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세계의 식물성 계란 시장 : 예측(2025-2030년)

Plant Based Eggs Market - Forecasts from 2025 to 2030

발행일: | 리서치사: Knowledge Sourcing Intelligence | 페이지 정보: 영문 143 Pages | 배송안내 : 1-2일 (영업일 기준)

    
    
    



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세계의 식물성 계란 시장 규모는 CAGR 12.77%로 성장하며, 2025년 3억 17만 9,000달러에서 2030년에는 5억 4,750만 3,000달러에 달할 것으로 예측됩니다.

밀가루와 조류 단백질을 원료로 한 식물성 계란 시장은 이러한 제품에 대한 추정 수요로 인해 예측 기간 중 성장을 가속할 것으로 예상됩니다. 예를 들어 조류 가루는 고단백질과 비타민, 섬유질, 필수 아미노산이 풍부하여 계란의 영양 성분과 유사합니다. 조류 분말에 함유된 알긴 및 카라기난과 같은 증점제와 함께 이러한 화학 물질은 조류 화학 물질로 알려져 있습니다. 조류 비건 스크램블 에그는 최고의 식감과 입맛을 제공합니다. 이 시장의 성장을 지원하는 주요 요인 중 하나는 건강에 대한 소비자의 인식 증가와 식물성 계란에 대한 선호도입니다. 또한 세계 인구 증가와 식품에 대한 니즈도 성장을 가속하고 있습니다.

식물성 계란 시장 성장 촉진요인

  • 건강을 중시하는 소비자 증가로 시장 성장에 기여

건강을 중시하는 소비자들이 증가함에 따라 사람들은 식물성 계란의 소비에 의존하고 있습니다. 일반 계란에 함유된 높은 콜레스테롤 수치는 심장병과 같은 특정 건강 상태와 관련이 있습니다. 현재 세대의 일부는 이러한 문제를 인식하고 있으며, 비슷한 이점을 제공하지만 추가 콜레스테롤을 포함하지 않는 해결책을 찾고 있습니다. 일반 계란에는 건강을 중시하는 사람들이 기피하는 성분이 많이 포함되어 있다고 합니다. 비건 계란은 계란을 거의 사용하지 않기 때문에 콜레스테롤이 없어 건강 애호가들 사이에서 인기를 끌고 있습니다.

또한 비타민과 미네랄을 강화한 제품들이 인기를 끌고 있는 것도 식물성 계란 시장의 성장에 기여하고 있습니다. 또한 기업은 건강한 비건 계란을 판매하기 위해 부가가치를 높이는 데 주력하고 있습니다. 예를 들어 스페인에 본사를 둔 병아리콩 가공업체 Shukran Foods는 2023년 1월 비건 계란 대체품을 취급하는 레스토랑 공급업체로 급성장했습니다.

식물성 계란 시장의 지역적 전망

  • 북미는 예측 기간 중 비약적인 성장세를 보일 것입니다.

북미 시장은 큰 시장 점유율을 차지하고 있습니다. 최근 비건 인구 증가와 식품 혁신 증가 추세로 인해 큰 시장 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다. 또한 식품 및 음료 산업의 혁신과 기술 개발로 인해 시장이 크게 성장하고 있습니다. 식물성 계란 시장은 첨단이고 신속한 기술 통합, 제품 출시 및 유통, 물리적 및 가상 유통망을 통한 시장에서의 빠른 존재감 등의 혜택을 누리고 있으며, 이러한 요인들이 시장 성장에 기여하고 있습니다.

