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세계의 유전자재조합 식품 안전성 검사 시장(특성별, 기술별, 대상 작물별, 대상 가공식품별, 지역별) : 동향 분석, 경쟁 구도, 예측(2019-2030년)

Genetically Modified Food Safety Testing Market, By Trait; By Technology; By Crop Tested; By Processed Food Tested; By Region, Global Trend Analysis, Competitive Landscape & Forecast, 2019-2030

발행일: | 리서치사: Blueweave Consulting | 페이지 정보: 영문 535 Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

    
    
    



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세계의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장은 2030년까지 32억 5,000만 달러에 도달

세계의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장은 GM 작물의 도입 증가, 식품 안전성에 관한 규제 요건의 엄격화, 소비자 의식의 향상, 검사 기술의 진보에 의해 번영하고 있습니다.

선도적인 전략 컨설팅과 시장 조사 기업인 BlueWeave Consulting은 최근 조사에서 세계의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장 규모를 2023년에 20억 1,000만 달러로 추정했습니다. 2024-2030년의 예측 기간 중 세계의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장 규모는 CAGR 8.34%의 현저한 성장을 달성하며 2030년에는 32억 5,000만 달러 규모에 달할 것으로 BlueWeave는 예측하고 있습니다. 세계 유전자변형(GM) 식품 안전성 검사 시장의 주요 촉진요인으로는 식품 산업에서 유전자변형생물체(GMO) 채택 증가, 식품 안전에 대한 소비자의 인식 증가, GMO 라벨링에 대한 규제 요건 강화 등을 꼽을 수 있습니다. 또한 생명공학 및 분자 기술의 발전과 함께 유전자 변형 식품의 안전성을 보장하기 위한 정확하고 신뢰할 수 있는 검사 방법에 대한 수요가 증가하면서 시장 성장에 더욱 박차를 가하고 있습니다. 식품내 유전자 변형 작물의 존재를 평가하고 식품 공급망에서 유전자 변형 작물과 관련된 건강, 환경 영향 및 윤리적 고려사항에 대한 우려를 해결하기 위한 종합적인 검사 솔루션의 필요성이 시장을 주도하고 있습니다.

기회 - 농업에서 기술 발전의 채택 증가

세계 유전자변형(GM) 식품 안전성 검사 시장은 농업 기술 발전에 따른 기술 발전이 확대됨에 따라 성장할 것으로 예상됩니다. 정밀농업, 사물인터넷(IoT), 농업용 드론, 인공지능(AI), 머신러닝(ML)은 농업 기술(Agri-Tech)의 일부입니다. 농업 기술은 전 세계 GM 식품 안전성 검사 시험의 판도를 바꾸는 데 있으며, 매우 중요한 역할을 하고 있습니다. 여러 센서에서 수집된 다양한 유형의 데이터를 분석하여 유전자변형작물(GMO)의 안전성을 테스트할 수 있기 때문입니다.

지정학적 긴장 증가가 세계 유전자변형(GM) 식품 안전성 검사 시장에 미치는 영향

러시아-우크라이나 전쟁과 같은 지정학적 긴장의 격화는 전 세계 유전자변형(GM) 식품 안전성 검사 시장에 큰 영향을 미칠 수 있습니다. 분쟁은 공급망에 혼란을 야기하고, 유전자변형 식품의 안전성을 보장하는 데 필수적인 검사 장비와 자원의 가용성 및 유통에 영향을 미칠 수 있습니다. 무역 관계와 정치적 불안으로 인한 불확실성은 시장의 변동성을 높이고 투자자들의 신뢰에 영향을 미칠 수 있습니다. 지정학적 긴장은 또한 규제 당국의 감시 강화와 무역 정책의 변화로 이어질 수 있으며, 이는 GM 식품 안전 검사 서비스에 대한 수요에 직접적인 영향을 미칠 수 있습니다. 세계 농산물 무역에 의존하는 산업은 특히 취약하며, 지정학적 관계의 혼란은 유전자 변형 작물의 채택과 수용을 방해하고 시장 역학에 더 많은 영향을 미칠 수 있습니다. 그 결과, 세계 GM 식품 안전 검사 시장은 세계 규모의 정치적, 경제적 요인의 복잡한 상호 작용으로 인한 도전과 변동에 직면 할 수 있습니다.

