장보고서
상품코드
1300788

세계의 곰팡이 단백질 시장 규모 조사 및 예측 : 유형별, 특성별, 용도별, 지역별 분석(2023-2030년)

Global Fungal Protein Market Size Study & Forecast, by Type (Yeast, Fusarium Venenatum), By Nature (Organic, Conventional), By Application (Food and beverages, Animal Nutrition, Pharmaceuticals, Others), and Regional Analysis, 2023-2030

발행일: | 리서치사: Bizwit Research & Consulting LLP | 페이지 정보: 영문 | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)


※ 본 상품은 영문 자료로 한글과 영문 목차에 불일치하는 내용이 있을 경우 영문을 우선합니다. 정확한 검토를 위해 영문 목차를 참고해주시기 바랍니다.

세계 곰팡이 단백질 시장은 2022년 약 1억 8,777만 달러로 평가되었고, 예측 기간인 2023-2030년에는 9.5% 이상의 건전한 성장률로 성장할 것으로 예상됩니다.

곰팡이 단백질은 곰팡이 기반의 지속 가능한 식품 공급원으로부터 유래한 단백질 유형입니다. 식음료, 동물 영양, 의약품 등 다양한 용도로 사용되고 있습니다. 효모에서 추출한 단백질과 푸사리움(Fusarium) 균에서 추출한 단백질이 있습니다. 단백질, 비타민, 엽산, 미네랄의 우수한 공급원 등 여러 가지 특징을 가지고 있어, 인간의 식음료 용도뿐만 아니라 동물사료에 사용하기에 이상적인 선택입니다. 단백질 함유 식품에 대한 수요 급증, 식물성 식단에 대한 선호도 증가, 동물사료에 대한 사용량 증가, 알레르겐이 없는 식품의 대량 소비, 식습관 변화 등이 세계 시장 수요를 결정하는 주요 요인으로 작용하고 있습니다.

또한, 다양한 질병의 유병률 증가, 건강 인식 증가, 식습관의 변화, 새로운 것을 시도하는 소비자의 적극성 등으로 인해 기능성 식품에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 기능성 식품은 기본적인 영양 식품보다 더 많은 건강상의 이점을 제공합니다. 곰팡이 단백질은 면역 체계와 콜레스테롤 수치에 긍정적인 영향을 미칠 수 있기 때문에 기능성 식품 및 보충제 제조에 사용되어 왔으며, Statista에 따르면 2021년 세계 기능성 식품 및 음료 부문 시장 규모는 약 2,811억 4,000만 달러로 추산되며 2028년에는 5,296억 6,000만 달러에 달할 것으로 예상됩니다. 따라서 기능성 식품 및 음료에 대한 수요 급증은 추정 기간 동안 곰팡이 단백질 시장 성장에 중요한 역할을할 것으로 보입니다. 또한, 대체 육류에 대한 수요 증가와 가공 식품 산업에서 효모 추출물의 사용 증가는 예측 기간 동안 다양한 유리한 기회를 제공합니다. 그러나 다양한 원료 및 제품에 사용되는 원료의 품질에 대한 엄격한 정부 규제와 대체품의 가용성은 2023년에서 2030년까지의 예측 기간 동안 시장 성장에 걸림돌이 되고 있습니다.

세계의 곰팡이 단백질 시장 조사에서 고려된 주요 지역은 아시아태평양, 북미, 유럽, 라틴아메리카, 중동 및 아프리카입니다. 북미는 건강한 제품 채택에 대한 선호도 증가, 제약 산업에서의 사용 증가, 대체 육류 소비 증가로 인해 2022년 시장을 장악했습니다. 반면 아시아태평양은 예측 기간 동안 가장 높은 CAGR로 성장할 것으로 예상됩니다. 기능성 화장품 산업의 발전, 건강 보조 식품 및 단백질이 풍부한 식품에 대한 높은 수요, 그리고 지속 가능하고 친환경적인 생산에 대한 관심이 높아지면서 이 지역 전체 시장 수요를 크게 촉진하고 있습니다.

