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식품용 효소 시장 예측(-2030년) : 유형별, 형태별, 공급원별, 유래별, 용도별, 지역별 세계 분석

Food Enzymes Market Forecasts to 2030 - Global Analysis By Type, Form, Source, Origin, Application and By Geography

발행일: | 리서치사: Stratistics Market Research Consulting | 페이지 정보: 영문 175+ Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)


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Stratistics MRC에 따르면 세계의 식품용 효소 시장은 2023년에 30억 3,000만 달러를 차지하고 예측 기간 중 CAGR은 8.4%로 성장하며, 2030년에는 53억 3,000만 달러에 달할 것으로 예상되고 있습니다.

효소로 알려진 단백질은 특정 화학 반응을 가속화하고 표적화하는 데 자주 사용됩니다. 효소는 생물학적 이벤트를 시작하거나 증가시키는 것으로 알려져 있습니다. 효소를 얻는 가장 일반적인 방법은 식물 및 축산물에서 추출하거나 유전자 변형 미생물을 포함한 미생물의 발효를 통해 효소를 얻는 것입니다. 식품용 효소는 식감, 맛, 향 개선, 보존성, 점성, 연화 등 많은 이점이 있으므로 식품 가공에 자주 사용됩니다. 치즈, 과일 주스, 구운 과자, 맥주 제조에는 모두 효소가 많이 사용됩니다.

UN Comtrade의 데이터에 따르면 인도의 빵, 케이크 및 기타 베이커리 제품 수출은 2020년 3억 4,686만 달러에서 2021년에는 4억 764만 달러로 급증할 것으로 예상됩니다.

시장 역학 :

촉진요인

베이커리 및 식품 및 음료 산업에서의 식품용 효소 사용 증가

베이커리 제품에는 빵, 페이스트리, 도넛, 롤케이크 등이 포함됩니다. 식품용 효소는 베이커리 제품의 품질을 향상시키는 생화학 공정의 촉매제 역할을 합니다. 서유럽과 북미에서는 베이커리 제품이 널리 사용됩니다. 아시아태평양에서는 호주, 인도, 중국이 베이커리 식품의 주요 성장 지역입니다. 알코올 음료와 무알콜 음료 모두 식품용 효소를 사용합니다. 더 나은 맥아 분리, 추출 수율, 맥주 여과 및 안정화는 양조 효소의 주요 이점 중 일부입니다. 이러한 모든 부정적인 요인이 시장 성장을 가속하고 있습니다.

억제요인 :

pH의 기능 범위와 온도 제한

식품 효소의 활성은 국부적인 환경 요인의 영향을 많이 받습니다. 온도가 낮아지면 반응 속도가 크게 감소하고 식품 효소는 열 교반에 의해 비활성화됩니다. 식품 효소의 활성은 pH가 기능 범위를 벗어날 때에도 감소하여 결국 영구적인 변성을 초래할 수 있습니다. 이러한 점이 시장 확대에 걸림돌이 되고 있습니다.

기회 :

양돈·가금용 사료의 수요 증가

세계 사료 산업은 양돈 및 가금류 사료에 대한 수요 증가에 큰 영향을 받고 있습니다. 돼지와 가금류의 전반적인 건강과 복지는 이 사료를 통해 개선됩니다. 사료 산업에서 사용되는 가축은 적절하게 관리되고 영양이 풍부한 사료를 공급받습니다. 예측 기간 중 세계 동물사료 산업의 발전은 시장 역학에 긍정적인 영향을 미치고 수요를 증가시킬 것으로 예상됩니다.

위협

규제의 불확실성

첨가제 및 가공 보조제의 정의가 국가와 지역마다 다르기 때문에 규제의 불확실성이 시장 확대에 걸림돌로 작용하고 있습니다. 유럽연합(EU) 회원국들은 식품 가공의 툴로서 효소 사용에 대해 각기 다른 법률을 제정하고 있습니다. 일반적인 식품첨가제, 특히 식품용 효소는 안전 규제 대상이지만, 지역적 조정을 위한 개념은 아직 확립되지 않았습니다. 식품용 효소 시장 개척은 성분 규제에 대한 단편적이고 단편적인 접근으로 인해 부정적인 영향을 받을 것으로 예상됩니다.

