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프리바이오틱스 시장 예측(-2030년) : 성분별, 질환 유형별, 인구통계별, 최종사용자별, 지역별 세계 분석

Prebiotics Market Forecasts to 2030 - Global Analysis By Ingredients (Fructo-oligosaccharide, Inulin, Galacto-oligosaccharides and Other Ingredients), Disease Type, Demography, End User and By Geography

발행일: | 리서치사: Stratistics Market Research Consulting | 페이지 정보: 영문 175+ Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)


※ 본 상품은 영문 자료로 한글과 영문 목차에 불일치하는 내용이 있을 경우 영문을 우선합니다. 정확한 검토를 위해 영문 목차를 참고해주시기 바랍니다.

Stratistics MRC에 따르면 세계의 프리바이오틱스 시장은 2023년에 82억 달러를 차지하고 예측 기간 중 CAGR은 16.9%로 성장하며, 2030년에는 246억 달러에 달할 전망입니다.

프리바이오틱스는 소화되지 않는 수용성 식이섬유로 대장에서 유익한 박테리아의 증식을 돕습니다. 프리바이오틱스는 면역 및 소화 기능 개선, 혈당 및 콜레스테롤 수치 조절 등 많은 건강상의 이점을 가지고 있습니다. 아스파라거스, 치커리 뿌리, 마늘, 양파 등에는 프리바이오틱스가 많이 함유되어 있습니다. 프리바이오틱스는 음식의 식감을 좋게 하거나 설탕을 넣지 않고도 단맛을 내는 등 다양한 용도로 사용됩니다. 또한 프리바이오틱스는 우유 생산량을 늘리고 낙농 가축의 성장을 돕습니다.

National Dairy Development Board(NDDB)에 따르면 인도의 유제품 수요는 2030년까지 2억 6,650만 톤에 달할 것으로 예상됩니다.

시장 역학 :

촉진요인

장 건강을 위한 프리바이오틱스 섭취량 증가

프리바이오틱스 시장은 장 건강을 위한 프리바이오틱스 소비 증가로 매출이 증가하고 있습니다. 프리바이오틱스 원료는 많은 최종 사용 산업에서 설탕 대체품 및 저칼로리 식품을 만들기 위해 사용됩니다. 식품 및 음료 산업에서 널리 사용되는 FOS 이눌린, 만난올리고당(MOS), 갈락토올리고당(GOS)은 소화기 계통에 친화적이며 장내 유익균의 증식을 촉진하고 장 건강을 개선합니다. 프리바이오틱스는 비료와 같은 역할을 하여 장내 유익균의 성장을 가속합니다. 많은 과일 및 채소에 함유되어 있으며, 특히 복합 당질의 일종인 식이섬유와 저항성 전분을 함유하고 있는 경우가 많습니다.

억제요인 :

건강상의 이점에 대한 인식 부족

프리바이오틱스 제품의 건강상의 이점에 대한 소비자의 인식이 낮아 시장 성장에 제약이 되고 있습니다. 식품 및 음료 산업에서 프리바이오틱스 제품의 유형이 제한되어 있고, 식품 및 음료에 프리바이오틱스 성분이 함유되어 있다는 일반적인 지식이 부족한 것이 원인으로 작용하고 있습니다. 또한 프리바이오틱스 제품의 장점에 대한 소비자의 무지와 효과적인 마케팅 전략의 부재도 시장 성장을 제한하는 요인으로 작용하고 있습니다.

기회 :

저당, 저지방 식품에 대한 소비자 수요 증가

맛과 식감을 해치지 않으면서 당과 지방 함량을 줄인 식품 및 음료 제품에 대한 소비자 수요가 증가함에 따라 프리바이오틱스 및 기타 식물성 올리고당의 인기가 높아질 것으로 예상됩니다. 비만율이 증가함에 따라 시장은 더욱 확대될 것으로 예상됩니다. 프리바이오틱스는 프로바이오틱스 및 기타 대장내 박테리아의 증식을 촉진하고 위장 및 면역계 기능을 강화하는 능력으로 인해 프리바이오틱스에 대한 수요도 예측 기간 중 증가할 것으로 예상됩니다.

위협

프리바이오틱스의 과다 섭취

세계의 프리바이오틱스 시장 성장을 저해하는 중요한 요인은 프리바이오틱스의 과다 섭취로 인한 설사, 위식도 역류, 복통과 같은 부작용입니다. 예측 기간 중 이 시장의 성장을 저해할 것으로 예상되는 또 다른 요인은 원자재 가격의 변동입니다.

