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시장보고서
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세계의 아보카도 가공 시장 보고서 : 제품 유형별, 용도별, 유통 채널별, 지역별(2025-2033년)Avocado Processing Market Report by Product Type, Application, Distribution Channel, and Region 2025-2033 |
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아보카도 가공 시장 세계 시장 규모는 2024년 25억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 2033년까지 46억 달러에 달할 것으로 예상하며, 2025-2033년간 6.8%의 연평균 성장률(CAGR)을 보일 것으로 전망하고 있습니다. 세계 시장은 건강에 대한 관심 증가, 식물성 식단의 인기 상승, 가처분 소득 증가 등을 배경으로 크게 성장하고 있으며, 다양한 소비자층에서 영양가가 높고 편리하며 다재다능한 아보카도 기반 제품에 대한 수요가 급증하고 있습니다.
개인의 건강 인식이 높아지면서 시장 성장 촉진
사람들의 건강에 대한 인식이 높아지면서 아보카도 판매 증가의 주요 요인 중 하나가 되고 있습니다. 당뇨병, 심장병, 혈압, 고혈압, 비만과 같은 만성질환과 생활습관병의 유병률이 증가하고 있습니다. 이는 건강 지향적인 소비자들 사이에서 건강식품에 대한 선호도가 높아지고 있으며, 개인 소득 수준이 높아지면서 시장 성장을 가속하고 있습니다. 또한, 아보카도는 체중 감량, 건강한 피부와 모발, 면역력 강화 등 다양한 효능을 가지고 있습니다.
이 보고서는 시장 구조, 주요 기업의 시장 점유율, 주요 기업 시장 상황 분석, 주요 성공 전략, 경쟁 대시보드, 기업 평가 사분면 등 경쟁 분석을 제공합니다. 또한 주요 기업의 상세한 프로파일도 수록되어 있습니다. 시장 구조는 세분화되어 있으며 현재 업계에는 많은 기업이 활동하고 있습니다. 아보카도 가공 산업은 제품 차별화가 낮고 시장 성장률이 높기 때문에 신규 진입 규모가 큽니다. 또한, 시장의 대부분은 업체 간 차별화가 거의 없는 제품들로 구성되어 있습니다.
아보카도 가공이란?
아보카도는 식물성 스테롤, 비타민 E와 C, 미네랄, 섬유질, 항산화제, 아미노산, 단일 불포화 지방산의 풍부한 공급원입니다. 관절염 통증을 완화하고, 콜레스테롤 수치를 높이고, 동맥 경화로 인한 심장 위험을 줄이고, 건강한 시력과 소화 시스템을 유지하고, 개인 간의 항산화 특성을 향상시키는 데 도움이 될 수 있습니다. 따라서 아보카도는 맛, 질감, 색을 오랫동안 보존하기 위해 가공됩니다. 아보카도 가공은 과육을 제거하고 염소수와 회전식 브러시를 통해 기계로 세척하는 방법으로 할 수 있습니다. 또한 아보카도를 자르고 껍질을 벗기고 양파, 고추, 여러 가지 산과 혼합하여 와카모레, 아보카도 오일, 아보카도 소스 등 다양한 가공식품을 생산할 수 있습니다. 또한, 아보카도 가공은 세계적으로 랩, 샐러드, 샌드위치, 초밥, 롤스시 및 기타 고품질 조리 완료(RTE) 식품의 제조를 가능하게 하고 있습니다.
코로나19는 아보카도 가공 산업에 심각한 문제를 일으켜 많은 국가에 전례 없는 도전을 안겨주었습니다. 공장 가동 중단으로 인해 아보카도 생산에 차질이 생겼습니다. 공급망의 혼란과 운송 제한으로 인해 업계는 막대한 손실에 직면했습니다. 또한, 가공 공장으로 운송할 수 없는 원료는 농산물의 막대한 손실을 초래했습니다. 호텔, 카페, 레스토랑 및 기타 식품 체인이 문을 닫으면서 아보카도 수요가 감소했습니다. 이 외에도 농산물 생산, 가공, 유통 경로에서 노동력 및 장비가 부족하거나 사용할 수 없게 되었습니다. 이로 인해 아보카도 가격이 급등했고, 결국 세계 대중 수요가 감소했습니다. 그러나 팬데믹 이후 아보카도 소비는 다양한 비타민과 미네랄을 함유하고 있는 아보카도에 대한 개인의 건강에 대한 인식이 높아짐에 따라 증가할 것으로 예상됩니다. 또한, 바쁜 라이프 스타일로 인해 소비자들 사이에서 아보카도 가공품에 대한 수요가 증가하고 있습니다.
