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세계의 슈가 폴리올 시장 예측(2023-2028년)

Sugar Polyols Market - Forecasts from 2023 to 2028

발행일: | 리서치사: Knowledge Sourcing Intelligence | 페이지 정보: 영문 125 Pages | 배송안내 : 1-2일 (영업일 기준)


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슈가 폴리올(Sugar Polyols) 시장 규모는 2021년에 16억 6,969만 7,000달러입니다.

슈가 폴리올 또는 슈가 알코올은 비강한 감미료로 작용하는 유기 화합물입니다. 이는 자두, 배, 복숭아, 사과, 딸기, 라즈베리와 같은 과일에서 자연적으로 발견되거나 설탕을 상업적으로 수소화하여 대량으로 제조되는 흰색의 수용성 고체입니다. 슈가 폴리올은 일반적으로 식품 산업에서 증점제 및 감미료로 사용됩니다. 상업용 제품에서 수크로스의 대체물로 자주 사용되며, 부족한 단맛을 보완하기 위해 고농축 인공 감미료와 함께 사용되는 경우가 많습니다. 인기 있는 상업용 당 폴리올에는 에리스리톨, 수소화 전분 가수분해물, 락티톨, 말티톨, 만니톨, 소르비톨, 자일리톨 등이 있습니다.

소비자의 삶의 질은 크게 향상되었으며, 이는 대부분 높은 개인 소득의 결과입니다. 소비자들 사이에서 건강에 대한 의식이 높아지면서 사람들의 식습관도 크게 변화했습니다. 또한 기업들은 천연 성분으로 만든 제품이나 건강을 증진시키는 전문 제품을 만드는 데 많은 노력을 기울이고 있습니다. 따라서 저칼로리 천연 감미료에 대한 수요가 증가함에 따라 예측 기간 동안 슈가 폴리올에 대한 글로벌 시장의 성장이 촉진되고 있습니다. 당뇨병 인구의 증가는 슈가 폴리올이나 알코올이 소비자의 혈당 수치에 영향을 미치지 않기 때문에 성장에 박차를 가하고 있습니다.

그러나 정부의 엄격한 규칙과 규정과 지식 부족은 분석 기간 동안 슈가 폴리올에 대한 세계 시장의 성장을 방해하고 있습니다.

소비자 건강 의식 증가는 슈가 폴리올 시장 성장을 지원합니다.

슈가 폴리올은 수크로스이나 옥수수 시럽 대신 부피 대 부피로 사용할 수 있기 때문에 식품 응용 분야에서 벌크 감미료로 간주됩니다. 따라서 슈가 폴리올은 츄잉껌, 과자, 아이스크림, 제과류, 과일 스프레드 등 다양한 상품에서 설탕을 대체할 수 있는 유익한 감미료로 사용되고 있습니다. 또한 요거트, 필링 및 프로스팅, 과일 통조림, 음료에도 잘 어울립니다. 또한 구강 청결제, 치약, 목캔디와 기침 시럽을 포함한 의약품에도 사용됩니다.

슈가 폴리올은 건강에 좋은 영향을 미칩니다. 폴리올은 뚜렷한 기능적 특성과 깔끔하고 달콤한 맛 외에도 건강에 상당한 이점을 제공합니다. 칼로리가 적고 혈당 수치를 올리지 않는 것이 가장 큰 장점입니다. 자일리톨과 소르비톨과 같은 일부 슈가 폴리올은 충치 방지 및 충치 예방 효과가 있어 치약, 민트, 껌과 같은 제품에 적합합니다. 소비자들은 더 건강한 라이프스타일을 지향하고 유기농 및 천연 제품을 요구하며 건강에 대한 인식이 높아지고 있습니다. 따라서 이러한 소비자 트렌드는 슈가 폴리올 시장의 성장에 박차를 가하고 있습니다. 건강에 대한 인식이 높아짐에 따라 다양한 기업들이 슈가 폴리올을 사용한 무설탕 및 저칼로리 스낵과 음료를 출시하고 있으며, 이는 시장을 더욱 확대하고 있습니다. 예를 들어, 2023년 3월 스웨덴에서 영감을 받은 건강 스낵 브랜드인 N!CK's는 다양한 이색 아이스크림 바를 출시했습니다. N!CK'S 스웨덴식 아이스크림 바는 즐거움과 건강한 식습관 사이의 간극을 메워줍니다. 스트로와 스월, 피넛 초클라드 크런치, 살타 카라멜 스월, 민트 초클라드 등 다양한 맛의 아이스크림 바가 출시되었습니다. 이 바에는 수크로스 대신 에리스리톨이 함유되어 있습니다.