COVID-19의 영향 :

COVID-19 팬데믹은 식품용 효소 시장에 도움이 되고 있습니다. 이는 가정 관리에 대한 소비자의 관심 증가, 식습관 변화, 영양 및 면역력 강화 제품에 대한 업계 수요 증가에 기인합니다. 그러나 기업은 현재 가동 중단과 무역 제한으로 인해 공급망 활동의 정체와 모호한 시장 환경에 구상하고 있습니다. 제약 및 식품 및 음료 산업에서 동 물질에 대한 수요 증가가 이러한 부정적인 영향을 상쇄할 것으로 예상됩니다.

프로테아제 부문은 예측 기간 중 가장 큰 시장으로 성장할 것으로 예상 :

건강한 식습관의 중요성에 대한 소비자의 인식이 높아짐에 따라 세계 단백질 소비가 증가하고 있으며, 이는 향후 수년간 식품 산업에서 프로테아제 수요를 증가시킬 것으로 예상됩니다. 또한 인도, 중국, 브라질 등 신흥 국가의 제약, 세제, 화학 최종 용도 산업의 성장은 예측 기간 중 이 부문을 지원할 것으로 예상됩니다.

미생물 기반 효소 부문은 예측 기간 중 가장 높은 CAGR을 보일 것으로 예상

미생물 기반 효소 부문은 식물 및 동물성 효소에 비해 저렴한 가격과 안정성으로 인해 예측 기간 중 수익성 있는 성장을 이룰 것으로 예상됩니다. 미생물 효소를 효율적으로 생산하기 위해 수중 발효 및 고체 발효를 포함한 여러 발효 기술을 사용할 수 있습니다. 또한 다양한 분자생물학적 및 생화학적 기술을 사용하여 특이성을 높이기 위해 쉽게 변형할 수 있습니다. 또한 미생물 기반 식품용 효소 공급원의 우위는 예측 기간 중 이러한 유리한 특성으로 인해 유지될 것으로 예상됩니다.

최대 점유율을 가진 지역 :

예측 기간 중 북미가 가장 큰 시장 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다. 이러한 증가는 천연 유래 원료 사용의 인기가 높아짐에 기인합니다. 또한 이 지역은 특성이 높은 효소와 같은 첨단 제품 개발에 대한 주요 기업의 투자 확대에 힘입어 성장하고 있습니다. 이 지역의 식품용 효소 수요는 천연 첨가제는 안전하고 건강하다는 소비자의 믿음이 증가함에 따라 주도하고 있습니다.

CAGR이 가장 높은 지역 :

식품 및 음료 부문이 활발한 아시아태평양은 예측 기간 중 가장 높은 CAGR을 보일 것으로 예상됩니다. 소비자의 구매력 증가와 각국의 경제 활성화로 인해 고품질 가공식품에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 또한 베이커리 제품, 유제품, 음료에 대한 수요 증가로 이어지는 서유럽식 식습관의 채택도 아시아태평양에서 증가하는 추세입니다.

주요 발전 :

2023년 4월, 건강, 영양 및 생명과학 분야의 과학 기반 세계 리더인 Royal DSM은 포스트바이오틱스 개발 및 제조의 선구자인 Adare Biome을 2억 7,500만 유로의 기업 가치로 인수하기 위해 Adare Pharma Solutions와 독점 협상에 들어갔다고 발표했습니다. 이 거래는 2023년 예상 EV/EBITDA 배율 18배에 해당합니다.

2022년 11월, CP Kelco와 Chr. Hansen은 획기적인 상온 식물성 '식물성 식품'을 개발하기 위해 협력하여 소비자 친화적이고 보존 가능한 식물성 요거트 대체품(vegurts)의 수준을 한 단계 끌어올릴 것입니다. 세계 최고 수준의 전문성과 솔루션을 결합해 고객에게 제공할 수 있게 된 것을 자랑스럽게 생각합니다.

