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									세계의 양유 시장 규모 : 제품별, 용도별, 지역별 범위 및 예측Global Sheep Milk Market Size By Product (Liquid Milk, Milk Powder, Cheese), By Application (Children, Adults, and The Aged), By Geographic Scope And Forecast | 
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2024년 양유 시장 규모는 69억 3,000만 달러로 2026년부터 2032년까지 CAGR 5.45%로 성장하여 2032년에는 101억 9,000만 달러에 달할 것으로 예측됩니다.
건강상의 이점을 더한 영양가 높은 우유에 대한 수요 증가는 시장 성장을 촉진하는 주요 요인 중 하나입니다. 또한, 이유식 및 화장품 산업에서 양유 분말의 사용량이 증가함에 따라 세계 양유 시장의 성장을 주도하고 있습니다. 다른 성장 촉진요인으로는 유당불내증을 앓고 있는 어린이들을 위한 소화가 잘 되는 우유에 대한 수요가 있습니다. "세계 양유 시장" 보고서는 시장의 전반적인 평가를 제공합니다. 주요 부문, 동향, 시장 촉진요인, 경쟁 환경, 시장에서 중요한 역할을 하는 요인 등을 포괄적으로 분석합니다.
세계 양유 시장의 정의
양유는 가축화된 양으로부터 얻습니다. 양은 주로 양털을 얻기 위해 사육되며, 경우에 따라서는 고기나 우유를 얻기 위해 사육되기도 합니다. 일부 특수 품종만이 상업적 유제품 생산에 사용됩니다. 양유는 영양가가 높고 일반 우유보다 소화가 잘 됩니다. 수량이 많고 수유 기간이 길어 우유의 품질이 향상되어 세계 양유 시장의 성장을 가져왔습니다. 양유는 또한 페타, 리코타, 락포트 등 고품질 치즈 생산과 화장품 산업에도 사용되어 양유에 대한 수요 증가에 일조하고 있습니다.
수집된 우유는 정제되고 대규모 유제품 공장에서 가공되어 우유, 치즈, 체다치즈 등 다양한 형태로 판매됩니다. 양유는 건강에 좋으며 많은 의학적 효과가 있습니다. 항알레르기 작용이 있어 소나 염소 우유보다 우수하다고 알려져 있습니다. 단백질과 비타민 B12, A가 풍부하고 유당 함량이 높습니다. 양젖은 액체와 분말 형태로 판매되고 있습니다. 우유는 샤워 건조로 가공되어 분말 형태로 만들어집니다. 이 분유는 이유식 업계에서 치즈와 체다의 원료로 널리 사용되고 있습니다. 우유 부문은 다시 관행 우유 부문과 유기농 우유 부문으로 나뉩니다. 재래식 우유는 전통적인 사료를 먹인 양에서 착유한 우유로, 더 일반적인 선택입니다. 유기농 우유는 유기농 농장에서 사육된 양에서 짜낸 우유입니다. 양젖에는 적당한 양의 리놀레산과 지방이 함유되어 있어 치즈와 체다 치즈 제조에 적합합니다.
세계 양유 시장 개요
양유는 다른 우유에 비해 영양가가 높습니다. 단백질, 지질, 유당, 탄수화물, 포화지방산, 올레산 등 불포화지방산, 공액리놀레산 등을 많이 함유하고 있습니다. 비타민 B12, 비타민 B2, 비타민 B5, 비타민 B1, 비타민 A, 비타민 C 등의 비타민류, 인, 발린, 칼슘 등의 미네랄류도 함유되어 있습니다. 양유는 우유나 염소 우유보다 지방과 전고형분 함량이 높다는 점에서 우유나 염소 우유보다 우수합니다. 양유와 그 제품에 대한 수요가 증가하는 것은 양유의 높은 영양가와 면역력 향상, 발육 및 발달 개선, 암 예방, 생식 기능 개선, 혈압, 골밀도 유지, 콜레스테롤, 혈관계, 심장 건강 조절 등 수많은 건강 효과에 대한 인식이 높아진 결과입니다.
페타, 리코타, 락포트, 파그, 만체고 등의 치즈는 그리스, 스페인, 이탈리아, 포르투갈 등에서 양젖으로 생산됩니다. 양유는 요구르트, 아이스크림, 버터, 분유, 저온 살균 음료, 유청 단백질 농축액, 연유 등에 사용됩니다. 이유식 산업은 시리얼과 이유식에 사용되는 양유 분말의 대량 소비처입니다. 비누, 크림, 로션과 같은 퍼스널케어 제품 및 화장품에는 높은 영양가와 우수한 항알레르기 및 피부 친화력으로 인해 양유 분말이 사용됩니다.
양유가 직면하고 있는 주요 저해요인은 우유 부문에 의한 것입니다. 우유가 대중에게 더 인기 있고 상업적으로도 쉽게 구할 수 있기 때문에 유제품 산업에서 우유의 점유율이 높습니다. 또한, 양은 모든 기후에서 사육할 수 없기 때문에 원유 생산량은 전 세계적으로 균일하지 않으며, 유통 비용과 물류 비용이 비싼 제품입니다.