예측 기간 동안 아시아 태평양이 큰 시장 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다.

슈가 폴리올에서는 아시아 태평양이 큰 시장 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다. 이 지역은 건강 지향 증가, 도시화의 진전, 가처분 소득 증가에 의해 예측 기간 동안 고성장을 이룰 것으로 보입니다. 슈가 폴리올은 중국과 인도와 같은 신흥 국가에서 수요가 증가하고 있습니다. 이 지역에서는 음식 패턴의 변화, 저칼로리 식품 및 식음료 수요 증가 등 요인으로 시장이 확대되고 있습니다. 슈가 폴리올은 혈당에 영향을 미치지 않으므로 당뇨병 환자에게 이상적입니다. 따라서 인도와 중국과 같은 국가에서 당뇨병 유병률이 높아지면서 이 지역 수요가 증진되고 있습니다. 국제 당뇨병 연합이 발표한 통계에 따르면 2021년에는 인도 성인의 8.3%, 즉 7,400만 명 이상이 당뇨병을 앓고 있습니다. 이 수는 2045년에는 1억 2,480만 명에 달할 것으로 예상됩니다. 중국 성인의 13%, 1억 4,000만 명 이상이 2021년 당뇨병으로 진단되었습니다. 이 수는 2045년에는 1억 7,440만 명에 달할 것으로 예상됩니다. 또한 아시아 태평양 국가에서 주요 기업의 존재와 함께 신규 기업의 상승이 수요를 촉진하고 있습니다. 인도, 중국, 일본, 한국, 태국, 대만, 인도네시아는 아시아 태평양의 주요 시장입니다.

시장 동향 :

  • 2022년 3월, 식물성 단백질 및 의약품 부형제의 산업 리더인 Roquette는 2024년까지 액체 및 분말 폴리올의 생산을 증강하기 위해 프랑스의 Lestrem 시설에 2,500만 유로(2,750만 달러)를 투자했습니다. 이 투자는 폴리올의 안정적인 공급을 목적으로 합니다.
  • 2022년 5월 Fazer는 자사 공장에서 생산된 귀리의 외피를 사용하여 칼로리를 40% 절감(2,4kcal/g)한 설탕 대체품으로 자일리톨의 상업 생산을 시작했습니다. 핀란드의 사업은 지난 3년간 총액 3억 유로(3억 1,500만 달러)의 귀리 유도체 투자를 실시했습니다. Fazer사의 과학 연구팀별로, 귀리의 외피에는 자일리톨의 원료가 되는 자일로스가 많이 포함되어 있습니다. 이 회사는 현재 대규모 귀리 공장을 운영하는 조직에 자일로스 추출 공정을 판매하고 있습니다.

목차

제1장 서론

  • 시장 개요
  • 시장 정의
  • 조사 범위
  • 시장 세분화
  • 통화
  • 전제 조건
  • 기준연도 및 예측연도의 타임라인

제2장 조사 방법

  • 조사 데이터
  • 조사 과정

제3장 주요 요약

  • 조사 하이라이트

제4장 시장 역학

  • 시장 성장 촉진 요인
  • 시장 성장 억제 요인
  • Porter's Five Forces 분석
  • 산업 밸류 체인 분석

제5장 세계의 슈가 폴리올 시장 : 유형별

  • 소개
  • 에리스리톨
  • 소르비톨
  • 멀티 토르
  • 이소말트
  • 기타

제6장 세계의 슈가 폴리올 시장 : 용도별

  • 소개
  • 음식
    • 베이커리·과자류
    • 유제품
    • 당뇨병·식이요법식
    • 음료
  • 의약품
  • 퍼스널케어

제7장 세계의 슈가 폴리올 시장 : 지역별

  • 소개
  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
    • 멕시코
  • 남미
    • 브라질
    • 아르헨티나
    • 기타
  • 유럽
    • 영국
    • 독일
    • 프랑스
    • 스페인
    • 기타
  • 중동 및 아프리카
    • 사우디아라비아
    • 아랍에미리트(UAE)
    • 이스라엘
    • 기타
  • 아시아 태평양
    • 일본
    • 중국
    • 인도
    • 한국
    • 인도네시아
    • 태국
    • 기타

제8장 경쟁 환경 및 분석

  • 주요 기업과 전략 분석
  • 신흥기업과 시장수익성
  • 합병, 인수, 합의 및 협업
  • 벤더 경쟁력 매트릭스

제9장 기업 개요

  • Archer Daniels Midland Company
  • B Food Science Co., Ltd.
  • BENEO GmbH
  • CSPC Shengxue Glucose Co., Ltd.
  • Cargill, Inc
  • DFI Corporation
  • DHW Deutsche Hydrierwerke GmbH
  • Roquette Freres
  • Ingredion Inc
  • Tate and Lyle
LYJ 23.08.28

The global sugar polyols market was valued at US$1,669.697 million in 2021.

