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케이터링 및 식품 서비스 계약업체 시장 : 예측(2025-2030년)

Catering and Food Service Contractor Market - Forecasts from 2025 to 2030

발행일: | 리서치사: Knowledge Sourcing Intelligence | 페이지 정보: 영문 140 Pages | 배송안내 : 1-2일 (영업일 기준)

    
    
    



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케이터링 및 식품 서비스 계약업체 시장은 2025년 2,503억 3,100만 달러, 2030년에는 3,131억 4,600만 달러에 이르고, CAGR은 4.58%를 나타낼 전망입니다.

케이터링 및 식품 서비스 계약업체는 교육, 의료, 상업, 스포츠 등 기관에 계약 기반 식품 공급을 제공하는 서비스 제공 업체입니다.

급속한 산업화, 가처분 소득 증가, 정부의 대처, 항공 여행 산업 증가, 직원 정착에 대한 관심 증가가 케이터링 및 식품 서비스 계약업체 시장 수요를 촉진하고 있습니다. 또한, 결혼식, 생일, 기념일, 리셉션, 기타 파티 등의 이벤트 조직 업계에 있어서 수요 증가로 인해 이 시장에 대한 수요가 증가하고 있습니다.

보다 나은 직장에 대한 수요 증가는 상업 조직, 교육 조직, 의료 조직에서 계약 기반의 케이터링 및 푸드서비스 시장 수요를 촉진하고 있습니다.

케이터링 및 식품 서비스 계약업체 시장의 부문 분석 :

케이터링 및 식품 서비스 계약업체 시장은 유형(케이터링, 계약) 및 최종 사용자(민간, 상업, 정부)로 세분화되어 있습니다.

케이터링 및 식품 서비스 계약업체 시장의 지리적 전망 :

지역별로 보면, 케이터링 및 식품 서비스 계약업체 시장은 북미, 남미, 중동, 아프리카, 유럽, 아시아태평양으로 나뉩니다. 아시아태평양은 급식 및 계약자 시장에서 큰 점유율을 차지하고 있습니다. IATA에 따르면 항공 여객 수가 급증하고 있는 주요 5개국은 중국, 미국, 인도, 인도네시아, 베트남으로 항공 여행 업계, 특히 아시아태평양의 푸드서비스에 대한 수요가 높아지고 있습니다. 미국은 미니 푸드 뷔페에 대한 수요가 높기 때문에 예측 기간 동안 케이터링 및 식품 서비스 계약업체자 시장에서 큰 성장이 예상됩니다.

마지막으로, 본 섹션에서는 케이터링 및 식품 계약 서비스 시장의 주요 기업과 제품 및 서비스, 재무, 최근 동향, 사업 확대 전략에 대해 설명합니다. 케이터링 및 식품 서비스 계약업체 주요 시장 진출기업은 Compass Group PLC, Elior Group SA, Sodexo, Aramark Corporation, Delaware North Companies Inc., Thomson Hospitality Corporation, Gategroup Holding AG, Westbury Street Holdings 등입니다.

목차

제1장 주요 요약

제2장 시장 현황

  • 시장 개요
  • 시장의 정의
  • 조사 범위
  • 시장 세분화

제3장 비즈니스 상황

  • 시장 성장 촉진요인
  • 시장 성장 억제요인
  • 시장 기회
  • Porter's Five Forces 분석
  • 업계 밸류체인 분석
  • 정책 및 규정
  • 전략적 제안