우유나 염소 우유보다 영양가가 높기 때문에 양유에 대한 수요가 증가하고 있으며, 곧 대량 생산이 가능해져 전체 비용을 낮출 수 있을 것으로 예상됩니다. 사람들이 건강에 대한 관심이 높아짐에 따라 양젖으로 전환하게 되어 소비량에 긍정적인 영향을 미칠 것입니다. 인구 증가는 이유식 수요에 긍정적인 영향을 미치기 때문에 양유 분말에 대한 수요도 증가할 것으로 보입니다. 미용 산업도 성장률이 높은 시장으로, 양유를 원료로 사용하는 화장품이 늘어날 것으로 보입니다. 인지도 향상과 판매 촉진은 시장 점유율 향상으로 이어져 양유가 우유를 대체할 수 있는 확실한 대안이 될 수 있습니다.
Sheep Milk Market size was valued at USD 6.93 Billion in 2024 and is projected to reach USD 10.19 Billion by 2032, growing at a CAGR of 5.45% during the forecast period 2026-2032.
The increase in demand for more nutritious milk with added health benefits is one of the major factors driving the market's growth. Furthermore, the growth in the Global Sheep Milk Market is being driven by increased usage of sheep milk powder in the baby food and cosmetics industry. Other growth drivers include the need for easy-to-digest milk for lactose-intolerant children. The Global Sheep Milk Market report provides a holistic evaluation of the market. The report offers a comprehensive analysis of key segments, trends, drivers, restraints, competitive landscape, and factors that are playing a substantial role in the market.
Global Sheep Milk Market Definition
Sheep Milk or Ewe's Milk is obtained from domesticated Sheep. Sheep are mainly reared for their wool and, in some cases, meat and Milk. Only some specialized breeds are used for commercial dairy production. Sheep Milk is highly nutritious and easier to digest than standard cow milk. The high yield and long lactating period improve the quality of Milk, resulting in the growth of the Global Sheep Milk Market. Sheep Milk is also used to produce high-quality cheese such as Feta, Ricotta, and Roquefort, and in the cosmetics industry and is one of the reasons for the rising demand for Sheep Milk.
The Milk collected is purified and processed in large commercial dairy plants and sold in various formats such as Milk, cheese, cheddar, and much more. Sheep milk is good for health and has many medical benefits. It has anti-allergic properties and is considered better than cow or goat milk. It is rich in proteins and vitamins like B12 and A and has a good percentage of lactose. Sheep Milk is sold in both liquid and powder form. The Milk is processed through shower drying, which leaves only the powder. This milk powder is used extensively in the baby food industry to make cheese and cheddar. The Milk segment is further broken into the conventional and organic sub-segments. Conventional Milk is where the Sheep are fed traditional farm feed and is the more popular choice. Organic Milk comes from Sheep reared on organic farms. The Milk from Sheep has reasonable amounts of linoleic corrosive and fats making it ideal for cheese and cheddar production.
Global Sheep Milk Market Overview
Sheep milk has an improved nutritional value compared to other milk sources. It has high protein content, lipid fat, lactose content, carbohydrates, saturated fatty acids, unsaturated fatty acids such as oleic acid, conjugated linoleic acids, and more. Vitamins such as vitamin B12, vitamin B2, vitamin B5, vitamin B1, vitamin A, and vitamin C, and minerals such as phosphorus, valine, and calcium are also present. Sheep milk is better than cow and goat milk in terms of high fat and total solid content. The growing demand for sheep milk and its products is due to the result of increased awareness of its greater nutritional value and numerous health benefits, including immunity booster, improved development and growth, cancer prevention, improved reproductive health, blood pressure, bone mineral density maintenance, and cholesterol, blood vascular system, and cardiac health regulation.
Cheese such as Feta, Ricotta, Roquefort, Pag, and Manchego are produced from Sheep milk in Greece, Spain, Italy, Portugal, and more. Sheep milk is used in yogurt, ice cream, butter, milk powder, pasteurized beverage, whey protein concentrate, and condensed milk. The baby food industry is a large consumer of sheep milk powder used in cereal and baby food. Personal care and cosmetic products like soaps, creams, and lotions have sheep milk powder due to its high nutritional value and exceptional antiallergic properties, good for the skin.
The major restraint that sheep milk faces are from the cow milk segment. As Cow milk is more popular and commercially more available to the masses, it has a higher market share within the dairy industry. Further, as sheep cannot be reared in all climates, milk production is not uniform globally, and distribution and logistics costs make it an expensive product.
Due to its significant nutritional value over cow and goat milk, the demand for Sheep milk is growing, and soon it will be readily produced in vast quantities, driving overall costs down. As people become health-conscious, they will switch to sheep milk, positively impacting their consumption. The rise in population also positively impacts the demand for baby food, which will also raise the demand for sheep milk powder. The beauty industry is another high-growth market, and more cosmetics will contain sheep milk as part of their ingredients. Increased awareness and promotion can lead to better market share and help Sheep milk become a solid alternative to cow milk.
The Global Sheep Milk Market is segmented on the basis of Product, Application, And Geography.
The "Global Sheep Milk Market" study report will provide valuable insight with an emphasis on the global market. The major players in the market are New Zealand Sheep Milk Company (Blue River), Spring Sheep, Sheep Milk Company Ltd., Origin Earth, Haverton Hill Creamery, Velvet Cloud, Alimenta, Maui Milk Ltd, Roquefort Vernires, and others. The competitive landscape section also includes key development strategies, market share, and market ranking analysis of the above-mentioned players globally.