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스페셜티 몰트 시장 보고서 : 제품, 원료, 형태, 용도, 지역별(2025-2033년)

Specialty Malt Market Report by Product (Caramelized Malt, Roasted Malt), Source (Wheat, Rye, Barley), Form (Dry Malt, Liquid Malt), Application (Brewing, Distilling, Non-Alcoholic Malt Beverages, Baking), and Region 2025-2033

발행일: | 리서치사: IMARC | 페이지 정보: 영문 134 Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

    
    
    




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세계 스페셜티 몰트 시장 규모는 2024년 39억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 2033년까지 54억 달러에 달하고, 2025-2033년 3.44%의 연평균 성장률(CAGR)을 보일 것으로 전망하고 있습니다.

스페셜티 몰트는 발아한 곡물을 건조시킨 것으로 독특한 식감, 맛, 색, 효과를 가지고 있습니다. 맥주나 위스키 양조에 사용되며, 크리스탈 몰트, 캐러멜 몰트, 초콜릿 몰트, 커피 로스트 몰트, 다크 몰트 등 다양한 맛과 색을 가진 액체 또는 건조된 상태로 얻을 수 있습니다. 이러한 맥아는 보리, 밀, 밀, 호밀, 쌀, 옥수수를 사용하여 제조됩니다. 전통적으로 사용되는 기본 맥아에 비해 스페셜티 몰트는 맥아를 으깨지 않고 뜨거운 물에 담가 원하는 맛, 향, 색을 내기 위해 물에 담그는 것이 특징입니다. 또한 색이 매우 옅고 다량의 당분을 함유하고 있습니다. 보통 단독으로 사용하거나 다른 특수 맥아와 함께 사용하기도 합니다.

스페셜티 몰트 시장 동향 :

음료 및 식품 산업의 괄목할만한 성장은 시장 전망을 밝게 만드는 주요 요인 중 하나입니다. 또한, 수제 맥주와 고급 주류에 대한 소비자의 선호도가 높아지면서 시장 성장을 가속하고 있습니다. 퀵 서빙 레스토랑(QSR), 카페, 호텔에서는 독특하고 혁신적인 국산 맥주와 위스키를 고객에게 제공하고 있으며, 이는 스페셜티 몰트에 대한 수요에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다. 이에 따라 다양한 베이커리 제품 제조에 제품이 널리 채택되고 있는 것도 시장 성장에 기여하고 있습니다. 특수 맥아는 풍미와 색조를 강화하기 위해 풍미 빵, 비스킷, 쿠키 및 맥아를 넣은 디저트에 사용됩니다. 또한, 맥아 기반의 RTD(Ready to Drink) 음료 및 프리믹스 출시와 같은 다양한 제품 혁신도 시장 성장에 기여하고 있습니다. 이 밖에도 소비자의 소비 여력 증가, 천연 및 유기농 맥아 원료에 대한 선호도 증가 등이 시장 성장을 가속할 것으로 예측됩니다.

본 보고서에서 다룬 주요 질문

  • 2024년 세계 스페셜티 몰트 시장 규모는?
  • 2025-2033년 스페셜티 몰트 세계 시장 성장률 전망은?
  • 스페셜티 몰트 세계 시장을 이끄는 주요 요인은?
  • 코로나19가 스페셜티 몰트 세계 시장에 미치는 영향은?
  • 스페셜티 몰트 세계 시장에서의 제품별 분류는?
  • 스페셜티 몰트 세계 시장 내 원료별 시장 현황은?
  • 스페셜티 몰트 세계 시장을 형태별로 구분하면?
  • 스페셜티 몰트 세계 시장 용도별 분류는?
  • 스페셜티 몰트 세계 시장의 주요 지역은?
  • 스페셜티 몰트 세계 시장의 주요 기업은?

