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버섯 재배 시장 예측(-2030년) : 유형별, 단계별, 형태별, 원재료별, 유통 채널별, 용도별, 지역별 세계 분석

Mushroom Cultivation Market Forecasts to 2030 - Global Analysis By Type, Phase, Form, Raw Material, Distribution Channel, Application and By Geography

발행일: | 리서치사: Stratistics Market Research Consulting | 페이지 정보: 영문 175+ Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)


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Stratistics MRC에 따르면 세계의 버섯 재배 시장은 2023년에 197억 7,000만 달러를 차지하고 예측 기간 중 CAGR 5.9%로 성장하며, 2030년에는 295억 3,000만 달러에 달할 전망입니다.

소자본과 가용 공간으로 시작할 수 있는 가장 유리한 농업 벤처 중 하나는 버섯 재배입니다. 많은 사람들이 버섯 재배에 관심을 가지기 시작했고, 2차 정보로 버섯 재배에 관심을 가지게 되었습니다. 버섯 재배는 현재 가장 수익성이 높고 성공적인 산업입니다. 버섯 재배는 농가의 어려움을 빠르게 이익으로 바꾸기 때문에 꾸준히 인기를 얻고 있습니다.

중국경영연구원에 따르면 중국은 세계 최대의 식용버섯 생산국으로 2017년 연간 수확량이 3,842만 톤에 달했습니다. 이는 세계 총생산량의 약 75%를 차지합니다.

시장 역학 :

촉진요인

소비자의 건강에 대한 인식이 높아지고 있음

세계 버섯 재배 시장은 예측 기간 중 성장을 가속할 것으로 예상됩니다. 고영양, 저지방, 저콜레스테롤 식품에 대한 소비자 수요가 세계 성장을 가속할 것으로 예상됩니다. 버섯은 장과 면역 건강을 지원하는 섬유질과 소화 효소를 함유하고 있으며, 건강 보조 식품으로 활용도가 높아지고 있습니다. 또한 외식 산업의 폭발적인 성장으로 레스토랑, 호텔, 카페테리아 수요가 증가하고 있습니다. 또한 스무디, 소스, 수프에 곰팡이 분말을 첨가함으로써 버섯 재배는 영양과 건강상의 이점을 제공할 수 있습니다.

억제요인

계절적 변동

세계 버섯 재배 시장은 예측 기간 중 성장을 저해할 것으로 예상됩니다. 버섯은 온도, 습도, 빛의 변화에 매우 민감하기 때문에 특정 계절에 가장 잘 자라는 시기가 있습니다. 예를 들어 어떤 유형의 버섯은 고온과 습도가 높은 곳을 선호하고, 어떤 버섯은 저온과 습도가 낮은 곳을 선호합니다. 따라서 계절의 변동은 시장에서의 버섯의 재고 상황과 가격에 큰 영향을 미치기 때문에 농가이 일년 내내 안정적인 버섯을 공급하기 어렵습니다. 또한 버섯의 유형에 따라서는 지역이나 국가에 따라 공급이 제한되어 있으므로 계절에 따라 수급이 변동될 수 있습니다.

기회 :

최신 기술 채택 증가

예상 기간 중 버섯 재배 시장은 성장을 가속할 것으로 예상됩니다. 주요 시장 기업이 전산화 및 자동화 기술과 같은 첨단 기술을 도입하는 데 주력함에 따라 버섯의 상업적 생산이 증가할 것입니다. 이는 예측 기간 중 세계 버섯 재배 시장 확대에 있으며, 시장 참여자들에게 다양한 기회를 창출할 것으로 예상됩니다. 그러나 퇴비화, 비퇴비화 기질에서의 버섯 재배, 컴퓨터 모니터링, 자동화된 버섯 수확, 산란층 준비 및 기질 살균을위한 새로운 기술과 같은 현대 기술의 개발과 발전은 향후 수년간 버섯 재배의 생산성을 향상시킬 것으로 예상됩니다.