COVID-19의 영향 :

소비자들이 면역 체계를 강화하는 보충제를 선호하기 때문에 COVID-19 기간 중 프리바이오틱스 보충제에 대한 수요가 증가했습니다. 식품, 음료, 유제품은 어느 매장에서나 쉽게 구할 수 있으므로 검역 기간 중 수요가 증가합니다. 하지만 물류망이 끊기면서 프리바이오틱스 판매는 어려움을 겪고 있습니다.

식품 및 음료 부문은 예측 기간 중 최대 규모일 것으로 예상 :

예측 기간 중 식품 및 음료 분야가 가장 큰 점유율을 차지했습니다. 이 분야의 높은 시장 점유율은 주로 소비자의 건강에 대한 인식이 높아지고 프리바이오틱스 식품 첨가제에 대한 수요가 증가했기 때문입니다. 또한 건강하고 활동적인 라이프스타일을 추구하는 사람들의 추세, 식품 및 음료 분야의 신제품 개발에 대한 투자 증가, 건강 효과에 대한 인식이 이 분야의 성장을 촉진하고 있습니다.

갈락토올리고당(GOS) 분야는 예측 기간 중 가장 높은 CAGR을 기록할 것으로 예상

갈락토올리고당(GOS)의 사용량이 증가함에 따라 이 부문은 가까운 장래에 큰 성장 잠재력을 가질 것으로 예상됩니다. 또한 칼슘 흡수를 촉진하여 뼈의 무기질화 개선, 대장암 예방, 비피더스균 증식, 모유 올리고당 대체 등 다양한 건강상의 이점이 있습니다.

최대 점유율을 가진 지역 :

프리바이오틱스 시장 점유율이 가장 높은 지역은 아시아태평양입니다. 아시아태평양 시장 개척에 영향을 미치는 주요 요인 중 하나는 이 지역에 유명한 리더가 존재한다는 것입니다. 이 지역의 많은 인구와 풍부한 원유 공급은 유제품의 확대와 소비를 촉진하여 수요 증가가 예상됩니다. 프리바이오틱스는 우유 및 유제품의 주요 생산국인 인도, 중국, 일본 등의 국가에서 설탕을 사용하지 않고 식감이 좋은 유제품 생산에 사용되고 있습니다. 아시아태평양에서는 프리바이오틱스의 유용성이 증가하고 있으며, 프리바이오틱스 사업은 세계에서 성장할 것으로 예상됩니다.

CAGR이 가장 높은 지역 :

돼지 인플루엔자 및 돼지 유행성 설사 바이러스(PEDv)와 같은 위험한 동물 질병의 발생률이 증가함에 따라 장내 세포에서 위험한 병원균의 부착을 방지하기 위한 동물사료 원료에 대한 수요가 증가하고 있으며, 예측 기간 중 유럽이 세계 프리바이오틱스 시장에서 가장 높은 성장률을 보일 것으로 예상됩니다. 이는 이 지역 시장 매출을 견인하고 있습니다. 또한 유아용 조제분유에서 모유를 프리바이오틱스로 대체하면서 시장 확대가 가속화되고 있습니다.

주요 발전 :

2023년 5월, Cargill은 워싱턴주에 새로운 시설을 건설하여 소매 사료 사업을 확장할 예정이며, Granger의 새로운 소매 사료 시설은 기존 소매 사료 공급망을 확장하여 태평양 북서부 지역의 소매 고객과 농장 및 목장 고객에게 더 나은 서비스를 제공할 수 있도록 할 것입니다.

2023년 4월, Abbott는 말초 및 관상동맥 질환 치료에 사용되는 혁신적인 죽상동맥 절제술 시스템을 보유한 의료기기 회사인 Cardiovascular Systems, Inc.의 인수를 완료했다고 발표했습니다.

지난 11월, Cargill과 Owensboro Grain Company(켄터키주 오웬스보로에 위치한 5대째 가족 소유의 대두 가공 시설 및 정제소)는 Cargill이 최종 계약을 체결했다고 발표했습니다.

