공지 : 도쿄증권거래소 JASDAQ 스탠다드 시장 신규 상장 관련 안내

Global Information
회사소개 | 문의 | 비교리스트

푸드서비스 업계의 주요 동향(2021년) : 시장 개요, 주요 동향, 사례 연구

Top Trends in Foodservice 2021 - Market Overview, Key Trends and Case Studies

리서치사 GlobalData
발행일 2020년 12월 상품 코드 1000663
페이지 정보 영문 30 Pages
가격
US $ 1,950 ₩ 2,262,000 PDF (Single User License) help
1명만 이용할 수 있는 라이선스입니다. PDF 파일은 Copy & Paste가 가능합니다. 인쇄횟수에 제한은 없으나, 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위에 준합니다.
US $ 3,900 ₩ 4,524,000 PDF (Site License) help
동일 사업장 내 모든 분들이 공유하여 사용할 수 있습니다. 이용 인원수에 제한은 없습니다. PDF 파일은 Copy & Paste가 가능합니다. PDF 내의 컨텐츠 인쇄는 제한이 없으나, 전체보고서에 대한 제본은 원칙적으로 2부까지만 허용되며, 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위에 준합니다.
US $ 5,850 ₩ 6,786,000 PDF (Global License) help
동일 기업의 모든 분들이 이용할 수 있는 라이선스입니다. 이용 인원수에 제한은 없으며, 해외 사업장 및 100% 자회사는 동일 기업으로 간주됩니다. PDF 파일은 Copy & Paste가 가능합니다. PDF 내의 컨텐츠 인쇄는 제한이 없으나, 전체보고서에 대한 제본은 원칙적으로 10부까지만 허용되며, 인쇄물의 이용 범위는 PDF 이용 범위에 준합니다.


푸드서비스 업계의 주요 동향(2021년) : 시장 개요, 주요 동향, 사례 연구 Top Trends in Foodservice 2021 - Market Overview, Key Trends and Case Studies
발행일 : 2020년 12월 페이지 정보 : 영문 30 Pages

본 상품은 영문 자료로 한글과 영문목차에 불일치하는 내용이 있을 경우 영문을 우선합니다. 정확한 검토를 위해 영문목차를 참고해주시기 바랍니다.

푸드서비스 업계는 2020년에 전례 없는 압력을 받았습니다. 광범위한 록다운 및 정부 규제, 새로운 위생 프로토콜에 의해 독립계 브랜드 푸드서비스 사업자의 대부분은 조업정지를 피할 수 없게 되었습니다. 한편, 디지털화가 시장 부활의 열쇠로서 크게 기능했습니다. 2021년에는 기업의 사회적 책임(CSR)에 대한 대응 및 식물성 고기의 제공, 가상 공간에서 새로운 시장 기회의 추구 등의 동향이 뚜렷해지고 있습니다.

세계 푸드서비스 업계의 최신 동향에 대해 분석했으며, 최근 시장의 주요 동향 및 그것이 각 기업의 사업 확대에 미치는 영향, 대기업의 사례(Starbucks, Dunkin Donuts, 딜리버리 애그리게이터 각사 등), 향후 시장의 기회와 과제 등의 정보를 정리하여 전해드립니다.

목차

목차

  • 개요
  • 사업 전략과 경기동향
  • 소비자 동향(2021년)
  • 새로운 개념
  • 결론

부록

KSA 21.05.18

"Top Trends in Foodservice 2021 - Market Overview, Key Trends and Case Studies" published by GlobalData provides topline analysis of the top trends in foodservice, creating new obstacles and opportunities for operators.

2020 brought unprecedented pressure to the foodservice industry, with widespread closures, government restrictions, and new hygiene protocals all bringing independent and branded foodservice operators alike to a screeching halt. Digitalization was key to bringing the market back to life. With 2021 around the corner, wthis report aims to dissect the key trends that businesses should focus on moving into 2021, including a continued focus on Corporate social responsibility, the rise of plant-based alongside this, as well as the new opportunities within the virtual space.

The report includes -

  • Market Overview of what key trends are manifesting in foodservice
  • Deep dive into how these key trends are impacting businesses.
  • Spotlight on CSR and plant-based
  • Short Case studies lookign at Starbucks, Dunkin Donuts, Delivery Aggregators, and others concepts like Virtual Food Halls.

Scope

  • Many consumers have had fun experimenting with home cooking, learning recipes and exploring new ingredients.
  • Ethical considerations are ever-more closely related in the age of social media and high focus on corporate social responsibility.
  • Plant-based meat is already established as a huge and growing market.

Reasons to Buy

  • Consumer Insight focused analysis of top trends in foodservice and what they mean for operators as well as the market as a whole.
  • Learn about core drivers of the market shifts and how these are likely to play out in the future from a consumer insight perspective.
  • Relevant case studies will allow readers to learn from and apply lessons discovered from key developments in the market.

Table of Contents

Table of Contents

  • Executive Summary
  • Business Strategies and Economic Trends
  • Consumer Trends in 2021
  • New Concepts
  • Final Take Outs

Appendix

Back to Top
전화 문의
F A Q