위협

경쟁 식품과의 경쟁

세계 버섯 재배 시장은 성장에 제동이 걸릴 것으로 예상됩니다. 육류, 닭고기, 생선, 기타 채소 등 수많은 다른 식품들이 시장에서 버섯과 경쟁하고 있습니다. 육류 대체 식품, 특히 식물성 햄버거와 소시지의 인기가 높아짐에 따라 육류 대체 식품으로서 버섯에 대한 수요가 감소할 수 있습니다. 또한 일부 버섯은 다른 품종보다 더 인기 있는 품종이 있으므로 특정 품종에 대한 소비자의 선호도도 경쟁에 영향을 미칠 수 있습니다.

COVID-19의 영향:

버섯 재배 산업은 COVID-19 팬데믹으로 인해 큰 영향을 받고 있습니다. 공급 부족과 가격 상승은 세계 공급망의 혼란이 투입물 조달에 영향을 미친 결과다. 또한 버섯의 대부분을 소비하는 외식업계 수요가 감소하면서 매출이 감소하고 농가의 매출이 악화되고 있습니다. 현지 생산 및 지속 가능한 방식으로 재배된 버섯에 대한 수요 증가는 전염병으로 인해 식품 안전과 위생에 대한 가치관이 강조된 결과입니다. 이러한 장애물에도 불구하고 버섯 재배 산업은 탄력성을 입증하고 판매 채널을 다양화하고, 새로운 시장을 조사했으며,, 생산성과 효율성을 높이기 위해 새로운 기술을 도입하여 변화하는 시장 환경에 적응하고 있습니다.

예측기간 중, 양송이버섯 부문이 가장 큰 비중을 차지할 것으로 예상 :

버섯 재배 시장에서 세계에서 가장 많이 재배되고 소비되는 버섯 품종은 양송이버섯으로 예측 기간 중 가장 큰 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다. 이 버섯은 요리 용도에 잘 적응하고 맛이 순하고 재배가 비교적 쉽습니다. 샐러드, 수프, 볶음, 피자 등 다양한 요리에 자주 사용됩니다. 또한 양송이버섯은 인기가 높고 수요가 많기 때문에 세계 식료품점 및 슈퍼마켓에서 널리 판매되고 있습니다.

통조림 분야는 예측 기간 중 가장 높은 CAGR을 기록할 것으로 예상 :

예측 기간 중 버섯 재배 시장의 CAGR은 통조림 부문이 가장 높을 것으로 예상됩니다. 이는 통조림이 편리하고 유통기한이 길기 때문에 고객 및 푸드서비스 업체들이 선호하기 때문입니다. 식품 산업에서 버섯 가공품 및 통조림은 수프, 소스, 그레이비 소스 등 다양한 요리의 재료로 자주 사용됩니다. 또한 온라인 식료품점 및 E-Commerce 플랫폼의 성장으로 소비자들이 버섯 가공품 및 통조림 제품을 더 쉽게 구매할 수 있게 되면서 수요가 증가하고 시장도 확대되고 있습니다.

가장 큰 점유율을 차지하는 지역 :

유럽은 생산과 소비 측면에서 예상 기간 중 버섯 재배에서 가장 큰 시장 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다. 주요 버섯 생산 및 수출국으로는 네덜란드, 폴란드, 프랑스가 있으며, 주요 버섯 소비국으로는 독일, 영국, 이탈리아가 있습니다. 탄탄한 요리 전통과 버섯이 건강에 좋다는 인식이 높아지면서 유럽에서 버섯에 대한 수요가 증가하는 주요 요인입니다. 그러나 이 지역의 풍부한 음식 전통, 버섯의 영양학적 이점에 대한 지식 증가, 중요한 버섯 생산자와 소비자의 존재로 인해 유럽은 현재 버섯 재배의 세계에서 지배적인 위치를 차지하고 있습니다.