PCR 기술이 세계 GM 식품 안전성 검사 시장을 선도하고 있습니다.

중합효소연쇄반응(PCR)은 전 세계 유전자변형(GM) 식품 안전성 검사 시장에서 가장 큰 시장 점유율을 차지하고 있으며, 이는 식품내 유전자변형 검출 및 분석에 있으며, PCR이 차지하는 중요한 역할을 반영합니다. PCR의 광범위한 채택은 전 세계에서 식품 안전 표준을 유지하는 데 있으며, PCR의 중요성을 강조하고 있으며, 유전자 변형 식품의 안전성을 보장하기 위한 기본 기술로 자리매김하고 있습니다.

경쟁 구도

세계 유전자변형(GM) 식품 안전성 검사 시장은 경쟁이 치열합니다. 주요 기업으로는 Monsanto, Bio-Rad Laboratories, Emsul Analytical, Eurofins Scientific, Genetic Idna, IfpInstitut fur Produktqualitat GmbH, Intertek Group Inc. OmicUsa, Romer Labs Division Holding GmbH, Sgs S.A., Silica, Thermo Fisher Scientific, SGS S.A., Bureau Veritas, ALS Limited, TUV SUD 등이 있습니다. 이들 기업은 세계 유전자변형식품 안전성 검사 시장에서 입지를 더욱 강화하기 위해 R&D 투자 확대, 인수합병, 합작투자, 제휴, 라이선싱 계약, 신제품 및 서비스 출시 등 다양한 전략을 구사하고 있습니다.

이 보고서는 세계 유전자 재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장의 성장 잠재력, 향후 동향 및 통계에 대한 정보를 제공합니다. 또한 전체 시장 규모 예측을 촉진하는 요인에 초점을 맞추었습니다. 이 보고서는 세계 유전자 재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장의 최신 기술 동향과 의사결정자가 건전한 전략적 의사결정을 내릴 수 있는 업계 인사이트을 제공하기 위해 작성되었습니다. 또한 시장 성장 촉진요인, 과제, 경쟁력에 대해서도 분석합니다.

목차

제1장 분석 프레임워크

제2장 개요

제3장 세계의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장 인사이트

  • 업계의 밸류체인 분석
  • DROC 분석
    • 성장 촉진요인
      • 유전자재조합 식품의 수요 증가
      • 테크놀러지 동물이 일으키는 병에 대한 소비자 의식의 향상
    • 억제요인
      • 정부의 정책과 구상
      • 유전자재조합 작물에 관련된 환경에 대한 영향과 지속가능성 문제에 대한 의식의 향상
    • 기회
      • 농업기술의 진보
      • 식품 안전성에 대한 소비자 우려의 증가
    • 과제
      • 세계에서 표준화된 테스트 방법의 결여
  • 기술 진보/최근 동향
  • 규제 구조
  • Porter's Five Forces 분석

제4장 세계의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장 : 개요

  • 시장 규모와 예측(2019-2030년)
    • 금액 기반
  • 시장 점유율과 예측
    • 특성별
      • 제초제 내성
      • 곤충 내성
      • 스택 특성
      • 기타
    • 기술별
      • 중합효소 연쇄 반응(PCR)
      • 마이크로어레이
      • 면역측정
      • 기타
    • 대상 작물별
      • 옥수수
      • 대두
      • 유채/카놀라
      • 감자
      • 기타(토마토, 사탕무, 쌀)
    • 대상 가공식품별
      • 베이커리·제과
      • 육류·육류 제품
      • 아침식사용 시리얼·스낵
      • 식품첨가제
      • 기타 가공식품(유아용 식품, 유제품, 가공 음료)
    • 지역별
      • 북미
      • 유럽
      • 아시아태평양(APAC)
      • 라틴아메리카(LATAM)
      • 중동 및 아프리카(MEA)

