시장보고서
상품코드
1561807

세계의 발효조 시장 규모 조사 : 공정별, 용도별, 조업 형태별, 지역별 예측(2022-2032년)

Global Fermenters Market Size Study, by Process (Batch Fermentation, Continuous Fermentation, Others), by Application (Food, Beverage, Healthcare & Personal Care, Others), by Mode of Operation (Semi-automatic, Automatic) and Regional Forecasts 2022-2032

발행일: | 리서치사: Bizwit Research & Consulting LLP | 페이지 정보: 영문 285 Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

    
    
    




※ 본 상품은 영문 자료로 한글과 영문 목차에 불일치하는 내용이 있을 경우 영문을 우선합니다. 정확한 검토를 위해 영문 목차를 참고해주시기 바랍니다.

세계 발효조 시장은 2023년 약 15억 8,000만 달러로 평가되며, 2024-2032년 예측 기간 동안 6% 이상의 건강한 성장률로 성장할 것으로 예상됩니다.

미생물 증식을위한 최적의 환경 조건을 유지하도록 설계된 복잡한 용기 인 발효조는 다양한 산업 공정에서 중요한 역할을 합니다. 이 원통형 구조물은 교반 속도, 폭기 속도, 가열 강도, 냉각 속도 및 영양 공급 속도와 같은 매개 변수가 면밀히 모니터링되고 제어되는 통제 된 환경에서 생물학적 과정을 촉진합니다. 고압, 열, 강력한 화학제품 및 엄격한 세척 공정에 노출되는 것을 고려할 때 발효조는 견고해야합니다.

최근 몇 년 동안 발효조 업계는 새로운 시장 기회를 포착하기 위해 각 제조업체들이 맞춤형 솔루션을 제공하면서 맞춤형으로의 전환이 두드러지게 나타나고 있습니다. 센서 및 액추에이터 기술의 혁신은 더 작고 효율적인 발효조를 개발하여 시장 성장의 새로운 길을 열었습니다. 그러나 시장은 발효조의 높은 비용과 초대형 발효조의 상업적 타당성 등의 문제에 직면해 있습니다. 특히 대형 발효조는 가열, 혼합, pH, 온도, 습도 등 필수 매개 변수를 제어하기가 어려워 유지보수 비용이 높고 리드 타임이 길어지는 경향이 있습니다. 발효조 시장은 기업들이 새로운 시장 진출과 경쟁 환경에서의 차별화를 위해 합병, 인수, 제휴를 통해 크게 성장할 것으로 예상됩니다.

발효조 세계 시장 조사에서 고려된 주요 지역으로는 아시아태평양, 북미, 유럽, 중남미 및 기타 지역이 있습니다. 북미는 세계 발효조 시장에서 수익 측면에서 우위를 점하고 있는 지역입니다. 이 지역의 시장 성장은 주요 시장 기업의 존재와 첨단 기술 인프라 등의 요인에 기인합니다. 반면, 아시아태평양의 시장은 첨단 연구소의 설립, 제약 산업에 대한 투자 증가, 맥주와 와인을 중심으로 한 알코올에 대한 수요 증가로 인해 예측 기간 동안 가장 빠른 속도로 성장할 것으로 예상됩니다.

목차

제1장 발효조 세계 시장 주요 요약

  • 발효조 세계 시장 규모와 예측(2022-2032년)
  • 지역별 개요
  • 부문별 개요
    • 프로세스별
    • 용도별
    • 운전 모드별
  • 주요 동향
  • 경기후퇴의 영향
  • 애널리스트의 결론과 제안

제2장 세계의 발효조 시장 정의와 조사 가정

  • 조사 목적
  • 시장 정의
  • 조사 가정
    • 포함과 제외
    • 제한사항
    • 공급측 분석
      • 입수 가능성
      • 인프라
      • 규제 환경
      • 시장 경쟁
      • 경제성(소비자의 관점)
    • 수요측 분석
      • 규제 프레임워크
      • 기술의 진보
      • 친환경
      • 소비자 의식과 수용
  • 조사 방법
  • 조사 대상 연도
  • 통화 환산율

제3장 발효조 세계 시장 역학

  • 시장 성장 촉진요인
    • 발효 프로세스의 기술 진보
    • 발효조 맞춤형 수요 증가
    • 제약 업계와 주류 업계 성장
  • 시장 과제
    • 대규모 발효조의 고비용
    • 발효 조건 유지의 기술적 과제
  • 시장 기회
    • 아시아태평양의 연구개발 센터 확대
    • 전략적 인수합병
    • 첨단 및 효율적인 발효조 개발

