시장보고서
상품코드
1261205

세계의 미생물 배양 시장 규모 조사 및 예측 : 유형별, 최종사용자 산업별, 지역별 분석(2022-2029년)

Global Microbial Culture Market Size study & Forecast, by Type, by End-user Industry, and Regional Analysis, 2022-2029

발행일: | 리서치사: Bizwit Research & Consulting LLP | 페이지 정보: 영문 | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

※ 본 상품은 영문 자료로 한글과 영문 목차에 불일치하는 내용이 있을 경우 영문을 우선합니다. 정확한 검토를 위해 영문 목차를 참고해주시기 바랍니다.

미생물 배양은 미생물을 배양액에서 제어된 조건 하에서 번식시키고 증식시키는 방법입니다.

분자 생물학 분야에서 가장 기본적인 진단 방법 중 하나입니다. 베이커리·과자류, 유제품, 과일·야채, 음식·음식, 기타 최종사용자 산업 등, 식품·음료 업계에 큰 장점을 가져옵니다. 미생물 배양시장은 식음료의 증가와 바이오방부제의 채용 등의 요인으로 확대되고 있습니다.

2020년 Statista에 따르면 2022년 식품·음료 분야의 매출은 약 7억 4,000만 달러였습니다. 또한 연간 성장률은 7.95% 정도로 예상됩니다. 그리고 2026년에는 10억 5,000만 달러의 가치를 달성할 것으로 예측됩니다. 게다가 Statista에 따르면 2021년 세계의 기능성 식품·음료 시장은 2,811억 4,000만 달러가 되어, 2021년부터 2028년까지 약 9.5%의 복합 연간 성장률로 성장해, 2028년까지 5,000억 달러 에 도달할 것으로 예상됩니다. 발효 식품의 소비량 증가와 시장 관계자의 적극적인 노력이 시장에 유리한 기회를 창출하고 있습니다. 그러나 대체품의 위협은 2022년부터 2029년까지의 예측 기간을 통해 시장 성장을 방해합니다.

미생물 배양 세계 시장 조사에서 고려되는 주요 지역은 아시아태평양, 북미, 유럽, 중남미 및 기타 라틴아메리카를 포함합니다. 아시아태평양은 미생물 배양 식품의 생산량 증가, 시장 관계자의 기술 혁신과 개발 활동의 활발화로 매출액으로 시장을 독점하고 있습니다. 또한 아시아태평양지역은 최종사용자산업의 수요 증가와 발효식품 채용 등의 요인으로 인해 예측기간 동안 크게 성장할 것으로 예상됩니다.

이 연구의 목적은 최근 몇 년 동안 다양한 부문와 국가의 시장 규모를 밝히고 앞으로 수년간의 시장 규모를 예측하는 것입니다. 이 보고서는 조사 대상 국가의 산업의 질적 및 양적 측면을 통합하도록 설계되었습니다.

또한 시장의 미래 성장을 규정하는 촉진요인과 과제 등 중요한 측면에 대한 자세한 정보도 제공하고 있습니다. 또한 주요 기업의 경쟁 상황과 제품 제공에 대한 상세한 분석과 함께 이해관계자가 투자할 수 있는 마이크로 시장에서의 잠재적인 기회도 포함하고 있습니다.

목차

제1장 주요 요약

  • 마켓 스냅샷
  • 세계·부문별 시장 추정·예측, 2019-2029년
    • 미생물 배양 시장, 지역별, 2019-2029년
    • 미생물 배양의 시장, 유형별, 2019-2029년
    • 미생물 배양 시장, 최종사용자별, 2019-2029년
  • 주요 동향
  • 조사 방법
  • 조사의 가정

제2장 미생물 배양 세계 시장 정의와 범위

  • 조사 목적
  • 시장 정의와 범위
    • 조사 대상 범위
    • 산업의 진화
  • 본 조사의 대상이 된 해
  • 환율 변환율

제3장 미생물 배양 세계 시장 역학

  • 미생물 배양의 시장 영향 분석(2019-2029년)
    • 시장 촉진요인
      • 식음료 업계의 고조
      • 바이오 방부제의 채용
    • 시장의 과제
      • 대체품의 위협
    • 시장 기회
      • 발효 식품의 소비량 증가
      • 시장 관계자의 적극적인 대처