보고서 내용

  • 지역, 국가 단위 시장 점유율 평가
  • 신규 진입기업에 대한 전략적 제안
  • 2021년, 2022년, 2023년, 2026년, 2030년 시장 데이터를 다루고 있습니다.
  • 시장 동향
  • 시장 추정에 기반한 주요 사업 부문에 대한 전략적 제안
  • 주요 공통 트렌드를 매핑한 경쟁 구도
  • 상세한 전략, 재무 및 최근 동향을 포함한 기업 개요
  • 최신 기술 동향을 매핑한 공급망 트렌드

무료 커스터마이제이션 서비스 :

이 보고서를 구독하는 고객에게는 다음 중 하나의 무료 커스터마이제이션 옵션을 제공합니다.

  • 기업 개요
    • 추가 시장 기업의 종합적 프로파일링(3사까지)
    • 주요 기업의 SWOT 분석(3사까지)
  • 지역 세분화
    • 고객의 관심에 따른 주요 국가별 시장 추정 및 예측, CAGR(주 : 실현 가능성 체크에 따름)
  • 경쟁 벤치마킹
    • 제품 포트폴리오, 지역적 입지, 전략적 제휴에 기반한 주요 기업의 벤치마킹

목차

제1장 주요 요약

제2장 서문

  • 주요 요약
  • 이해관계자
  • 조사 범위
  • 조사 방법
    • 데이터 마이닝
    • 데이터 분석
    • 데이터 검증
    • 조사 어프로치
  • 조사 소스
    • 1차 조사 정보원
    • 2차 조사 정보원
    • 전제조건

제3장 시장 동향 분석

  • 촉진요인
  • 억제요인
  • 기회
  • 위협
  • 애플리케이션 분석
  • COVID-19의 영향

제4장 Porters Five Force 분석

  • 공급 기업의 교섭력
  • 구매자의 교섭력
  • 대체품의 위협
  • 신규 진출업체의 위협
  • 경쟁 기업간 경쟁 관계

제5장 세계의 식품용 효소 시장 : 유형별

  • 탄수화물 분해 효소
    • 아밀라아제
    • 셀룰라아제
    • 헤미셀룰라아제
    • 락타아제
    • 펙티나아제
    • 크실라나아제
  • 브로멜라인
  • 카탈라아제
  • 피신
  • Hydrolases
  • Invertase
  • Isomerases
  • 라카아제
  • 리가아제
  • 리파아제
  • 리아제
  • 뉴클레아제
  • 산화환원효소
  • 피타아제
  • 폴리메라아제
  • 프로테아제
  • 레닛
  • 기타 유형

제6장 세계의 식품용 효소 시장 : 형태별

  • 고체
  • 동결건조 액체
  • 동결건조 분말

제7장 세계의 식품용 효소 시장 : 공급원별

  • 동물성 효소
  • 미생물 기반 효소
    • 세균
    • 진균
    • 효모
  • 식물성 효소

제8장 세계의 식품용 효소 시장 : 유래별

  • 천연 향료
  • 합성 향료

제9장 세계의 식품용 효소 시장 : 용도별

  • 첨가제
  • 동물 사료
  • 음료
    • 주류
      • 맥주
    • 양조
    • 과일 주스
  • 유지·스프레드
  • 식품
    • 뉴트라슈티컬
    • 설탕·제과
      • 캔디
      • 과일·견과류
      • 초콜릿
      • 바닐라
    • 고기·육류 제품
    • 유제품·냉동 디저트
      • 치즈 제조
      • 발효유제품
    • 과일·채소 가공
    • 스낵
    • 레디밀
    • 베이커리 제품
      • 케이크
      • 크래커·쿠키
      • 파스타·면류
    • 컨비니언스 식품
    • 가공식품
  • 곡물·지방종자 가공
  • 이눌린
  • 단백질 개질
  • 전분 개질