이 보고서를 구입해야 하는 이유

  • 인사이트 분석 : 고객 부문, 정부 정책 및 사회경제적 요인, 소비자 선호도, 산업 및 기타 하위 부문에 중점을 두고 주요 지역뿐만 아니라 신흥 지역까지 포괄하는 상세한 시장 인사이트를 얻을 수 있습니다.
  • 경쟁 구도: 세계 주요 기업이 채택하고 있는 전략적 전략을 이해하고, 적절한 전략을 통한 시장 침투 가능성을 파악할 수 있습니다.
  • 시장 동향과 촉진요인: 역동적인 요인과 매우 중요한 시장 동향, 그리고 이들이 향후 시장 발전을 어떻게 형성할 것인지에 대해 알아봅니다.
  • 실행 가능한 제안: 역동적인 환경 속에서 새로운 비즈니스 스트림과 매출을 발굴하기 위한 전략적 의사결정을 내릴 수 있도록 인사이트을 활용합니다.
  • 다양한 사용자에 대응: 스타트업, 연구기관, 컨설턴트, 중소기업, 대기업에 유익하고 비용 효율적임.

어떤 용도로 사용되는가?

산업 및 시장 인사이트, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진출 전략, 지역적 확장, 자본 투자 결정, 규제 프레임워크 및 영향, 신제품 개발, 경쟁의 영향

조사 범위

  • 2022-2030년 실적 데이터 및 전망
  • 성장 기회, 과제, 공급망 전망, 규제 프레임워크, 고객 행동 및 동향 분석
  • 경쟁사 포지셔닝, 전략 및 시장 점유율 분석
  • 부문 및 국가를 포함한 지역별 매출 성장 및 예측 분석
  • 기업 개요(주로 전략, 제품, 재무 정보, 주요 개발 등)

목차

제1장 서론

  • 시장 개요
  • 시장의 정의
  • 조사 범위
  • 시장 세분화
  • 통화
  • 전제조건
  • 기준년과 예측년 타임라인
  • 이해관계자에 대한 주요 이점

제2장 조사 방법

  • 조사 디자인
  • 조사 프로세스

제3장 개요

  • 주요 조사 결과
  • CXO의 시점

제4장 시장 역학

  • 시장 성장 촉진요인
  • 시장 성장 억제요인
  • Porter's Five Forces 분석
  • 업계 밸류체인 분석
  • 애널리스트의 견해

제5장 식물성 계란 시장 : 공급원별

  • 서론
  • 두류
  • 기타 식물 유래 공급원

제6장 식물성 계란 시장 : 형태별

  • 서론
  • 액체
  • 분말과 전란

제7장 식물성 계란 시장 : 유통 채널별

  • 서론
  • 오프라인
    • 슈퍼마켓
    • 편의점
    • 전문점 및 식품 서비스
  • 온라인

제8장 식물성 계란 시장 : 지역별

  • 서론
  • 북미
    • 공급원별
    • 형태별
    • 유통 채널별
    • 국가별
  • 남미
    • 공급원별
    • 형태별
    • 유통 채널별
    • 국가별
  • 유럽
    • 공급원별
    • 형태별
    • 유통 채널별
    • 국가별
  • 중동 및 아프리카
    • 공급원별
    • 형태별
    • 유통 채널별
    • 국가별
  • 아시아태평양
    • 공급원별
    • 형태별
    • 유통 채널별
    • 국가별

제9장 경쟁 환경과 분석

  • 주요 기업과 전략 분석
  • 시장 점유율 분석
  • 합병·인수·협정·협업
  • 경쟁 대시보드

제10장 기업 개요

  • Plantmade
  • Zero Egg
  • Bob's Red Mill Natural Foods
  • Eat Just, Inc.
  • Float Foods
  • Crackd
  • Orgran
KSA 25.01.22

The plant-based eggs market is expected to grow at a CAGR of 12.77%, reaching a market size of US$547.503 million in 2030 from US$300.179 million in 2025.

The plant-based egg market made from flour and algae protein is expected to encourage growth in the forecast period because of the estimated demand for these products. Algal flour, for example, is high in protein and vitamins, fibrous, and rich in essential amino acids, which makes it analogous to egg nutritional composition. Along with thickeners such as algin and carrageenan, which are also present in algal flour, these chemicals are known as algal chemicals. Algae vegan scrambled eggs are superb in their texture and mouthfeel. One of the primary factors supporting this market's growth is the increasing consumer awareness regarding health and the preference for plant-based eggs. The increasing global population size and requirement-based food also aid the growth.

