![]() |
시장보고서
상품코드
1616048
코코넛 우유 분말 시장 : 시장 기회, 성장 촉진요인, 산업 동향 분석, 예측(2024-2032년)Coconut Milk Powder Market Opportunity, Growth Drivers, Industry Trend Analysis, and Forecast 2024-2032 |
세계의 코코넛 우유 분말 시장은 2023년에 25억 달러로 평가되었고, 비유제품 우유 옵션 수요 증가로 2024년부터 2032년까지 CAGR 7.3%로 확대될 것으로 예측되고 있습니다.
유당 불내증, 식사 제한, 라이프 스타일의 선택 등의 이유로 종래의 유제품을 대체하는 것을 요구하는 소비자가 늘어나는 가운데, 코코넛 우유 분말은 다용도로 풍미 풍부한 선택지를 기재하고 있습니다. 또한 식물 유래 대체 식품에 대한 소비자의 선호도 증가는 건강과 지속가능성의 동향과 일치하며 코코넛 우유 분말의 매력을 더욱 높이고 있습니다. 이러한 소비자 행동의 변화는 시장에서의 존재감을 높이고 제품의 배합이나 용도에 있어서의 혁신을 촉진합니다.
코코넛 우유 분말 시장에서는 생산과 공급망이 확립된 기존 부문이 지배적인 지위를 유지하고 있습니다. 식음료 부문은 그 다용도성과 요리 용도에 견인되어 2024년부터 2032년까지 CAGR 7.2%를 확립할 전망입니다. 코코넛 우유 분말는 스무디, 수프, 소스, 디저트를 포함한 다양한 제품에 사용되도록 되어 있어 풍부한 풍미와 크리미한 식감을 더해줍니다. 채식주의자나 식물 기반 식생활의 증가는 비유제품 대체품을 필요로 하는 레시피로의 채택을 더욱 촉진하고 있습니다.
시장 범위 | |
---|---|
시작년 | 2023년 |
예측년 | 2024-2032년 |
시작 가격 | 25억 달러 |
예상 가격 | 47억 달러 |
CAGR | 7.3% |
또한, 제조업체는 코코넛 우유 분말를 사용한 제품을 혁신하고 있으며, 식품 및 식품 산업에서 코코넛 우유 분말의 존재감을 높이고 있습니다. 아시아 태평양의 코코넛 우유 분말 산업은 풍부한 전통과 전통 요리에서 코코넛 제품의 광범위한 사용으로 2024년부터 2032년까지 20억 달러로 전망되며, 7.7%의 CAGR을 경험할 것으로 생각됩니다. 태국, 인도네시아, 필리핀 등의 국가들이 코코넛 우유 분말의 주요 생산국과 소비국이며, 세계 아시아 요리의 인기 상승에 힘입은 바 있습니다. 게다가 이 지역에서의 건강 의식의 고조와 식물 기반의 식생활 경향이 한층 더 수요를 끌어올리고 있습니다. 견고한 공급망과 현지 생산 또한 아시아 태평양을 코코넛 우유 분말 시장의 주요 공헌자로 삼고 있습니다.
The Global Coconut Milk Powder Market was valued at USD 2.5 billion in 2023 and is projected to expand at a 7.3% CAGR from 2024 and 2032 due to the increasing demand for non-dairy milk options. As more consumers seek alternatives to traditional dairy products due to lactose intolerance, dietary restrictions, or lifestyle choices, coconut milk powder offers a versatile and flavorful option. Also, the growing consumer preference for plant-based alternatives aligns with health and sustainability trends, further boosting coconut milk powder's appeal. This shift in consumer behavior enhances its market presence and fosters innovation in product formulations and applications.
The overall coconut milk powder industry is segregated based on form, nature, application, distribution channel, and region. The conventional segment will grow at a 7.2% CAGR through 2032 due to its widespread availability and cost-effectiveness. Conventional coconut milk powder is more accessible to both manufacturers and consumers compared to organic options, making it a preferred choice in large-scale food processing and culinary applications. Its extensive use in packaged foods, beverages, and bakery products further drives demand.
With a well-established production and supply chain, the conventional segment maintains a dominant position in the coconut milk powder market. The food and beverages segment will establish a 7.2% CAGR from 2024-2032, driven by its versatility and culinary applications. Coconut milk powder is increasingly used in a variety of products, including smoothies, soups, sauces, and desserts, adding rich flavor and creamy texture. The rise in vegan and plant-based diets further propels its adoption in recipes that require non-dairy alternatives.
Market Scope | |
---|---|
Start Year | 2023 |
Forecast Year | 2024-2032 |
Start Value | $2.5 Billion |
Forecast Value | $4.7 Billion |
CAGR | 7.3% |
Besides, manufacturers are innovating products featuring coconut milk powder, enhancing its presence in the food and beverage industry. Asia Pacific coconut milk powder industry will experience USD 2 billion and 7.7% CAGR during 2024 and 2032, owing to its rich heritage and extensive use of coconut products in traditional cuisines. Countries like Thailand, Indonesia, and the Philippines are major producers and consumers of coconut milk powder, driven by the rising popularity of Asian dishes globally. Additionally, increasing health awareness and the growing trend of plant-based diets in the region further boost demand.The robust supply chain and local production also make Asia Pacific a key contributor to the coconut milk powder market.