제4장 세계의 발효조 시장 산업 분석

  • Porter's Five Forces 모델
    • 공급 기업의 교섭력
    • 구매자의 교섭력
    • 신규 참여업체의 위협
    • 대체품의 위협
    • 경쟁 기업 간의 경쟁 관계
    • Porter's Five Forces 모델로의 미래지향적 접근법
    • Porter's Five Forces의 영향 분석
  • PESTEL 분석
    • 정치
    • 경제
    • 사회
    • 기술
    • 환경
    • 법률
  • 주요 투자 기회
  • 주요 성공 전략
  • 파괴적 동향
  • 업계 전문가의 관점
  • 애널리스트의 결론과 제안

제5장 발효조 세계 시장 규모와 예측 : 공정별, 2022-2032년

  • 부문 대시보드
  • 발효조 세계 시장 : 매출 동향 분석, 2022년·2032년
    • 배치 발효
    • 연속 발효
    • 기타

제6장 발효조 세계 시장 규모와 예측 : 용도별, 2022-2032년

  • 부문 대시보드
  • 발효조 세계 시장 : 매출 동향 분석, 2022년·2032년
    • 식품
    • 음료
    • 헬스케어 및 퍼스널케어
    • 기타

제7장 발효조 세계 시장 규모와 예측 : 조업 형태별, 2022-2032년

  • 부문 대시보드
  • 발효조 세계 시장 : 매출 동향 분석, 2022년·2032년
    • 반자동
    • 자동

제8장 발효조 세계 시장 규모와 예측 : 지역별, 2022-2032년

  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
  • 유럽
    • 영국
    • 독일
    • 프랑스
    • 스페인
    • 이탈리아
    • 기타 유럽
  • 아시아태평양
    • 중국
    • 인도
    • 일본
    • 호주
    • 한국
    • 기타 아시아태평양
  • 라틴아메리카
    • 브라질
    • 멕시코
    • 기타 라틴아메리카
  • 중동 및 아프리카
    • 사우디아라비아
    • 남아프리카공화국
    • 기타 중동 및 아프리카

제9장 경쟁 정보

  • 주요 기업 SWOT 분석
  • 주요 시장 전략
  • 기업 개요
    • Eppendorf AG(Germany)
      • 주요 정보
      • 개요
      • 재무(데이터 가용성에 따라 다름)
      • 제품 개요
      • 시장 전략
    • Sartorius AG(Germany)
    • Thermo Fisher Scientific Inc.(U.S.)
    • GEA Group Aktiengesellschaft(Germany)
    • General Electric Company(U.S.)
    • PIERRE GUERIN SAS(France)
    • CerCell ApS(Denmark)
    • Electrolab Biotech Ltd(U.K.)
    • Applikon Biotechnology BV(Netherlands)
    • Bioengineering AG(Switzerland)
    • ZETA Holding GmbH(Austria)
    • BBI-Biotech GmbH(Germany)
    • Danaher Corporation
    • Merck KGaA
    • Solaris Biotech Solutions

제10장 조사 과정

  • 조사 과정
    • 데이터 마이닝
    • 분석
    • 시장 추정
    • 검증
    • 출판
  • 조사 속성
ksm 24.10.21

Global Fermenters Market is valued at approximately USD 1.58 billion in 2023 and is anticipated to grow with a healthy growth rate of more than 6% over the forecast period 2024-2032. Fermenters, which are complex vessels designed to maintain optimal environmental conditions for microorganism growth, play a crucial role in various industrial processes. These cylindrical structures facilitate biological processes under controlled environments, where parameters such as agitation speed, aeration rate, heating intensity, cooling rate, and nutrient feeding rate are meticulously monitored and controlled. Given their exposure to high pressure, heat, strong chemicals, and rigorous washing processes, fermenters must be robust.

In recent years, the fermenters industry has seen a significant shift towards customization, with manufacturers increasingly offering tailored solutions to capture new market opportunities. Innovations in sensor and actuator technologies have enabled the development of smaller, more efficient fermenters, opening new avenues for market growth. However, the market faces challenges, such as the high cost of fermenters and the commercial viability of very large-scale fermenters. Large-scale fermenters are particularly prone to difficulties in heating, mixing, and controlling essential parameters such as pH, temperature, and humidity, leading to high maintenance costs and extended lead times. The fermenters market is expected to witness significant growth due to mergers, acquisitions, and partnerships, as companies seek to expand into new markets and differentiate themselves in a competitive landscape.

The key regions considered for the Global Fermenters Market study include Asia Pacific, North America, Europe, Latin America, and Rest of the World. North America is a dominating region in the Global Fermenters Market in terms of revenue. The market growth in the region is being attributed to factors including the presence of leading market players and advanced technological infrastructure. Whereas, the market in Asia Pacific is anticipated to grow at the fastest rate over the forecast period fueled by the establishment of advanced laboratories, increased pharmaceutical industry investments, and rising demand for alcohol, particularly beer and wine.