제10장 세계의 식품용 효소 시장 : 지역별

  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
    • 멕시코
  • 유럽
    • 독일
    • 영국
    • 이탈리아
    • 프랑스
    • 스페인
    • 기타 유럽
  • 아시아태평양
    • 일본
    • 중국
    • 인도
    • 호주
    • 뉴질랜드
    • 한국
    • 기타 아시아태평양
  • 남미
    • 아르헨티나
    • 브라질
    • 칠레
    • 기타 남미
  • 중동 및 아프리카
    • 사우디아라비아
    • 아랍에미리트
    • 카타르
    • 남아프리카공화국
    • 기타 중동 및 아프리카

제11장 주요 발전

  • 계약, 파트너십, 제휴, 합병사업
  • 인수합병
  • 신제품 출시
  • 사업 확대
  • 기타 주요 전략

제12장 기업 개요

  • AB Enzymes
  • Advanced Enzyme Technologies
  • Amano Enzyme Co., Ltd
  • Associated British Foods plc
  • Aum Enzymes
  • BASF SE
  • Biocatalysts
  • Chr. Hansen Holding A/S
  • DuPont
  • F. Hoffmann-La Roche Ltd.
  • International Flavors & Fragrances Inc.
  • Kerry Group PLC
  • Koninklijke DSM N.V.
  • Novozymes A/S
  • Nutritech Enzymes
  • Royal DSM N.V
KSA 23.08.08

According to Stratistics MRC, the Global Food Enzymes Market is accounted for $3.03 billion in 2023 and is expected to reach $5.33 billion by 2030 growing at a CAGR of 8.4% during the forecast period. Proteins known as enzymes are frequently used to speed up and target particular chemical reactions. Enzymes are known to initiate or increase biological events. The most common ways to obtain enzymes are through the extraction of plant and animal products or the fermentation of microbes, including genetically modified microorganisms. Due to their many benefits, such as improved texture, flavor, and aroma, preservation, viscosity, and tenderization, food enzymes are frequently used in the processing of food. The production of cheese, fruit juice, baked goods, and beer all makes extensive use of enzymes.

According to the data from UN Comtrade, the exports of bread, cakes, and other bakery products from India jumped from USD 346.86 million in 2020 to USD 407.64 million in 2021.

Market Dynamics:

Driver:

Increase of food enzyme usage in bakery and beverage industries

Products from bakeries include bread, pastries, doughnuts, and rolls, among others. Food enzymes serve as catalysts for biochemical processes that enhance the quality of bakery goods. In Western Europe and North America, bakery products are widely used. Australia, India, and China are the main growth regions for bakery foods in the Asia-Pacific region. Alcoholic and non-alcoholic beverages both use food enzymes. Better malt separation, extraction yield, beer filtration, and stabilization are a few of the major advantages of brewing enzymes. All these adverse factors are fueling the market growth.

Restraint:

Limitation of pH operational range and temperature

Food enzyme activity is significantly influenced by local environmental factors. The reaction rate is drastically reduced when the temperature drops, and the food enzyme is rendered inactive by thermal agitation. The activity of the food enzyme is also decreased when the pH is changed outside of its functional range, and this can eventually result in permanent denaturation. Such aspects are hindering the market's expansion.

Opportunity:

Growing demand for swine and poultry feed

The global feed industry is significantly impacted by the rising demand for swine and poultry feed. The overall health and wellbeing of swine and poultry animals are improved by this feed. The livestock used in the animal feed industry have been properly cared for and fed nutrient-rich fodder. During the forecast period, it is anticipated that the development of the global animal feed industry will positively affect the market's dynamics, increasing demand.

Threat:

Regulatory uncertainty

The definitions of additives and processing aids differ between nations and regions, which leads to regulatory uncertainty that hinders market expansion. The European Union (EU) member states have distinctly different laws regarding the use of enzymes as tools for food processing. Food additives in general and food enzymes in particular are subject to safety regulations that have yet to be conceptualized for regional harmonization. The development of the food enzyme market is anticipated to be adversely affected by a fragmented and piecemeal approach to ingredient regulations.

