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										 세계의 강화 식용유 시장 규모 : 제품별, 미량 영양소별, 지역별, 범위 및 예측Global Fortified Edible Oil Market Size By Product (Soy Oil, Palm Oil, Rice Bran Oil), By Micronutrient (Vitamin A, Vitamin D, Vitamin E), By Geographic Scope And Forecast | ||||||
강화 식용유 시장 규모는 2024년에 123억 2,000만 달러로 평가되었고, 2024년부터 2031년까지 연평균 복합 성장률(CAGR) 4.37%로 성장할 전망이며, 2031년에는 173억 4,000만 달러에 달할 것으로 예측됩니다. 건강 의식의 고조와 규제에 대한 대처, 식용유의 광범위한 사용, FSSAI에 의한 식용유의 의무 강화가 예측되는 수년간에 걸쳐 시장을 견인할 것으로 보입니다. 세계의 강화 식용유 시장 보고서는 시장에 대한 전반적인 평가를 제공합니다. 주요 부문, 동향, 시장 촉진 요인, 경합 정세, 시장에서 중요한 역할을 하고 있는 요인등을 포괄적으로 분석하고 있습니다.
세계의 강화 식용유 시장 정의
식용유 강화는 영양 품질을 향상시키고 건강 위험을 최소화하면서 공중 보건 혜택을 제공하기 위해 필수 미량 영양소 함량을 의도적으로 증가시키는 과정을 의미합니다. 이것은 비타민과 미네랄을 첨가하여 이루어집니다. 콩, 면실유, 팜올레인, 땅콩, 겨자 등 모든 종류의 식용유를 강화할 수 있으며 권장되는 식사 섭취량의 25-30%를 충족시키는 데 도움이 됩니다. FSSAI에 따르면 식용유 제품에 따라 대두유, 팜유, 쌀겨유, 해바라기유, 카놀라유, 올리브유, 기타로 분류됩니다. 식용유에 포함된 다양한 미량 영양소에는 비타민 A, 비타민 D, 비타민 E, 기타가 포함됩니다.
세계의 강화 식용유 시장 개요
건강 의식이 높아지고 규제에 대한 노력이 시장 성장을 가속할 것으로 예상됩니다. 식용유의 보급으로 인해 기름의 강화는 최대한의 보급을 달성할 것으로 예상됩니다. 식용유 업계는 강화에 힘쓰고 있으며 톱 브랜드가 모범을 보이고 있습니다. 업계 각사는 정부 및 FSSAI와 제휴해, 이노베이션을 촉진하는 것으로 새로운 시장을 창조하고 있습니다. FSSAI는 볼리비아, 모로코, 모잠비크, 나이지리아, 인도, 탄자니아를 포함한 몇몇 국가에서 식용유 영양 강화를 의무화했습니다. 이것은 예측 기간 동안의 성장을 끌어올릴 것으로 예상됩니다.
Fortified Edible Oil Market size was valued at USD 12.32 Billion in 2024 and is projected to reach USD 17.34 Billion by 2031, growing at a CAGR of 4.37% from 2024 to 2031. Growing health awareness & regulatory initiatives, the widespread use of cooking oil, and mandatory fortification of edible oils by FSSAI are expected to drive the market over the predicted years. The Global Fortified Edible Oil Market report provides a holistic evaluation of the market. The report offers a comprehensive analysis of key segments, trends, drivers, restraints, competitive landscape, and factors that are playing a substantial role in the market.
Global Fortified Edible Oil Market Definition
Edible oil fortification refers to the process of deliberately increasing the content of essential micronutrients to improve nutritional quality and to provide a public health benefit with minimal risk to health. This is done by adding Vitamins and minerals. All kinds of edible oils can be fortified soybean, cottonseed, palm olein, groundnut, mustard, etc. According to FSSAI, at an individual level fortified edible oil can help a person meet 25-30% of the recommended dietary intake for vitamins A and D. Based on the product, fortified edible oils are classified into Soy Oil, Palm Oil, Rice Bran Oil, Sunflower Oil, Canola Oil, Olive Oil, and Other. Various micronutrients in the edible oils include Vitamin A, Vitamin D, Vitamin E, and Others.
Our reports include actionable data and forward-looking analysis that help you craft pitches, create business plans, build presentations and write proposals.
Global Fortified Edible Oil Market Overview
Growing health awareness and regulatory initiatives are anticipated to drive the growth of the market. Oil fortification is expected to achieve maximum penetration due to the widespread use of cooking oil. The edible oil industry is committed to fortification, top brands are setting an example. Players in partnership with the government and FSSAI are creating a new market by stimulating innovation. FSSAI has made fortification of edible oils a compulsory mandate across some nations which include Bolivia, Morocco, Mozambique, Nigeria, India, and Tanzania. This is foreseen to boost growth during the forecast timespan.
The Global Fortified Edible Oil Market is segmented on the basis of Product, Micronutrient, And Geography.
Based on Product, The market is bifurcated into Soy Oil, Palm Oil, Rice Bran Oil, Sunflower Oil, Canola Oil, Olive Oil, and Other. The Palm Oil segment is expected to hold the largest market share. The factors can be attributed to its usage in preventing diseases like cancer, brain disease, vitamin A deficiency, and aging. It is also used to treat high blood pressure, high cholesterol, malaria, cyanide poisoning, and dementia.
Based on Micronutrient, The market is bifurcated into Vitamin A, Vitamin D, Vitamin E, and Others. Vitamin A micronutrient is predicted to hold the most significant CAGR in the forecasted period due to rising deficiencies of vitamin A and the increasing awareness about various disorders associated with it.