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									과일 농축물 : 시장 점유율 분석, 산업 동향 및 통계, 성장 예측(2024-2029년)Fruit Concentrate - Market Share Analysis, Industry Trends & Statistics, Growth Forecasts (2024 - 2029) | 
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과일 농축물 시장 규모는 2024년 466억 7,000만 달러로 추정되며 2029년까지 584억 7,000만 달러에 달할 것으로 예상되며, 예측 기간(2024-2029년) 동안 4.61%의 CAGR로 성장할 것으로 예상됩니다.

COVID-19의 팬데믹은 과일 농축물 시장의 성장에 큰 영향을 미쳤습니다. 엄격한 제한으로 인해 제조 장비가 일시적으로 중단되어 과일 농축물의 대량 생산에 영향을 미쳤습니다. 이 기간 동안 시장 성장에 영향을 미친 승무원의 출신지로의 이동으로 인해 노동력 부족이 관찰되었습니다. 또한 공급망의 혼란으로 인해 원자재 및 최종 제품의 유통이 부족했습니다. 세계은행에 따르면 2019년 1월부터 2020년 2월까지 과일 및 채소 수입은 공급망 중단과 그에 따른 수출 제한으로 인해 81.8% 감소했습니다. 따라서 COVID-19의 시장 영향은 과일 농축물 제조를 위한 과일 공급을 제한하고 있습니다.
휴대용 음료를 포함한 편의 제품 소비 증가로 인한 음료 산업의 추가 수요로 인해 과일 농축물 시장은 예측 기간 동안 상당한 상승세를 보일 것으로 예상됩니다.
많은 식품 제조업체들은 농축액이 더 나은 질감 특성과 일관성을 실현할 수 있기 때문에 농축액을 더 선호한다고 생각합니다. 따라서 시장에서 가장 큰 수익 점유율을 차지하고 있습니다.
비만율의 증가, 당뇨병, 심장병, 건강식품의 유행으로 인해 전 세계적으로 보다 자연스럽고 건강한 식품에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 따라서 과일 농축물은 주스, 케이크, 디저트, 초콜릿, 과자류 등 다양한 용도로 정제 설탕을 대체하는 데 점점 더 많이 사용되고 있습니다. 과일 농축물에 함유된 과당은 혈당 지수가 자당보다 낮기 때문에 당뇨병 환자에게 자당을 대체할 수 있는 건강한 대안이 될 수 있습니다. 또한 과당은 과립 설탕보다 더 많은 수분을 끌어당기기 때문에 과당으로 만든 구운 식품은 더 달콤하고 촉촉한 맛을 냅니다. 이러한 과당의 장점으로 인해 농축 과일은 제빵 산업에서 설탕을 대체할 수 있는 매우 매력적인 천연 대체품이 될 수 있습니다.
과일 농축물 세계 시장은 주로 북미가 주도하고 있으며, 북미는 가장 큰 시장 점유율을 차지하고 있으며 꾸준한 시장 성장을 보이고 있습니다. 미국은 주로 북미 과일 농축물 시장을 주도하고 있습니다. 이는 다양한 식음료 제품을 중심으로 과일 섭취가 증가하고 있으며, 소비자의 라이프스타일이 점점 더 바빠지고 인스턴트 음료 제품의 소비가 증가하고 있기 때문입니다. 북미의 다양한 제조업체는 이 시장의 성장을 촉진하는 농축 과일 제품을 제공하고 있습니다. 시장은 선진국과 개발도상국에서 지속적인 성장을 보일 것으로 예상됩니다. 자연 식품에 대한 수요 증가와 가공 제품의 건강 및 영양에 대한 우려로 인해 과일 농축물에 대한 필요성이 증가하고 있습니다.
세계 과일 농축물 시장은 국내외 여러 기업들에 의해 경쟁이 치열합니다. 신제품 출시, 제휴, 확장 및 인수는 과일 농축물 시장의 주요 기업들이 채택하는 주요 세계 전략입니다. 세계 주요 과일 농축물 시장 기업으로는 Dohler, Ingredion Inc., Kerry Inc. 및 Archer Daniels Midland Company 등이 있습니다.
The Fruit Concentrate Market size is estimated at USD 46.67 billion in 2024, and is expected to reach USD 58.47 billion by 2029, growing at a CAGR of 4.61% during the forecast period (2024-2029).

The COVID-19 pandemic has significantly impacted the growth of the Fruit Concentrate Market. Due to the strict restrictions, the manufacturing units were temporarily shut down, which affected the volume production of the Fruit Concentrate. The shortage of the workforce was observed owing to the movement of the crew to their native places impacted the market growth during this period. Also, the disruption in the supply chain led to the shortage of raw materials and the distribution of the end products. According to the world bank, the import of fruits and vegetables from Jan 2019 to Feb. 2020 has declined by 81.8%, owing to supply chain disruptions followed by export restrictions. Therefore, the impact of COVID-19 on the market has limited the supply of fruits for producing fruit concentrates.
Aided by the additional demand from the beverage industry due to the increased consumption of convenience products, including on-the-go beverages, the fruit concentrates market is estimated to experience a significant hike in the forecast period.
Many food manufacturers consider liquid concentrates preferable due to their better texture attributes and feasible consistency. Hence, it holds the largest revenue share in the market.
The increasing obesity rates, diabetes, heart disease, and health food fads have caused,d a growing trend for more natural and healthy food worldwide. Thus, fruit concentrate is increasingly being used as a substitute for refined sugar in various applications such as juices, cakes, desserts, chocolates, and confectionery items. Fructose in fruit concentrate is a healthier alternative to sucrose for people with diabetes, as it has a lower glycemic index than sucrose. Moreover, baked goods made with fructose will be sweet and incredibly moist because fructose attracts more water than granulated sugar. These advantages of fructose make fruit concentrate a highly-attractive natural substitute for sugar in the baking industry.
The global market for fruit concentrates is driven mainly by North America, which has the largest market share and shows a steady increase in market growth. The United States is primarily driving the North American market for fruit concentrates. This is owing to the increased intake of fruits focused on a variety of food and drink products, and the increasingly hectic lifestyle among consumers increases the consumption of ready-to-drink products. Various manufacturers in North America are offering fruit concentrates products that help increase this market's growth. The market is projected to demonstrate continued growth in developed and developing regions. The increasing demand for natural foods and health and nutritional concerns with processed products drives the need for fruit concentrates.
The global fruit concentrate market is highly competitive due to several local and international players. New product launches, partnerships, expansions, and acquisitions are the major global strategies adopted by the leading companies in the fruit concentrate market. Some major global fruit concentrate market players are Dohler, Ingredion Inc., Kerry Inc., and Archer Daniels Midland Company.