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세계의 건조 양파 분말 시장 : 시장 규모 - 유형별, 용도별, 지역별, 예측

Global Dehydrated Onion Powder Market Size By Type, By Application, By Geographic Scope And Forecast

발행일: | 리서치사: Verified Market Research | 페이지 정보: 영문 | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

    
    
    



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건조 양파 분말 시장 규모 및 예측

세계의 건조 양파 분말 시장 규모는 2024년에 2억 3,668만 달러로 평가되었고, 2026-2032년 예측 기간 동안 4.48%의 연평균 복합 성장률(CAGR)로 성장할 전망이며, 2032년까지 3억 2,544만 달러에 이를 것으로 예측됩니다.

세계의 건조 양파 분말 시장 보고서는 예측 기간 동안 시장의 전반적인 평가를 제공합니다. 본 보고서는 다양한 부문 및 시장에서 중요한 역할을 하고 있는 동향 및 요인의 분석으로 구성되어 있습니다. 이러한 시장 촉진 요인, 억제 요인, 기회, 과제를 포함한 시장 역학은 이러한 요인이 시장에 미치는 영향을 개략적으로 설명하고 있습니다. 시장 촉진요인 및 억제요인은 내재적 요인이며, 시장 촉진요인 및 과제는 외재적 요인입니다. 세계의 건조 양파 분말 시장에 대한 조사 보고서는 예측 기간 동안 수익 측면에서의 시장 개척 전망을 제공합니다.

건조 양파 분말이란?

건조 양파 분말은 생 양파를 탈수하여 건조시킨 분말 형태입니다. 양파 분말은 생 양파와 같은 풍미를 가지고 있습니다. 생 양파보다 보존 기간이 더 깁니다. 건조 양파 분말은 소스, 수프, 피자 등 다양한 식품에 사용할 수 있습니다. 양파 분말에는 소화를 돕는 식이섬유, 망간, 칼슘, 영양소, 비타민C가 함유되어 있기 때문에 몇 가지 건강상의 이점이 있습니다. 따라서 햄버거, 수프, 샐러드 등 다양한 레시피로 소금 대신 사용할 수 있습니다. 전문가들은 나트륨 섭취량을 하루 2300mg 이하로 할 것을 권장하고 있습니다. 염분 섭취를 제한하고 양파 가루를 사용함으로써 심장병, 고혈압, 뇌졸중의 발병 위험을 줄일 수 있습니다.

세계의 건조 양파 분말 시장 전망

이 보고서에서는 시장 전망 섹션에서 주로 시장이 직면하는 촉진요인 및 억제요인, 기회 및 과제를 포함한 시장의 기본적인 역학을 망라하고 있습니다. 시장 촉진요인 및 억제요인은 내재적 요인이며, 시장 촉진요인 및 과제는 외재적 요인입니다.

건조 양파 분말은 냉동 식품과 통조림 식품, 피자와 햄버거, 샐러드 드레싱, 수프 및 소스 등 가정용으로도 사용됩니다. 양파의 풍미와 맛이 필요한 곳 어디에서나 건조 양파 분말은 종종 소스, 통조림 수프, 샐러드 드레싱, 가공육 제품, 기타 패키지화된 식품 제품에 사용됩니다. 식품에 대한 소비자 기호의 변화에 기인하는 냉동 피자, 샐러드 드레싱, 소스, 기타 통조림 식품 등의 패스트푸드 제품에 대한 수요 고조는 시장의 성장을 촉진하고 있는 주요한 요소입니다.

그러나 건조 양파 분말의 가격과 용도의 변동, 정부의 엄격한 규칙 및 규정은 건조 양파 분말 시장의 성장을 방해할 수 있습니다.

검증된 시장 조사는 1차 정보를 이용하여 이용 가능한 데이터를 좁히고, 데이터를 검증하며, 본격적인 시장 조사 연구 편집에 이용하고 있습니다. 이 조사 보고서는 고객의 관심을 끄는 시장 요소의 양적 및 질적 추정을 포함하고 있습니다. 세계의 건조 양파 분말 시장은 주로 하위 부문으로 양분되어 시장의 최신 동향에 대한 분류 데이터를 제공할 수 있습니다.