Plant-based egg market drivers

  • A rising number of health-conscious consumers are contributing to the market growth

With the rising number of health-conscious consumers, people are resorting to the consumption of vegan eggs more. The high cholesterol levels in normal eggs have been linked to certain health conditions like heart ailments. A section of the current generation is aware of these problems and is looking for solutions that provide similar benefits but without the added cholesterol. Regular eggs are said to contain a lot of constituents that health-conscious individuals shy away from. Vegan eggs are mostly egg-free, meaning they have no cholesterol, making them popular among health enthusiasts.

Moreover, factors like the rising trend of vitamin and mineral-enriched products are contributing to the rise in the plant-based eggs market. Besides, companies are, in turn, a gear to start selling healthy vegan eggs, adding some extra value. For instance, the Chickpea processing company Shukran Foods, based in Spain, mushroomed as a restaurant supply company dealing in vegan egg substitutes in January 2023.

Plant-based egg market geographical outlook

  • North America is witnessing exponential growth during the forecast period

The North American market accounted for a significant market share. It is expected to gain a large market share because of the recent increase in the population of practicing vegans and the growing trend of food innovations. Besides, the market has witnessed significant growth thanks to innovations and technological developments in the food and beverages industry. The plant-based egg market has reaped the benefits of advanced and rapid technological integration, product launch and distribution, and their swift presence in the market via physical and virtual distribution networks. These factors are contributing to the market growth.

Reasons for buying this report:-

  • Insightful Analysis: Gain detailed market insights covering major as well as emerging geographical regions, focusing on customer segments, government policies and socio-economic factors, consumer preferences, industry verticals, other sub- segments.
  • Competitive Landscape: Understand the strategic maneuvers employed by key players globally to understand possible market penetration with the correct strategy.
  • Market Drivers & Future Trends: Explore the dynamic factors and pivotal market trends and how they will shape up future market developments.
  • Actionable Recommendations: Utilize the insights to exercise strategic decision to uncover new business streams and revenues in a dynamic environment.
  • Caters to a Wide Audience: Beneficial and cost-effective for startups, research institutions, consultants, SMEs, and large enterprises.

What do businesses use our reports for?

Industry and Market Insights, Opportunity Assessment, Product Demand Forecasting, Market Entry Strategy, Geographical Expansion, Capital Investment Decisions, Regulatory Framework & Implications, New Product Development, Competitive Intelligence

Report Coverage:

  • Historical data & forecasts from 2022 to 2030
  • Growth Opportunities, Challenges, Supply Chain Outlook, Regulatory Framework, Customer Behaviour, and Trend Analysis
  • Competitive Positioning, Strategies, and Market Share Analysis
  • Revenue Growth and Forecast Assessment of segments and regions including countries
  • Company Profiling (Strategies, Products, Financial Information, and Key Developments among others)

The Plant-based eggs market is segmented and analyzed as follows:

By Source

  • Legumes
  • Other plant-based sources

By Form

  • Liquid
  • Powder & Whole-egg

By Distribution Channel

  • Offline
  • Supermarket
  • Convenience Store
  • Speciality Store and food service
  • Online

By Geography

  • North America
  • USA
  • Canada
  • Mexico
  • South America
  • Brazil
  • Argentina
  • Others
  • Europe
  • Germany
  • France
  • UK
  • Spain
  • Others
  • Middle East and Africa
  • Saudi Arabia
  • UAE
  • Israel
  • Others
  • Asia Pacific
  • China
  • Japan
  • India
  • South Korea
  • Indonesia
  • Taiwan
  • Others

