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락타아제 시장 규모 : 공급원별, 용도별, 형태별, 성장 전망, 지역별 전망, 세계 예측(2024-2032년)

Lactase Market Size - By Source (Animal, Fungus, Plants), By Application (Milk, Yogurt, Ice cream, Cheese, Dietary Supplement), By Form (Liquid, Dry), Growth Prospects, Regional Outlook & Global Forecast, 2024 - 2032

발행일: | 리서치사: Global Market Insights Inc. | 페이지 정보: 영문 180 Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

    
    
    




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락타아제 시장은 2024년부터 2032년까지 연평균 6.3%의 성장률을 기록할 것으로 예상됩니다.

유당 불내증은 인구의 상당 부분을 차지하며 유제품을 섭취하면 소화 장애를 유발합니다. 유당불내증에 대한 인식이 높아짐에 따라 유당 소화를 돕는 락타아제 보충제에 대한 수요가 증가하여 시장 성장을 주도하고 있습니다.

또한, 건강, 윤리적 또는 식습관상의 이유로 식물성 또는 유당을 사용하지 않는 대체 식품을 선택하는 소비자가 증가함에 따라 F&B 제조업체는 이러한 수요를 충족시키기 위해 유당 분해 효소를 제품에 통합하고 있습니다. 생명과학 기업 Chr Hansen과 Novozymes의 락타아제 효소 사업을 통합하여 인수했습니다.

락타아제 산업은 공급원, 용도, 형태, 지역별로 구분됩니다.

식물 유래 부문은 식물성 대체품에 대한 소비자 선호도가 높아지고 유당이 없는 제품에 대한 수요가 증가함에 따라 예측 기간 동안 상당한 성장이 예상됩니다. 건강, 환경 또는 윤리적 이유로 식물성 식단을 채택하는 사람들이 증가함에 따라 유제품 및 유당이 없는 제품 생산을 촉진하기 위해 식물성 락타아제 효소에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 또한, 생명공학 및 효소 공학의 발전으로 곰팡이와 박테리아를 포함한 다양한 식물에서 락타아제 효소를 추출하고 정제할 수 있게 되었습니다.

아이스크림의 인기는 전 세계적으로 계속 증가하고 있으며, 특히 유당불내증을 앓고 있는 사람들이 기호식품이면서도 소화가 잘 되는 과자를 찾는 경향이 높아짐에 따라 아이스크림 분야는 2024-2032년 동안 시장에서 주목할 만한 수익을 창출할 것으로 예상됩니다. 제조업체들은 락타아제 효소를 제형에 통합하여 락토오스 프리 또는 저유당 아이스크림을 생산하여 더 넓은 소비자층을 수용하고 식이 제한에 대응할 수 있도록 하고 있습니다. 또한 효소 기술의 혁신으로 기존 아이스크림의 질감, 풍미, 크림 같은 맛을 유지하면서 유당을 효과적으로 분해하는 락타아제 효소가 개발되고 있습니다.

유럽의 락타아제 산업은 식품 안전에 대한 엄격한 규제 기준으로 인해 2032년까지 큰 성장률을 보일 것으로 예상됩니다. 유럽 소비자들 사이에서 유당 및 유제품을 함유하지 않는 식습관에 대한 선호도가 높아짐에 따라 건강 지향적 및 식습관 선호도가 높아지면서 제품 수요가 증가하고 있습니다. 또한, 효소 기술과 바이오 가공 방법의 발전은 연구개발에 대한 투자 증가와 함께 지역 산업의 성장을 더욱 촉진할 것입니다.

목차

제1장 조사 방법과 조사 범위

제2장 주요 요약

제3장 락타아제 산업 인사이트

  • 생태계 분석
    • 원료 공급업체
    • 제조업체
    • 이익률 분석
    • 유통 채널 분석
    • 최종사용자
    • 벤더 매트릭스
      • 주요 원재료 공급업체 리스트
      • 주요 제조업체/공급업체 리스트
      • 주요/잠재 고객 리스트
  • 기술 상황
  • 규제 상황
  • 업계에 대한 영향요인
    • 성장 촉진요인
      • 유당불내증 유병률 상승
      • 무유당과 데어리 프리 제품에 대한 수요 증가
      • 식품·음료 업계의 용도 확대
    • 업계의 잠재적 리스크와 과제
      • 고비용 인식
  • 가격 분석
    • 지역별 가격 설정
    • 비용 구조 분석
      • 연구개발 비용
      • 제조·설비 비용
      • 원재료비
      • 유통 비용
      • 영업 비용
      • 잡비
  • 혁신과 지속가능성
    • 특허 분석
  • 성장성 분석
  • Porters 분석
  • PESTEL 분석

