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시장보고서
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세계의 케피어 시장 : 예측(2025-2030년)Kefir Market - Forecasts from 2025 to 2030 |
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세계 케피어 시장은 예측 기간 동안 연평균 6.01%의 복합 성장률로 성장하여 2025년 20억 8,700만 달러에서 2030년에는 27억 9,400만 달러 규모에 도달할 것으로 예상됩니다.
케피어는 케피어 곡물로 만든 발효음료로, 묽은 요구르트와 같은 맛이 납니다. 케 피어 제품은 담수 또는 발효유와 박테리아 또는 효모로 배양 된 케 피어 곡물로 만들어집니다. 케피어 제품에는 케피어 우유, 스무디, 프로바이오틱스 음료, 요구르트, 유기농 케피어 음료 등이 있습니다. 이들 제품에는 비타민, 미네랄, 단백질, 칼슘, 마그네슘이 풍부하게 함유되어 있습니다.
또한, 건강한 간식과 음료를 찾는 사람들의 선택이 변화함에 따라 케피어 분야는 증가할 것입니다. 케 피어 제품은 영양가가 높고 건강과 면역력 향상에 도움이 됩니다. 소화 촉진, 뼈와 피부 건강 등 여러 가지 건강상의 이점이 있습니다. 또한 항진균 및 항균 작용이 있어 질 감염, 위장 감염, 식중독을 치료하고 예방하는 데 도움이 됩니다. 또한, 항암 효과가 있어 종양 진행의 초기 단계에 도움을 줄 수 있습니다. 결과적으로 예측 기간 동안 이러한 장점은 케피어 시장을 발전시킬 것으로 예상됩니다.
케피어는 우유와 케피어 곡물을 발효시켜 만든 프로바이오틱스가 풍부한 음료입니다. 비타민과 미네랄이 풍부하고 훌륭한 단백질 공급원이기도 합니다. 비타민 K, B12, 칼슘, 비오틴, 효소, 비타민 B9 등 인간의 최적의 기능에 필요한 영양소가 풍부하게 함유되어 있습니다. 소화기관이 정상적으로 기능할 수 있도록 충분한 박테리아를 함유하고 있습니다. 케피어는 콜레스테롤 수치를 낮추는 동시에 면역력을 높이는 데 도움이 됩니다.
또한 혈당 조절과 체중 감량에도 도움이 됩니다. 광범위한 프로바이오틱스와 향상된 생체 이용률로 인해 발효 과정은 식품의 건강 효과를 향상시킵니다. 최근 유기농 및 천연 제품의 인기가 높아지고 있습니다. 소비자들의 건강에 대한 관심이 높아지면서 자연 식품과 유기농 제품의 인기가 높아지고 있습니다. 건강한 소비에 대한 수요를 증가시킬 것으로 예상되는 새로운 라이프 스타일 트렌드가 빠르게 도입될 것으로 예상됩니다. 이는 가처분 소득 증가와 전통적 생활 방식에서 도시 생활로의 전환이 용이해진 것도 한 몫을 한 것으로 보입니다.
지역별로 보면 케피어 시장은 북미, 남미, 유럽, 중동 및 아프리카, 아시아태평양으로 구분됩니다. 아시아태평양은 중국, 일본, 인도, 한국 등 주요 경제국이 주도하고 있습니다. 급성장하고 있는 신흥국 중 일부는 아세안 국가 등 이 지역에 속해 있습니다.
아시아태평양은 유제품 부문에서 괄목할 만한 성장이 예상되며, 2022-23년 원유 생산량에서 인도는 세계 최대 낙농 산업으로, 인도의 원유 생산량은 약 2억 3,058만 톤에 달할 전망입니다. 이는 미국보다 50% 가까이 많으며, 중국의 3배 이상입니다. 이러한 원유 생산량 증가는 케피어 제품을 포함한 유제품 시장 수요를 증가시키고 있습니다.
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산업 및 시장 검토, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진출 전략, 지리적 확장, 설비 투자 결정, 규제 프레임워크 및 영향, 신제품 개발, 경쟁의 영향
The global kefir market is expected to grow at a compound annual growth rate of 6.01% over the forecast period to reach a market size of US$2.794 billion in 2030 from US$2.087 billion in 2025.
Kefir is a fermented drink prepared from kefir grains that taste like a thin yogurt. Kefir products are made with freshwater or fermented milk, as well as kefir grains cultivated with bacteria and yeast. Kefir goods include kefir milk, smoothies, probiotic drinks, yogurt, and organic kefir drinks. These products are high in vitamins, minerals, protein, calcium, and magnesium.
Furthermore, the kefir sector increases as people's choices for healthy snacks and drinks change. Kefir products are high in nutrients and aid in improving one's health and immunity. It has several health benefits, including enhanced digestion and bone and skin health. It also has antifungal and antibacterial characteristics that help cure and prevent vaginal and gastrointestinal infections, as well as food-borne pathogens. It also possesses anticarcinogenic effects, which aid in the early stages of tumor progression. As a result, during the forecast period, these considerable benefits will force the kefir market ahead.
Kefir is a probiotic-rich beverage produced from milk and fermented kefir grains. It's high in vitamins and minerals, and it's a fantastic source of protein as well. Vitamin K, B12, calcium, biotin, enzymes, vitamin B9, and other nutrients necessary for optimal human function are abundant. It has enough germs to help the digestive system function properly. Kefir helps to boost your immune system while also lowering your cholesterol levels.
It also aids in the control of blood sugar levels and the loss of weight. Because of the wide range of probiotics and increased bioavailability, the fermentation process boosts the health benefits of food. Organic and natural products are becoming increasingly popular these days. Natural and organic items are getting more popular as consumers become more health-conscious. The rapid adoption of new lifestyle trends that are predicted to boost demand for healthy consumption is expected to take place. This would be aided by the rising availability of disposable income, making it easier to migrate from traditional ways of life to urban lives.
By geography, the kefir market is segmented into North America, South America, Europe, the Middle East and Africa, and Asia Pacific. The major economies like China, Japan, India, and South Korea dominate the Asia-Pacific region. Some of the fastest-growing emerging economies are from this region, such as ASEAN countries.
The Asia Pacific region is expected to see notable growth in the dairy sector. In FY2022-23, India was the world's biggest dairy industry in milk production; India produced nearly 230.58 million tonnes of milk. This is close to 50% more than the US and more than three times to China. These increased productions of milk in the country are propelling the demand for dairy products, including kefir products, in the market.
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