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축산 및 육류 시장 : 성장, 동향, COVID-19의 영향, 예측(2022-2027년)

Livestock and Meat Market - Growth, Trends, COVID-19 Impact, and Forecasts (2022 - 2027)

리서치사 Mordor Intelligence Pvt Ltd
발행일 2022년 01월 상품코드 1005624
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축산 및 육류 시장 : 성장, 동향, COVID-19의 영향, 예측(2022-2027년) Livestock and Meat Market - Growth, Trends, COVID-19 Impact, and Forecasts (2022 - 2027)
발행일 : 2022년 01월 페이지 정보 : 영문

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세계의 축산 및 육류 시장 규모는 예측 기간(2021-2026년) 중 4.2%의 CAGR로 확대할 것으로 예측됩니다.

COVID-19의 직접적인 영향은 대중에 의한 패닉바잉(panic buying)의 물결이었습니다. 학교, 직장, 레스토랑이 폐쇄되었으므로 가정에서의 식사가 증가함으로써 유제품의 판매, 계란, 육류가 급증했습니다. 이것에 의해 축산 기업은 공급망 혼란에 의한 수요의 증가에 대응하는 것이 어려워졌습니다. 육류 가공 공장의 노동자 집단은 급속히 발전하며 몇몇 국가에서 인간, 동물, 환경 복지에 영향을 미치고, 공장의 폐쇄로 연결되며 그 영향은 식품 연쇄의 하부에서 관찰되고 있습니다. 따라서 COVID-19는 시장에 악영향을 미쳤습니다.

식사 패턴의 변화, 도시화, 인구 및 경제성장으로 인해 아시아태평양 및 라틴아메리카 지역에서 육류 소비의 최대 성장이 예상됩니다. 예를 들면 2018년, 중국은 돼지고기의 절반을 포함한 세계 육류의 약 28.0%를 소비하며, 평균적인 중국인은 연간 약 63.0kg의 육류를 소비하고 있습니다. 세계의 경기후퇴는 낙관적 전망을 유지하고 있는 세계의 육류 시장에 매우 한정된 영향만 미치고 있습니다. 세계에서 인구증가 동향은 또한 세계 육류 및 씨푸드 시장의 성장을 지원하고 있습니다. 동물 사료 생산을 위한 토지와 수자원의 한정된 이용 가능성 및 이 자원의 식량에 대한 사용의 증가는 세계의 육류 산업에서 동물 사료의 수요를 증가시키고 있습니다. 인도, 중국, 브라질, 러시아 등의 국가는 세계에서 가장 급성장하고 있는 경제입니다. 1인당 수입의 증가는 식사 선호도를 단백질이 풍부한 식사로 이동할 것으로 예상됩니다. 그러나 육류 소비 패턴은 국가에 따라 문화적, 종교적 및 기타 소비자 선호도가 있으므로 그 차이는 세계의 지역에 따라 다양하다고 예상됩니다. 세계의 배합사료 산업을 둘러싼 환경 규제 및 항생제 등 몇개의 사료첨가물에 대한 엄격한 규제는 배합사료 시장에 대한 과제로서 기능하고 있으며, 이에 따라 축산업에 영향을 미치고 있습니다.

축산 및 육류 시장에 대해 조사했으며, 시장의 개요와 동물 유형별, 지역별 동향 및 시장에 참여하는 기업의 개요 등을 정리하여 전해드립니다.

목차

제1장 서론

제2장 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 시장 역학

  • 시장 개요
  • 시장 촉진요인
  • 시장 억제요인
  • Porter's Five Forces 분석

제5장 시장 세분화

  • 동물 유형별
    • 반추동물
    • 가금
    • 돼지
    • 양식
  • 지역별
    • 북미
    • 유럽
    • 아시아태평양
    • 남미
    • 아프리카

제6장 시장 기회 및 향후 전망

제7장 COVID-19의 시장에 대한 영향 평가

KSA 21.05.27

The global livestock and meat market is projected to register a CAGR of 4.2% during the forecast period (2021-2026). The immediate impact of COVID-19 was a wave of panic buying by the public. A sudden increase in dairy sales, egg, meat due to an increase in meals being prepared at home, with schools, workplaces, and restaurants closed. This has made it difficult for the livestock companies to cater to the increasing demand due to disruptions in the supply chain. Clusters of cases among workers in meat processing plants evolved quickly to affect the human, animal, and environmental welfare in several countries leading to the shutdown of plants, and the effects are observed down the food chain. Thus, COVID-19 had a negative impact on the market studied. The highest growth of meat consumption is expected from the Asia-Pacific and Latin American regions, because of changing diet patterns, urbanization, population, and economic growth. For example, in 2018 China consumes around 28.0% of the world's meat, including half of its pork, and an average Chinese person consumes around 63.0 kg of meat a year. The worldwide economic downturn has had a very limited effect on the global meat market, which has maintained its positive outlook. Globally, increasing population trends are also supporting the growth of the world meat and seafood market. Limited availability of land and water resources for animal feed production, and increasing use of these resources for food are increasing the demand for animal feed in the global meat industry. Countries such as India, China, Brazil, and Russia are among the world's fastest growing economies; rise in per capita income is expected to shift dietary preferences toward protein-rich diets. However, meat consumption patterns are expected to remain significantly different in various parts of the world because of cultural, religious, and other consumer preference factors in different countries. Environmental regulations surrounding the global compound feed industry, and strict regulations on few feed additives, like antibiotics, are acting as challenges to the compound feed market, thereby effecting the livestock industry.