CAGR이 가장 높은 지역 :

버섯 재배 시장은 중국, 인도, 일본 등의 국가에서 수요가 증가함에 따라 아시아태평양에서 가장 높은 CAGR로 성장할 것으로 예상됩니다. 또한 버섯 재배를 위한 새로운 기술 개발, 버섯 재배에 대한 정부의 유리한 정책 및 보조금, 버섯의 건강 효과에 대한 소비자의 인식 증가도 이 지역 시장 확대에 기여할 것으로 예상됩니다. 또한 인도와 같은 국가에서 채식주의자 및 비건 채식주의자의 식습관이 점차 수용되고 있는 것도 이 지역의 버섯 재배 시장 확대에 기여할 것으로 예상됩니다.

주요 발전

2019년 8월, Walsh Mushrooms Group은 슈퍼마켓 기업 ALDI에 버섯 공급을 확대했습니다. Evesham(영국에 위치한 센터)의 생산자가 ALDI에 버섯을 공급하는 새로운 5년 계약이 2019년부터 시작되었습니다.

2019년 1월, South Mill Mushrooms와 Champ's Mushrooms는 북미를 대표하는 버섯 생산 및 공급업체를 설립하기 위해 힘을 합쳤습니다. 이번 협약으로 South Mill Mushrooms는 미국과 캐나다 전역의 모든 버섯 시장 부문에서 증가하는 수요에 대응할 수 있게 되었습니다.

2018년 10월, Walsh Mushrooms Group은 2년 동안 27만 9,492달러를 투자하여 비타민 D가 강화된 버섯을 출시하고 새로운 식품 지위를 부여받았습니다.

본 보고서의 내용

  • 지역 및 국가별 시장 점유율 평가
  • 신규 진입기업에 대한 전략적 제안
  • 2021년, 2022년, 2023년, 2026년, 2030년 시장 데이터를 다루고 있습니다.
  • 시장 동향(촉진요인, 억제요인, 기회, 위협, 과제, 투자 기회, 권장 사항)
  • 시장 추정에 기반한 주요 사업 부문에 대한 전략적 제안
  • 주요 공통 트렌드를 매핑한 경쟁 구도
  • 상세한 전략, 재무 및 최근 동향을 포함한 기업 개요
  • 최신 기술 발전을 매핑하는 공급망 동향

무료 커스터마이제이션 서비스 :

이 보고서를 구독하는 고객에게는 다음 중 하나의 무료 커스터마이제이션 옵션을 제공합니다.

  • 기업 개요
    • 추가 시장 기업의 종합적 프로파일링(3사까지)
    • 주요 기업의 SWOT 분석(3사까지)
  • 지역 세분화
    • 고객의 관심에 따른 주요 국가별 시장 추정 및 예측, CAGR(주 : 실현 가능성 체크에 따름)
  • 경쟁 벤치마킹
    • 제품 포트폴리오, 지역적 입지, 전략적 제휴에 기반한 주요 기업의 벤치마킹

목차

제1장 주요 요약

제2장 서문

  • 주요 요약
  • 이해관계자
  • 조사 범위
  • 조사 방법
    • 데이터 마이닝
    • 데이터 분석
    • 데이터 검증
    • 조사 어프로치
  • 조사 소스
    • 1차 조사 정보원
    • 2차 조사 정보원
    • 전제조건