현재 세계적으로 개인의 바쁘고 바쁜 라이프스타일로 인해 아보카도 가공품 및 RTE(Ready-to-Eat) 제품의 채택이 증가하고 있는 것이 시장에 긍정적인 영향을 미치는 주요 요인 중 하나입니다. 또한, F&B(Food & Beverage) 산업에서 가공된 아보카도 제품의 사용이 증가하고 있으며, 외식 산업의 번영과 함께 시장 성장을 강화하고 있습니다. 이와는 별도로, 대중의 건강에 대한 인식이 높아짐에 따라 아보카도 가공식품에 대한 수요가 증가하고 있으며, 세계 개인의 소득 수준이 높아짐에 따라 시장 전망을 밝게 하고 있습니다. 또한, 세계 개인들 사이에서 서유럽 문화와 음식에 대한 수용과 영향력이 증가하고 있는 것도 업계 투자자들에게 유리한 성장 기회를 제공합니다. 여기에 관절염 통증 완화, 건강한 시력 개선, 심장병 위험 감소에 도움이 되는 아보카도에 대한 수요 증가가 시장 성장을 뒷받침하고 있습니다. 또한, 온라인 및 오프라인 유통 채널을 통해 다양한 가공 아보카도 제품을 이용할 수 있다는 점도 시장 성장을 가속하고 있습니다. 또한, 상처 치유를 촉진하고 체내 활성산소를 중화시키는 아보카도에 대한 수요가 증가하면서 시장 성장에 기여하고 있습니다.
The global avocado processing market size reached USD 2.5 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 4.6 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 6.8% during 2025-2033. The global market is experiencing significant growth driven by increasing health awareness, the rising popularity of plant-based diets, and higher disposable incomes, leading to a surge in demand for nutritious, convenient, and versatile avocado-based products across various consumer segments.
Rising Health Awareness Among Individuals Impelling Market Growth
The increasing health awareness among people currently represents one of the primary drivers resulting in the increasing sales of avocadoes. There is an increase in the prevalence of chronic and lifestyle diseases, such as diabetes, heart disease, blood pressure, hypertension, and obesity among the masses. This, coupled with the rising shift towards healthy food products among health-conscious consumers, along with the inflating income level of individuals, is propelling the growth of the market. Moreover, there are various benefits offered by avocados, such as weight loss management, healthy skin and hair, and enhanced immunity.
Competitive analysis such as market structure, market share by key players, player positioning, top winning strategies, competitive dashboard, and company evaluation quadrant has been covered in the report. Also, detailed profiles of all major companies have been provided. The market structure is fragmented with a large number of players currently operating in the industry. The volume of new entrants is high in the avocado processing industry due to the low product differentiation and high market growth. Also, majority of the market comprises products with little differentiation between various manufacturers.
What is Avocado Processing?
Avocado is a rich source of phytosterols, vitamins E and C, minerals, fibers, antioxidants, amino acids, and monounsaturated fatty acids. It assists in relieving arthritis pain, enhancing cholesterol levels, reducing the risk of heart from atherosclerosis, maintaining a healthy vision and digestive system, and improving the antioxidant properties among individuals. As a result, avocado is processed to preserve its taste, texture, and color for a long period of time. Avocado processing can be done by removing the peduncle and cleaning it in a machine through chlorinated water and rotating brushes. In addition, it is used to produce various processed food products, such as guacamole, avocado oils, and avocado sauce, by cutting, peeling, and mixing avocado with onion, chili pepper, and several acids. Furthermore, avocado processing enables preparation of wraps, salads, sandwiches, sushi rolls, and other high-quality ready-to-eat (RTE) food products around the world.
The COVID-19 pandemic outbreak caused a severe problem for the avocado processing industry and imposed unprecedented challenges on numerous countries. It hampered the production of avocados due to the shutdown of manufacturing units. Due to supply chain disruptions and transport restrictions, the industry faced huge losses. In addition, the raw materials that couldn't be transferred to the processing plants caused a significant loss of farm produce. Less demand for avocados was observed on account of the shutdown of hotels, cafes, restaurants, and other food chains. Besides this, there was an unavailability or shortage of labor and equipment in the agricultural production, processing, and distribution channels. This has also caused a spike in the prices of avocados that eventually led to their decreased demand among the masses around the world. However, post-pandemic consumption of avocados is expected to increase due to health consciousness among individuals, as they comprise various vitamins and minerals. Furthermore, the demand for processed avocado products has been witnessed among consumers due to hectic and busy lifestyles.
At present, the increasing adoption of processed and ready-to-eat (RTE) avocado products due to the busy and hectic lifestyles of individuals worldwide represents one of the major factors influencing the market positively. Moreover, the rising utilization of processed avocado products in the food and beverage (F&B) industry to prepare multiple cuisines, along with the thriving food service sector, is strengthening the growth of the market. Apart from this, the growing demand for avocado processed food products on account of the increasing health awareness among the masses, coupled with the inflating income level of individuals across the globe, is offering a positive market outlook. Additionally, the rising acceptance and influence of Western culture and food products among individuals around the world are offering lucrative growth opportunities to industry investors. Besides this, the increasing demand for avocados, as they aid in relieving arthritis pain, improving healthy vision, and reducing the risk of heart diseases, is supporting the growth of the market. In addition, the wide availability of processed avocado products through online and offline distribution channels is bolstering the growth of the market. Furthermore, the increasing demand for avocados to enhance wound healing and neutralize free radicals in the body is contributing to the growth of the market.