Key Market Trends

Increasing Demand for Animal Protein

According to WHO, the annual meat production is projected to increase from 218.0 million metric ton in 1997-1999 to 376.0 million metric ton by 2030. This is due to the growing demand for protein-rich food, primarily driven by the rise in health consciousness among consumers globally.​ The increase in the demand for animal protein, along with the growing consumer preference for low-fat and high-protein diet, has led to remarkable rise in the consumption of animal protein across the world. This trend has been driven by the influence of western cuisines across Africa, Asia-Pacific, and especially the Middle East. In 2015, exporters in Malaysia focused on expanding their processed food product lineup, in order to address the inadequacy of offerings in the international halal meat market. ​The growing consumption of processed poultry and pork meat is expected to drive the global demand for livestock and meat industry.

Asia- Pacific is leading the market

Asia- Pacific in particular China is registering high growth in the global livestock and meat industry. This is due to changes in the dietary patterns by Chinese consumers since lifestyles have gradually become more rapid pace. On top of that, disposable incomes have risen. Consumption of processed meat has been steadily increasing, in line with growth in income which drives the meat market in the country. China's demand for food and meat continues to rise in terms of both quantity and quality, with local meat supplies limited by land, feed, water, and supply chain issues, China has to import a significant proportion of the meat from Australia, Brazil, Uruguay, and Argentina.​ With increasing modernization and urbanization across China, demand for western-influenced low-temperature meat products, such as bacon and ham products drives the meat market. ​ China accounts for 49% of the global pork consumption, consuming 28% of the world's meat supply, which is way ahead of Europe and the United States with 21 and 9.7 million metric tons, respectively. Hence, the consumption demand from China is anticipated to drive the growth of the livestock and meat industry.

Additional Benefits:

  • The market estimate (ME) sheet in Excel format
  • 3 months of analyst support

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION

  • 1.1 Study Assumptions and Market Definition
  • 1.2 Scope of the Study

2 RESEARCH METHODOLOGY

3 EXECUTIVE SUMMARY

4 MARKET DYNAMICS

  • 4.1 Market Overview
  • 4.2 Market Drivers
  • 4.3 Market Restraints
  • 4.4 Porter's Five Force Analysis
    • 4.4.1 Threat of New Entrants
    • 4.4.2 Bargaining Power of Buyers
    • 4.4.3 Bargaining Power of Suppliers
    • 4.4.4 Threat of Substitute Products
    • 4.4.5 Intensity of Competitive Rivalry

5 MARKET SEGMENTATION

  • 5.1 Animal Type
    • 5.1.1 Ruminants
    • 5.1.2 Poultry
    • 5.1.3 Swine
    • 5.1.4 Aquaculture
  • 5.2 Geography
    • 5.2.1 North America
      • 5.2.1.1 United Sates
      • 5.2.1.2 Canada
      • 5.2.1.3 Mexico
      • 5.2.1.4 Rest of North America
    • 5.2.2 Europe
      • 5.2.2.1 United Kingdom
      • 5.2.2.2 Germany
      • 5.2.2.3 Denmark
      • 5.2.2.4 Spain
      • 5.2.2.5 Italy
      • 5.2.2.6 France
      • 5.2.2.7 Russia
      • 5.2.2.8 Rest of Europe
    • 5.2.3 Asia-Pacific
      • 5.2.3.1 China
      • 5.2.3.2 Japan
      • 5.2.3.3 India
      • 5.2.3.4 Australia
      • 5.2.3.5 Thailand
      • 5.2.3.6 Indonesia
      • 5.2.3.7 Rest of Asia-Pacific
    • 5.2.4 South America
      • 5.2.4.1 Brazil
      • 5.2.4.2 Argentina
      • 5.2.4.3 Rest of South America
    • 5.2.5 Africa
      • 5.2.5.1 South Africa
      • 5.2.5.2 Rest of Africa

6 MARKET OPPORTUNITIES AND FUTURE TRENDS

7 AN ASSESSMENT OF COVID-19 IMPACT ON THE MARKET

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