목차

제1장 서론

  • 시장의 정의
  • 시장 세분화
  • 조사 스케줄
  • 전제 조건
  • 한계

제2장 조사 방법

  • 데이터 마이닝
  • 2차 조사
  • 1차 조사
  • 전문가 조언
  • 퀄리티 체크
  • 최종 리뷰
  • 데이터의 삼각측량
  • 상향식 접근
  • 하향식 접근
  • 조사의 흐름

제3장 주요 요약

  • 시장 개요
  • 세계의 건조 양파 분말 시장 : 지역별 분석(CAGR)
  • 세계의 건조 양파 분말 시장 : 유형별
  • 세계의 건조 양파 분말 시장 : 용도별
  • 향후 시장 기회
  • 세계 시장 내역

제4장 시장 전망

  • 세계의 건조 양파 분말 시장 전망
  • 시장 성장 촉진요인
    • 조리된 식품 수요 증가
  • 시장 성장 억제요인
    • 계절적 이용가능성에 따른 비용 및 전개의 변동
    • 제품 승인에 관한 정부의 엄격한 규칙 및 규제
  • 시장 기회
    • 식품가공 및 농업산업의 꾸준한 성장
    • 신흥 경제 국가 및 선진 경제 국가에서 냉동 식품 수요 증가
  • COVID-19가 건조 양파 시장에 미치는 영향

제5장 시장 : 유형별

  • 개요
  • 레드 양파 분말
  • 화이트 양파 분말
  • 핑크 양파 분말
  • 기타

제6장 시장 : 용도별

  • 개요
  • 가정
  • 샐러드 드레싱
  • 피자 햄버거
  • 수프 소스
  • 냉동식품 및 통조림
  • 기타

제7장 시장 : 지역별

  • 개요
  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
    • 멕시코
  • 유럽
    • 독일
    • 영국
    • 프랑스
    • 기타 유럽
  • 아시아태평양
    • 중국
    • 인도
    • 일본
    • 기타 아시아태평양
  • 세계 기타 지역
    • 중동 및 아프리카
    • 라틴아메리카

제8장 경쟁 구도

  • 개요
  • 경쟁 시나리오
  • 기업 시장 랭킹 분석

제9장 기업 프로파일

  • OCEANIC FOODS LIMITED
  • LAIWU TAIFENG FOODS CO., LTD
  • NATURAL DEHYDRATED VEGETABLES PVT. LTD.
  • VIJI FOODS
  • QINGDAO UNISONECO FOOD TECHNOLOGY
  • SHANDONG YUMMY FOOD INGREDIENTS CO.,LTD
AJY 25.06.09

Dehydrated Onion Powder Market Size And Forecast

Global Dehydrated Onion Powder Market size was valued at USD 236.68 Million in 2024 and is projected to reach USD 325.44 Million by 2032, growing at a CAGR of 4.48% during the forecast period 2026-2032.

The Global Dehydrated Onion Powder Market report provides a holistic evaluation of the market for the forecast period. The report comprises various segments as well as an analysis of the trends and factors that are playing a substantial role in the market. These factors; the market dynamics involve the drivers, restraints, opportunities, and challenges through which the impact of these factors in the market is outlined. The drivers and restraints are intrinsic factors whereas opportunities and challenges are extrinsic factors of the market. The Global Dehydrated Onion Powder Market study provides an outlook on the development of the market in terms of revenue throughout the prognosis period.

What is Dehydrated Onion Powder?

Dehydrated onion powder is a dried powder form of dehydrated fresh onions. The onion powder possesses the same flavor as that of fresh onions. It has a longer shelf-life than fresh onions. Dehydrated onion powder can be used in various food preparations such as sauces, soups, pizzas, and others as a ready to go flavor additive. The onion powder offers several health benefits, as it contains dietary fiber that aids in digestion, manganese, calcium, nutrients, and vitamin C. The dehydrated onion powder has an intense flavor and low in salt. This is why it is a great alternative to salt in several recipes, including burgers, soups, and salads. The experts advise intaking sodium less than 2300 mg daily. By limiting the salt intake and using onion powder can help reduce the risk of developing heart disease, high blood pressure, and stroke.

Global Dehydrated Onion Powder Market Outlook

In the report, the market outlook section mainly encompasses fundamental dynamics of the market which include drivers, restraints, opportunities and challenges faced by the industry. Drivers and restraints are intrinsic factors whereas opportunities and challenges are extrinsic factors of the market.

The dehydrated onion powder used for household purposes moreover in frozen and canned food, pizzas and burgers, salad dressings, and soups and sauces. Wherever onion flavor & taste is needed the dehydrated onion powder is often used in sauces, canned soups, salad dressings, processed meat products, and other packaged foods products. The rising demand for fast food products such as frozen pizzas, salad dressings, sauces, and other canned food items owing to changing consumer preferences towards food products is a leading element that is fostering the growth of the market.

However, the variations in the price and usage of dehydrated onion powder and stringent government rules and regulations might hamper the growth of the dehydrated onion powder market.