제4장 기술 전망

제5장 세계의 케이터링 및 식품 서비스 계약업체 시장 : 유형별

  • 소개
  • 케이터링
  • 푸드서비스 계약자

제6장 세계의 케이터링 및 식품 서비스 계약업체 시장 : 최종 사용자별

  • 소개
  • 개인용
  • 상업용
  • 정부용

제7장 세계의 케이터링 및 식품 서비스 계약업체 시장 : 소유 형태별

  • 소개
  • 독립형
  • 체인

제8장 세계의 케이터링 및 식품 서비스 계약업체 시장 : 용도별

  • 소개
  • 교육기관
  • 헬스케어
  • 산업
  • 접객 서비스
  • 스포츠 및 레저
  • 기타

제9장 세계의 케이터링 및 식품 서비스 계약업체 시장 : 지역별

  • 소개
  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
    • 멕시코
  • 남미
    • 브라질
    • 아르헨티나
    • 기타
  • 유럽
    • 영국
    • 독일
    • 프랑스
    • 이탈리아
    • 스페인
    • 기타
  • 중동 및 아프리카
    • 사우디아라비아
    • 아랍에미리트(UAE)
    • 기타
  • 아시아태평양
    • 중국
    • 일본
    • 인도
    • 한국
    • 대만
    • 태국
    • 인도스네이사
    • 기타

제10장 경쟁 환경과 분석

  • 주요 기업과 전략 분석
  • 시장 점유율 분석
  • 합병, 인수, 합의 및 협업
  • 경쟁 대시보드

제11장 기업 프로파일

  • Compass Group PLC
  • Elior Group SA
  • Sodexo
  • Aramark Corporation
  • Delaware North Companies Inc
  • Thompson Hospitality Corporation
  • Gategroup Holding AG
  • Westbury Street Holdings
  • Olive Catering Services
  • Spectra Food Services & Hospitality
  • CH&CO Group

제12장 부록

  • 통화
  • 전제조건
  • 기준연도과 예측연도의 타임라인
  • 이해 관계자에게 있어서의 주요 이점
  • 조사 방법
  • 약어
SHW 25.06.17

The catering and food service contractor market is expected to grow from US$250.331 billion in 2025 to US$313.146 billion in 2030, at a CAGR of 4.58%.

Catering and food service contractors are the service providers who provide a supply of food on a contractual basis to the institutions like educational, medical, commercial, sports and others.

Rapid industrialization, the rise in disposable income, government initiatives, the rise in the air travel industry, and rising concern for employee retention are driving demand for the catering and food service contractor market. Moreover, higher demand in the event organization industry for weddings, birthdays, anniversaries, receptions, and other parties is fueling demand for this market.

The higher demand for a better workplace is propelling demand for catering and foodservice market on a contractual basis in commercial organizations, educational organizations, and medical organizations. The market is expected to face high competition due to the presence of numerous small vendors, restaurants, regional players, and online & offline food delivery services. However, the growth of the online food service industry is hindering the growth of the catering and food service contractor market.

Catering and Food Service Contractor Market Segment Analysis:

Catering and food service contractor market has been segmented into type (caterer, food service contractor) and end-user (private, commercial, government). Foodservice contractor market is expected to see a noticeable growth during the forecast period, owing to higher on-site food service demand in businesses, hospitals, entertainment venues and schools. The home-based food service is growing more popular in this market.

Catering and Food Service Contractor Market Geographical Outlook:

On the basis of geographical region, the catering and food service contractor market is divided into North America, South America, the Middle East and Africa, Europe, and Asia-Pacific. The Asia-Pacific region holds a substantial market share in the food service and contractor market. According to IATA, the top 5 fastest-growing air passenger countries are China, the US, India, Indonesia, and Vietnam, resulting in higher demand for food services in the air travel industry, specifically in the Asia-Pacific region. The US is expected to see significant growth in the food and catering service contractor market during the forecast period, owing to higher demand for mini food buffets.

Finally, this section narrates major players in the catering and food contractor service market and their products and services, financials, recent developments, and strategies to increase business. Key players operating in the Catering and Food Service Contractor market are Compass Group PLC, Elior Group S.A., Sodexo, Aramark Corporation, Delaware North Companies Inc., Thompson Hospitality Corporation, Gategroup Holding AG, and Westbury Street Holdings among others.