제3장 시장 동향 분석

  • 촉진요인
  • 억제요인
  • 기회
  • 위협
  • 애플리케이션 분석
  • 신흥 시장
  • COVID-19의 영향

제4장 Porters Five Force 분석

  • 공급 기업의 교섭력
  • 구매자의 교섭력
  • 대체품의 위협
  • 신규 진출업체의 위협
  • 경쟁 기업간 경쟁 관계

제5장 세계의 버섯 재배 시장 : 유형별

  • 양송이버섯
  • 느타리버섯
  • 크레미니 버섯
  • 표고버섯
  • 포토벨로 버섯
  • 기타 종류

제6장 세계의 버섯 재배 시장 : 단계별

  • 퇴비화
  • 산란
  • 케이싱
  • Cropping
  • Pinning
  • 수확
  • 기타 단계

제7장 세계의 버섯 재배 시장 : 형태별

  • 통조림
  • 냉동
  • 신선
  • 건조
  • 기타 형태

제8장 세계의 버섯 재배 시장 : 원재료별

  • 동물 유래
  • 바이오 기반 산업 폐기물
  • 기타 원재료

제9장 세계의 버섯 재배 시장 : 유통 채널별

  • 오프라인
  • 온라인
  • 기타 유통 채널

제10장 세계의 버섯 재배 시장 : 용도별

  • 침구
  • 쿠션
  • 기타 용도

제11장 세계의 버섯 재배 시장 : 지역별

  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
    • 멕시코
  • 유럽
    • 독일
    • 영국
    • 이탈리아
    • 프랑스
    • 스페인
    • 기타 유럽
  • 아시아태평양
    • 일본
    • 중국
    • 인도
    • 호주
    • 뉴질랜드
    • 한국
    • 기타 아시아태평양
  • 남미
    • 아르헨티나
    • 브라질
    • 칠레
    • 기타 남미
  • 중동 및 아프리카
    • 사우디아라비아
    • 아랍에미리트
    • 카타르
    • 남아프리카공화국
    • 기타 중동 및 아프리카

제12장 주요 발전

  • 계약, 파트너십, 제휴, 합병사업
  • 인수합병
  • 신제품 출시
  • 사업 확대
  • 기타 주요 전략

제13장 기업 개요

  • Bluff City Fungi
  • Cargill, Incorporated
  • Commercial Mushroom Producers Ltd.
  • F.H.U Julita Kucewicz
  • Fresh Mushroom Europe
  • Gourmet Mushrooms, Inc.
  • Hirano Mushroom LLC
  • Italian Mushroom SAS
  • Lambert Spawn
  • Monaghan Group
  • Monterey Mushrooms
  • Mushroom SAS
  • Mycoterra Farm
  • Phillips Mushroom Farms
  • Polar Shiitake Oy
  • Rheinische Pilz Zentrale GmbH
  • Smithy Mushrooms Ltd.
  • Societa Agricola Porretta
  • South Mill Mushrooms Sales
  • Walsh Mushroom Group
KSA 23.08.08

According to Stratistics MRC, the Global Mushroom Cultivation Market is accounted for $19.77 billion in 2023 and is expected to reach $29.53 billion by 2030 growing at a CAGR of 5.9% during the forecast period. One of the most advantageous agricultural ventures that can be launched with little capital and available space is mushroom cultivation. Many people are becoming more and more interested in mushroom farming as a secondary source. Mushroom farming is currently the most lucrative and successful industry. Because it quickly converts farmers' arduous labor into profit, it is steadily gaining popularity.

According to the China Business Research Institute, the country was the largest edible mushroom producer at a global level and reached an estimated annual yield of 38.42 million tonnes in 2017. This accounted for about 75% of the total global output.

Market Dynamics:

Driver:

Rising consumer awareness of health

The global Mushroom Cultivation market expected to drive growth during the forecast period. Consumer demand for foods that are high in nutrients and low in fat and cholesterol is anticipated to fuel global growth. Because it contains fibers and digestive enzymes that support gut and immune health, its use in dietary supplements has increased. Moreover, the explosive growth of the food service industry is driving up demand for restaurants, hotels, and cafeterias. And also, by incorporating fungus powders into smoothies, sauces, and soups, mushroom cultivation can offer nutritional and health benefits.

Restraint:

Seasonal changes

The global Mushroom Cultivation market expected to hinder growth during the forecast period. Since mushrooms are extremely sensitive to changes in temperature, humidity, and light certain seasons are usually when they grow the best. For instance, while some types of mushrooms prefer warm temperatures and high humidity, others prefer cooler temperatures and low humidity. Accordingly, it can be challenging for farmers to maintain a steady supply of mushrooms throughout the year because seasonal variations can have a significant impact on the availability and cost of mushrooms on the market. Furthermore, regional or national restrictions on the availability of some mushroom species may cause seasonal variations in supply and demand.