Verified Market Research narrows down the available data using primary sources to validate the data and use it in compiling a full-fledged market research study. The report contains a quantitative and qualitative estimation of market elements that interests the client. The "Global Dehydrated Onion Powder Market" is mainly bifurcated into sub-segments which can provide classified data regarding the latest trends in the market.

Global Dehydrated Onion Powder Market: Segmentation Analysis

Global Dehydrated Onion Powder market is segmented based on type, application, and geography.

By Type

Red Onion Powder

White Onion Powder

Pink Onion Powder

Others

Based on type, the market is bifurcated into red onion powder, white onion powder, pink onion powder, and others. Red onion powder accounted for the largest market share in 2019. Dehydrated red onion powder is extensively used in diversified food preparations when there is a need for desired onion taste & flavor, onion's texture, and appearance. Also, it can be simply utilized in salads and other food servings and preparations after re-dehydration. Several population studies found that individual who consumes food products rich in anthocyanin's show a reduced risk of cardiovascular disease, which is increasing the demand for red onion powder. Due to this, the segment has a high demand in the Dehydrated Onion Powder market.

By Application

Pizzas And Burgers

Household

Salad Dressings

Soups And Sauces

Frozen And Canned Food

Others

On the basis of application, the global Dehydrated Onion Powder Market has been segmented into pizzas and burgers, household, salad dressings, soups and sauces, frozen and canned food, and others. Pizzas and burgers accounted for the largest market share in 2019. Busy lifestyles and changing eating habits among consumers are expected to increase the sales of pizzas and burgers. In addition to this, an increasingly urban population that prefers convenient and easy food and growing per capita income in emerging countries are expected to stimulate to increase in the demand for pizzas and burgers. Dehydrated onion powder is witnessing high demand from the pizza and burgers segment due to the expansion of fast-food chains across the globe, high consumption of fast food products among young consumers, and increasing use of flavoring products, such as dehydrated onion powder.

By Geography

On the basis of regional analysis, the global Dehydrated Onion Powder Market is classified into North America, Europe, Asia Pacific, and RoW. Europe is expected to hold the largest market share of the Dehydrated Onion Powder market over the forecast period. APAC region has significant growth in the global Dehydrated Onion Powder market. The US is the major contributor in terms of revenue share in the regional market.

The majority of the dominating countries such as Germany, France, Italy, Spain, the United Kingdom, and many others have concentrated more on industrial manufacturing, automobiles, and many other industries. This has ultimately improved the demand for agricultural products across the respective region. However, the Russian population has been succeeded in maintaining a balance between industrial development and agricultural development with significant agricultural production across the respective region. the demand for ready to eat food products has been exponentially increased across the European countries considering the lack of availability of fresh food chains due to the ongoing pandemic and risks involved in the same.

Competitive Landscape

The "Global Dehydrated Onion Powder Market" study report will provide a valuable insight with an emphasis on the global market including some of the major players such as - Natural Dehydrated Vegetables Pvt. Ltd., Oceanic Foods Limited, Viji Foods, Qingdao Unison Eco Food Technology, Laiwu Taifeng Foods Co., Ltd, and Shandong Yummy Food Ingredients Co., Ltd.

Our market analysis also entails a section solely dedicated to such major players wherein our analysts provide an insight to the financial statements of all the major players, along with its product benchmarking and SWOT analysis. The competitive landscape section also includes key development strategies, market share and market ranking analysis of the above-mentioned players globally.

TABLE OF CONTENTS

1 INTRODUCTION

  • 1.1 MARKET DEFINITION
  • 1.2 MARKET SEGMENTATION
  • 1.3 RESEARCH TIMELINES
  • 1.4 ASSUMPTIONS
  • 1.5 LIMITATIONS

2 RESEARCH METHODOLOGY

  • 2.1 DATA MINING
  • 2.2 SECONDARY RESEARCH
  • 2.3 PRIMARY RESEARCH
  • 2.4 SUBJECT MATTER EXPERT ADVICE
  • 2.5 QUALITY CHECK
  • 2.6 FINAL REVIEW
  • 2.7 DATA TRIANGULATION
  • 2.8 BOTTOM-UP APPROACH
  • 2.9 TOP DOWN APPROACH
  • 2.1 RESEARCH FLOW

3 EXECUTIVE SUMMARY

  • 3.1 MARKET OVERVIEW
  • 3.2 GLOBAL DEHYDRATED ONION POWDER MARKET GEOGRAPHICAL ANALYSIS (CAGR %)
  • 3.3 GLOBAL DEHYDRATED ONION POWDER MARKET, BY TYPE (USD MILLION)
  • 3.4 GLOBAL DEHYDRATED ONION POWDER MARKET, BY APPLICATION (USD MILLION)
  • 3.5 FUTURE MARKET OPPORTUNITIES
  • 3.6 GLOBAL MARKET SPLIT