제4장 경쟁 상황

  • 소개
  • 기업 점유율
    • 지역별 점유율
  • 시장 경쟁 분석
  • 경쟁 포지셔닝 매트릭스
  • 전략 전망 매트릭스

제5장 락타아제 시장 규모와 예측 : 공급원별 2018-2032년

  • 주요 소스 동향
  • 동물성
  • 균류
  • 식물

제6장 락타아제 시장 규모와 예측 : 용도별 2018-2032년

  • 주요 용도 동향
  • 우유
  • 요구르트
  • 아이스크림
  • 치즈
  • 식이보충제
  • 기타

제7장 락타아제 시장 규모와 예측 : 형태별 2018-2032년

  • 주요 형태 동향
  • 액체
  • 드라이

제8장 락타아제 시장 규모와 예측 : 지역별 2018-2032년

  • 주요 동향 : 지역별
  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
  • 유럽
    • 독일
    • 영국
    • 프랑스
    • 이탈리아
    • 스페인
    • 러시아
  • 아시아태평양
    • 중국
    • 인도
    • 일본
    • 한국
    • 호주
    • 인도네시아
    • 말레이시아
  • 라틴아메리카
    • 브라질
    • 멕시코
    • 아르헨티나
  • 중동 및 아프리카
    • 남아프리카공화국
    • 사우디아라비아
    • 아랍에미리트

제9장 기업 개요

  • Amano Enzyme Inc.
  • Alpavit Käserei Champignon Hofmeister GmbH & Co. KG
  • Armor Pharma
  • BASF SE
  • Chr. Hansen Holding A/S
  • DFE Pharma
  • DSM Nutritional Products
  • Kerry Group Plc
  • Lactose India Limited
  • Meggle Excipients & Technology
  • Merck & Co., KgAa
  • Novozymes A/S
  • Valio Ltd.
ksm 24.03.22

Lactase Market is anticipated to record a CAGR of 6.3% from 2024 to 2032, driven by the increasing prevalence of lactose intolerance among the global population. It affects a substantial portion of the population, leading to digestive discomfort upon consuming dairy products. As awareness about lactose intolerance grows, there is a rising demand for lactase supplements to aid in the digestion of lactose, thereby driving the growth of the market.

Additionally, with an increasing number of consumers opting for plant-based or lactose-free alternatives due to health, ethical, or dietary reasons, F&B manufacturers are incorporating lactase enzymes into their products to cater to this demand. In February 2024, food and drinks manufacturing & distribution company Kerry Group acquired the combined lactase enzymes business of bioscience companies Chr Hansen and Novozymes.

Lactase industry is segmented on the basis of source, application, form, and region.

Plant segment is poised for substantial growth in the forecast period, due to the increasing consumer preference for plant-based alternatives and the rising demand for lactose-free products. As more individuals adopt plant-based diets for health, environmental, or ethical reasons, there is a growing need for lactase enzymes derived from plant sources to facilitate the production of dairy-free and lactose-free products. Additionally, advancements in biotechnology and enzyme engineering have enabled the extraction and purification of lactase enzymes from various plant sources, including fungi and bacteria.

Ice cream segment will generate notable revenues for the market during 2024-2032, as its popularity continues to rise globally, particularly among lactose-intolerant individuals seeking indulgent yet digestible treats. Manufacturers are increasingly incorporating lactase enzymes into their formulations to create lactose-free or reduced-lactose ice cream varieties, catering to a broader consumer base and addressing dietary restrictions. Moreover, innovations in enzyme technology have led to the development of lactase enzymes that maintain the texture, flavor, and creaminess of traditional ice cream while effectively breaking down lactose.

Europe lactase industry is slated to witness a significant growth rate through 2032, attributed to the stringent regulatory standards regarding food safety. The growing inclination of lactose-free and dairy-free diets among European consumers, driven by health consciousness and dietary preferences, fuels the product demand. Moreover, advancements in enzyme technology and bioprocessing methods, coupled with increasing investments in R&D further stimulates the regional industry growth.

Table of Contents

Chapter 1 Methodology & Scope

  • 1.1 Market scope & definition
  • 1.2 Base estimates & workings
  • 1.3 Forecast parameters
  • 1.4 Data sources
    • 1.4.1 Primary
    • 1.4.2 Data mining source
      • 1.4.2.1 Paid source
      • 1.4.2.2 Public source

Chapter 2 Executive Summary

  • 2.1 Lactase industry 360 degree synopsis, 2018 - 2032
  • 2.2 Business trends
  • 2.3 Source trends
  • 2.4 Application trends
  • 2.5 Form trends
  • 2.6 Regional trends

