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시장보고서
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유기농업 시장 예측(-2030년) : 농업 유형별, 작물 유형별, 방법별, 유통 채널별, 기술별, 용도별, 지역별 세계 분석Organic Farming Market Forecasts to 2030 - Global Analysis By Farming Type (Pure Organic Farming and Integrated Organic Farming), Crop Type, Method, Distribution Channel, Technology, Application, and By Geography |
Stratistics MRC에 따르면 세계의 유기농업 시장은 2024년에 2,147억 달러를 차지하고 2030년에는 4,330억 달러에 달할 것으로 예측되며, 예측 기간 중 CAGR은 12.4%입니다. 천연 재료와 기술을 사용하는 유기농업은 생태계의 균형과 지속가능성을 우선시하는 농업 시스템입니다. 합성 농약, 비료, 유전자 변형 작물(GMO) 및 기타 인공 투입물보다 동식물 배설물과 유기 비료에서 얻은 생물학적 해충 관리에 더 많이 의존하는 생산 접근 방식으로 설명됩니다. 그 목적은 환경에 미치는 악영향을 최소화하고 자급자족적이고 지속가능한 농업 시스템을 구축하여 식량 공급과 소비자 복지를 지원하는 것입니다.
인도 브랜드 자산 재단에 따르면 인도는 2020-2021년 원예 생산량이 3억 3,100만 톤으로 사상 최대치를 기록했다고 합니다. 인도는 현재 세계 2위의 원예 생산국이며, 유기농업 면적은 세계 5위입니다.
소비자의 식생활과 건강에 대한 지식 향상
소비자들의 건강에 대한 관심이 높아짐에 따라 소비자들은 더 안전하고 건강하다고 여겨지는 대체 식품을 찾고 있습니다. 조사에 따르면 점점 더 많은 소비자들이 유기농 식품이 영양가가 높고 위험한 화학물질이 적다고 생각하고 있으며, 이는 유기농 제품에 대한 수요를 증가시키고 있습니다. 예를 들어 한 조사에 따르면 건강에 관심이 많은 소비자들은 저농약, 자연친화적인 유기농법이 건강에 도움이 된다고 생각하므로 유기농 제품을 구매하는 경향이 높다고 합니다.
전통 농업에 비해 생산량 감소
유기농의 수확량 감소로 인해 증가하는 식량 수요를 충족시키는 것은 어렵습니다. 유기 농업의 토지 이용 효율성이 낮기 때문에 유기 농업이 크게 성장하면 관행 농업과 같은 양의 식량을 생산하기 위해 더 많은 토지가 필요하므로 문제가됩니다. 이는 세계 식량안보를 향상시키는 유기 농업의 잠재력을 제한하고 시장 확장을 방해할 수 있습니다.
유기농업을 지원하는 농업정책
유기농의 경제적 지속가능성은 보조금, 보조금, 유리한 법률 등 유기농업을 지원하는 정부의 구상에 의해 향상됩니다. 이러한 지원 덕분에 더 많은 농가가 유기농법으로 전환하고, 유기농 제품의 가용성을 높일 수 있습니다. 인증 절차와 규제 프레임워크가 제품의 무결성을 보장한다면, 소비자들은 유기농 식품을 구매하는 경향이 높아집니다. 이러한 자기 보증의 강화는 유기농 제품의 판매 확대와 시장 침투로 이어질 수 있습니다.
접근 및 접근 제한
유기농 식품의 희소성은 소비자 행동에 부정적인 영향을 미칩니다. 유기농 제품의 가용성이 제한되어 불만족스러운 결과를 경험한 고객은 향후 유기농 식품을 구매하는 데 주의를 기울일 수 있습니다. 연구에 따르면 구매 경험은 구매 의향에 큰 영향을 미치는 것으로 나타났으며, 고객은 가용성 제한에 대한 불만족으로 인해 유기농 솔루션을 찾는 것을 꺼릴 수 있습니다.