이 조사의 목적은 최근 몇 년동안 다양한 부문과 국가 시장 규모를 정의하고 향후 몇 년 동안의 가치를 예측하는 것입니다. 이 보고서는 조사 대상 국가 산업의 질적 및 양적 측면을 포함하도록 설계되었습니다.

또한 시장의 미래 성장을 규정하는 촉진요인과 과제와 같은 중요한 측면에 대한 자세한 정보도 제공합니다. 또한, 주요 기업의 경쟁 구도와 제품 제공에 대한 상세한 분석과 함께 이해관계자들이 투자할 수 있는 미시적 시장에서의 잠재적 기회도 포함합니다.

목차

제1장 주요 요약

  • 시장 현황
  • 세계·부문별 시장 추정·예측, 2020-2030년
    • 곰팡이 단백질 시장 : 지역별, 2020-2030년
    • 곰팡이 단백질 시장 : 유형별, 2020-2030년
    • 곰팡이 단백질 시장 : 성질별, 2020-2030년
    • 곰팡이 단백질 시장 : 용도별, 2020-2030년
  • 주요 동향
  • 조사 방법
  • 조사 전제조건

제2장 세계의 곰팡이 단백질 시장 정의와 범위

  • 조사 목적
  • 시장 정의와 범위
    • 산업 발전
    • 조사 범위
  • 조사 대상년도
  • 통화 환산율

제3장 세계의 곰팡이 단백질 시장 역학

  • 곰팡이 단백질 시장에 대한 영향 분석(2020-2030년)
    • 시장 성장 촉진요인
    • 시장이 해결해야 할 과제
    • 시장 기회

제4장 세계의 곰팡이 단백질 시장 산업 분석

  • Porter's Five Forces 모델
    • 공급 기업의 교섭력
    • 바이어의 교섭력
    • 신규 진출업체의 위협
    • 대체품의 위협
    • 경쟁 기업간 경쟁 관계
  • Porter's Five Forces의 영향 분석
  • PEST 분석
    • 정치
    • 경제
    • 사회
    • 기술
    • 환경
    • 법률
  • 주요 투자 기회
  • 주요 성공 전략
  • COVID-19의 영향 분석
  • 파괴적 동향
  • 업계 전문가의 견해
  • 애널리스트의 결론 및 제안

제5장 세계의 곰팡이 단백질 시장 : 유형별

  • 시장 현황
  • 세계의 곰팡이 단백질 시장 : 유형별, 실적-가능성 분석
  • 세계의 곰팡이 단백질 시장 : 유형별, 추정·예측, 2020-2030년
  • 곰팡이 단백질 시장, 하위 부문 분석
    • 효모
    • Fusarium Venenatum

제6장 세계의 곰팡이 단백질 시장 : 성질별

  • 시장 현황
  • 세계의 곰팡이 단백질 시장, 성질별, 실적-가능성 분석
  • 세계의 곰팡이 단백질 시장 : 성질별, 추정·예측, 2020-2030년
  • 곰팡이 단백질 시장, 하위 부문 분석
    • 오가닉
    • 기존

제7장 세계의 곰팡이 단백질 시장 : 용도별

  • 시장 현황
  • 세계의 곰팡이 단백질 시장 : 용도별, 실적-가능성 분석
  • 세계의 곰팡이 단백질 시장 : 용도별, 추정·예측2020-2030년
  • 곰팡이 단백질 시장, 하위 부문 분석
    • 식품 및 음료
    • 동물 영양
    • 의약품
    • 기타

제8장 세계의 곰팡이 단백질 시장 : 지역별 분석

  • 주요 국가
  • 주요 신흥 국가
  • 곰팡이 단백질 시장 지역별 시장 현황
  • 북미
    • 미국
      • 유형별, 추정·예측, 2020-2030년
      • 성질별, 추정·예측, 2020-2030년
      • 용도별, 추정·예측, 2020-2030년
    • 캐나다
  • 유럽의 곰팡이 단백질 시장 현황
    • 영국
    • 독일
    • 프랑스
    • 스페인
    • 이탈리아
    • 기타 유럽
  • 아시아태평양의 곰팡이 단백질 시장 현황
    • 중국
    • 인도
    • 일본
    • 호주
    • 한국
    • 기타 아시아태평양
  • 라틴아메리카의 곰팡이 단백질 시장 현황
    • 브라질
    • 멕시코
  • 중동 및 아프리카
    • 사우디아라비아
    • 남아프리카공화국
    • 기타 중동 및 아프리카