보고서 내용

  • 지역 및 국가별 시장 점유율 평가
  • 신규 진입기업에 대한 전략적 제안
  • 2021년, 2022년, 2023년, 2026년, 2030년 시장 데이터를 다룹니다.
  • 시장 동향(촉진요인, 저해요인, 기회, 위협, 과제, 투자 기회, 권장사항)
  • 시장 추정에 기반한 주요 사업 부문에 대한 전략적 제안
  • 주요 일반적 트렌드를 매핑한 경쟁 구도
  • 상세한 전략, 재무 및 최근 동향을 포함한 기업 개요
  • 최신 기술 발전을 매핑하는 공급망 동향

무료 커스터마이제이션 서비스 :

이 보고서를 구독하는 고객에게는 다음 중 하나의 무료 커스터마이제이션 옵션을 제공합니다.

  • 기업 개요
    • 추가 시장 기업의 종합적 프로파일링(3사까지)
    • 주요 기업의 SWOT 분석(3사까지)
  • 지역 세분화
    • 고객의 관심에 따른 주요 국가별 시장 추정 및 예측, CAGR(주 : 실현 가능성 체크에 따름)
  • 경쟁 벤치마킹
    • 제품 포트폴리오, 지역적 입지, 전략적 제휴에 기반한 주요 기업의 벤치마킹

목차

제1장 주요 요약

제2장 서문

  • 주요 요약
  • 이해관계자
  • 조사 범위
  • 조사 방법
    • 데이터 마이닝
    • 데이터 분석
    • 데이터 검증
    • 조사 어프로치
  • 조사 소스
    • 1차 조사 정보원
    • 2차 조사 정보원
    • 전제조건

제3장 시장 동향 분석

  • 촉진요인
  • 억제요인
  • 기회
  • 위협
  • 최종사용자 분석
  • 신흥 시장
  • COVID-19의 영향

제4장 Porters Five Force 분석

  • 공급 기업의 교섭력
  • 구매자의 교섭력
  • 대체품의 위협
  • 신규 진출업체의 위협
  • 경쟁 기업간 경쟁 관계

제5장 세계의 프리바이오틱스 시장 : 성분별

  • 프룩토 올리고당(FOS)
  • 이눌린
  • 갈락토올리고당(GOS)
  • 만난올리고당(MOS)
  • 단당류
  • 이당류
  • 기타 성분
    • Chicory Fructans
    • Pyrodextrins
    • Lactulose

제6장 세계의 프리바이오틱스 시장 : 질환 유형별

  • 당뇨병
  • 감염증
  • 심혈관질환
  • 골다공증
  • 염증성장질환(IBD)
  • 면역 조절
  • 기타 질환 유형

제7장 세계의 프리바이오틱스 시장 : 인구통계별

  • 소아
  • 성인
  • 노인

제8장 세계의 프리바이오틱스 시장 : 최종사용자별

  • 식품 및 음료
    • 유제품
    • 곡류
    • 베이크 식품
    • 발효 육류 제품
    • 건조 식품 프리바이오틱스
    • 기타 식품 및 음료
  • 식이보충제
    • 식품 보충제
    • 영양 보충제
    • 특수 영양소
    • 유아용 식품
  • 사료용 프리바이오틱스

제9장 세계의 프리바이오틱스 시장 : 지역별

  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
    • 멕시코
  • 유럽
    • 독일
    • 영국
    • 이탈리아
    • 프랑스
    • 스페인
    • 기타 유럽
  • 아시아태평양
    • 일본
    • 중국
    • 인도
    • 호주
    • 뉴질랜드
    • 한국
    • 기타 아시아태평양
  • 남미
    • 아르헨티나
    • 브라질
    • 칠레
    • 기타 남미
  • 중동 및 아프리카
    • 사우디아라비아
    • 아랍에미리트
    • 카타르
    • 남아프리카공화국
    • 기타 중동 및 아프리카

제10장 주요 발전

  • 계약, 파트너십, 제휴, 합병사업
  • 인수합병
  • 신제품 출시
  • 사업 확대
  • 기타 주요 전략

제11장 기업 개요

  • Abbott Laboratories
  • BENEO GmbH
  • Bright Food(Group) Corp. Ltd.
  • Cargill Inc.
  • Cosucra Groupe Warcoing SA
  • FrieslandCampina
  • Jarrow Formulas, Inc.
  • Kraft Foods Group, Inc.
  • Parmalat S.p.A
  • Roquette Freres
  • Royal Cosun
  • The Kraft Heinz Company
  • Yakult Honsha Co., Ltd.
KSA 23.08.09