Opportunity:

Increase in the adoption of the newest technologies

During the anticipated period, the market for mushroom cultivation is anticipated to fuel growth. As the major market players increase their efforts to adopt cutting-edge technologies like computerized and automated technologies, the commercial production of mushrooms will rise. This is expected to create a wide range of opportunities for market players in the expansion of the global mushroom cultivation market during the forecast period. However, the development and advancement of contemporary technologies, such as composting, growing mushrooms on non-composted substrate, computerized monitoring, automated mushroom harvesting, and new techniques for preparing spawn and sterilizing substrate, will boost the productivity of mushroom culture in the years to come.

Threat:

Competition from competing food items

Growth is anticipated to be hampered by the global mushroom cultivation market. Numerous other foods, such as meat, poultry, fish, and other vegetables, compete with mushrooms on the market. The demand for mushrooms as a meat substitute may decline as a result of the growing popularity of meat substitutes, particularly plant-based burgers and sausages. Additionally, since some varieties of mushrooms are more popular than others, consumer preferences for particular varieties may also have an impact on competition.

COVID-19 Impact:

The mushroom cultivation industry has been greatly impacted by the COVID-19 pandemic. Supply shortages and price increases are the result of disruptions in global supply chains that have affected the availability of inputs. Furthermore, reducing sales and harming farmers' profitability is the industry's decreased demand, which comes from the foodservice sector, where a large portion of mushrooms are consumed. An increase in demand for locally sourced and sustainably grown mushrooms has resulted from the pandemic's emphasis on the value of food safety and hygiene. Despite these obstacles, the mushroom cultivation industry has proven resilient and has adjusted to the shifting market conditions by diversifying its sales channels, investigating new markets, and putting new technologies to use to boost productivity and efficiency.

The Button mushrooms segment is expected to be the largest during the forecast period:

The mushroom variety most frequently grown and consumed worldwide in the mushroom cultivation market is the button mushroom, which is expected to hold the largest share during the forecast period. These mushrooms are adaptable in terms of their culinary uses, have a mild flavor, and are relatively simple to grow. They are frequently used in many different dishes, such as salads, soups, stir-fries, and pizzas, among others. Moreover, button mushrooms are widely accessible in grocery stores and supermarkets all over the world due to their popularity and high demand.

The canned segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period:

During the anticipated period, the mushroom cultivation market's highest CAGR is anticipated to be in the canned segment. This is a result of their convenience and longer shelf life, which make them a well-liked option among customers and foodservice providers. In the food industry, processed and canned mushrooms are frequently used as an ingredient in a variety of dishes, such as soups, sauces, and gravies. Moreover, the growth of online grocery stores and e-commerce platforms has made it simpler for consumers to buy processed and canned mushrooms, which has increased demand for them and their market growth.

Region with largest share:

In terms of both production and consumption, the European region is anticipated to hold the largest market share for mushroom cultivation during the anticipated period. Major mushroom producers and exporters include the Netherlands, Poland, and France, while major mushroom consumers include Germany, the UK, and Italy. The robust culinary traditions and rising public awareness of the health benefits of mushrooms are the main factors driving Europe's high demand for mushrooms. However, due to the region's rich culinary traditions, increasing knowledge of the nutritional benefits of mushrooms, and the presence of significant mushroom producers and consumers, Europe currently holds a dominant position in the world of mushroom cultivation.

Region with highest CAGR:

The mushroom cultivation market is predicted to grow at the highest CAGR in Asia-Pacific due to rising demand in nations like China, India, and Japan. The development of new technologies for mushroom cultivation, favorable government initiatives and subsidies for mushroom farming, rising consumer awareness of the health benefits of mushrooms, and other factors are also anticipated to contribute to the market's expansion in this region. Moreover, it is also anticipated that the rising acceptance of vegetarian and vegan diets in nations like India will aid in the expansion of the regional mushroom cultivation market.

Key players in the market

Some of the key players in Mushroom Cultivation market include Bluff City Fungi, Cargill, Incorporated, Commercial Mushroom Producers Ltd., F.H.U Julita Kucewicz, Fresh Mushroom Europe, Gourmet Mushrooms, Inc., Hirano Mushroom LLC, Italian Mushroom SAS, Lambert Spawn, Monaghan Group, Monterey Mushrooms, Mushroom SAS, Mycoterra Farm, Phillips Mushroom Farms, Polar Shiitake Oy, Rheinische Pilz Zentrale GmbH, Smithy Mushrooms Ltd., Societa Agricola Porretta, South Mill Mushrooms Sales and Walsh Mushroom Group.