제9장 경쟁 정보

  • 주요 기업의 SWOT 분석
  • 주요 시장 전략
  • 기업 개요
    • Cayman Chemical Company
      • 주요 정보
      • 개요
      • 재무(데이터 입수가 가능한 경우)
      • 제품 개요
      • 최근 동향
    • Chihon Biotechnology Co., Ltd.
    • Duke Thomson's India Pvt. Ltd
    • DuPont de Nemours, Inc.
    • Galactic
    • Mayasan Biotech
    • Merck Group
    • Royal DSM
    • Santa Cruz Biotechnology, Inc
    • Siveele B.V.

제10장 조사 과정

  • 조사 과정
    • 데이터 마이닝
    • 분석
    • 시장 추정
    • 검증
    • 출판
  • 조사 속성
  • 조사 전제조건
LSH 23.07.31

Global Fungal Protein Market is valued at approximately USD 187.77 million in 2022 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 9.5% over the forecast period 2023-2030. Fingal protein is a protein type that is derived from a fungi-based sustainable food source. It is found in various different application sources such as food and beverages, animal nutrition, pharmaceuticals, and others. It includes extract proteins derived from yeast and proteins made from Fusarium venenatum. It offers multiple features, including good source of proteins, vitamins, folic acid, and minerals, which makes it an ideal option for usage in both human food and beverage applications as well as animal feed. The surging demand for protein-reach food products, rising inclination towards plant-based diets, growing usage in animal feed, high consumption of allergen-free food, along with change in dietary patterns are major factors that are stipulating the market demand across the globe.

Additionally, functional foods are high in demand as a result of the rising prevalence of a range of diseases, growing health consciousness, shifting dietary needs, and consumers' openness to trying new things. Functional foods offer additional health advantages over basic nutritional food. Fungal proteins have been used in the production of functional meals and supplements because they may have positive impacts on the immune system and cholesterol levels. As per Statista, in 2021, the global functional food and beverage sector was estimated to be worth around USD 281.14 billion, which is anticipated to grow and reach USD 529.66 billion by 2028. Hence, the surging demand for functional foods & beverages is playing a vital role in the growth of the Fungal Protein Market during the estimated period. Moreover, the increasing demand for meat substitutes, as well as the rising use of yeast extract in the processed food industry present various lucrative opportunities over the forecasting years. However, the imposition of stringent government regulations regarding various ingredients and the quality of ingredients used in the products, along with the availability of alternatives are challenging the market growth throughout the forecast period of 2023-2030.

The key regions considered for the Global Fungal Protein Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Middle East & Africa. North America dominated the market in 2022 owing to the rising preference for the adoption of healthy products, increasing application in the pharmaceutical industry, and growing consumption of meat substitutes. Whereas, Asia Pacific is expected to grow at the highest CAGR over the forecasting years. The development of the cosmeceuticals industry, high demand for health supplement and protein-rich food, as well as rising focus on the sustainable and eco-friendly production are significantly propelling the market demand across the region.

Major market players included in this report are:

  • Cayman Chemical Company
  • Chihon Biotechnology Co., Ltd.
  • Duke Thomson's India Pvt. Ltd
  • DuPont de Nemours, Inc.
  • Galactic
  • Mayasan Biotech
  • Merck Group
  • Royal DSM
  • Santa Cruz Biotechnology, Inc
  • Siveele B.V.

Recent Developments in the Market:

  • In March 2022, Jimmy Joy - a food company pioneering nutritionally complete sustainable meals unveiled the introduction of the fungi-based complete meal. The company stated that they are including Mycofood (fungi-based protein) in their Plenny Shake Active range by collaborating with Eternal - one of the leading biotech companies producing fungi-based protein.