제5장 북미의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장

  • 시장 규모와 예측(2019-2030년)
    • 금액 기반
  • 시장 점유율과 예측
    • 특성별
    • 기술별
    • 대상 작물별
    • 대상 가공식품별
    • 국가별
      • 미국
      • 캐나다

제6장 유럽의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장

  • 시장 규모와 예측(2019-2030년)
    • 금액 기반
  • 시장 점유율과 예측
    • 특성별
    • 기술별
    • 대상 작물별
    • 대상 가공식품별
    • 국가별
      • 독일
      • 영국
      • 이탈리아
      • 프랑스
      • 스페인
      • 벨기에
      • 러시아
      • 네덜란드
      • 기타 유럽

제7장 아시아태평양의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장

  • 시장 규모와 예측(2019-2030년)
    • 금액 기반
  • 시장 점유율과 예측
    • 특성별
    • 기술별
    • 대상 작물별
    • 대상 가공식품별
    • 국가별
      • 중국
      • 인도
      • 일본
      • 한국
      • 호주·뉴질랜드
      • 인도네시아
      • 말레이시아
      • 싱가포르
      • 베트남
      • APAC 기타 국가

제8장 라틴아메리카의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장

  • 시장 규모와 예측(2019-2030년)
    • 금액 기반
  • 시장 점유율과 예측
    • 특성별
    • 기술별
    • 대상 작물별
    • 대상 가공식품별
    • 국가별
      • 브라질
      • 멕시코
      • 아르헨티나
      • 페루
      • 기타 라틴아메리카

제9장 중동 및 아프리카의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장

  • 시장 규모와 예측(2019-2030년)
    • 금액 기반
  • 시장 점유율과 예측
    • 특성별
    • 기술별
    • 대상 작물별
    • 대상 가공식품별
    • 국가별
      • 사우디아라비아
      • 아랍에미리트
      • 카타르
      • 쿠웨이트
      • 남아프리카공화국
      • 나이지리아
      • 알제리
      • 기타 중동 및 아프리카

제10장 경쟁 구도

  • 주요 기업과 제품의 리스트
  • 세계의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 기업 : 시장 점유율 분석(2023년)
  • 경쟁 벤치마킹 : 경영 파라미터별
  • 주요 전략 도입 상황(기업인수합병(M&A), 사업 제휴)

제11장 지정학적 긴장의 증가가 세계의 유전자재조합(GM) 식품 안전성 검사 시장에 미치는 영향

제12장 기업 개요(기업 개요, 재무 매트릭스, 경쟁 구도, 기업 임원, 주요 경쟁사, 연락처 정보, 전략적 전망)

  • Monsanto
  • Bio-Rad Laboratories, Inc.
  • Emsl Analytical Inc.
  • Eurofins Scientific Se
  • Genetic Id Na, Inc.
  • IfpInstitut fur Produktqualitat GmbH
  • Intertek Group Plc
  • OmicUsa Inc.
  • Romer Labs Division Holding GmbH, Sgs SA
  • Silliker, Inc.
  • Thermo Fisher Scientific
  • SGS SA
  • Bureau Veritas SA
  • ALS Limited
  • TUV SUD
  • 기타 주요 기업

제13장 주요 전략적 제안

제14장 조사 방법

KSA 24.12.18

Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market to Touch USD 3.25 Billion by 2030

Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market is flourishing due to the increasing adoption of GM crops, stringent regulatory requirements for food safety, growing awareness among consumers, and advancements in testing technologies.

BlueWeave Consulting, a leading strategic consulting and market research firm, in its recent study, estimated Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market size at USD 2.01 billion in 2023. During the forecast period between 2024 and 2030, BlueWeave expects Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market size to grow at a significant CAGR of 8.34% reaching a value of USD 3.25 billion by 2030. Major driving factors for Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market include increasing adoption of genetically modified organisms (GMOs) in the food industry, rising awareness about food safety among consumers, and stringent regulatory requirements for GMO labeling. Also, the growing demand for accurate and reliable testing methods to ensure the safety of GM foods, coupled with advancements in biotechnology and molecular techniques, further propel market growth. The need for comprehensive testing solutions to assess the presence of GMOs in food products drives the market, addressing concerns related to health, environmental impact, and ethical considerations associated with genetically modified organisms in the food supply chain.