TABLE OF CONTENTS

1. INTRODUCTION

  • 1.1. Market Overview
  • 1.2. Market Definition
  • 1.3. Scope of the Study
  • 1.4. Market Segmentation
  • 1.5. Currency
  • 1.6. Assumptions
  • 1.7. Base and Forecast Years Timeline
  • 1.8. Key Benefits to the Stakeholder

2. RESEARCH METHODOLOGY

  • 2.1. Research Design
  • 2.2. Research Processes

3. EXECUTIVE SUMMARY

  • 3.1. Key Findings
  • 3.2. CXO Perspective

4. MARKET DYNAMICS

  • 4.1. Market Drivers
  • 4.2. Market Restraints
  • 4.3. Porter's Five Forces Analysis
    • 4.3.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 4.3.2. Bargaining Power of Buyers
    • 4.3.3. Threat of New Entrants
    • 4.3.4. Threat of Substitutes
    • 4.3.5. Competitive Rivalry in the Industry
  • 4.4. Industry Value Chain Analysis
  • 4.5. Analyst View

5. PLANT-BASED EGGS MARKET BY SOURCE

  • 5.1. Introduction
  • 5.2. Legumes
  • 5.3. Other plant-based sources

6. PLANT-BASED EGGS MARKET BY FORM

  • 6.1. Introduction
  • 6.2. Liquid
  • 6.3. Powder & Whole-egg

7. PLANT-BASED EGGS MARKET BY DISTRIBUTION CHANNEL

  • 7.1. Introduction
  • 7.2. Offline
    • 7.2.1. Supermarket
    • 7.2.2. Convenience Store
    • 7.2.3. Speciality Store and foodservice
  • 7.3. Online

8. PLANT-BASED EGGS MARKET BY GEOGRAPHY

  • 8.1. Introduction
  • 8.2. North America
    • 8.2.1. By Source
    • 8.2.2. By Form
    • 8.2.3. By Distribution Channel
    • 8.2.4. By Country
      • 8.2.4.1. USA
      • 8.2.4.2. Canada
      • 8.2.4.3. Mexico
  • 8.3. South America
    • 8.3.1. By Source
    • 8.3.2. By Form
    • 8.3.3. By Distribution Channel
    • 8.3.4. By Country
      • 8.3.4.1. Brazil
      • 8.3.4.2. Argentina
      • 8.3.4.3. Others
  • 8.4. Europe
    • 8.4.1. By Source
    • 8.4.2. By Form
    • 8.4.3. By Distribution Channel
    • 8.4.4. By Country
      • 8.4.4.1. Germany
      • 8.4.4.2. France
      • 8.4.4.3. UK
      • 8.4.4.4. Spain
      • 8.4.4.5. Others
  • 8.5. Middle East and Africa
    • 8.5.1. By Source
    • 8.5.2. By Form
    • 8.5.3. By Distribution Channel
    • 8.5.4. By Country
      • 8.5.4.1. Saudi Arabia
      • 8.5.4.2. UAE
      • 8.5.4.3. Israel
      • 8.5.4.4. Others
  • 8.6. Asia Pacific
    • 8.6.1. By Source
    • 8.6.2. By Form
    • 8.6.3. By Distribution Channel
    • 8.6.4. By Country
      • 8.6.4.1. China
      • 8.6.4.2. Japan
      • 8.6.4.3. India
      • 8.6.4.4. South Korea
      • 8.6.4.5. Indonesia
      • 8.6.4.6. Taiwan
      • 8.6.4.7. Others

9. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

  • 9.1. Major Players and Strategy Analysis
  • 9.2. Market Share Analysis
  • 9.3. Mergers, Acquisitions, Agreements, and Collaborations
  • 9.4. Competitive Dashboard

10. COMPANY PROFILES

  • 10.1. Plantmade
  • 10.2. Zero Egg
  • 10.3. Bob's Red Mill Natural Foods
  • 10.4. Eat Just, Inc.
  • 10.5. Float Foods
  • 10.6. Crackd
  • 10.7. Orgran
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