Key Developments:

In August 2019, Walsh Mushrooms Group expanded to supply its mushrooms to ALDI, which is a supermarket company. A new five-year deal began in 2019 to supply mushrooms for ALDI by the growers of Evesham (England-based center).

In January 2019, South Mill Mushrooms and Champ's Mushrooms combined forces to create the leading mushroom producer and supplier in North America. This agreement helped South Mill Mushrooms meet rising demand in all mushroom marketplace segments throughout the United States and Canada.

In October 2018, Walsh Mushrooms Group launched a vitamin D enriched mushroom following a USD 279,492 investment in a two-year project, which was granted Novel Food Status.

Types Covered:

  • Button Mushroom
  • Oyster Mushroom
  • Cremini Mushrooms
  • Shiitake Mushroom
  • Portobello Mushroom
  • Other Types

Phases Covered:

  • Composting
  • Spawning
  • Casing
  • Cropping
  • Pinning
  • Harvesting
  • Other Phases

Forms Covered:

  • Canned
  • Frozen
  • Fresh
  • Dried
  • Other Forms

Raw Materials Covered:

  • Animal Based
  • Bio-Based Industrial Trash
  • Other Raw Materials

Distribution Channels Covered:

  • Offline
  • Online
  • Other Distribution Channels

Applications Covered:

  • Bedding
  • Cushions
  • Other Applications

Regions Covered:

  • North America
    • US
    • Canada
    • Mexico
  • Europe
    • Germany
    • UK
    • Italy
    • France
    • Spain
    • Rest of Europe
  • Asia Pacific
    • Japan
    • China
    • India
    • Australia
    • New Zealand
    • South Korea
    • Rest of Asia Pacific
  • South America
    • Argentina
    • Brazil
    • Chile
    • Rest of South America
  • Middle East & Africa
    • Saudi Arabia
    • UAE
    • Qatar
    • South Africa
    • Rest of Middle East & Africa

What our report offers:

  • Market share assessments for the regional and country-level segments
  • Strategic recommendations for the new entrants
  • Covers Market data for the years 2021, 2022, 2023, 2026, and 2030
  • Market Trends (Drivers, Constraints, Opportunities, Threats, Challenges, Investment Opportunities, and recommendations)
  • Strategic recommendations in key business segments based on the market estimations
  • Competitive landscaping mapping the key common trends
  • Company profiling with detailed strategies, financials, and recent developments
  • Supply chain trends mapping the latest technological advancements

Free Customization Offerings:

All the customers of this report will be entitled to receive one of the following free customization options:

  • Company Profiling
    • Comprehensive profiling of additional market players (up to 3)
    • SWOT Analysis of key players (up to 3)
  • Regional Segmentation
    • Market estimations, Forecasts and CAGR of any prominent country as per the client's interest (Note: Depends on feasibility check)
  • Competitive Benchmarking
    • Benchmarking of key players based on product portfolio, geographical presence, and strategic alliances

Table of Contents

1 Executive Summary

2 Preface

  • 2.1 Abstract
  • 2.2 Stake Holders
  • 2.3 Research Scope
  • 2.4 Research Methodology
    • 2.4.1 Data Mining
    • 2.4.2 Data Analysis
    • 2.4.3 Data Validation
    • 2.4.4 Research Approach
  • 2.5 Research Sources
    • 2.5.1 Primary Research Sources
    • 2.5.2 Secondary Research Sources
    • 2.5.3 Assumptions

3 Market Trend Analysis

  • 3.1 Introduction
  • 3.2 Drivers
  • 3.3 Restraints
  • 3.4 Opportunities
  • 3.5 Threats
  • 3.6 Application Analysis
  • 3.7 Emerging Markets
  • 3.8 Impact of Covid-19