Sugar polyols, or sugar alcohols, are organic compounds that act as non-intense sweeteners. These are white, water-soluble solids found naturally in fruits such as plums, pears, peaches, apples, strawberries, and raspberries or made in large quantities by the commercial hydrogenation of sugars. Sugar polyols are generally used in the food industry as thickeners and sweeteners. They are frequently employed as an alternative to sucrose in commercial goods, frequently in combination with highly concentrated artificial sweeteners, to make up for their lack of sweetness. Some popular commercial sugar polyols include erythritol, hydrogenated starch hydrolysates, lactitol, maltitol, mannitol, sorbitol, and xylitol.

The consumer's quality of life has significantly improved, mostly as a result of high personal income. The population's eating habits have changed significantly as a result of growing health consciousness among consumers. Also, businesses are putting a lot of effort into creating items made of natural components as well as specialist goods that enhance health. Therefore growing demand for low-caloric natural sweeteners is propelling the growth of the global market for sugar polyols during the forecast period. The rising diabetic population is also spurring growth as sugar polyols or alcohols do not affect the blood sugar level of the consumer.

However, stringent rules and regulations by the government and a lack of knowledge are obstructing the growth of the global market for sugar polyols during the analysis period.

The rising health consciousness among consumers is supporting the sugar polyols market growth.

Sugar polyols are regarded as bulk sweeteners in food applications because they can be used volume for volume in place of sucrose or corn syrups. Due to this, sugar polyols are beneficial substitutes for sugar in a variety of commodities, such as chewing gum, sweets, ice cream, baked goods, and fruit spreads. They also work nicely in yogurt, fillings & frostings, canned fruit, and beverages. Moreover, they are used in mouthwashes, toothpaste, and pharmaceuticals, including throat lozenges and cough syrups.

Sugar polyols have a positive impact on one's health. In addition to their distinct functional qualities and clean, sweet flavor, polyols provide significant health advantages. They have fewer calories and do not raise blood sugar levels, which is a major benefit. Some sugar polyols, such as xylitol and sorbitol, have anti-cavity properties and prevent tooth decay which makes them perfect for products such as toothpaste, mints, and chewing gums. Consumers are moving towards healthier lifestyles, demanding organic & natural products, and are becoming more aware of their health. Therefore such consumer trends are spurring the growth of the sugar polyols market. Various companies are now launching sugar-free and low-caloric snacks and beverages using sugar polyols as a result of growing health consciousness which is expanding the market even further. For instance, in March 2023, N!CK's, a Swedish-inspired, healthy snack brand, introduced a range of novelty ice cream bars. N!CK'S Swedish-style Ice Cream Bars bridge the gap between enjoyment and healthier eating. The novelty ice cream bars are available in a variety of tastes, including Strawar Swirl, Peanot Choklad Krunch, Salta Karamell Swirl, and Mint Choklad. The bars contain erythritol as an alternative to sucrose.

Asia Pacific is anticipated to hold significant market share during the forecast period.

Asia Pacific region is anticipated to hold a significant market share in sugar polyols. This region will witness high growth during the forecast period owing to the growing health consciousness, increased urbanization, and rising disposable income. Sugar polyols are in increasing demand in emerging economies like China and India. The market is expanding in this region due to factors such as changing eating patterns and growing demand for low-caloric food and beverages. Since sugar polyols do not affect the blood sugar level and make them a great fit for diabetic patients. Therefore the rising prevalence of diabetes in countries such as India and China is propelling demand in this region. According to the statistics presented by the International Diabetes Federation, 8.3 percent of Indian adults, or more than 74 million people, have diabetes in 2021. This number is expected to reach 124.8 million by 2045. 13 percent of Chinese adults, or more than 140 million people, were diagnosed with diabetes in 2021. This number is expected to reach 174.4 million by 2045. Also, the rise of new companies, along with the existence of key market players in Asia Pacific countries, is fueling demand. India, China, Japan, South Korea, Thailand, Taiwan, and Indonesia are prime markets in the Asia Pacific region.