Global Fungal Protein Market Report Scope:

  • Historical Data: 2020 - 2021
  • Base Year for Estimation: 2022
  • Forecast period: 2023-2030
  • Report Coverage: Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
  • Segments Covered: Type, Nature, Application, Region
  • Regional Scope: North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Middle East & Africa
  • Customization Scope: Free report customization (equivalent up to 8 analyst's working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Type:

  • Yeast
  • Fusarium Venenatum

By Nature:

  • Organic
  • Conventional

By Application:

  • Food and beverages
  • Animal Nutrition
  • Pharmaceuticals
  • Others

By Region:

  • North America
  • U.S.
  • Canada
  • Europe
  • UK
  • Germany
  • France
  • Spain
  • Italy
  • ROE
  • Asia Pacific
  • China
  • India
  • Japan
  • Australia
  • South Korea
  • RoAPAC
  • Latin America
  • Brazil
  • Mexico
  • Middle East & Africa
  • Saudi Arabia
  • South Africa
  • Rest of Middle East & Africa

Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary

  • 1.1. Market Snapshot
  • 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2020-2030 (USD Million)
    • 1.2.1. Fungal Protein Market, by Region, 2020-2030 (USD Million)
    • 1.2.2. Fungal Protein Market, by Type, 2020-2030 (USD Million)
    • 1.2.3. Fungal Protein Market, by Nature, 2020-2030 (USD Million)
    • 1.2.4. Fungal Protein Market, by Application, 2020-2030 (USD Million)
  • 1.3. Key Trends
  • 1.4. Estimation Methodology
  • 1.5. Research Assumption

Chapter 2. Global Fungal Protein Market Definition and Scope

  • 2.1. Objective of the Study
  • 2.2. Market Definition & Scope
    • 2.2.1. Industry Evolution
    • 2.2.2. Scope of the Study
  • 2.3. Years Considered for the Study
  • 2.4. Currency Conversion Rates

Chapter 3. Global Fungal Protein Market Dynamics

  • 3.1. Fungal Protein Market Impact Analysis (2020-2030)
    • 3.1.1. Market Drivers
      • 3.1.1.1. Increasing consumption of allergen-free food
      • 3.1.1.2. Surging demand for functional foods & beverages
    • 3.1.2. Market Challenges
      • 3.1.2.1. Imposition of stringent government regulations
      • 3.1.2.2. Availability of alternatives
    • 3.1.3. Market Opportunities
      • 3.1.3.1. Increasing demand for meat substitutes
      • 3.1.3.2. Rising use of yeast extract in the processed food industry

Chapter 4. Global Fungal Protein Market Industry Analysis

  • 4.1. Porter's 5 Force Model
    • 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 4.1.2. Bargaining Power of Buyers
    • 4.1.3. Threat of New Entrants
    • 4.1.4. Threat of Substitutes
    • 4.1.5. Competitive Rivalry
  • 4.2. Porter's 5 Force Impact Analysis
  • 4.3. PEST Analysis
    • 4.3.1. Political
    • 4.3.2. Economical
    • 4.3.3. Social
    • 4.3.4. Technological
    • 4.3.5. Environmental
    • 4.3.6. Legal
  • 4.4. Top investment opportunity
  • 4.5. Top winning strategies
  • 4.6. COVID-19 Impact Analysis
  • 4.7. Disruptive Trends
  • 4.8. Industry Expert Perspective
  • 4.9. Analyst Recommendation & Conclusion

Chapter 5. Global Fungal Protein Market, by Type

  • 5.1. Market Snapshot
  • 5.2. Global Fungal Protein Market by Type, Performance - Potential Analysis
  • 5.3. Global Fungal Protein Market Estimates & Forecasts by Type 2020-2030 (USD Million)
  • 5.4. Fungal Protein Market, Sub Segment Analysis
    • 5.4.1. Yeast
    • 5.4.2. Fusarium Venenatum