제4장 미생물 배양 세계 시장 산업 분석

  • Porter's 5 Force 모델
    • 공급기업의 협상력
    • 구매자의 협상력
    • 신규 참가업체의 위협
    • 대체품의 위협
    • 경쟁 기업간 경쟁 관계
  • Porter's 5 Force 모델에 대한 미래적 접근(2019-2029년)
  • PEST 분석
    • 정치적
    • 경제적
    • 소셜
    • 테크니컬
  • 투자 채용 모델
  • 애널리스트의 권고와 결론
  • 주요 투자 기회
  • 주요 성공 전략

제5장 위험 평가: COVID-19의 영향

  • COVID-19가 업계에 미치는 전체적인 영향에 대한 평가
  • COVID-19 이전과 COVID-19 이후의 시장 시나리오

제6장 미생물 배양 세계 시장 : 유형별

  • 마켓 스냅샷
  • 미생물 배양 세계 시장 : 유형별, 실적 - 잠재력 분석
  • 미생물 배양 세계 시장 유형별 추정·예측 2019-2029
  • 미생물 배양 시장, 서브 부문 분석
    • 스타터 배양
    • 보조 및 아로마 배양
    • 프로바이오틱스

제7장 미생물 배양 세계 시장 : 최종사용자별

  • 마켓 스냅샷
  • 미생물 배양 세계 시장 : 최종사용자별, 실적 - 잠재력 분석
  • 미생물 배양 세계 시장 최종사용자별 추정·예측 2019-2029
  • 미생물 배양 시장, 서브 부문 분석
    • 베이커리·과자류
    • 유제품
    • 과일과 채소
    • 음료
    • 기타 최종사용자 산업

제8장 미생물 배양 세계 시장 : 지역별 분석

  • 미생물 배양 시장, 지역별 시장 스냅샷
  • 북미
    • 미국
      • 유형별 추정·예측, 2019-2029년
      • 최종사용자별 추정·예측, 2019-2029년
    • 캐나다
  • 유럽 미생물 배양 시장 스냅샷
    • 영국
    • 독일
    • 프랑스
    • 스페인
    • 이탈리아
    • 기타 유럽
  • 아시아태평양 미생물 배양 시장의 스냅샷
    • 중국
    • 인도
    • 일본
    • 호주
    • 한국
    • 기타 아시아태평양
  • 라틴아메리카의 미생물 배양 시장의 스냅샷
    • 브라질
    • 멕시코
  • 세계 기타 지역

제9장 경쟁 정보

  • 주요 시장 전략
  • 기업 개요
    • Chr. Hansen
      • 주요 정보
      • 개요
      • 재무(데이터의 입수가 가능한 경우만)
      • 제품 개요
      • 최근 동향
    • DuPont De Numors Inc.
    • Koninklijke DSM NV
    • Mediterranea Biotecnologie SRL
    • Himedia Laboratories
    • Ingredion Incorporated
    • Kerry Group
    • Givaudan SA(Naturex)
    • Dalton Biotechnologie

제10장 조사 프로세스

  • 조사 프로세스
    • 데이터 마이닝
    • 분석
    • 시장 추정
    • 밸리데이션
    • 출판
  • 조사의 특징
  • 조사의 가정
ksm 23.04.28

The global Microbial Culture Market is valued at approximately USD XX billion in 2021 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than XX % over the forecast period 2022-2029. Microbial Culture is a method by which microorganisms are multiplied by letting them reproduce in culture medium under controlled conditions. It is one of the most basic diagnostic methods used across molecular biology. It has major advantages across food and beverage industry including Bakery and Confectionery, Dairy, Fruits and Vegetables, Beverages, and Other End-user Industries. The Microbial Culture market is expanding because of factors such as the rising food & beverages industry and adoption of bio-preservatives

According to Statista in 2020, the food and drink segmented generated revenue of around USD 0.74 billion in 2022. It is anticipated to grow with an annual growth rate of around 7.95% . And projected to attain the value of worth USD 1.05 billion by 2026. Additionally, as per Statista - 2021, the global functional foods and beverage market was valued at USD 281.14 billion and it further projected to grow at a compound annual growth rate of about 9.5 percent between 2021 and 2028 to reach USD 500 billion by 2028. Whereas rising consumption of fermented foods and favorable initiatives by market players create lucrative opportunities for the market. However, the threat of substitutes hampers the market growth throughout the forecast period of 2022-2029.