Opportunity - Rising Adoption of Technological Advancements in Farming

Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market is projected to expand with the growing adoption of technological advancements in farming techniques. Precision farming, internet of things (IoT), agricultural drones, artificial intelligence (AI), and machine learning (ML) are part of agricultural technologies (agri-tech). Agri-tech plays a crucial role in transforming the landscape of Global GM Food Safety Testing, as analyses of captured various types of data from multiple sensors enable to test the safety of GMO crops.

Impact of Escalating Geopolitical Tensions on Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

Escalating geopolitical tensions, such as Russia-Ukraine war, could significantly impact Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market. Conflicts disrupt supply chains, affecting the availability and distribution of testing equipment and resources essential for ensuring the safety of genetically modified foods. The market experiences heightened volatility due to uncertainties surrounding trade relations and political instability, impacting investor confidence. Geopolitical tensions may also lead to increased regulatory scrutiny and changes in trade policies, directly influencing the demand for GM food safety testing services. Industries reliant on global agricultural trade are particularly vulnerable, as disruptions in geopolitical relations can hinder the adoption and acceptance of genetically modified crops, further influencing the market dynamics. Consequently, Global GM Food Safety Testing Market may face challenges and fluctuations driven by the complex interplay of political and economic factors on a global scale.

PCR Technology Leads Global GM Food Safety Testing Market

Polymerase Chain Reaction (PCR) accounts for the largest market share of Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market, reflecting its pivotal role in detecting and analyzing genetic modifications in food. PCR's precision and efficiency in amplifying DNA make it a cornerstone technology for ensuring the safety of genetically modified foods, driving its prominence within the market. Widespread adoption of PCR underscores its significance in maintaining food safety standards across the global landscape.

Competitive Landscape

Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market is fiercely competitive. Major companies in the market include Monsanto, Bio-Rad Laboratories, Inc., Emsl Analytical Inc., Eurofins Scientific Se, Genetic Id Na, Inc., IfpInstitut fur Produktqualitat GmbH, Intertek Group Plc., OmicUsa Inc., Romer Labs Division Holding GmbH, Sgs S.A., Silliker, Inc., Thermo Fisher Scientific, SGS S.A., Bureau Veritas S.A, ALS Limited, and TUV SUD. These companies use various strategies, including increasing investments in their R&D activities, mergers, and acquisitions, joint ventures, collaborations, licensing agreements, and new product and service releases to further strengthen their position in Global Genetically Modified Food Safety Testing Market.

The in-depth analysis of the report provides information about growth potential, upcoming trends, and statistics of Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market. It also highlights the factors driving forecasts of total Market size. The report promises to provide recent technology trends in Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market and industry insights to help decision-makers make sound strategic decisions. Further, the report also analyzes the growth drivers, challenges, and competitive dynamics of the market.

Table of Contents

1. Research Framework

  • 1.1. Research Objective
  • 1.2. Product Overview
  • 1.3. Market Segmentation

2. Executive Summary

3. Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market Insights

  • 3.1. Industry Value Chain Analysis
  • 3.2. DROC Analysis
    • 3.2.1. Growth Drivers
      • 3.2.1.1. Increasing demand for genetically modified foods
      • 3.2.1.2. Rising consumer awareness about the disease caused in Technology animals
    • 3.2.2. Restraints
      • 3.2.2.1. Government policies and initiatives
      • 3.2.2.2. Increasing awareness of environmental impacts and sustainability issues related to GM crops
    • 3.2.3. Opportunities
      • 3.2.3.1. Rising technical advancement in farming technique
      • 3.2.3.2. Increasing consumer concerns about food safety
    • 3.2.4. Challenges
      • 3.2.4.1. Lack of standardized testing methods globally
  • 3.3. Technology Advancements/Recent Developments
  • 3.4. Regulatory Framework
  • 3.5. Porter's Five Forces Analysis
    • 3.5.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 3.5.2. Bargaining Power of Buyers
    • 3.5.3. Threat of New Entrants
    • 3.5.4. Threat of Substitutes
    • 3.5.5. Intensity of Rivalry

4. Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market Overview

  • 4.1. Market Size & Forecast, 2019-2030
    • 4.1.1. By Value (USD Million)
  • 4.2. Market Share and Forecast
    • 4.2.1. By Trait
      • 4.2.1.1. Herbicide Tolerance
      • 4.2.1.2. Insect Resistance
      • 4.2.1.3. Stacked Traits
      • 4.2.1.4. Others
    • 4.2.2. By Technology
      • 4.2.2.1. Polymerase Chain Reaction (PCR)
      • 4.2.2.2. Microarray
      • 4.2.2.3. Immunoassay
      • 4.2.2.4. Others
    • 4.2.3. By Crop Tested
      • 4.2.3.1. Corn
      • 4.2.3.2. Soybean
      • 4.2.3.3. Rapeseed/Canola
      • 4.2.3.4. Potato
      • 4.2.3.5. Others (Tomato, Sugar Beet, and Rice)
    • 4.2.4. By Processed Food Tested
      • 4.2.4.1. Bakery & Confectionery
      • 4.2.4.2. Meat & Meat Products
      • 4.2.4.3. Breakfast Cereals & Snacks
      • 4.2.4.4. Food Additive
      • 4.2.4.5. Other Processed Food (Infant Food, Dairy Products, and Processed Beverages)
    • 4.2.5. By Region
      • 4.2.5.1. North America
      • 4.2.5.2. Europe
      • 4.2.5.3. Asia Pacific (APAC)
      • 4.2.5.4. Latin America (LATAM)
      • 4.2.5.5. Middle East and Africa (MEA)

5. North America Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

  • 5.1. Market Size & Forecast, 2019-2030
    • 5.1.1. By Value (USD Million)
  • 5.2. Market Share & Forecast
    • 5.2.1. By Trait
    • 5.2.2. By Technology
    • 5.2.3. By Crop Tested
    • 5.2.4. By Processed Food Tested
    • 5.2.5. By Country
      • 5.2.5.1. United States
      • 5.2.5.1.1. By Trait
      • 5.2.5.1.2. By Technology
      • 5.2.5.1.3. By Crop Tested
      • 5.2.5.1.4. By Processed Food Tested
      • 5.2.5.2. Canada
      • 5.2.5.2.1. By Trait
      • 5.2.5.2.2. By Technology
      • 5.2.5.2.3. By Crop Tested
      • 5.2.5.2.4. By Processed Food Tested

6. Europe Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

  • 6.1. Market Size & Forecast, 2019-2030
    • 6.1.1. By Value (USD Million)
  • 6.2. Market Share & Forecast
    • 6.2.1. By Trait
    • 6.2.2. By Technology
    • 6.2.3. By Crop Tested
    • 6.2.4. By Processed Food Tested
    • 6.2.5. By Country
      • 6.2.5.1. Germany
      • 6.2.5.1.1. By Trait
      • 6.2.5.1.2. By Technology
      • 6.2.5.1.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.1.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.2. United Kingdom
      • 6.2.5.2.1. By Trait
      • 6.2.5.2.2. By Technology
      • 6.2.5.2.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.2.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.3. Italy
      • 6.2.5.3.1. By Trait
      • 6.2.5.3.2. By Technology
      • 6.2.5.3.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.3.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.4. France
      • 6.2.5.4.1. By Trait
      • 6.2.5.4.2. By Technology
      • 6.2.5.4.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.4.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.5. Spain
      • 6.2.5.5.1. By Trait
      • 6.2.5.5.2. By Technology
      • 6.2.5.5.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.5.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.6. Belgium
      • 6.2.5.6.1. By Trait
      • 6.2.5.6.2. By Technology
      • 6.2.5.6.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.6.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.7. Russia
      • 6.2.5.7.1. By Trait
      • 6.2.5.7.2. By Technology
      • 6.2.5.7.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.7.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.8. The Netherlands
      • 6.2.5.8.1. By Trait
      • 6.2.5.8.2. By Technology
      • 6.2.5.8.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.8.4. By Processed Food Tested
      • 6.2.5.9. Rest of Europe
      • 6.2.5.9.1. By Trait
      • 6.2.5.9.2. By Technology
      • 6.2.5.9.3. By Crop Tested
      • 6.2.5.9.4. By Processed Food Tested