4 MARKET OUTLOOK

  • 4.1 GLOBAL DEHYDRATED ONION POWDER MARKET OUTLOOK
  • 4.2 MARKET DRIVERS
    • 4.2.1 INCREASE IN DEMAND FOR READY-TO-EAT FOOD PRODUCTS
  • 4.3 MARKET RESTRAINTS:
    • 4.3.1 VARIATIONS IN COST AND DEPLOYMENT DUE TO SEASONAL AVAILABILITY
    • 4.3.2 STRINGENT GOVERNMENT RULES AND REGULATIONS RELATED TO PRODUCT APPROVAL
  • 4.4 MARKET OPPORTUNITIES:
    • 4.4.1 STEADY GROWTH IN THE FOOD PROCESSING AND AGRICULTURE INDUSTRY
    • 4.4.2 INCREASING DEMAND FOR FROZEN FOOD PRODUCTS IN DEVELOPING AND DEVELOPED ECONOMIES
  • 4.5 IMPACT OF COVID -19 ON DEHYDTRATED ONION MARKET

5 MARKET, BY TYPE

  • 5.1 OVERVIEW
  • 5.2 RED ONION POWDER
  • 5.3 WHITE ONION POWDER
  • 5.4 PINK ONION POWDER
  • 5.5 OTHERS

6 MARKET, BY APPLICATION

  • 6.1 OVERVIEW
  • 6.2 HOUSEHOLD
  • 6.3 SALAD DRESSINGS
  • 6.4 PIZZAS AND BURGERS
  • 6.5 SOUPS AND SAUCES
  • 6.6 FROZEN AND CANNED FOOD
  • 6.7 OTHERS

7 MARKET, BY GEOGRAPHY

  • 7.1 OVERVIEW
  • 7.2 NORTH AMERICA
    • 7.2.1 U.S.
    • 7.2.2 CANADA
    • 7.2.3 MEXICO
  • 7.3 EUROPE
    • 7.3.1 GERMANY
    • 7.3.2 U.K.
    • 7.3.3 FRANCE
    • 7.3.4 REST OF EUROPE
  • 7.4 ASIA PACIFIC
    • 7.4.1 CHINA
    • 7.4.2 INDIA
    • 7.4.3 JAPAN
    • 7.4.4 REST OF ASIA PACIFIC
  • 7.5 REST OF WORLD
    • 7.5.1 MIDDLE EAST AND AFRICA
    • 7.5.2 LATIN AMERICA

8 COMPETITIVE LANDSCAPE

  • 8.1 OVERVIEW
  • 8.2 COMPETITIVE SCENARIO
  • 8.3 COMPANY MARKET RANKING ANALYSIS

9 COMPANY PROFILES

  • 9.1 OCEANIC FOODS LIMITED
    • 9.1.1 COMPANY OVERVIEW
    • 9.1.2 COMPANY INSIGHTS
    • 9.1.3 PRODUCT BENCHMARKING
    • 9.1.4 SWOT ANALYSIS
  • 9.2 LAIWU TAIFENG FOODS CO., LTD
    • 9.2.1 COMPANY OVERVIEW
    • 9.2.2 COMPANY INSIGHTS
    • 9.2.3 PRODUCT BENCHMARKING
    • 9.2.4 SWOT ANALYSIS
  • 9.3 NATURAL DEHYDRATED VEGETABLES PVT. LTD.
    • 9.3.1 COMPANY OVERVIEW
    • 9.3.2 COMPANY INSIGHTS
    • 9.3.3 PRODUCT BENCHMARKING
    • 9.3.4 SWOT ANALYSIS
  • 9.4 VIJI FOODS
    • 9.4.1 COMPANY OVERVIEW
    • 9.4.2 COMPANY INSIGHTS
    • 9.4.3 PRODUCT BENCHMARKING
  • 9.5 QINGDAO UNISONECO FOOD TECHNOLOGY
    • 9.5.1 COMPANY OVERVIEW
    • 9.5.2 COMPANY INSIGHTS
    • 9.5.3 PRODUCT BENCHMARKING
  • 9.6 SHANDONG YUMMY FOOD INGREDIENTS CO.,LTD
    • 9.6.1 COMPANY OVERVIEW
    • 9.6.2 COMPANY INSIGHTS
    • 9.6.3 PRODUCT BENCHMARKING
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