4 Porters Five Force Analysis

  • 4.1 Bargaining power of suppliers
  • 4.2 Bargaining power of buyers
  • 4.3 Threat of substitutes
  • 4.4 Threat of new entrants
  • 4.5 Competitive rivalry

5 Global Mushroom Cultivation Market, By Type

  • 5.1 Introduction
  • 5.2 Button Mushroom
  • 5.3 Oyster Mushroom
  • 5.4 Cremini Mushrooms
  • 5.5 Shiitake Mushroom
  • 5.6 Portobello Mushroom
  • 5.7 Other Types

6 Global Mushroom Cultivation Market, By Phase

  • 6.1 Introduction
  • 6.2 Composting
  • 6.3 Spawning
  • 6.4 Casing
  • 6.5 Cropping
  • 6.6 Pinning
  • 6.7 Harvesting
  • 6.8 Other Phases

7 Global Mushroom Cultivation Market, By Form

  • 7.1 Introduction
  • 7.2 Canned
  • 7.3 Frozen
  • 7.4 Fresh
  • 7.5 Dried
  • 7.6 Other Forms

8 Global Mushroom Cultivation Market, By Raw Material

  • 8.1 Introduction
  • 8.2 Animal Based
  • 8.3 Bio-Based Industrial Trash
  • 8.4 Other Raw Materials

9 Global Mushroom Cultivation Market, By Distribution Channel

  • 9.1 Introduction
  • 9.2 Offline
  • 9.3 Online
  • 9.4 Other Distribution Channels

10 Global Mushroom Cultivation Market, By Application

  • 10.1 Introduction
  • 10.2 Bedding
  • 10.3 Cushions
  • 10.4 Other Applications

11 Global Mushroom Cultivation Market, By Geography

  • 11.1 Introduction
  • 11.2 North America
    • 11.2.1 US
    • 11.2.2 Canada
    • 11.2.3 Mexico
  • 11.3 Europe
    • 11.3.1 Germany
    • 11.3.2 UK
    • 11.3.3 Italy
    • 11.3.4 France
    • 11.3.5 Spain
    • 11.3.6 Rest of Europe
  • 11.4 Asia Pacific
    • 11.4.1 Japan
    • 11.4.2 China
    • 11.4.3 India
    • 11.4.4 Australia
    • 11.4.5 New Zealand
    • 11.4.6 South Korea
    • 11.4.7 Rest of Asia Pacific
  • 11.5 South America
    • 11.5.1 Argentina
    • 11.5.2 Brazil
    • 11.5.3 Chile
    • 11.5.4 Rest of South America
  • 11.6 Middle East & Africa
    • 11.6.1 Saudi Arabia
    • 11.6.2 UAE
    • 11.6.3 Qatar
    • 11.6.4 South Africa
    • 11.6.5 Rest of Middle East & Africa

12 Key Developments

  • 12.1 Agreements, Partnerships, Collaborations and Joint Ventures
  • 12.2 Acquisitions & Mergers
  • 12.3 New Product Launch
  • 12.4 Expansions
  • 12.5 Other Key Strategies

13 Company Profiling

  • 13.1 Bluff City Fungi
  • 13.2 Cargill, Incorporated
  • 13.3 Commercial Mushroom Producers Ltd.
  • 13.4 F.H.U Julita Kucewicz
  • 13.5 Fresh Mushroom Europe
  • 13.6 Gourmet Mushrooms, Inc.
  • 13.7 Hirano Mushroom LLC
  • 13.8 Italian Mushroom SAS
  • 13.9 Lambert Spawn
  • 13.10 Monaghan Group
  • 13.11 Monterey Mushrooms
  • 13.12 Mushroom SAS
  • 13.13 Mycoterra Farm
  • 13.14 Phillips Mushroom Farms
  • 13.15 Polar Shiitake Oy
  • 13.16 Rheinische Pilz Zentrale GmbH
  • 13.17 Smithy Mushrooms Ltd.
  • 13.18 Societa Agricola Porretta
  • 13.19 South Mill Mushrooms Sales
  • 13.20 Walsh Mushroom Group
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