COVID-19 팬데믹은 사람들이 건강을 유지하기 위해 더 영양가 있고 화학물질이 없는 식단을 찾게 되면서 유기농 산업에 긍정적인 영향을 미쳤습니다. 이러한 전환의 결과로 유기농 제품에 대한 수요가 증가했고, 각국 정부는 지속가능한 농업을 지원하기 위해 친환경법을 추진하게 되었습니다. 이 전염병은 또한 유기농 제품의 수출입 증가를 촉진하여 산업을 강화하는 데 기여했습니다.
예측 기간 중 순수 유기농업 분야가 가장 큰 비중을 차지할 것으로 예상됩니다.
순수 유기농업은 화학 합성 비료와 농약을 사용하지 않아 화학물질 사용을 줄이고 건강한 생태계와 생물다양성을 촉진하므로 예측 기간 중 가장 큰 규모를 차지할 것으로 예상됩니다. 또한 퇴비화 및 윤작과 같은 자연적 방법을 통해 토양의 건강성을 높이고, 수분 보유력을 향상시키며, 침식을 감소시켜 장기적인 농업 생산성에 기여합니다.
복합 재배 분야는 예측 기간 중 가장 높은 CAGR을 보일 것으로 예상됩니다.
복합 재배 분야는 뿌리 깊이와 필요한 영양분이 다른 다양한 작물을 재배하여 토양 건강을 개선하므로 예측 기간 중 가장 높은 CAGR을 나타낼 것으로 예상됩니다. 콩과 작물과 같이 뿌리가 깊은 동반 작물은 곡물의 영양분 접근을 돕습니다. 또한 복합 재배는 유익한 토양 미생물과 지렁이를 촉진하여 토양 건강을 향상시킵니다. 병해충의 확산이 어려워지고 자원을 둘러싼 경쟁이 증가하여 잡초가 억제되어 병해충에 대한 압력이 줄어듭니다.
지속가능성, 영양, 건강에 대한 인식이 높아지면서 북미가 유기농 시장을 주도할 것으로 예상됩니다. 소비자들은 더 건강하고 친환경적인 제품에 대해 더 많은 비용을 지불할 의향이 있습니다. 미국과 캐나다에서는 유기농 시장이 크게 성장하고 있으며, 수입과 현지 생산이 모두 크게 기여하고 있습니다. 세계에서 가장 큰 유기농 제품 시장 중 하나는 미국입니다.
아시아태평양은 소비자 수요 증가와 유기농업에 대한 투자 증가로 인해 가장 빠르게 성장하는 지역 중 하나이기 때문에 예측 기간 중 가장 높은 CAGR을 나타낼 것으로 예상됩니다. 아시아태평양 국가들은 각각 고유한 유기농 인증 기관과 요건을 가지고 있습니다. 이 지역 국가들은 유기 농업을 장려하는 법률과 보조금을 시행하고 있습니다. 인도에는 국가 유기농 생산 프로그램(NPOP)이 있고 중국에는 중국 유기농 식품 인증(COFCC)이 있습니다.
According to Stratistics MRC, the Global Organic Farming Market is accounted for $214.7 billion in 2024 and is expected to reach $433.0 billion by 2030 growing at a CAGR of 12.4% during the forecast period. Using natural materials and techniques, organic farming is an agricultural system that prioritizes ecological balance and sustainability. It is described as an approach to production that relies more on biological pest management obtained from plant and animal waste and organic fertilizers rather than synthetic pesticides, fertilizers, genetically modified organisms (GMOs), and other artificial inputs. The objective is to establish a self-sufficient and sustainable agricultural system that minimizes its negative effects on the environment and supports the wellbeing of the food supply and its consumers.
According to India Brand Equity Foundation, India recorded the highest-ever horticulture production in 2020-21 which accounted for 331 million tons. India is currently the world's second-largest horticulture producer and fifth-largest country in terms of organic agricultural area.
Raising consumer acquaintance on diet and health
Customers are looking for food alternatives they believe to be safer and healthier as they grow more health conscious. According to studies, a growing number of customers believe that foods that are organic have more nutrients and less dangerous chemicals, which is driving up demand for organic goods. For example, a research found that customers who are concerned about their health are more inclined to buy organic goods because they believe that organic agricultural practices, which employ fewer pesticides and natural production methods, provide health advantages.