Market Developments:

  • In March 2022, Roquette, an industry leader in plant proteins and pharmaceutical excipients, spent €25 million or US$27.5 million in its Lestrem, France facility to increase liquid and powder polyols production by 2024. The investment aims to provide a consistent flow of polyols.
  • In May 2022, Fazer started to produce xylitol commercially using oat hulls produced at its mills into a sugar substitute with 40% fewer calories (2,4 kcal/g). The Finnish business has made oat derivative investments totaling €300 million or US$315 million during the previous three years. Oat hulls have a high concentration of xylose, the basic material used to make xylitol, according to the scientific research team at Fazer. The business is currently looking into marketing its xylose extraction process to organizations that operate sizable oat mills.

Market Segmentation:

By Type

  • Erythritol
  • Sorbitol
  • Maltitol
  • Isomalt
  • Others

By Application

  • Food and Beverages
  • Bakery and Confectionery
  • Dairy
  • Diabetic & Dietetic foods
  • Beverages
  • Pharmaceuticals
  • Personal Care

By Geography

  • North America
  • USA
  • Canada
  • Others
  • South America
  • Brazil
  • Others
  • Europe
  • Germany
  • UK
  • France
  • Others
  • Middle East and Africa
  • Israel
  • Others
  • Asia Pacific
  • China
  • Japan
  • South Korea
  • India
  • Taiwan
  • Thailand
  • Indonesia
  • Others

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

  • 1.1. Market Overview
  • 1.2. Market Definition
  • 1.3. Scope of the Study
  • 1.4. Market Segmentation
  • 1.5. Currency
  • 1.6. Assumptions
  • 1.7. Base, and Forecast Years Timeline

2. RESEARCH METHODOLOGY

  • 2.1. Research Data
  • 2.2. Research Process

3. EXECUTIVE SUMMARY

  • 3.1. Research Highlights

4. MARKET DYNAMICS

  • 4.1. Market Drivers
  • 4.2. Market Restraints
  • 4.3. Porter's Five Force Analysis
    • 4.3.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 4.3.2. Bargaining Power of Buyers
    • 4.3.3. Threat of New Entrants
    • 4.3.4. Threat of Substitutes
    • 4.3.5. Competitive Rivalry in the Industry
  • 4.4. Industry Value Chain Analysis

5. GLOBAL SUGAR POLYOLS MARKET BY TYPE

  • 5.1. Introduction
  • 5.2. Erythritol
  • 5.3. Sorbitol
  • 5.4. Maltitol
  • 5.5. Isomalt
  • 5.6. Others

6. GLOBAL SUGAR POLYOLS MARKET BY APPLICATION

  • 6.1. Introduction
  • 6.2. Food and Beverages
    • 6.2.1. Bakery and Confectionery
    • 6.2.2. Dairy
    • 6.2.3. Diabetic & Dietetic foods
    • 6.2.4. Beverages
  • 6.3. Pharmaceuticals
  • 6.4. Personal Care

7. GLOBAL SUGAR POLYOLS MARKET BY GEOGRAPHY

  • 7.1. Introduction
  • 7.2. North America
    • 7.2.1. United States
    • 7.2.2. Canada
    • 7.2.3. Mexico
  • 7.3. South America
    • 7.3.1. Brazil
    • 7.3.2. Argentina
    • 7.3.3. Others
  • 7.4. Europe
    • 7.4.1. United Kingdom
    • 7.4.2. Germany
    • 7.4.3. France
    • 7.4.4. Spain
    • 7.4.5. Others
  • 7.5. The Middle East and Africa
    • 7.5.1. Saudi Arabia
    • 7.5.2. UAE
    • 7.5.3. Israel
    • 7.5.4. Others
  • 7.6. Asia Pacific
    • 7.6.1. Japan
    • 7.6.2. China
    • 7.6.3. India
    • 7.6.4. South Korea
    • 7.6.5. Indonesia
    • 7.6.6. Thailand
    • 7.6.7. Others

8. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

  • 8.1. Major Players and Strategy Analysis
  • 8.2. Emerging Players and Market Lucrativeness
  • 8.3. Mergers, Acquisitions, Agreements, and Collaborations
  • 8.4. Vendor Competitiveness Matrix

9. COMPANY PROFILES

  • 9.1. Archer Daniels Midland Company
  • 9.2. B Food Science Co., Ltd.
  • 9.3. BENEO GmbH
  • 9.4. CSPC Shengxue Glucose Co., Ltd.
  • 9.5. Cargill, Inc
  • 9.6. DFI Corporation
  • 9.7. DHW Deutsche Hydrierwerke GmbH
  • 9.8. Roquette Freres
  • 9.9. Ingredion Inc
  • 9.10. Tate and Lyle
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