According to Stratistics MRC, the Global Prebiotics Market is accounted for $8.2 billion in 2023 and is expected to reach $24.6 billion by 2030 growing at a CAGR of 16.9% during the forecast period. Prebiotics are soluble fibers that cannot be digested and help the growth of beneficial bacteria in the large intestine. Prebiotics have a number of health advantages, including improving immune and digestive function and controlling blood sugar and cholesterol levels in people. Asparagus, chicory root, garlic, onion, and other foods are high in prebiotics. Prebiotics have many uses, including improving the texture of food and beverages and giving them a sweeter taste without adding any sugar. Furthermore, prebiotics aid in boosting milk production and enhancing dairy animals' growth.

According to the National Dairy Development Board (NDDB), the demand in India is projected to reach 266.5 million metric tonnes for dairy products by 2030.

Market Dynamics:

Driver:

Increasing consumption of prebiotics for gut health

The prebiotic market is experiencing revenue growth as a result of rising prebiotic consumption for gut health. Prebiotic ingredients are used by numerous end-use industries to create sugar substitutes and low-calorie foods. Widely used in the food and beverage industry, FOS Inulin, Mannan-Oligosaccharide (MOS), and Galacto-Oligosaccharide (GOS) are gentle on the digestive system, encourage the growth of beneficial bacteria in the gut, and enhance gut health. Prebiotics promote the development of beneficial bacteria in the gut by acting as fertilizers. Many fruits and vegetables contain them, especially those that have fiber and resistant starch, which are examples of complex carbohydrates.

Restraint:

Lack of awareness regarding the health benefits

The decline in consumer awareness of the health advantages of prebiotic products is limiting market revenue growth. The food and beverage industry's limited selection of prebiotic products and the general lack of knowledge about the inclusion of prebiotic ingredients in food and beverage products are contributing factors. Additionally, consumers' ignorance of the advantages of prebiotic products and the lack of effective marketing strategies are both limiting market growth.

Opportunity:

Growing consumer demand for low sugar and fat foods

Prebiotics and other plant-based oligosaccharides are expected to become more popular as a result of growing consumer demand for food and drink products with lower sugar and fat contents without compromising taste or texture. The market is anticipated to grow even more as obesity rates rise. Demand for prebiotics is also anticipated to increase over the forecast period due to their ability to boost the growth of probiotics and other colon bacteria as well as enhance gastrointestinal and immune system functions.

Threat:

Excessive dosage of prebiotics

A significant factor impeding the growth of the global prebiotics market is the side effects of taking prebiotics in excess, which include diarrhea, gastroesophageal reflux, and abdominal pain. Another factor that is anticipated to impede this market's growth over the forecast period is fluctuating raw material prices.

COVID-19 Impact:

Due to consumers' preference for immune system-boosting supplements, demand for prebiotic supplements increased during COVID-19. Food, drinks, and dairy products are in higher demand during quarantine because they are readily available in all stores. However, the prebiotic's sales have suffered as a result of the logistical networks' disruption.

The food & beverages segment is expected to be the largest during the forecast period:

During the forecast period, the food and beverage segment held the largest share. The significant market share of this sector is primarily attributable to consumers' growing awareness of their health and the rising demand for prebiotic food additives. Additionally, the segment's growth is also being fueled by people's propensity for leading healthy, active lifestyles, rising investments in the development of new products in the food and beverage sector, and awareness of health benefits.

The galacto-oligosaccharides (GOS) segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period:

Due to the increasing usage of galactooligosaccharides (GOS), this segment is anticipated to hold significant growth potential in the near future. Furthermore, it has numerous health benefits, including improvement in bone mineralization by stimulating calcium absorption, prevention of colon cancer, growth of bifidobacteria, and replacement of human milk oligosaccharides.

Region with largest share:

The largest market share for prebiotics is expected to be held by Asia-Pacific. One of the primary factors influencing the development of the Asia-Pacific market is the presence of well-known leaders in the region. Due to the area's large population and abundant local milk supply, which are fostering the expansion and consumption of dairy products there, demand is anticipated to rise. Prebiotics are used in the production of dairy products that are sugar-free and have a better textural consistency in nations like India, China, and Japan, which are major producers of milk and milk products. The prebiotics business is expected to grow globally as a result of prebiotics' increasing utility in Asia-Pacific.