Reduced output in comparison to traditional farming
Meeting the increasing demand for food is a difficulty due to the reduced yield of organic farming. Organic farming's poorer land-use efficiency would become an issue if it were to grow considerably since more land would be needed to produce the same amount of food as conventional farming. This may restrict organic farming's potential to improve global food security and impede market expansion.
Policies for agriculture that support organic farming
The economic sustainability of organic agriculture is increased by government initiatives that assist organic farming, such as grants, subsidies, and advantageous legislation. More farmers are encouraged to switch to organic farming methods thanks to this support, which raises the availability of organic goods. Customers are more inclined to buy organic foods when they are guaranteed the integrity of the items by certification procedures and regulatory frameworks. This boosted self-assurance may result in more organic product sales and market penetration.
Restricted accessibility and availability
The scarcity of organic food has a detrimental effect on consumer behavior. Customers who have experienced dissatisfying outcomes as a result of the limited availability of organic items may grow wary of buying organic food in the future. Studies have indicated that the experience of a purchase has a substantial impact on the propensity to purchase, and customers may become less likely to seek out organic solutions due to frustration with restricted availability.
The COVID-19 epidemic had a beneficial effect on the organic agricultural industry since people were looking for more nutrient-dense, chemical-free meals to maintain their health. The demand for organic products increased as a result of this transition, pushing governments to expedite green laws that support sustainable agriculture. The epidemic also encouraged an increase in the import and export of organic goods, which helped to strengthen the industry.
The pure organic farming segment is expected to be the largest during the forecast period
The pure organic farming is expected to be the largest during the forecast period as it reduces chemical use by avoiding synthetic fertilizers and pesticides, promoting healthier ecosystems and biodiversity. It also enhances soil health through natural methods like composting and crop rotation, improving water retention and reducing erosion, thus benefiting long-term agricultural productivity.
The polyculture segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period
The polyculture segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period because improves soil health by incorporating diverse crops with varying rooting depths and nutrient needs. Deep-rooted companion crops like legumes aid cereals in accessing nutrients. Polycultures also encourage beneficial soil microorganisms and earthworms, enhancing soil health. They reduce pest and disease pressure by making it harder for diseases to spread and suppressing weeds due to increased competition for resources.
North America s expected to dominate the organic market due to rising awareness of sustainability, nutrition, and health. For items that are healthier and more ecologically friendly, consumers are ready to spend extra. The market for organic farming is large and expanding in the United States and Canada, with both imports and local production making sizable contributions. One of the biggest marketplaces for organic goods worldwide is the United States.
Asia Pacific is projected to witness the highest CAGR over the forecast period as it is one of the fastest-growing regions due to rising consumer demand and increased investment in organic farming, Asia Pacific is predicted to have the highest CAGR throughout the projection period. APAC nations each have their own organic certification agencies and requirements. Countries in the area are implementing laws and subsidies to encourage organic farming; India has the National Program for Organic Production (NPOP), China has the China Organic Food Certification (COFCC).
Key players in the market
Some of the key players in Organic Farming market include Solvay SA, Vero-Bio, The Indian Organic Farmers Producer Company Limited, Picks Organic Farm, Nalco Holding Company, Eden Foods, Inc, Corteva, Inc., Bunge Limited, Bayer AG, BASF SE, Akzo Nobel N.V., Aero Farm Systems, ZUWA Organic Farms Pvt Ltd, Mcleod Russel India Ltd. and Camson Bio Technologies Limited
In September 2024, Bayer presented new analyses from the pivotal trials PULSAR and PHOTON featuring Eylea(TM) 8 mg (aflibercept 8 mg) at the Annual Meeting of the European Society of Retina Specialists, in Barcelona, Spain.
In July 2024, BASF launches game-changing heat and light stabilizer Tinuvin(R) NOR(R) 211 AR for sustainable farming practices. Tinuvin NOR 211 AR appears as an option to extend the useful life of agricultural plastics, promoting sustainability and efficiency.
In June 2024, Bayer announced that the Center for Drug Evaluation (CDE) of the National Medical Products Administration (NMPA) in China has granted Breakthrough Therapy designation for BAY 2927088, a potential new targeted therapy for adult patients