Major market players included in this report are:

  • Eppendorf AG (Germany)
  • Sartorius AG (Germany)
  • Thermo Fisher Scientific Inc. (U.S.)
  • GEA Group Aktiengesellschaft (Germany)
  • General Electric Company (U.S.)
  • PIERRE GUERIN SAS (France)
  • CerCell ApS (Denmark)
  • Electrolab Biotech Ltd (U.K.)
  • Applikon Biotechnology BV (Netherlands)
  • Bioengineering AG (Switzerland)
  • ZETA Holding GmbH (Austria)
  • BBI-Biotech GmbH (Germany)
  • Danaher Corporation
  • Merck KGaA
  • Solaris Biotech Solutions

The detailed segments and sub-segment of the market are explained below:

By Process

  • Batch Fermentation
  • Continuous Fermentation
  • Others

By Application

  • Food
  • Beverage
  • Healthcare & Personal Care
  • Others

By Mode Of Operation

  • Semi-automatic
  • Automatic

By Region:

  • North America
  • U.S.
  • Canada
  • Europe
  • UK
  • Germany
  • France
  • Spain
  • Italy
  • ROE
  • Asia Pacific
  • China
  • India
  • Japan
  • Australia
  • South Korea
  • RoAPAC
  • Latin America
  • Brazil
  • Mexico
  • RoLA
  • Middle East & Africa
  • Saudi Arabia
  • South Africa
  • RoMEA

Years considered for the study are as follows:

  • Historical year - 2022
  • Base year - 2023
  • Forecast period - 2024 to 2032

Key Takeaways:

  • Market Estimates & Forecast for 10 years from 2022 to 2032.
  • Annualized revenues and regional level analysis for each market segment.
  • Detailed analysis of geographical landscape with country-level analysis of major regions.
  • Competitive landscape with information on major players in the market.
  • Analysis of key business strategies and recommendations on future market approach.
  • Analysis of competitive structure of the market.
  • Demand-side and supply-side analysis of the market.

Table of Contents

Chapter 1. Global Fermenters Market Executive Summary

  • 1.1. Global Fermenters Market Size & Forecast (2022-2032)
  • 1.2. Regional Summary
  • 1.3. Segmental Summary
    • 1.3.1. By Process
    • 1.3.2. By Application
    • 1.3.3. By Mode of Operation
  • 1.4. Key Trends
  • 1.5. Recession Impact
  • 1.6. Analyst Recommendation & Conclusion

Chapter 2. Global Fermenters Market Definition and Research Assumptions

  • 2.1. Research Objective
  • 2.2. Market Definition
  • 2.3. Research Assumptions
    • 2.3.1. Inclusion & Exclusion
    • 2.3.2. Limitations
    • 2.3.3. Supply Side Analysis
      • 2.3.3.1. Availability
      • 2.3.3.2. Infrastructure
      • 2.3.3.3. Regulatory Environment
      • 2.3.3.4. Market Competition
      • 2.3.3.5. Economic Viability (Consumer's Perspective)
    • 2.3.4. Demand Side Analysis
      • 2.3.4.1. Regulatory frameworks
      • 2.3.4.2. Technological Advancements
      • 2.3.4.3. Environmental Considerations
      • 2.3.4.4. Consumer Awareness & Acceptance
  • 2.4. Estimation Methodology
  • 2.5. Years Considered for the Study
  • 2.6. Currency Conversion Rates

Chapter 3. Global Fermenters Market Dynamics

  • 3.1. Market Drivers
    • 3.1.1. Technological Advancements in Fermentation Processes
    • 3.1.2. Rising Demand for Customization in Fermenters
    • 3.1.3. Growth in Pharmaceutical and Alcoholic Beverage Industries
  • 3.2. Market Challenges
    • 3.2.1. High Costs of Large-Scale Fermenters
    • 3.2.2. Technical Challenges in Maintaining Fermentation Conditions
  • 3.3. Market Opportunities
    • 3.3.1. Expansion of Research and Development Centers in Asia-Pacific
    • 3.3.2. Strategic Mergers and Acquisitions
    • 3.3.3. Development of Advanced, Efficient Fermenters

Chapter 4. Global Fermenters Market Industry Analysis

  • 4.1. Porter's 5 Force Model
    • 4.1.1. Bargaining Power of Suppliers
    • 4.1.2. Bargaining Power of Buyers
    • 4.1.3. Threat of New Entrants
    • 4.1.4. Threat of Substitutes
    • 4.1.5. Competitive Rivalry
    • 4.1.6. Futuristic Approach to Porter's 5 Force Model
    • 4.1.7. Porter's 5 Force Impact Analysis
  • 4.2. PESTEL Analysis
    • 4.2.1. Political
    • 4.2.2. Economical
    • 4.2.3. Social
    • 4.2.4. Technological
    • 4.2.5. Environmental
    • 4.2.6. Legal
  • 4.3. Top investment opportunity
  • 4.4. Top winning strategies
  • 4.5. Disruptive Trends
  • 4.6. Industry Expert Perspective
  • 4.7. Analyst Recommendation & Conclusion