7. Asia Pacific Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

  • 7.1. Market Size & Forecast, 2019-2030
    • 7.1.1. By Value (USD Million)
  • 7.2. Market Share & Forecast
    • 7.2.1. By Trait
    • 7.2.2. By Technology
    • 7.2.3. By Crop Tested
    • 7.2.4. By Processed Food Tested
    • 7.2.5. By Country
      • 7.2.5.1. China
      • 7.2.5.1.1. By Trait
      • 7.2.5.1.2. By Technology
      • 7.2.5.1.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.1.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.2. India
      • 7.2.5.2.1. By Trait
      • 7.2.5.2.2. By Technology
      • 7.2.5.2.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.2.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.3. Japan
      • 7.2.5.3.1. By Trait
      • 7.2.5.3.2. By Technology
      • 7.2.5.3.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.3.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.4. South Korea
      • 7.2.5.4.1. By Trait
      • 7.2.5.4.2. By Technology
      • 7.2.5.4.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.4.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.5. Australia & New Zealand
      • 7.2.5.5.1. By Trait
      • 7.2.5.5.2. By Technology
      • 7.2.5.5.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.5.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.6. Indonesia
      • 7.2.5.6.1. By Trait
      • 7.2.5.6.2. By Technology
      • 7.2.5.6.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.6.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.7. Malaysia
      • 7.2.5.7.1. By Trait
      • 7.2.5.7.2. By Technology
      • 7.2.5.7.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.7.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.8. Singapore
      • 7.2.5.8.1. By Trait
      • 7.2.5.8.2. By Technology
      • 7.2.5.8.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.8.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.9. Vietnam
      • 7.2.5.9.1. By Trait
      • 7.2.5.9.2. By Technology
      • 7.2.5.9.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.9.4. By Processed Food Tested
      • 7.2.5.10. Rest of APAC
      • 7.2.5.10.1. By Trait
      • 7.2.5.10.2. By Technology
      • 7.2.5.10.3. By Crop Tested
      • 7.2.5.10.4. By Processed Food Tested

8. Latin America Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

  • 8.1. Market Size & Forecast, 2019-2030
    • 8.1.1. By Value (USD Million)
  • 8.2. Market Share & Forecast
    • 8.2.1. By Trait
    • 8.2.2. By Technology
    • 8.2.3. By Crop Tested
    • 8.2.4. By Processed Food Tested
    • 8.2.5. By Country
      • 8.2.5.1. Brazil
      • 8.2.5.1.1. By Trait
      • 8.2.5.1.2. By Technology
      • 8.2.5.1.3. By Crop Tested
      • 8.2.5.1.4. By Processed Food Tested
      • 8.2.5.2. Mexico
      • 8.2.5.2.1. By Trait
      • 8.2.5.2.2. By Technology
      • 8.2.5.2.3. By Crop Tested
      • 8.2.5.2.4. By Processed Food Tested
      • 8.2.5.3. Argentina
      • 8.2.5.3.1. By Trait
      • 8.2.5.3.2. By Technology
      • 8.2.5.3.3. By Crop Tested
      • 8.2.5.3.4. By Processed Food Tested
      • 8.2.5.4. Peru
      • 8.2.5.4.1. By Trait
      • 8.2.5.4.2. By Technology
      • 8.2.5.4.3. By Crop Tested
      • 8.2.5.4.4. By Processed Food Tested
      • 8.2.5.5. Rest of LATAM
      • 8.2.5.5.1. By Trait
      • 8.2.5.5.2. By Technology
      • 8.2.5.5.3. By Crop Tested
      • 8.2.5.5.4. By Processed Food Tested