COVID-19 Impact:

The COVID-19 pandemic has been beneficial for the food enzyme market. It is attributed to the rise in consumer interest in home maintenance, changes in dietary habits, and growth in demand for the industry of nutritional and immunity-boosting products. But because of lockdowns and trade restrictions, the firms are currently dealing with stuttering supply chain activities and ambiguous market conditions. It is anticipated that the increase in demand for the substance in the pharmaceutical and food and beverage industries will offset this negative impact.

The proteases segment is expected to be the largest during the forecast period:

Global protein consumption has increased as a result of consumers' growing awareness of the importance of eating healthfully, which is expected to drive up the demand for proteases in the food industry over the coming years. Additionally, it is anticipated that the growth of the pharmaceutical, detergent, and chemical end-use industries in emerging economies like India, China, and Brazil will support the segment over the forecast period.

The microorganism-based enzymes segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period:

Due to its affordability and stability when compared to plant and animal enzymes, the microorganism-based enzymes segment is predicted to grow profitably in the prediction period. Several fermentation techniques, including submerged and solid-state fermentations, can be used to efficiently produce microbial enzymes. To increase their specificity, they are also simple to modify using various molecular and biochemical techniques. Additionally, the dominance of microorganism-based sources of food enzymes will be maintained by these favorable characteristics over the forecast period.

Region with largest share:

During the forecast period, North America is anticipated to account for the largest market share. The increase is attributed to the rising popularity of using ingredients that are derived naturally. Moreover, the region is expanding as a result of the growing investments made by major corporations in the creation of cutting-edge products like enzymes with high specificity. The demand for food enzymes in the region is being driven by the growing belief among consumers that natural additives are secure and healthy.

Region with highest CAGR:

Due to its thriving food and beverage sector, Asia-Pacific is predicted to have the highest CAGR during the forecast period. High-quality processed food is more in demand as a result of consumers' growing purchasing power and the economies of the countries. Furthermore, the adoption of Western diets, which is linked to an increase in the demand for bakery goods, dairy products, and beverages, is also on the rise in the Asia-Pacific region.

Key players in the market

Some of the key players profiled in the Food Enzymes Market include AB Enzymes, Advanced Enzyme Technologies, Amano Enzyme Co., Ltd, Associated British Foods plc, Aum Enzymes, BASF SE, Biocatalysts, Chr. Hansen Holding A/S, DuPont, F. Hoffmann-La Roche Ltd., International Flavors & Fragrances Inc., Kerry Group PLC, Koninklijke DSM N.V., Novozymes A/S, Nutritech Enzymes and Royal DSM N.V.

Key Developments:

In April 2023, Royal DSM, a global science-based leader in health, nutrition and bioscience, announces that it has entered into exclusive negotiations with Adare Pharma Solutions in order to acquire Adare Biome, a pioneer in the development and manufacturing of postbiotics, for an enterprise value of €275 million. This transaction represents an estimated 2023 EV/EBITDA multiple of 18x.

In November 2022, CP Kelco and Chr. Hansen join forces to develop breakthrough, ambient, plant-based "vegurts". Ingredient powerhouses CP Kelco and Chr. Hansen are proud to offer customers a collaboration combining their world-leading expertise and solutions to take consumer-friendly, shelf-stable, plant-based yogurt alternatives ("vegurts") to the next level.

Types Covered:

  • Carbohydrase
  • Bromelain
  • Catalases
  • Ficin
  • Hydrolases
  • Invertase
  • Isomerases
  • Laccases
  • Ligases
  • Lipases
  • Lyases
  • Nucleases
  • Oxidoreductases
  • Phytases
  • Polymerase
  • Proteases
  • Rennet
  • Other Types

Forms Covered:

  • Solid
  • Lyophilized Liquid
  • Lyophilized Powder

Sources Covered:

  • Animal-Based Enzymes
  • Microorganism-Based Enzymes
  • Plant-Based Enzymes

Origins Covered:

  • Natural Flavors
  • Synthetic Flavors

Applications Covered:

  • Additives
  • Animal Feed
  • Beverages
  • Fats & Spreads
  • Food
  • Grain and Oilseed Processing
  • Inulin
  • Protein Modification
  • Starch Modification

Regions Covered:

  • North America
    • US
    • Canada
    • Mexico
  • Europe
    • Germany
    • UK
    • Italy
    • France
    • Spain
    • Rest of Europe
  • Asia Pacific
    • Japan
    • China
    • India
    • Australia
    • New Zealand
    • South Korea
    • Rest of Asia Pacific
  • South America
    • Argentina
    • Brazil
    • Chile
    • Rest of South America
  • Middle East & Africa
    • Saudi Arabia
    • UAE
    • Qatar
    • South Africa
    • Rest of Middle East & Africa

What our report offers:

  • Market share assessments for the regional and country-level segments
  • Strategic recommendations for the new entrants
  • Covers Market data for the years 2021, 2022, 2023, 2026 and 2030
  • Market Trends (Drivers, Constraints, Opportunities, Threats, Challenges, Investment Opportunities, and recommendations)
  • Strategic recommendations in key business segments based on the market estimations
  • Competitive landscaping mapping the key common trends
  • Company profiling with detailed strategies, financials, and recent developments
  • Supply chain trends mapping the latest technological advancements

Free Customization Offerings:

All the customers of this report will be entitled to receive one of the following free customization options:

  • Company Profiling
    • Comprehensive profiling of additional market players (up to 3)
    • SWOT Analysis of key players (up to 3)
  • Regional Segmentation
    • Market estimations, Forecasts and CAGR of any prominent country as per the client's interest (Note: Depends on feasibility check)
  • Competitive Benchmarking
    • Benchmarking of key players based on product portfolio, geographical presence, and strategic alliances

Table of Contents

1 Executive Summary

2 Preface

  • 2.1 Abstract
  • 2.2 Stake Holders
  • 2.3 Research Scope
  • 2.4 Research Methodology
    • 2.4.1 Data Mining
    • 2.4.2 Data Analysis
    • 2.4.3 Data Validation
    • 2.4.4 Research Approach
  • 2.5 Research Sources
    • 2.5.1 Primary Research Sources
    • 2.5.2 Secondary Research Sources
    • 2.5.3 Assumptions

3 Market Trend Analysis

  • 3.1 Introduction
  • 3.2 Drivers
  • 3.3 Restraints
  • 3.4 Opportunities
  • 3.5 Threats
  • 3.6 Application Analysis
  • 3.7 Impact of Covid-19

4 Porters Five Force Analysis

  • 4.1 Bargaining power of suppliers
  • 4.2 Bargaining power of buyers
  • 4.3 Threat of substitutes
  • 4.4 Threat of new entrants
  • 4.5 Competitive rivalry

5 Global Food Enzymes Market, By Type

  • 5.1 Introduction
  • 5.2 Carbohydrase
    • 5.2.1 Amylase
    • 5.2.2 Cellulase
    • 5.2.3 Hemicellulase
    • 5.2.4 Lactase
    • 5.2.5 Pectinases
    • 5.2.6 Xylanases
  • 5.3 Bromelain
  • 5.4 Catalases
  • 5.5 Ficin
  • 5.6 Hydrolases
  • 5.7 Invertase
  • 5.8 Isomerases
  • 5.9 Laccases
  • 5.10 Ligases
  • 5.11 Lipases
  • 5.12 Lyases
  • 5.13 Nucleases
  • 5.14 Oxidoreductases
  • 5.15 Phytases
  • 5.16 Polymerase
  • 5.17 Proteases
  • 5.18 Rennet
  • 5.19 Other Types

6 Global Food Enzymes Market, By Form

  • 6.1 Introduction
  • 6.2 Solid
  • 6.3 Lyophilized Liquid
  • 6.4 Lyophilized Powder