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

  • 조사 목적
  • 이해관계자
  • 데이터 소스
    • 1차 정보
    • 2차 정보
  • 시장 추정
    • 보텀업 접근
    • 톱다운 접근
  • 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 서론

  • 개요
  • 주요 업계 동향

제5장 세계의 스페셜티 몰트 시장

  • 시장 개요
  • 시장 실적
  • COVID-19의 영향
  • 시장 예측

제6장 시장 분석 : 제품별

  • 캐러멜 몰트
  • 로스트 몰트

제7장 시장 분석 : 원료별

  • 호밀
  • 보리

제8장 시장 분석 : 형태별

  • 드라이 몰트
  • 리퀴드 몰트

제9장 시장 분석 : 용도별

  • 양조
  • 증류
  • 무알코올 맥아 음료
  • 베이킹

제10장 시장 분석 : 지역별

  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
  • 아시아태평양
    • 중국
    • 일본
    • 인도
    • 한국
    • 호주
    • 인도네시아
    • 기타
  • 유럽
    • 독일
    • 프랑스
    • 영국
    • 이탈리아
    • 스페인
    • 러시아
    • 기타
  • 라틴아메리카
    • 브라질
    • 멕시코
    • 기타
  • 중동 및 아프리카
    • 시장 내역 : 국가별

제11장 SWOT 분석

  • 개요
  • 강점
  • 약점
  • 기회
  • 위협

제12장 밸류체인 분석

제13장 Porter의 Five Forces 분석

  • 개요
  • 바이어의 교섭력
  • 공급 기업의 교섭력
  • 경쟁 정도
  • 신규 진출업체의 위협
  • 대체품의 위협

제14장 가격 분석

제15장 경쟁 구도

  • 시장 구조
  • 주요 기업
  • 주요 기업 개요
    • Boortmalt(Societe Cooperative Agricole Axereal)
    • Briess Malt & Ingredients Company
    • Crisp Malting Group Limited
    • Great Western Malting Co.(United Malt Group)
    • IREKS GmbH(J. Ruckdeschel & SOHne Gmbh & Co. Kg)
    • Malteurop Groupe S.A.(SCA VIVESCIA Industries)
    • Muntons plc
    • Rahr Corporation
    • Simpsons Malt Limited
    • The Soufflet Group
    • Viking Malt AB
LSH 25.05.30

The global specialty malt market size reached USD 3.9 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 5.4 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 3.44% during 2025-2033.

Specialty malt is a dried germinated cereal grain with unique texture, taste, color and effect. It is used for brewing beer and whiskey and is available in flavored and colored variants, such as crystal, caramel, chocolate, coffee roasted and dark malt, in liquid and dry forms. These malts are prepared using barley, wheat, rye, rice and corn. In comparison to the traditionally used base malts, specialty malts do not need to be mashed and are steeped in hot water for the desired flavor, aroma and coloring. They are also very light in color and contain high amounts of sugar. They are usually used individually or combined with other specialty malts to brew the desired malt profile.

Specialty Malt Market Trends:

Significant growth in the food and beverage industry is one of the key factors creating a positive outlook for the market. Moreover, the increasing consumer preference for craft beer and premium alcohols is providing a thrust to the market growth. Quick serving restaurants (QSRs), cafes and hotels are offering unique and innovative domestically brewed beers and whiskeys to their customers, which is positively impacting the demand for specialty malt. In line with this, the widespread product adoption in the manufacturing of various baked products is also contributing to the growth of the market. Specialty malts are used in flavored breads, biscuits, cookies and malt-infused desserts for enhanced flavor and color. Additionally, various product innovations, such as the launch of malt-based ready-to-drink (RTD) beverages and premixes, are favoring the market growth. Other factors, including rising expenditure capacities of the consumers, along with the rising preference for natural and organic malt ingredients, are anticipated to drive the market toward growth.

Key Market Segmentation:

Breakup by Product:

  • Caramelized Malt
  • Roasted Malt

Breakup by Source:

  • Wheat
  • Rye
  • Barley

Breakup by Form:

  • Dry Malt
  • Liquid Malt

Breakup by Application:

  • Brewing
  • Distilling
  • Non-Alcoholic Malt Beverages
  • Baking

Breakup by Region:

  • North America
  • United States
  • Canada
  • Asia-Pacific
  • China
  • Japan
  • India
  • South Korea
  • Australia
  • Indonesia
  • Others
  • Europe
  • Germany
  • France
  • United Kingdom
  • Italy
  • Spain
  • Russia
  • Others
  • Latin America
  • Brazil
  • Mexico
  • Others
  • Middle East and Africa