The key regions considered for the Global Microbial Culture Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and the Rest of the World. Asia Pacific dominated the market in terms of revenue, owing to the increasing production of microbial food cultures , rising innovation and development activities by market players. Also the Asia Pacific is expected to grow significantly during the forecast period, owing to factors such as rising demand from end-user industries and adoption of fermented food in the forecast period .

Major market players included in this report are:

  • Chr. Hansen
  • DuPont De Numors Inc.
  • Koninklijke DSM NV
  • Mediterranea Biotecnologie SRL
  • Himedia Laboratories
  • Ingredion Incorporated
  • Kerry Group
  • Givaudan SA (Naturex)
  • Dalton Biotechnologie

Recent Developments in the Market:

  • In February 2022, CHr. Hansen has launched VEGA boost cultures which allows the development of breakthrough dairy free cream cheese.
  • In February 2022, DuPont and Celanese has signed an agreement to divest number of materials and mobility segments including the Engineering Polymers business line and select product lines within the Performance Resins and Advanced Solutions business lines for a transaction value of USD 11.0 billion.

Global Microbial Culture Market Report Scope:

  • Historical Data: 2019-2020-2021
  • Base Year for Estimation: 2021
  • Forecast period: 2022-2029
  • Report Coverage: Revenue forecast, Company Ranking, Competitive Landscape, Growth factors, and Trends
  • Segments Covered: Type, End-user, Region
  • Regional Scope: North America; Europe; Asia Pacific; Latin America; Rest of the World
  • Customization Scope: Free report customization (equivalent up to 8 analyst's working hours) with purchase. Addition or alteration to country, regional & segment scope*

The objective of the study is to define market sizes of different segments & countries in recent years and to forecast the values to the coming years. The report is designed to incorporate both qualitative and quantitative aspects of the industry within countries involved in the study.

The report also caters detailed information about the crucial aspects such as driving factors & challenges which will define the future growth of the market. Additionally, it also incorporates potential opportunities in micro markets for stakeholders to invest along with the detailed analysis of competitive landscape and product offerings of key players. The detailed segments and sub-segment of the market are explained below.

By Type:

  • Starter Cultures,
  • Adjunct and Aroma Cultures,
  • Probiotics

By End-user Industry:

  • Bakery and Confectionery,
  • Dairy,
  • Fruits and Vegetables,
  • Beverages,
  • Other End-user Industries

By Region:

  • North America
  • U.S.
  • Canada
  • Europe
  • UK
  • Germany
  • France
  • Spain
  • Italy
  • ROE
  • Asia Pacific
  • China
  • India
  • Japan
  • Australia
  • South Korea
  • RoAPAC
  • Latin America
  • Brazil
  • Mexico
  • Rest of the World

Table of Contents

Chapter 1. Executive Summary

  • 1.1. Market Snapshot
  • 1.2. Global & Segmental Market Estimates & Forecasts, 2019-2029 (USD Billion)
    • 1.2.1. Microbial Culture Market, by Region, 2019-2029 (USD Billion)
    • 1.2.2. Microbial Culture Market, by Type, 2019-2029 (USD Billion)
    • 1.2.3. Microbial Culture Market, by End-User, 2019-2029 (USD Billion)
  • 1.3. Key Trends
  • 1.4. Estimation Methodology
  • 1.5. Research Assumption

Chapter 2. Global Microbial Culture Market Definition and Scope

  • 2.1. Objective of the Study
  • 2.2. Market Definition & Scope
    • 2.2.1. Scope of the Study
    • 2.2.2. Industry Evolution
  • 2.3. Years Considered for the Study
  • 2.4. Currency Conversion Rates

Chapter 3. Global Microbial Culture Market Dynamics

  • 3.1. Microbial Culture Market Impact Analysis (2019-2029)
    • 3.1.1. Market Drivers
      • 3.1.1.1. Rising food and beverages industry
      • 3.1.1.2. Adoption of bio-preservatives
    • 3.1.2. Market Challenges
      • 3.1.2.1. Threat of substitutes
    • 3.1.3. Market Opportunities
      • 3.1.3.1. Rising consumption of fermented foods
      • 3.1.3.2. Favourable initiatives by market players

