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시장보고서
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돼지 사료 시장 : 원료별, 유형별, 형태별, 예측(2024-2032년)Swine Feed Market - By Ingredients (Corn, Soyabean Meal, Oats, Rice bran, Cassava, Vegetables, Sorghum, Wheat), Type (Starter feed, Sow feed, Grower feed), Form (Pellets, Mash, Crumbles) & Forecast, 2024 - 2032 |
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세계의 돼지 사료 시장 규모는 2024-2032년 CAGR 4.5% 이상으로 확대할 것으로 예측됩니다.
최근 사료 생산자들은 면역력과 건강 증진을 위한 혁신적인 첨가제와 보충제를 찾고 있습니다. 이후 사료 효율을 최적화하고 지속가능한 농법을 지원하는 신제품을 개발하기 위해 첨단 기술을 통합하는 사례가 증가하고 있습니다. 이러한 양돈 사료의 진화는 건강한 가축에 대한 수요 증가에 부응하는 동시에 환경적 책임감을 보장하기 위한 노력을 강조하고 있습니다. 예를 들어 2023년 11월, 금화는 새로운 돼지 사료인 클래식 I과 클래식 II를 출시했습니다. 이 사료는 비타민, 미네랄, 프로바이오틱스, 항산화 물질이 풍부하게 함유되어 있으며, 면역력과 식욕을 높이고 지역 돼지의 영양 요구를 충족시킬 수 있습니다.
시장은 성분, 유형, 형태, 지역별로 분류됩니다.
성분별로는 양돈 사료 산업에서 귀리 분야가 2032년까지 높은 CAGR을 나타낼 것으로 예상됩니다. 귀리는 영양가 향상과 비용 절감을 위해 돼지 사료에 광범위하게 첨가되고 있습니다. 제조업체들은 또한 소화율을 높이고 사료 효율을 최적화하기 위해 여러 가지 방법을 연구하고 개선하고 있습니다. 또한 지속가능하고 비용 효율적인 돼지 사료의 선택이 되기 위해 귀리의 건강상의 이점을 극대화할 수 있는 기술 혁신도 계속되고 있습니다.
유형별로는 모돈 사료 부문의 양돈 사료 시장이 2024-2032년 상승할 것으로 예상됩니다. 그 배경에는 영양가를 높이고 번식 건강을 지원하기 위한 모돈 사료 배합에 대한 요구가 증가하고 있기 때문입니다. 제조업체들은 영양 흡수를 개선하고 사료 구성을 최적화하고 있습니다. 영양 과학과 사료 기술의 지속적인 발전은 또한 다양한 번식 단계의 모돈의 특정 요구에 맞는 특수 사료를 만드는 데 도움이 되고 있습니다.
지역적으로 유럽의 양돈 사료 산업 규모는 세계 무역 역학 및 경제 성장에 힘입어 2024-2032년 견고한 성장세를 보일 것으로 예측됩니다. 지역 전체의 사료 제형과 기술 혁신은 경쟁력과 지속가능성을 유지하는 데 도움이 되고 있습니다. 경제 상황이 발전함에 따라 전략적 파트너십과 투자는 이 지역에서의 제품 채택을 더욱 강화할 것으로 보입니다.
Global Swine Feed Market size will expand at over 4.5% CAGR from 2024 to 2032, due to rising focus on enhancing animal health through advanced nutritional formulations and proactive disease prevention strategies.
Lately, feed producers are exploring innovative additives and supplements for boosting immunity and well-being. Subsequently, the integration of cutting-edge technologies to develop new products that optimize feed efficiency and support sustainable farming practices is rising. This evolution in swine feed is underscoring the commitment towards meeting the growing demands for healthy livestock while ensuring environmental stewardship. For instance, in November 2023, Gold Coin introduced new pig feeds, Classic I and Classic II, designed for growers and finishers. These feeds are enriched with vitamins, minerals, probiotics, and antioxidants to boost immunity and appetite for meeting the nutritional needs of the local pigs.
The market is segregated into ingredient, type, form, and region.
In terms of ingredient, the oats segment in the swine feed industry is set to experience significant CAGR through 2032. Oats are widely incorporated into swine feed formulations to improve nutritional content and reduce expenses. Manufacturers are also researching and refining multiple methods to enhance digestibility and optimize feed efficiency. In addition, innovations are maximizing the health benefits derived from oats for ensuring that they remain a sustainable and cost-effective option for swine nutrition.
By type, the swine feed market from the sow feed segment is projected to rise from 2024 to 2032. This is driven by the rising need for sow feed formulations in enhancing nutritional value and supporting reproductive health. Manufacturers are improving nutrient absorption and optimizing feed composition. The ongoing developments in nutritional science and feed technology are also helping in creating specialized diets tailored to the specific needs of sows during various reproductive stages.
Regionally, the Europe swine feed industry size is projected to depict robust growth between 2024 and 2032, led by global trade dynamics and economic expansion. Innovations in feed formulation and technology across the region are helping in maintaining competitiveness and sustainability. With the evolving economic conditions, strategic partnerships and investments will further bolster the regional product uptake.