Chapter 6. Global Fungal Protein Market, by Nature

  • 6.1. Market Snapshot
  • 6.2. Global Fungal Protein Market by Nature, Performance - Potential Analysis
  • 6.3. Global Fungal Protein Market Estimates & Forecasts by Nature 2020-2030 (USD Million)
  • 6.4. Fungal Protein Market, Sub Segment Analysis
    • 6.4.1. Organic
    • 6.4.2. Conventional

Chapter 7. Global Fungal Protein Market, by Application

  • 7.1. Market Snapshot
  • 7.2. Global Fungal Protein Market by Application, Performance - Potential Analysis
  • 7.3. Global Fungal Protein Market Estimates & Forecasts by Application 2020-2030 (USD Million)
  • 7.4. Fungal Protein Market, Sub Segment Analysis
    • 7.4.1. Food and beverages
    • 7.4.2. Animal Nutrition
    • 7.4.3. Pharmaceuticals
    • 7.4.4. Others

Chapter 8. Global Fungal Protein Market, Regional Analysis

  • 8.1. Top Leading Countries
  • 8.2. Top Emerging Countries
  • 8.3. Fungal Protein Market, Regional Market Snapshot
  • 8.4. North America Fungal Protein Market
    • 8.4.1. U.S. Fungal Protein Market
      • 8.4.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
      • 8.4.1.2. Nature breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
      • 8.4.1.3. Application breakdown estimates & forecasts, 2020-2030
    • 8.4.2. Canada Fungal Protein Market
  • 8.5. Europe Fungal Protein Market Snapshot
    • 8.5.1. U.K. Fungal Protein Market
    • 8.5.2. Germany Fungal Protein Market
    • 8.5.3. France Fungal Protein Market
    • 8.5.4. Spain Fungal Protein Market
    • 8.5.5. Italy Fungal Protein Market
    • 8.5.6. Rest of Europe Fungal Protein Market
  • 8.6. Asia-Pacific Fungal Protein Market Snapshot
    • 8.6.1. China Fungal Protein Market
    • 8.6.2. India Fungal Protein Market
    • 8.6.3. Japan Fungal Protein Market
    • 8.6.4. Australia Fungal Protein Market
    • 8.6.5. South Korea Fungal Protein Market
    • 8.6.6. Rest of Asia Pacific Fungal Protein Market
  • 8.7. Latin America Fungal Protein Market Snapshot
    • 8.7.1. Brazil Fungal Protein Market
    • 8.7.2. Mexico Fungal Protein Market
  • 8.8. Middle East & Africa Fungal Protein Market
    • 8.8.1. Saudi Arabia Fungal Protein Market
    • 8.8.2. South Africa Fungal Protein Market
    • 8.8.3. Rest of Middle East & Africa Fungal Protein Market

Chapter 9. Competitive Intelligence

  • 9.1. Key Company SWOT Analysis
    • 9.1.1. Company 1
    • 9.1.2. Company 2
    • 9.1.3. Company 3
  • 9.2. Top Market Strategies
  • 9.3. Company Profiles
    • 9.3.1. Cayman Chemical Company
      • 9.3.1.1. Key Information
      • 9.3.1.2. Overview
      • 9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
      • 9.3.1.4. Product Summary
      • 9.3.1.5. Recent Developments
    • 9.3.2. Chihon Biotechnology Co., Ltd.
    • 9.3.3. Duke Thomson's India Pvt. Ltd
    • 9.3.4. DuPont de Nemours, Inc.
    • 9.3.5. Galactic
    • 9.3.6. Mayasan Biotech
    • 9.3.7. Merck Group
    • 9.3.8. Royal DSM
    • 9.3.9. Santa Cruz Biotechnology, Inc
    • 9.3.10. Siveele B.V.

Chapter 10. Research Process

  • 10.1. Research Process
    • 10.1.1. Data Mining
    • 10.1.2. Analysis
    • 10.1.3. Market Estimation
    • 10.1.4. Validation
    • 10.1.5. Publishing
  • 10.2. Research Attributes
  • 10.3. Research Assumption
비교리스트
0 건의 상품을 선택 중
상품 비교하기
전체삭제