Chapter 3 Lactase Industry Insights

  • 3.1 Industry ecosystem analysis
    • 3.1.1 Raw material suppliers
    • 3.1.2 Manufacturers
    • 3.1.3 Profit margin analysis
    • 3.1.4 Distribution channel analysis
    • 3.1.5 End-users
    • 3.1.6 Vendor matrix
      • 3.1.6.1 List of key raw material suppliers
      • 3.1.6.2 List of key manufacturers/suppliers
      • 3.1.6.3 Lits of key/potential customers
  • 3.2 Technology landscape
  • 3.3 Regulatory landscape
    • 3.3.1 North America
    • 3.3.2 Europe
    • 3.3.3 Asia Pacific
    • 3.3.4 Latin America
    • 3.3.5 Middle East & Africa
  • 3.4 Industry impact forces
    • 3.4.1 Growth drivers
      • 3.4.1.1 Rising prevalence of lactose intolerance
      • 3.4.1.2 Increasing demand for Lactose-Free and Dairy-Free products
      • 3.4.1.3 Expanding application in food and beverage industry
    • 3.4.2 Industry pitfalls & challenges
      • 3.4.2.1 Perceived high cost
  • 3.5 Pricing analysis
    • 3.5.1 Regional pricing
      • 3.5.1.1 North America
      • 3.5.1.2 Europe
      • 3.5.1.3 Asia Pacific
      • 3.5.1.4 Latin America
      • 3.5.1.5 Middle East & Africa
    • 3.5.2 Cost structure analysis
      • 3.5.2.1 R&D cost
      • 3.5.2.2 Manufacturing & equipment cost
      • 3.5.2.3 Raw material cost
      • 3.5.2.4 Distribution cost
      • 3.5.2.5 Operating cost
      • 3.5.2.6 Miscellaneous cost
  • 3.6 Innovation & sustainability
    • 3.6.1 Patent analysis
  • 3.7 Growth potential analysis
  • 3.8 Porter's analysis
  • 3.9 PESTEL analysis

Chapter 4 Competitive Landscape, 2023

  • 4.1 Introduction
  • 4.2 Company market share, 2023
    • 4.2.1 Company market share, by region, 2023
      • 4.2.1.1 North America
      • 4.2.1.2 Europe
      • 4.2.1.3 Asia Pacific
      • 4.2.1.4 Latin America
      • 4.2.1.5 Middle East & Africa
  • 4.3 Competitive analysis of market player
  • 4.4 Competitive positioning matrix
  • 4.5 Strategic outlook matrix

Chapter 5 Lactase Market Size and Forecast, By Source 2018 - 2032

  • 5.1 Key source trends
  • 5.2 Animal
  • 5.3 Fungus
  • 5.4 Plants

Chapter 6 Lactase Market Size and Forecast, By Application2018 - 2032

  • 6.1 Key application trend
  • 6.2 Milk
  • 6.3 Yogurt
  • 6.4 Ice cream
  • 6.5 Cheese
  • 6.6 Dietary supplement
  • 6.7 Other

Chapter 7 Lactase Market Size and Forecast, By Form 2018 - 2032

  • 7.1 Key form trends
  • 7.2 Liquid
  • 7.3 Dry

Chapter 8 Lactase Market Size and Forecast, By Region 2018 - 2032

  • 8.1 Key trends, by region
  • 8.2 North America
    • 8.2.1 U.S.
    • 8.2.2 Canada
  • 8.3 Europe
    • 8.3.1 Germany
    • 8.3.2 UK
    • 8.3.3 France
    • 8.3.4 Italy
    • 8.3.5 Spain
    • 8.3.6 Russia
  • 8.4 Asia Pacific
    • 8.4.1 China
    • 8.4.2 India
    • 8.4.3 Japan
    • 8.4.4 South Korea
    • 8.4.5 Australia
    • 8.4.6 Indonesia
    • 8.4.7 Malaysia
  • 8.5 Latin America
    • 8.5.1 Brazil
    • 8.5.2 Mexico
    • 8.5.3 Argentina
  • 8.6 MEA
    • 8.6.1 South Africa
    • 8.6.2 Saudi Arabia
    • 8.6.3 UAE

Chapter 9 Company Profiles

  • 9.1 Amano Enzyme Inc.
  • 9.2 Alpavit Käserei Champignon Hofmeister GmbH & Co. KG
  • 9.3 Armor Pharma
  • 9.4 BASF SE
  • 9.5 Chr. Hansen Holding A/S
  • 9.6 DFE Pharma
  • 9.7 DSM Nutritional Products
  • 9.8 Kerry Group Plc
  • 9.9 Lactose India Limited
  • 9.10 Meggle Excipients & Technology
  • 9.11 Merck & Co., KgAa
  • 9.12 Novozymes A/S
  • 9.13 Valio Ltd.
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