Chapter 4. Global Microbial Culture Market Industry Analysis

  • 4.1. Porter's 5 Force Model
    • 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 4.1.2. Bargaining Power of Buyers
    • 4.1.3. Threat of New Entrants
    • 4.1.4. Threat of Substitutes
    • 4.1.5. Competitive Rivalry
  • 4.2. Futuristic Approach to Porter's 5 Force Model (2019-2029)
  • 4.3. PEST Analysis
    • 4.3.1. Political
    • 4.3.2. Economical
    • 4.3.3. Social
    • 4.3.4. Technological
  • 4.4. Investment Adoption Model
  • 4.5. Analyst Recommendation & Conclusion
  • 4.6. Top investment opportunity
  • 4.7. Top winning strategies

Chapter 5. Risk Assessment: COVID-19 Impact

  • 5.1. Assessment of the overall impact of COVID-19 on the industry
  • 5.2. Pre COVID-19 and post COVID-19 Market scenario

Chapter 6. Global Microbial Culture Market, by Type

  • 6.1. Market Snapshot
  • 6.2. Global Microbial Culture Market by Type, Performance - Potential Analysis
  • 6.3. Global Microbial Culture Market Estimates & Forecasts by Type 2019-2029 (USD Billion)
  • 6.4. Microbial Culture Market, Sub Segment Analysis
    • 6.4.1. Starter Cultures,
    • 6.4.2. Adjunct and Aroma Cultures,
    • 6.4.3. Probiotics

Chapter 7. Global Microbial Culture Market, by End-user

  • 7.1. Market Snapshot
  • 7.2. Global Microbial Culture Market by End-user, Performance - Potential Analysis
  • 7.3. Global Microbial Culture Market Estimates & Forecasts by End-user2019-2029 (USD Billion)
  • 7.4. Microbial Culture Market, Sub Segment Analysis
    • 7.4.1. Bakery and Confectionery,
    • 7.4.2. Dairy,
    • 7.4.3. Fruits and Vegetables,
    • 7.4.4. Beverages,
    • 7.4.5. Other End-user Industries

Chapter 8. Global Microbial Culture Market, Regional Analysis

  • 8.1. Microbial Culture Market, Regional Market Snapshot
  • 8.2. North America Microbial Culture Market
    • 8.2.1. U.S. Microbial Culture Market
      • 8.2.1.1. Type breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
      • 8.2.1.2. End-User breakdown estimates & forecasts, 2019-2029
    • 8.2.2. Canada Microbial Culture Market
  • 8.3. Europe Microbial Culture Market Snapshot
    • 8.3.1. U.K. Microbial Culture Market
    • 8.3.2. Germany Microbial Culture Market
    • 8.3.3. France Microbial Culture Market
    • 8.3.4. Spain Microbial Culture Market
    • 8.3.5. Italy Microbial Culture Market
    • 8.3.6. Rest of Europe Microbial Culture Market
  • 8.4. Asia-Pacific Microbial Culture Market Snapshot
    • 8.4.1. China Microbial Culture Market
    • 8.4.2. India Microbial Culture Market
    • 8.4.3. Japan Microbial Culture Market
    • 8.4.4. Australia Microbial Culture Market
    • 8.4.5. South Korea Microbial Culture Market
    • 8.4.6. Rest of Asia Pacific Microbial Culture Market
  • 8.5. Latin America Microbial Culture Market Snapshot
    • 8.5.1. Brazil Microbial Culture Market
    • 8.5.2. Mexico Microbial Culture Market
  • 8.6. Rest of The World Microbial Culture Market

Chapter 9. Competitive Intelligence

  • 9.1. Top Market Strategies
  • 9.2. Company Profiles
    • 9.2.1. Chr. Hansen
      • 9.2.1.1. Key Information
      • 9.2.1.2. Overview
      • 9.2.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
      • 9.2.1.4. Product Summary
      • 9.2.1.5. Recent Developments
    • 9.2.2. DuPont De Numors Inc.
    • 9.2.3. Koninklijke DSM NV
    • 9.2.4. Mediterranea Biotecnologie SRL
    • 9.2.5. Himedia Laboratories
    • 9.2.6. Ingredion Incorporated
    • 9.2.7. Kerry Group
    • 9.2.8. Givaudan SA (Naturex)
    • 9.2.9. Dalton Biotechnologie

Chapter 10. Research Process

  • 10.1. Research Process
    • 10.1.1. Data Mining
    • 10.1.2. Analysis
    • 10.1.3. Market Estimation
    • 10.1.4. Validation
    • 10.1.5. Publishing
  • 10.2. Research Attributes
  • 10.3. Research Assumption
비교리스트
0 건의 상품을 선택 중
상품 비교하기
전체삭제