Region with highest CAGR:

Due to the rising incidence of dangerous animal diseases like swine flu and porcine epidemic diarrhea virus (PEDv), which has fueled demand for animal feed ingredients to prevent dangerous pathogen adhesion in intestinal cells, Europe is predicted to experience the highest growth rate in the global prebiotics market during the forecast period. This is helping to boost market revenue in the region. Additionally, the substitution of prebiotics for breast milk in infant formulas is accelerating market expansion.

Key players in the market

Some of the key players profiled in the Prebiotics Market include Abbott Laboratories, BENEO GmbH, Bright Food (Group) Corp. Ltd., Cargill Inc. ,Cosucra Groupe, Warcoing SA, FrieslandCampina, Jarrow Formulas, Inc., Kraft Foods Group, Inc., Parmalat S.p.A, Roquette Freres, Royal Cosun, The Kraft Heinz Company and Yakult Honsha Co., Ltd.

Key Developments:

In May 2023, Cargill expands retail feed operation with plans for new facility in Washington state to service region's customers. The new Granger retail feed facility expands their existing retail feed footprint, enabling to better service the retail customers and their farm and ranch customers in the Pacific Northwestern region.

In April 2023, Abbott announced it has completed the acquisition of Cardiovascular Systems, Inc. (CSI), a medical device company with an innovative atherectomy system used in treating peripheral and coronary artery disease.

In November 2022, Cargill and Owensboro Grain Company, a fifth-generation family-owned soybean processing facility and refinery located in Owensboro, Ky., announced that they have entered into a definitive agreement where Cargill.

Ingredients Covered:

  • Fructo-oligosaccharide (FOS)
  • Inulin
  • Galacto-oligosaccharides (GOS)
  • Mannan-oligosaccharide (MOS)
  • Monosaccharide
  • Disaccharides
  • Other Ingredients

Disease Types Covered:

  • Diabetes
  • Infectious
  • Cardiovascular Diseases
  • Osteoporosis
  • Inflammatory bowel disease (IBD)
  • Immunomodulation
  • Other Disease Types

Demographies Covered:

  • Paediatric
  • Adult
  • Geriatric

End Users Covered:

  • Food & Beverages
  • Dietary Supplements
  • Animal Feed Prebiotics

Regions Covered:

  • North America
    • US
    • Canada
    • Mexico
  • Europe
    • Germany
    • UK
    • Italy
    • France
    • Spain
    • Rest of Europe
  • Asia Pacific
    • Japan
    • China
    • India
    • Australia
    • New Zealand
    • South Korea
    • Rest of Asia Pacific
  • South America
    • Argentina
    • Brazil
    • Chile
    • Rest of South America
  • Middle East & Africa
    • Saudi Arabia
    • UAE
    • Qatar
    • South Africa
    • Rest of Middle East & Africa

What our report offers:

  • Market share assessments for the regional and country-level segments
  • Strategic recommendations for the new entrants
  • Covers Market data for the years 2021, 2022, 2023, 2026, and 2030
  • Market Trends (Drivers, Constraints, Opportunities, Threats, Challenges, Investment Opportunities, and recommendations)
  • Strategic recommendations in key business segments based on the market estimations
  • Competitive landscaping mapping the key common trends
  • Company profiling with detailed strategies, financials, and recent developments
  • Supply chain trends mapping the latest technological advancements

Free Customization Offerings:

All the customers of this report will be entitled to receive one of the following free customization options:

  • Company Profiling
    • Comprehensive profiling of additional market players (up to 3)
    • SWOT Analysis of key players (up to 3)
  • Regional Segmentation
    • Market estimations, Forecasts and CAGR of any prominent country as per the client's interest (Note: Depends on feasibility check)
  • Competitive Benchmarking
    • Benchmarking of key players based on product portfolio, geographical presence, and strategic alliances

Table of Contents

1 Executive Summary

2 Preface

  • 2.1 Abstract
  • 2.2 Stake Holders
  • 2.3 Research Scope
  • 2.4 Research Methodology
    • 2.4.1 Data Mining
    • 2.4.2 Data Analysis
    • 2.4.3 Data Validation
    • 2.4.4 Research Approach
  • 2.5 Research Sources
    • 2.5.1 Primary Research Sources
    • 2.5.2 Secondary Research Sources
    • 2.5.3 Assumptions