Competitive Landscape:

The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players being Boortmalt (Societe Cooperative Agricole Axereal), Briess Malt & Ingredients Company, Crisp Malting Group Limited, Great Western Malting Co. (United Malt Group), IREKS GmbH (J. Ruckdeschel & SOHne Gmbh & Co. Kg), Malteurop Groupe S.A. (SCA VIVESCIA Industries), Muntons plc, Rahr Corporation, Simpsons Malt Limited, The Soufflet Group and Viking Malt AB.

Key Questions Answered in This Report

  • 1.What was the size of the global specialty malt market in 2024?
  • 2.What is the expected growth rate of the global specialty malt market during 2025-2033?
  • 3.What are the key factors driving the global specialty malt market?
  • 4.What has been the impact of COVID-19 on the global specialty malt market?
  • 5.What is the breakup of the global specialty malt market based on the product?
  • 6.What is the breakup of the global specialty malt market based on the source?
  • 7.What is the breakup of the global specialty malt market based on the form?
  • 8.What is the breakup of the global specialty malt market based on the application?
  • 9.What are the key regions in the global specialty malt market?
  • 10.Who are the key players/companies in the global specialty malt market?

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

  • 2.1 Objectives of the Study
  • 2.2 Stakeholders
  • 2.3 Data Sources
    • 2.3.1 Primary Sources
    • 2.3.2 Secondary Sources
  • 2.4 Market Estimation
    • 2.4.1 Bottom-Up Approach
    • 2.4.2 Top-Down Approach
  • 2.5 Forecasting Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

  • 4.1 Overview
  • 4.2 Key Industry Trends

5 Global Specialty Malt Market

  • 5.1 Market Overview
  • 5.2 Market Performance
  • 5.3 Impact of COVID-19
  • 5.4 Market Forecast

6 Market Breakup by Product

  • 6.1 Caramelized Malt
    • 6.1.1 Market Trends
    • 6.1.2 Market Forecast
  • 6.2 Roasted Malt
    • 6.2.1 Market Trends
    • 6.2.2 Market Forecast

7 Market Breakup by Source

  • 7.1 Wheat
    • 7.1.1 Market Trends
    • 7.1.2 Market Forecast
  • 7.2 Rye
    • 7.2.1 Market Trends
    • 7.2.2 Market Forecast
  • 7.3 Barley
    • 7.3.1 Market Trends
    • 7.3.2 Market Forecast

8 Market Breakup by Form

  • 8.1 Dry Malt
    • 8.1.1 Market Trends
    • 8.1.2 Market Forecast
  • 8.2 Liquid Malt
    • 8.2.1 Market Trends
    • 8.2.2 Market Forecast

9 Market Breakup by Application

  • 9.1 Brewing
    • 9.1.1 Market Trends
    • 9.1.2 Market Forecast
  • 9.2 Distilling
    • 9.2.1 Market Trends
    • 9.2.2 Market Forecast
  • 9.3 Non-Alcoholic Malt Beverages
    • 9.3.1 Market Trends
    • 9.3.2 Market Forecast
  • 9.4 Baking
    • 9.4.1 Market Trends
    • 9.4.2 Market Forecast