9. Middle East & Africa Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

  • 9.1. Market Size & Forecast, 2019-2030
    • 9.1.1. By Value (USD Million)
  • 9.2. Market Share & Forecast
    • 9.2.1. By Trait
    • 9.2.2. By Technology
    • 9.2.3. By Crop Tested
    • 9.2.4. By Processed Food Tested
    • 9.2.5. By Country
      • 9.2.5.1. Saudi Arabia
      • 9.2.5.1.1. By Trait
      • 9.2.5.1.2. By Technology
      • 9.2.5.1.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.1.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.2. UAE
      • 9.2.5.2.1. By Trait
      • 9.2.5.2.2. By Technology
      • 9.2.5.2.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.2.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.3. Qatar
      • 9.2.5.3.1. By Trait
      • 9.2.5.3.2. By Technology
      • 9.2.5.3.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.3.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.4. Kuwait
      • 9.2.5.4.1. By Trait
      • 9.2.5.4.2. By Technology
      • 9.2.5.4.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.4.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.5. South Africa
      • 9.2.5.5.1. By Trait
      • 9.2.5.5.2. By Technology
      • 9.2.5.5.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.5.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.6. Nigeria
      • 9.2.5.6.1. By Trait
      • 9.2.5.6.2. By Technology
      • 9.2.5.6.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.6.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.7. Algeria
      • 9.2.5.7.1. By Trait
      • 9.2.5.7.2. By Technology
      • 9.2.5.7.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.7.4. By Processed Food Tested
      • 9.2.5.8. Rest of MEA
      • 9.2.5.8.1. By Trait
      • 9.2.5.8.2. By Technology
      • 9.2.5.8.3. By Crop Tested
      • 9.2.5.8.4. By Processed Food Tested

10. Competitive Landscape

  • 10.1. List of Key Players and Their Offerings
  • 10.2. Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market Share Analysis, 2023
  • 10.3. Competitive Benchmarking, By Operating Parameters
  • 10.4. Key Strategic Developments (Mergers, Acquisitions, Partnerships, etc.)

11. Impact of Escalating Geopolitical Tensions on Global Genetically Modified (GM) Food Safety Testing Market

12. Company Profiles (Company Overview, Financial Matrix, Competitive Landscape, Key Personnel, Key Competitors, Contact Address, Strategic Outlook, and SWOT Analysis)

  • 12.1. Monsanto
  • 12.2. Bio-Rad Laboratories, Inc.
  • 12.3. Emsl Analytical Inc.
  • 12.4. Eurofins Scientific Se
  • 12.5. Genetic Id Na, Inc.
  • 12.6. IfpInstitut fur Produktqualitat GmbH
  • 12.7. Intertek Group Plc
  • 12.8. OmicUsa Inc.
  • 12.9. Romer Labs Division Holding GmbH, Sgs S.A.
  • 12.10. Silliker, Inc.
  • 12.11. Thermo Fisher Scientific
  • 12.12. SGS S.A.
  • 12.13. Bureau Veritas S.A
  • 12.14. ALS Limited
  • 12.15. TUV SUD
  • 12.16. Other Prominent Players

13. Key Strategic Recommendations

14. Research Methodology

  • 14.1. Qualitative Research
    • 14.1.1. Primary & Secondary Research
  • 14.2. Quantitative Research
  • 14.3. Market Breakdown & Data Triangulation
    • 14.3.1. Secondary Research
    • 14.3.2. Primary Research
  • 14.4. Breakdown of Primary Research Respondents, By Region
  • 14.5. Assumptions & Limitations

*Financial information of non-listed companies can be provided as per availability.

**The segmentation and the companies are subject to modifications based on in-depth secondary research for the final deliverable

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