![]() |
시장보고서
상품코드
1645194
유제품 블렌드 시장 성장, 규모, 동향 분석 : 용도별, 형태별 - 지역별 전망, 경쟁 전략, 부문별 예측(-2034년)Dairy Blends Market Growth, Size, Trends Analysis - By Application, By Form - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034 |
세계의 유제품 블렌드 시장 규모는 2034년까지 55억 3,000만에 달하며, CAGR은 7.76%에 달할 것으로 예측됩니다.
유제품 블렌드는 가공 버터 지방(포화지방을 포함하지 않는) 또는 버터 블렌드와 식물성 오일을 결합하여 제조된 유제품의 조합입니다. 고객의 요구, 취향 및 요청에 따라 유제품 블렌드는 설탕, 소금, 식물성 오일, 향료와 같은 추가 성분과 결합될 수 있습니다. 유제품 블렌드는 또한 다른 단백질 공급원과 결합하여 제품의 풍미를 향상시키고 소비자에게 영양상의 이점을 제공할 수 있습니다.
혼합 유제품은 몇 가지 장점이 있지만, 소비자들은 전통적인 유제품보다 혼합 유제품을 선택하는 것을 주저하고 있습니다. 일부 선진국과 신흥 국가 시장에서 음료 제조업체들은 유제품 혼합물보다 버터, 마가린 및 기타 전통적인 유제품을 사용하는 것을 선호하고 있습니다. 시장 과제 중 하나는 유제품 블렌드가 제품의 맛을 떨어뜨릴 수 있다는 우려를 가지고 있는 음료 제조업체들의 우려입니다.
세계의 유제품 블렌드 시장에 대해 조사했으며, 시장의 개요와 용도별, 형태별, 지역별 동향 및 시장에 참여하는 기업의 개요 등을 제공하고 있습니다.
Dairy Blends Market Introduction and Overview
According to SPER market research, 'Global Dairy Blends Market Size- By Application, By Form - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2033' state that the Global Dairy Blends Market is predicted to reach 5.53 billion by 2034 with a CAGR of 7.76%.
Dairy blends are dairy combinations manufactured from processed butter fat (which is free of saturated fat) or butter blends combined with vegetable oils. Depending on client need, taste, and desire, dairy blend can be combined with additional components such as sugar, salt, vegetable oils, and flavorings. Dairy blends also improve the product's flavor and offer consumers nutritional advantages when combined with another protein source.
Dairy blends have several benefits, yet consumers are hesitant to choose them over conventional dairy products. Food and beverage producers choose to utilize butter, margarine, and other traditional dairy products over dairy mixes in a small number of developed and developing markets. One of the market's challenges is the fear held by food and beverage producers that dairy blends will degrade the flavor of their products.
Scope of the Report:
Report Metric Details
Market size available for years 2021-2034
Base year considered 2024
Forecast period 2025-2034
Segments covered By Application, By Form.
Regions covered
North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, and Middle East & Africa.
Companies Covered
All American Foods, Kerry Group plc, FrieslandCampina, Cargill, Incorporated, Fonterra Co-operative Group Limited, DA¶hler GmbH, Agropur, AFP advanced food products llc, Cape Food Ingredients, Intermix Australia Pty Ltd.
Dairy Blends Market Segmentation:
By Application: Based on the Application, Global Dairy Blends Market is segmented as; ood, Beverages, Infant Formula, others.
By Form: Based on the Form, Global Dairy Blends Market is segmented as; Spreadable, Powder, Liquid.
By Region: This research also includes data for North America, Latin America, Asia-Pacific, Europe, Middle East & Africa.