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시장보고서
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세계의 전립곡물과 고섬유질 식품 시장 규모 : 제품별, 용도별, 지역별, 범위 및 예측Global Whole Grain And High Fiber Food Market Size By Product (High Fiber Foods, Soluble Foods), By Application (Supermarkets/Hypermarkets, Online/E-Commerce), By Geographic Scope And Forecast |
전립곡물과 고섬유질 식품 시장 규모는 2022년에 464억 1,000만 달러로 평가되며, 2023-2030년 7.13%의 CAGR로 성장하며, 2030년까지 817억 4,000만 달러에 달할 것으로 예측됩니다. 사람들의 가처분 소득 증가는 통곡물 및 고섬유질 식품 시장 매출 증가의 중요한 측면이며, 더 나은 건강과 피트니스에 대한 사람들의 동기를 부여하는 인식 개선 프로그램은 시장 성장을 가속할 것입니다. 통곡물 및 고섬유질 식품 세계 시장 보고서는 시장의 전반적인 평가를 제공합니다. 주요 부문, 동향, 시장 성장 촉진요인, 시장 성장 억제요인, 경쟁 구도 시장에서 중요한 역할을하는 요인 등을 종합적으로 분석합니다.
세계 통곡물 및 고섬유질 식품 시장의 정의
지난 수년간 소비자의 취향과 식습관이 변화하고 있습니다. 식생활의 변화는 인터넷 보급률 향상, 건강식품 소비에 대한 인식 증가, 비만율에 대한 관심 증가, 기술 발전, 식품 생산 등 다양한 요인의 영향을 받고 있습니다. 소비자들은 평소에도 식품의 유형에 관심을 기울이고 대책을 마련하고 있습니다.
건강식품으로 인기를 끌고 있는 것 중 하나가 통곡물 및 고섬유질 식품입니다. 통곡물 및 고섬유질 식품은 통곡물이나 씨앗, 견과류 등의 고섬유질 원료를 원료로 하여 최종 제품으로 가공한 식품을 말합니다. 통곡물 및 고섬유질 식품은 통곡물이 51% 이상 또는 식이섬유가 10-15% 이상 함유되어 있습니다. 여기에는 베이커리, 아침 시리얼, 파스타, 스낵 등이 포함됩니다. 통곡물 및 고섬유질 식품은 여러 통곡물 공급원으로부터 공급받을 수 있습니다. 통곡물과 고섬유질 식품은 옥수수, 밀, 현미, 귀리, 호밀, 보리, 보리, 퀴노아, 잡곡 등 다양한 공급원으로부터 얻을 수 있습니다.
세계의 전립곡물과 고섬유질 식품 시장 개요
전 세계 통곡물 및 고섬유질 식품 시장은 소비자의 건강에 대한 인식이 높아짐에 따라 향후 수년간 매우 큰 모멘텀을 얻을 것으로 예상됩니다. 통곡물 및 고섬유질 식품은 파스타, 고소한 스낵, 아침 시리얼, 베이커리 등의 제품을 구성합니다. 통곡물 및 고섬유질 식품은 귀리, 보리, 퀴노아, 현미, 옥수수, 잡곡, 밀 등 다양한 공급원으로부터 얻을 수 있습니다.
사람들의 가처분소득이 증가하면서 생활수준이 향상되었습니다. 여기에는 식생활도 포함됩니다. 전 세계 인구의 절반 이상이 불규칙한 식습관과 수면 습관으로 인해 비만과 같은 건강 관련 문제를 겪고 있습니다. 따라서 더 나은 건강과 피트니스에 대한 사람들의 동기를 부여하는 인식 개선 프로그램이 통곡물 및 고섬유질 식품 시장 전체를 촉진하고 있습니다. 이는 이들이 더 나은 건강 영양소를 제공하기 때문이기도 합니다. 그러나 밀가루로 만든 제품에 알레르기가 있는 소비자는 이 시장의 적절한 구매층이 아닙니다. 그럼에도 불구하고 이 시장은 저탄수화물, 고단백질 식단을 기다리는 소비자들로부터 막대한 매출 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다.
Whole Grain And High Fiber Food Market size was valued at USD 46.41 Billion in 2022 and is projected to reach USD 81.74 Billion by 2030 , growing at a CAGR of 7.13% from 2023 to 2030. The rise in disposable income of people is a crucial aspect of the rise in the market revenue of Whole Grain & High Fiber Food as well as the awareness programs that have been motivating people regarding better health and fitness will foster market growth. The Global Whole Grain And High Fiber Food Market report provides a holistic evaluation of the market. The report offers a comprehensive analysis of key segments, trends, drivers, restraints, competitive landscape, and factors that are playing a substantial role in the market.
Global Whole Grain And High Fiber Food Market Definition
Over the past couple of years, consumer preferences and eating patterns have changed. The change in diet is influenced by a range of factors such as higher Internet penetration, a rise in awareness about the consumption of healthy food products, a rise in concerns over obesity rates, evolving technological factors, food production, etc. Consumers have been taking care of and steps regarding the type of food that the consumer regularly.
One of the healthy foods that are gaining traction is whole grain & high fiber food products. Whole grain & high fiber foods are those products that have been processed into finished products sourced from whole grains or high fiber sources such as seeds & nuts. These whole grain and high fiber foods contain a minimum of 51% of whole grains or 10-15% of dietary fiber. These include products such as bakery, breakfast cereals, pasta, and savory snacks. Whole grain & high fiber foods can also be sourced from multiple whole grain sources. Whole grain and high fiber foods are derived from various sources such as maize, wheat, brown rice, oats, rye, barley, quinoa, multi-grain, etc.
Our reports include actionable data and forward-looking analysis that help you craft pitches, create business plans, build presentations and write proposals.
Global Whole Grain And High Fiber Food Market Overview
The global market for whole grain and high fiber is prophesized to gain immense momentum in the upcoming years owing to rising health awareness among consumers. Whole grain and high fiber foods constitute products such as pasta, savory snacks, breakfast cereals, and bakery. Whole grain and high-fiber foods are acquired from different sources such as oats, barley, quinoa, brown rice, maize, multi-grain, wheat, and other such products.
The rise in the disposable income of people has urged them to upgrade themselves to a different standard of living. This also includes their eating habits. With irregular eating and sleeping habits almost more than half of the world, the population is suffering from health-related problems like obesity. Thus, awareness programs that have been motivating people regarding better health and fitness are propelling the overall market for whole grain and high-fiber foods. This is also because they provide better health nutrients. However, consumers who are allergic to products made out of flour are not the right buyers for this market. Nevertheless, the market is prophesized to gain immense revenue shares from consumers who are looking forward to a low-carbohydrate and high-protein diet.
The Global Whole Grain And High Fiber Food Market is segmented based on Product, Application, and Geography.
Based on Product, the market is bifurcated into High Fiber Foods, Soluble Foods, and Insoluble Foods. The high Fiber Food segment is accounted for the largest market. Some of the foods rich in fiber include avocados, Asian pears, berries, coconut, figs, artichokes, okra, peas, acorn squash, and turnips.
Based on Application, the market is bifurcated into Supermarkets/Hypermarkets, Online/E-Commerce, Independent Retail Outlets, and Others. Supermarkets/Hypermarkets is anticipated to be the largest segment of the market.
Our market analysis also entails a section solely dedicated for such major players wherein our analysts provide an insight to the financial statements of all the major players, along with its product benchmarking and SWOT analysis. The competitive landscape section also includes key development strategies, market share and market ranking analysis of the above-mentioned players globally.