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시장보고서
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세계의 고기 추출물 시장 : 예측(2025-2030년)Global Meat Extract Market - Forecasts from 2025 to 2030 |
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세계 고기 추출물 시장은 예측 기간(2025-2030) 동안 CAGR 4%로 성장할 것으로 예상됩니다.
고기 추출물은 육류의 수용성 분획을 액체로 추출, 농축하여 제조됩니다. 고기, 뼈, 간을 통칭하여 '고기 추출물'이라고 부르며, 산지와 함유된 성분에 따라 성분과 풍미가 달라집니다. 도시화와 바쁜 라이프스타일로 인해 간편식에 대한 수요가 증가하고 있으며, 육류 기반 맛의 인기와 천연 식품 성분에 대한 소비자의 선호도가 높아지면서 세계 고기 추출물 시장이 지속적으로 확대되고 있습니다. 또한, 이 추출물은 저지방 저결합 조직육의 세심한 효소 가수분해를 기반으로 펩톤에 부족한 것으로 입증된 단백질, 인산염 및 기타 필수 성분을 통합하여 영양학적으로 강화된 완전한 펩톤을 제공하는 것을 목표로 합니다.
세계 고기 추출물 시장 촉진요인
피트니스와 건강에 대한 소비자의 인식이 급속히 높아지면서 전 세계적으로 단백질 강화 제품에 대한 수요가 과도하게 증가하고 있습니다. 따라서 고기 추출물은 생산되는 모든 제품의 주성분입니다. 닭고기, 돼지고기, 단백질이 풍부한 육류 등 다양한 종류의 육류는 체내에서 중요한 아미노산을 만드는 데 필수적이며, 충분한 기능을 발휘하기 위해 필요합니다. 예를 들어, 인간의 식단에 포함된 단백질의 34%, 에너지의 16%은 동물성에서 유래한 것입니다. 육류에 함유된 다양한 미네랄과 단백질은 철분과 아연을 포함하여 건강한 세포와 조직의 기능을 지원하는 것으로 알려져 있습니다. 또한, 여러 기업들이 고기 추출물 제품의 새로운 기술을 제공하기 위해 연구 개발에 투자하고 있으며, 이는 예측 기간 동안 시장 성장에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다.
북미는 동물성 단백질 공급원의 소비 증가로 인해 예측 기간 동안 안정적인 성장을 보일 것으로 예상됩니다. 미국은 예측 기간 동안 가장 큰 쇠고기 생산국 중 하나이며, 앞으로도 그럴 것으로 예상됩니다. 멕시코는 붉은 살코기 기반 제품의 소비 증가로 인해 이 지역 시장을 주도할 것으로 예상됩니다. 또한, 제품 추적 가능성은 고기 추출물에 대한 북미의 중요한 결정 요인입니다. 기술 혁신, 인구 증가, 통조림 식품의 수요 및 소비 증가와 같은 성장 추세는 예측 기간 동안 지역 시장의 성장과 일치합니다.
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어떤 용도로 사용되는가?
산업 및 시장 인사이트, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진입 전략, 지리적 확장, 설비 투자 결정, 규제 프레임워크와 영향, 신제품 개발, 경쟁의 영향
The global meat extract market is expected to grow at a CAGR of 4% during the forecast period (2025-2030).
Meat extract is produced through liquid extraction and concentration of the water-soluble fractions of meat. Depending on their provenance and the ingredients in them, meat, bones, and liver, collectively called "meat extract," present different compositions and flavors. Urbanization and busy lifestyles have increased the demand for convenience foods, with the popularity of meat-based flavors and the growing consumer preference for natural food ingredients contributing significantly to the ever-increasing global meat extract market. Additionally, this extract aims to provide complete peptone that is nutritionally enhanced by incorporating protein, phosphates, and other essential components proven to be deficient in peptone, based on careful enzymatic hydrolysis of low-fat, low-connective tissue meats.
Global Meat Extract Market Drivers
There is an excessive increase in the demand for protein-fortified products globally, primarily due to the rapid awareness among consumers regarding fitness and health. Accordingly, meat extract is the primary ingredient in all the products produced. Various types of meat, such as chicken, pork, and meats rich in protein, are vital in making the crucial amino acids in the body that are required for well-functioning. For example, 34% of protein and 16% of energy in the human diet comes from animal sources. Various minerals and proteins in meat have been found to support healthy cell and tissue function including iron and zinc. Moreover, several companies have invested in R&D to deliver novel technologies in meat extract products, positively impacting the market growth over the forecast period.
North America is expected to grow steadily during the forecast period due to the increased consumption of animal-based protein sources. The United States was and is expected to be one of the largest beef producers during the projection years. Mexico is expected to drive the regional market with increased consumption of red meat-based products. Moreover, product traceability is a significant determinant for North America concerning meat extracts. The growing trends, such as technological innovation, an increase in population, and rising demand and consumption of canned foods, concur with the regional market growth during the forecast period.
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