3 Market Trend Analysis

  • 3.1 Introduction
  • 3.2 Drivers
  • 3.3 Restraints
  • 3.4 Opportunities
  • 3.5 Threats
  • 3.6 End User Analysis
  • 3.7 Emerging Markets
  • 3.8 Impact of Covid-19

4 Porters Five Force Analysis

  • 4.1 Bargaining power of suppliers
  • 4.2 Bargaining power of buyers
  • 4.3 Threat of substitutes
  • 4.4 Threat of new entrants
  • 4.5 Competitive rivalry

5 Global Prebiotics Market, By Ingredients

  • 5.1 Introduction
  • 5.2 Fructo-oligosaccharide (FOS)
  • 5.3 Inulin
  • 5.4 Galacto-oligosaccharides (GOS)
  • 5.5 Mannan-oligosaccharide (MOS)
  • 5.6 Monosaccharide
  • 5.7 Disaccharides
  • 5.8 Other Ingredients
    • 5.8.1 Chicory Fructans
    • 5.8.2 Pyrodextrins
    • 5.8.3 Lactulose

6 Global Prebiotics Market, By Disease Type

  • 6.1 Introduction
  • 6.2 Diabetes
  • 6.3 Infectious
  • 6.4 Cardiovascular Diseases
  • 6.5 Osteoporosis
  • 6.6 Inflammatory bowel disease (IBD)
  • 6.7 Immunomodulation
  • 6.8 Other Disease Types

7 Global Prebiotics Market, By Demography

  • 7.1 Introduction
  • 7.2 Paediatric
  • 7.3 Adult
  • 7.4 Geriatric

8 Global Prebiotics Market, By End User

  • 8.1 Introduction
  • 8.2 Food & Beverages
    • 8.2.1 Dairy Products
    • 8.2.2 Cereals
    • 8.2.3 Baked Food
    • 8.2.4 Fermented Meat Products
    • 8.2.5 Dry Food Prebiotics
    • 8.2.6 Other Food & Beverages
  • 8.3 Dietary Supplements
    • 8.3.1 Food Supplements
    • 8.3.2 Nutritional Supplements
    • 8.3.3 Specialty Nutrients
    • 8.3.4 Infant Foods
  • 8.4 Animal Feed Prebiotics

9 Global Prebiotics Market, By Geography

  • 9.1 Introduction
  • 9.2 North America
    • 9.2.1 US
    • 9.2.2 Canada
    • 9.2.3 Mexico
  • 9.3 Europe
    • 9.3.1 Germany
    • 9.3.2 UK
    • 9.3.3 Italy
    • 9.3.4 France
    • 9.3.5 Spain
    • 9.3.6 Rest of Europe
  • 9.4 Asia Pacific
    • 9.4.1 Japan
    • 9.4.2 China
    • 9.4.3 India
    • 9.4.4 Australia
    • 9.4.5 New Zealand
    • 9.4.6 South Korea
    • 9.4.7 Rest of Asia Pacific
  • 9.5 South America
    • 9.5.1 Argentina
    • 9.5.2 Brazil
    • 9.5.3 Chile
    • 9.5.4 Rest of South America
  • 9.6 Middle East & Africa
    • 9.6.1 Saudi Arabia
    • 9.6.2 UAE
    • 9.6.3 Qatar
    • 9.6.4 South Africa
    • 9.6.5 Rest of Middle East & Africa

10 Key Developments

  • 10.1 Agreements, Partnerships, Collaborations and Joint Ventures
  • 10.2 Acquisitions & Mergers
  • 10.3 New Product Launch
  • 10.4 Expansions
  • 10.5 Other Key Strategies

11 Company Profiling

  • 11.1 Abbott Laboratories
  • 11.2 BENEO GmbH
  • 11.3 Bright Food (Group) Corp. Ltd.
  • 11.4 Cargill Inc.
  • 11.5 Cosucra Groupe Warcoing SA
  • 11.6 FrieslandCampina
  • 11.7 Jarrow Formulas, Inc.
  • 11.8 Kraft Foods Group, Inc.
  • 11.9 Parmalat S.p.A
  • 11.10 Roquette Freres
  • 11.11 Royal Cosun
  • 11.12 The Kraft Heinz Company
  • 11.13 Yakult Honsha Co., Ltd.
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