Catering and Food Service Contractor Market Segmentation:

The catering and food service contractor market has been analyzed through the following segments:

By Type

  • Caterer
  • Food service contractor

By End User

  • Private
  • Commercial
  • Government

By Ownership

  • Standalone
  • Chain

By Application

  • Private
  • Corporate
  • Educational Institutions
  • Healthcare
  • Industrial
  • Hospitality Services
  • Sports and Leisure
  • Others

By Geography

  • North America
  • United States of America
  • Canada
  • Mexico
  • South America
  • Brazil
  • Argentina
  • Others
  • Europe
  • United Kingdom
  • Germany
  • France
  • Italy
  • Others
  • Middle East and Africa
  • United Arab Emirates
  • Israel
  • Saudi Arabia
  • Others
  • Asia Pacific
  • China
  • Japan
  • India
  • South Korea
  • Others

TABLE OF CONTENTS

1. EXECUTIVE SUMMARY

2. MARKET SNAPSHOT

  • 2.1. Market Overview
  • 2.2. Market Definition
  • 2.3. Scope of the Study
  • 2.4. Market Segmentation

3. BUSINESS LANDSCAPE

  • 3.1. Market Drivers
  • 3.2. Market Restraints
  • 3.3. Market Opportunities
  • 3.4. Porter's Five Forces Analysis
  • 3.5. Industry Value Chain Analysis
  • 3.6. Policies and Regulations
  • 3.7. Strategic Recommendations

4. TECHNOLOGICAL OUTLOOK

5. GLOBAL CATERING AND FOOD SERVICE CONTRACTOR MARKET BY TYPE

  • 5.1. Introduction
  • 5.2. Caterer
  • 5.3. Food Service Contractor

6. GLOBAL CATERING AND FOOD SERVICE CONTRACTOR MARKET BY END-USER

  • 6.1. Introduction
  • 6.2. Private
  • 6.3. Commercial
  • 6.4. Government

7. GLOBAL CATERING AND FOOD SERVICE CONTRACTOR MARKET BY OWNERSHIP

  • 7.1. Introduction
  • 7.2. Standalone
  • 7.3. Chain

8. GLOBAL CATERING AND FOOD SERVICE CONTRACTOR MARKET BY APPLICATION

  • 8.1. Introduction
  • 8.2. Educational Institutions
  • 8.3. Healthcare
  • 8.4. Industrial
  • 8.5. Hospitality Services
  • 8.6. Sports and Leisure
  • 8.7. Others

9. GLOBAL CATERING AND FOOD SERVICE CONTRACTOR MARKET BY GEOGRAPHY

  • 9.1. Introduction
  • 9.2. North America
    • 9.2.1. USA
    • 9.2.2. Canada
    • 9.2.3. Mexico
  • 9.3. South America
    • 9.3.1. Brazil
    • 9.3.2. Argentina
    • 9.3.3. Others
  • 9.4. Europe
    • 9.4.1. United Kingdom
    • 9.4.2. Germany
    • 9.4.3. France
    • 9.4.4. Italy
    • 9.4.5. Spain
    • 9.4.6. Others
  • 9.5. Middle East and Africa
    • 9.5.1. Saudi Arabia
    • 9.5.2. UAE
    • 9.5.3. Others
  • 9.6. Asia Pacific
    • 9.6.1. China
    • 9.6.2. Japan
    • 9.6.3. India
    • 9.6.4. South Korea
    • 9.6.5. Taiwan
    • 9.6.6. Thailand
    • 9.6.7. Indosneisa
    • 9.6.8. Others

10. COMPETITIVE ENVIRONMENT AND ANALYSIS

  • 10.1. Major Players and Strategy Analysis
  • 10.2. Market Share Analysis
  • 10.3. Mergers, Acquisitions, Agreements, and Collaborations
  • 10.4. Competitive Dashboard

11. COMPANY PROFILES

  • 11.1. Compass Group PLC
  • 11.2. Elior Group S.A.
  • 11.3. Sodexo
  • 11.4. Aramark Corporation
  • 11.5. Delaware North Companies Inc
  • 11.6. Thompson Hospitality Corporation
  • 11.7. Gategroup Holding AG
  • 11.8. Westbury Street Holdings
  • 11.9. Olive Catering Services
  • 11.10. Spectra Food Services & Hospitality
  • 11.11. CH&CO Group

12. APPENDIX

  • 12.1. Currency
  • 12.2. Assumptions
  • 12.3. Base and Forecast Years Timeline
  • 12.4. Key Benefits for the Stakeholders
  • 12.5. Research Methodology
  • 12.6. Abbreviations
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