Chapter 5. Global Fermenters Market Size & Forecasts by Process 2022-2032

  • 5.1. Segment Dashboard
  • 5.2. Global Fermenters Market: Process Revenue Trend Analysis, 2022 & 2032 (USD Billion)
    • 5.2.1. Batch Fermentation
    • 5.2.2. Continuous Fermentation
    • 5.2.3. Others

Chapter 6. Global Fermenters Market Size & Forecasts by Application 2022-2032

  • 6.1. Segment Dashboard
  • 6.2. Global Fermenters Market: Application Revenue Trend Analysis, 2022 & 2032 (USD Billion)
    • 6.2.1. Food
    • 6.2.2. Beverage
    • 6.2.3. Healthcare & Personal Care
    • 6.2.4. Others

Chapter 7. Global Fermenters Market Size & Forecasts by Mode of Operation 2022-2032

  • 7.1. Segment Dashboard
  • 7.2. Global Fermenters Market: Mode of Operation Revenue Trend Analysis, 2022 & 2032 (USD Billion)
    • 7.2.1. Semi-automatic
    • 7.2.2. Automatic

Chapter 8. Global Fermenters Market Size & Forecasts by Region 2022-2032

  • 8.1. North America Fermenters Market
    • 8.1.1. U.S. Fermenters Market
      • 8.1.1.1. Process breakdown size & forecasts, 2022-2032
      • 8.1.1.2. Application breakdown size & forecasts, 2022-2032
      • 8.1.1.3. Mode of Operation breakdown size & forecasts, 2022-2032
    • 8.1.2. Canada Fermenters Market
  • 8.2. Europe Fermenters Market
    • 8.2.1. U.K. Fermenters Market
    • 8.2.2. Germany Fermenters Market
    • 8.2.3. France Fermenters Market
    • 8.2.4. Spain Fermenters Market
    • 8.2.5. Italy Fermenters Market
    • 8.2.6. Rest of Europe Fermenters Market
  • 8.3. Asia-Pacific Fermenters Market
    • 8.3.1. China Fermenters Market
    • 8.3.2. India Fermenters Market
    • 8.3.3. Japan Fermenters Market
    • 8.3.4. Australia Fermenters Market
    • 8.3.5. South Korea Fermenters Market
    • 8.3.6. Rest of Asia Pacific Fermenters Market
  • 8.4. Latin America Fermenters Market
    • 8.4.1. Brazil Fermenters Market
    • 8.4.2. Mexico Fermenters Market
    • 8.4.3. Rest of Latin America Fermenters Market
  • 8.5. Middle East & Africa Fermenters Market
    • 8.5.1. Saudi Arabia Fermenters Market
    • 8.5.2. South Africa Fermenters Market
    • 8.5.3. Rest of Middle East & Africa Fermenters Market

Chapter 9. Competitive Intelligence

  • 9.1. Key Company SWOT Analysis
  • 9.2. Top Market Strategies
  • 9.3. Company Profiles
    • 9.3.1. Eppendorf AG (Germany)
      • 9.3.1.1. Key Information
      • 9.3.1.2. Overview
      • 9.3.1.3. Financial (Subject to Data Availability)
      • 9.3.1.4. Product Summary
      • 9.3.1.5. Market Strategies
    • 9.3.2. Sartorius AG (Germany)
    • 9.3.3. Thermo Fisher Scientific Inc. (U.S.)
    • 9.3.4. GEA Group Aktiengesellschaft (Germany)
    • 9.3.5. General Electric Company (U.S.)
    • 9.3.6. PIERRE GUERIN SAS (France)
    • 9.3.7. CerCell ApS (Denmark)
    • 9.3.8. Electrolab Biotech Ltd (U.K.)
    • 9.3.9. Applikon Biotechnology BV (Netherlands)
    • 9.3.10. Bioengineering AG (Switzerland)
    • 9.3.11. ZETA Holding GmbH (Austria)
    • 9.3.12. BBI-Biotech GmbH (Germany)
    • 9.3.13. Danaher Corporation
    • 9.3.14. Merck KGaA
    • 9.3.15. Solaris Biotech Solutions

Chapter 10. Research Process

  • 10.1. Research Process
    • 10.1.1. Data Mining
    • 10.1.2. Analysis
    • 10.1.3. Market Estimation
    • 10.1.4. Validation
    • 10.1.5. Publishing
  • 10.2. Research Attributes
샘플 요청 목록
0 건의 상품을 선택 중
목록 보기
전체삭제