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시장보고서
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케피어 시장 규모 : 형상별, 성질별, 유형별, 유통 채널별, 지역별 분석과 예측(2024-2032년)Kefir Market Size - By Form (Organic, Conventional), By Nature (Flavoured, Non-flavoured), By Type (Milk Kefir, Water Kefir), By Distribution Channel (Offline, Online), Regional Analysis and Forecast, 2024 - 2032 |
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케피어 업계는 건강상 이점에 대한 소비자 의식의 향상에 의해 촉진되며 2024-2032년 CAGR 6.3%를 기록할 것으로 예상되고 있습니다.
장 건강과 소화기 건강에 대한 관심이 높아지면서 소비자들은 건강한 마이크로바이옴을 지원하기 위해 케피아와 같은 프로바이오틱스가 풍부한 식품에 주목하고 있습니다. 천연 및 기능성 식품으로의 전환이 증가함에 따라 다양한 산업 분야에서 케피어에 대한 수요가 증가하고 있습니다.
유당 불내증과 유제품 알레르기의 유병률 증가와 더불어 코코넛 밀크, 아몬드 밀크, 두유와 같은 재료로 만든 비 유제품 케피어의 가용성이 확대되고 있으며, 전문가들은 NIH.gov에 따르면 전 세계 인구의 약 68%가 유당 흡수 장애를 경험하고 있다고 추정하고 있습니다. 라고 추정하고 있습니다.
케 피어 산업은 형태, 성격, 유통 채널 및 지역에 따라 분류됩니다.
자연스럽고 덜 가공된 식품에 대한 소비자의 선호도가 높아짐에 따라 무향료 분야는 예측 기간 중 크게 성장할 것으로 예상됩니다. 설탕, 인공 향료 및 첨가제 첨가를 피하고자 하는 소비자들은 무첨가 케피어의 간편함과 영양학적 이점으로 인해 무첨가 케피어에 매력을 느끼고 있습니다. 또한 케피어는 다양한 요리에 다재다능한 식재료로 사용되기 때문에 소비자들은 개인 취향에 따라 맛을 맞춤화할 수 있습니다.
우유 케피어 분야는 강력한 소비자 기반과 브랜드 인지도를 바탕으로 2024-2032년 동안 시장에서 주목할 만한 매출을 창출할 것으로 예상됩니다. 우유 케피어는 풍부한 프로바이오틱스 함량과 잠재적인 건강 효과로 유명합니다. 또한 우유 케피어는 음료, 스무디 베이스, 다양한 레시피의 재료로 다재다능하여 다양한 소비자의 취향과 요리에 사용할 수 있으며, 그 인기가 더욱 높아지고 있습니다.
북미 케피어 산업은 프로바이오틱스가 풍부한 음료라는 명성에 힘입어 2032년까지 상당한 성장률을 나타낼 것으로 예상됩니다. 또한 케피어의 건강상의 이점과 맛의 혁신을 강조하는 홍보 캠페인과 같은 제조업체의 전략적 마케팅 구상도 있습니다. 생산자와 낙농가의 협력은 안정적인 고품질 우유 공급을 보장하고 지역 시장의 지속적인 성장을 지원하고 있습니다.
Kefir industry is anticipated to record a CAGR of 6.3% from 2024 to 2032, driven by the increasing consumer awareness of the health benefits. With growing concerns about gut health and digestive wellness, consumers are turning to probiotic-rich foods like kefir to support a healthy microbiome. The increasing shift towards natural and functional foods, has fueled the demand for this product across various industries.
The rising prevalence of lactose intolerance and dairy allergies along with the availability of non-dairy kefir made from ingredients such as coconut milk, almond milk, and soy milk has expanded. As per NIH.gov., approximately 68 % of the global population is estimated by experts to experience lactose malabsorption.
Kefir industry is classified on the basis of form, nature, distribution channel, and region.
Unflavored segment is poised for substantial growth in the forecast period, attributed to increasing consumer preferences for natural and minimally processed foods. Consumers seeking to avoid added sugars, artificial flavors, and additives are drawn to unflavored kefir for its simplicity and nutritional benefits. Additionally, it serves as a versatile ingredient in various culinary applications, allowing consumers to customize their flavor profiles according to personal preferences.
Milk kefir segment will generate notable revenues for the market during 2024-2032, backed by strong consumer base and brand recognition. It is renowned for its rich probiotic content and potential health benefits. Furthermore, the versatility of milk kefir as a beverage, smoothie base, or ingredient in various recipes add to its popularity, catering to diverse consumer preferences and culinary applications.
North America kefir industry is slated to witness a significant growth rate through 2032, attributed to its reputation as a probiotic-rich beverage. Additionally, there are strategic marketing initiatives by manufacturers, such as promotional campaigns highlighting kefir's health benefits and taste innovations. The collaborations between producers and dairy farmers ensure a consistent and high-quality milk supply, supporting the sustained growth in regional market.