10 Market Breakup by Region

  • 10.1 North America
    • 10.1.1 United States
      • 10.1.1.1 Market Trends
      • 10.1.1.2 Market Forecast
    • 10.1.2 Canada
      • 10.1.2.1 Market Trends
      • 10.1.2.2 Market Forecast
  • 10.2 Asia-Pacific
    • 10.2.1 China
      • 10.2.1.1 Market Trends
      • 10.2.1.2 Market Forecast
    • 10.2.2 Japan
      • 10.2.2.1 Market Trends
      • 10.2.2.2 Market Forecast
    • 10.2.3 India
      • 10.2.3.1 Market Trends
      • 10.2.3.2 Market Forecast
    • 10.2.4 South Korea
      • 10.2.4.1 Market Trends
      • 10.2.4.2 Market Forecast
    • 10.2.5 Australia
      • 10.2.5.1 Market Trends
      • 10.2.5.2 Market Forecast
    • 10.2.6 Indonesia
      • 10.2.6.1 Market Trends
      • 10.2.6.2 Market Forecast
    • 10.2.7 Others
      • 10.2.7.1 Market Trends
      • 10.2.7.2 Market Forecast
  • 10.3 Europe
    • 10.3.1 Germany
      • 10.3.1.1 Market Trends
      • 10.3.1.2 Market Forecast
    • 10.3.2 France
      • 10.3.2.1 Market Trends
      • 10.3.2.2 Market Forecast
    • 10.3.3 United Kingdom
      • 10.3.3.1 Market Trends
      • 10.3.3.2 Market Forecast
    • 10.3.4 Italy
      • 10.3.4.1 Market Trends
      • 10.3.4.2 Market Forecast
    • 10.3.5 Spain
      • 10.3.5.1 Market Trends
      • 10.3.5.2 Market Forecast
    • 10.3.6 Russia
      • 10.3.6.1 Market Trends
      • 10.3.6.2 Market Forecast
    • 10.3.7 Others
      • 10.3.7.1 Market Trends
      • 10.3.7.2 Market Forecast
  • 10.4 Latin America
    • 10.4.1 Brazil
      • 10.4.1.1 Market Trends
      • 10.4.1.2 Market Forecast
    • 10.4.2 Mexico
      • 10.4.2.1 Market Trends
      • 10.4.2.2 Market Forecast
    • 10.4.3 Others
      • 10.4.3.1 Market Trends
      • 10.4.3.2 Market Forecast
  • 10.5 Middle East and Africa
    • 10.5.1 Market Trends
    • 10.5.2 Market Breakup by Country
    • 10.5.3 Market Forecast

11 SWOT Analysis

  • 11.1 Overview
  • 11.2 Strengths
  • 11.3 Weaknesses
  • 11.4 Opportunities
  • 11.5 Threats

12 Value Chain Analysis

13 Porters Five Forces Analysis

  • 13.1 Overview
  • 13.2 Bargaining Power of Buyers
  • 13.3 Bargaining Power of Suppliers
  • 13.4 Degree of Competition
  • 13.5 Threat of New Entrants
  • 13.6 Threat of Substitutes

14 Price Analysis

15 Competitive Landscape

  • 15.1 Market Structure
  • 15.2 Key Players
  • 15.3 Profiles of Key Players
    • 15.3.1 Boortmalt (Societe Cooperative Agricole Axereal)
      • 15.3.1.1 Company Overview
      • 15.3.1.2 Product Portfolio
    • 15.3.2 Briess Malt & Ingredients Company
      • 15.3.2.1 Company Overview
      • 15.3.2.2 Product Portfolio
    • 15.3.3 Crisp Malting Group Limited
      • 15.3.3.1 Company Overview
      • 15.3.3.2 Product Portfolio
    • 15.3.4 Great Western Malting Co. (United Malt Group)
      • 15.3.4.1 Company Overview
      • 15.3.4.2 Product Portfolio
    • 15.3.5 IREKS GmbH (J. Ruckdeschel & SOHne Gmbh & Co. Kg)
      • 15.3.5.1 Company Overview
      • 15.3.5.2 Product Portfolio
    • 15.3.6 Malteurop Groupe S.A. (SCA VIVESCIA Industries)
      • 15.3.6.1 Company Overview
      • 15.3.6.2 Product Portfolio
    • 15.3.7 Muntons plc
      • 15.3.7.1 Company Overview
      • 15.3.7.2 Product Portfolio
    • 15.3.8 Rahr Corporation
      • 15.3.8.1 Company Overview
      • 15.3.8.2 Product Portfolio
    • 15.3.9 Simpsons Malt Limited
      • 15.3.9.1 Company Overview
      • 15.3.9.2 Product Portfolio
    • 15.3.10 The Soufflet Group
      • 15.3.10.1 Company Overview
      • 15.3.10.2 Product Portfolio
    • 15.3.11 Viking Malt AB
      • 15.3.11.1 Company Overview
      • 15.3.11.2 Product Portfolio
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