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시장보고서
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과카몰리 시장 기회, 성장 촉진요인, 산업 동향 분석, 예측(2024-2032년)Guacamole Market Opportunity, Growth Drivers, Industry Trend Analysis, and Forecast 2024 - 2032 |
세계 과카몰리 시장은 2023년 21억 달러 규모에 달했으며, 2024-2032년 연평균 9% 이상의 성장률을 기록할 것으로 전망됩니다.
이 같은 급격한 성장은 소비자의 기호 변화, 특히 건강하고 편리한 식품 옵션으로의 전환에 기인한 것으로 분석됩니다. 식물성 식단의 인기가 높아지면서 기존의 딥이나 스프레드를 대체할 수 있는 영양이 풍부한 아보카도 기반의 아보카도 대체품으로 과카몰리의 매력도 높아지고 있습니다. 오늘날 소비자들은 건강에 대한 관심이 높아지면서 건강한 지방, 비타민, 미네랄이 풍부한 식품을 적극적으로 찾고 있습니다. 이러한 추세에 더욱 박차를 가하는 것은 멕시코식 요리의 인기가 높아지면서 과카몰리가 다양한 요리에 활용되고 있다는 점입니다.
단독 디핑부터 다양한 요리의 토핑에 이르기까지 다양한 용도로 활용 가능한 점이 시장 확대에 일조하고 있습니다. 또한, 2023년 13억 달러로 평가된 유기농 과카몰리 부문은 2032년까지 연평균 9.5%의 성장률을 기록할 것으로 예측됩니다. 건강 지향의 증가와 지속가능한 유기농 식품에 대한 관심이 부문 확대의 주요 촉진요인입니다. 많은 소비자들은 유기농 식품을 더 건강한 선택으로 간주하고 합성 첨가물이 없는 것을 중요하게 생각합니다.
이 같은 선호도는 특히 밀레니얼 세대와 식품 생산이 환경에 미치는 영향을 고려하는 건강 지향적인 사람들 사이에서 강합니다. 유기농 구아카모레를 제공하는 브랜드는 자신의 가치관에 부합하는 제품에 더 높은 가격을 지불하려는 소비자의 의지를 반영해 프리미엄 가격을 책정하는 경우가 많습니다. 과카몰리 시장은 파우치 포장의 인기에 힘입어 2024-2032년 CAGR 9.9%로 성장할 것으로 예상됩니다. 파우치는 편리함과 휴대성을 제공하여 이동 중에도 간편하게 섭취할 수 있어 이동 중에도 간편하게 섭취할 수 있습니다. 파우치 디자인은 신선도 유지에 도움이 되며, 이는 신선식품에 특히 중요합니다.
시장 범위 | |
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시작 연도 | 2023년 |
예측 연도 | 2024-2032년 |
시작 금액 | 21억 달러 |
예상 금액 | 46억 달러 |
CAGR | 9% |
2023년 슈퍼마켓과 대형마트의 시장 규모는 11억 달러로 2032년까지 연평균 9.5%의 성장률을 보일 것으로 예상됩니다. 이들 소매점은 주요 유통 채널로 다양한 상품 제공과 충동구매를 유도하는 매장 내 프로모션으로 소비자를 끌어들이고 있으며, 2023년 미국 시장은 약 7억 4,300만 달러 규모로 2032년까지 연평균 10.6%의 성장률을 보일 것으로 예상됩니다. 북미 시장은 건강식에 대한 높은 관심, 멕시코 요리의 매력, 과카몰리 제품의 증가에 힘입어 전 세계 시장을 주도하고 있습니다.
The Global Guacamole Market reached a valuation of USD 2.1 billion in 2023, with projections indicating a growth rate exceeding 9% CAGR from 2024 to 2032. This surge is largely attributed to evolving consumer preferences, especially an escalating shift towards healthier and more convenient food options. The increasing popularity of plant-based diets has also boosted guacamole's appeal as a nutrient-rich, avocado-based alternative to traditional dips and spreads. Consumers today are more focused on wellness, actively seeking foods high in healthy fats, vitamins, and minerals, which aligns well with guacamole's natural nutritional profile. Further fueling this trend is the widespread enjoyment of Mexican-inspired cuisine, with guacamole being used across various meal types.
Its versatility, from a standalone dip to a topping for numerous dishes, has helped broaden its market reach. Additionally, the rising availability of ready-to-eat guacamole options is enhancing its convenience factor, making it an attractive choice for food service providers and consumers alike. The organic guacamole segment, valued at USD 1.3 billion in 2023, is anticipated to grow at a CAGR of 9.5% through 2032. Increasing health consciousness and an interest in sustainable, organic foods are key drivers for segment expansion. Many consumers view organic products as a healthier option, valuing the absence of synthetic additives.
This preference is particularly strong among millennials and health-focused individuals who are mindful of the environmental impacts of food production. Brands offering organic guacamole, often price it at a premium, reflecting consumer willingness to pay more for products that align with their values. The guacamole market is also seeing a significant boost from the popularity of pouch packaging, which is set to grow at a 9.9% CAGR from 2024 to 2032. Pouches offer convenience and portability, making them ideal for easy, on-the-go consumption. Their design also helps maintain freshness, which is especially important for perishable items.
Market Scope | |
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Start Year | 2023 |
Forecast Year | 2024-2032 |
Start Value | $2.1 Billion |
Forecast Value | $4.6 Billion |
CAGR | 9% |
Supermarkets and hypermarkets held a market value of USD 1.1 billion in 2023 and are expected to grow at a 9.5% CAGR through 2032. These retail outlets are major distribution channels, attracting consumers with diverse product offerings and in-store promotions that encourage impulse purchases. In 2023, the U.S. market dominated, valued at around USD 704.3 million, and is expected to expand at a 10.6% CAGR until 2032. The North American market, driven by a strong focus on health-conscious eating, the appeal of Mexican cuisine, and a growing array of guacamole products, continues to lead globally.