7 Global Food Enzymes Market, By Source

  • 7.1 Introduction
  • 7.2 Animal-Based Enzymes
  • 7.3 Microorganism-Based Enzymes
    • 7.3.1 Bacterial
    • 7.3.2 Fungal
    • 7.3.3 Yeast
  • 7.4 Plant-Based Enzymes

8 Global Food Enzymes Market, By Origin

  • 8.1 Introduction
  • 8.2 Natural Flavors
  • 8.3 Synthetic Flavors

9 Global Food Enzymes Market, By Application

  • 9.1 Introduction
  • 9.2 Additives
  • 9.3 Animal Feed
  • 9.4 Beverages
    • 9.4.1 Alcoholic Beverages
      • 9.4.1.1 Beer
    • 9.4.2 Brewing
    • 9.4.3 Fruit Juice
  • 9.5 Fats & Spreads
  • 9.6 Food
    • 9.6.1 Nutraceuticals
    • 9.6.2 Sugar & Confectionery Products
      • 9.6.2.1 Candy
      • 9.6.2.2 Fruits and Nuts
      • 9.6.2.3 Chocolate
      • 9.6.2.4 Vanilla
    • 9.6.3 Meat & Meat Products
    • 9.6.4 Dairy and Frozen Desserts
      • 9.6.4.1 Cheese Production
      • 9.6.4.2 Fermented Dairy Products
    • 9.6.5 Fruits & Vegetables Processing
    • 9.6.6 Sweet & Savory Snacks
    • 9.6.7 Ready Meals
    • 9.6.8 Bakery Products
      • 9.6.8.1 Bread
      • 9.6.8.2 Cakes
      • 9.6.8.3 Crackers & Cookies
      • 9.6.8.4 Pasta and Noodles
    • 9.6.9 Convenience Foods
    • 9.6.10 Processed Foods
  • 9.7 Grain and Oilseed Processing
  • 9.8 Inulin
  • 9.9 Protein Modification
  • 9.10 Starch Modification

10 Global Food Enzymes Market, By Geography

  • 10.1 Introduction
  • 10.2 North America
    • 10.2.1 US
    • 10.2.2 Canada
    • 10.2.3 Mexico
  • 10.3 Europe
    • 10.3.1 Germany
    • 10.3.2 UK
    • 10.3.3 Italy
    • 10.3.4 France
    • 10.3.5 Spain
    • 10.3.6 Rest of Europe
  • 10.4 Asia Pacific
    • 10.4.1 Japan
    • 10.4.2 China
    • 10.4.3 India
    • 10.4.4 Australia
    • 10.4.5 New Zealand
    • 10.4.6 South Korea
    • 10.4.7 Rest of Asia Pacific
  • 10.5 South America
    • 10.5.1 Argentina
    • 10.5.2 Brazil
    • 10.5.3 Chile
    • 10.5.4 Rest of South America
  • 10.6 Middle East & Africa
    • 10.6.1 Saudi Arabia
    • 10.6.2 UAE
    • 10.6.3 Qatar
    • 10.6.4 South Africa
    • 10.6.5 Rest of Middle East & Africa

11 Key Developments

  • 11.1 Agreements, Partnerships, Collaborations and Joint Ventures
  • 11.2 Acquisitions & Mergers
  • 11.3 New Product Launch
  • 11.4 Expansions
  • 11.5 Other Key Strategies

12 Company Profiling

  • 12.1 AB Enzymes
  • 12.2 Advanced Enzyme Technologies
  • 12.3 Amano Enzyme Co., Ltd
  • 12.4 Associated British Foods plc
  • 12.5 Aum Enzymes
  • 12.6 BASF SE
  • 12.7 Biocatalysts
  • 12.8 Chr. Hansen Holding A/S
  • 12.9 DuPont
  • 12.10 F. Hoffmann-La Roche Ltd.
  • 12.11 International Flavors & Fragrances Inc.
  • 12.12 Kerry Group PLC
  • 12.13 Koninklijke DSM N.V.
  • 12.14 Novozymes A/S
  • 12.15 Nutritech Enzymes
  • 12.16 Royal DSM N.V
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