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오카라 시장 규모 : 사용 대상, 용도, 유통 채널별 - 세계 예측(2023-2032년)

Okara Market Size - By Usage (Bread {Steamed Bread, Sourdough Bread, Gluten-free Bread, Sweet Breads}, Noodles), Application (Household / Retail, Food & Beverage Industry {HoReCa, Food Processing}), Distribution Channel & Global Forecast, 2023 - 2032

발행일: | 리서치사: Global Market Insights Inc. | 페이지 정보: 영문 180 Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

    
    
    




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오카라 시장 규모는 2023-2032년 CAGR 4.6%로 확대할 것으로 예측되고 있으며, 이것은 식물성 식생활의 보급과 대두 기반 제품의 영양면에서의 이점에 대한 의식의 향상이 지원하고 있습니다.

오카라는 고단백질, 식이섬유, 다양한 필수 영양소를 함유하고 있으며, 건강을 중시하는 소비자들에게 점점 더 매력적인 식품으로 떠오르고 있습니다. 또한 채식주의자 및 비건 라이프스타일의 인기가 높아짐에 따라 오카라는 다재다능하고 지속가능한 육류 대체품으로 수요가 증가하고 있습니다.

폐기물을 줄이고 순환 경제를 촉진하는 식품 부문의 강력한 초점도 다양한 요리 용도로 오카라의 사용을 증가시키고 있습니다. 지속가능성에 대한 인식 증가와 식습관의 변화도 오차즈카 산업의 발전을 촉진할 것으로 보입니다. 예를 들어 2023년 4월 싱가포르에 본사를 둔 푸드테크 기업 소이라브스(Soilabus)는 내년에 오카라로 만든 완제품을 출시할 계획을 발표했습니다.

오카라 시장은 사용 대상, 용도, 유통 채널 및 지역으로 분류됩니다.

용도별로는 건강한 식물성 대체 식품에 대한 수요가 증가함에 따라 면류 부문의 산업 가치는 2023-2032년 연평균 4.8%의 성장률을 보일 것으로 예측됩니다. 오카라는 풍부한 단백질과 식이섬유를 함유하고 있으며, 영양가 높은 면류에 대한 소비자의 선호도가 높아지고 있습니다. 오카라는 면의 영양가를 높이는 다재다능한 기능을 가지고 있으며, 이 분야의 성장을 가속할 것으로 보입니다.

가정용/소매용 오카라 시장 점유율은 2023-2032년 4.1%의 CAGR을 보일 것으로 예상됩니다. 이는 식물성 식단에 대한 인식이 높아지고 오카라의 영양학적 이점에 대한 인식이 높아졌기 때문입니다. 오카라는 변화하는 식습관에 맞추어 다양한 요리에 활용될 수 있는 다재다능한 특성으로 인해 가정 및 소매 부문에서 높은 수요를 보이고 있습니다. 또한 건강하고 지속가능한 대안에 대한 소비자 니즈를 충족시키기 위해 가정 요리 및 소매 제품에서 오카라의 사용이 증가하고 있습니다.

지역별로 보면 유럽 오카라 시장은 2023-2032년 4.2%의 CAGR을 나타낼 것으로 예상됩니다. 이는 식물성 식단에 대한 소비자의 인식 증가, 영양가 높은 식품에 대한 선호도 증가, 요리용 오카라의 다재다능한 활용성 때문으로 분석됩니다. 건강과 지속가능성에 대한 관심이 높아짐에 따라 이 지역의 산업 성장을 더욱 촉진할 것으로 보입니다.

목차

제1장 조사 방법과 조사 범위

제2장 주요 요약

제3장 오카라 시장 인사이트

  • COVID-19의 영향
  • 러시아·우크라이나 전쟁의 영향
  • 에코시스템 분석
  • 기술과 혁신 전망
  • 특허 분석
  • 주요 뉴스와 구상
    • 파트너십/협업
    • 합병/인수
    • 투자
    • 제품 출시와 혁신
  • 규제 상황
  • 영향요인
    • 촉진요인
      • 식물 유래 식품에 대한 수요의 증가
      • 식품 용도에서 오카라의 사용 증가
      • 오카라의 건강 효과에 대한 의식의 향상
    • 업계의 잠재적 리스크·과제
      • 오카라에 대한 낮은 인지도
      • 기타 식물성 단백질과의 경쟁
  • 성장 가능성 분석
  • Porter의 산업 분석
  • PESTEL 분석

제4장 경쟁 구도

  • 서론
  • 각사의 시장 점유율
  • 주요 시장 참여 기업의 경쟁 분석
    • MEIJI TOFU CO.
    • Okumura Engineering Corp.
    • Vitasoy International Holdings
    • Blue Diamond Growers
    • Morinaga Nutritional Foods, Inc.
    • Sunrise Nutrachem Group
    • Pulmuone Co., Ltd.
    • San Jose Tofu
    • Amy's Kitchen, Inc.
    • Eden Foods, Inc.
    • DuPont Nutrition & Biosciences
    • So Good
    • House Foods America Corporation
    • Kikkoman Corporation
    • Pulmuone Foods Co., Ltd.
  • 경쟁 포지셔닝 매트릭스
  • 전략 전망 매트릭스

제5장 오카라 시장 추정·예측 : 사용 대상별

  • 주요 동향 : 용도별
    • 찐빵
    • 사워도우 빵
    • 무글루텐 빵
    • Sweet Breads
    • 기타
  • 면류
  • 기타

제6장 오카라 시장 추정·예측 : 용도별

  • 주요 동향 : 용도별
  • 가정용/소매
  • 식품 및 음료 산업
    • HoReCa
    • 식품 가공

제7장 오카라 시장 추정·예측 : 유통 채널별

  • 주요 동향 : 유통 채널별
  • 슈퍼마켓과 하이퍼마켓
  • 온라인 소매
  • 편의점
  • 기타

제8장 오카라 시장 추정·예측 : 지역별

  • 주요 동향 : 지역별
  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
  • 유럽
    • 영국
    • 독일
    • 프랑스
    • 이탈리아
    • 스페인
    • 러시아
  • 아시아태평양
    • 중국
    • 인도
    • 일본
    • 한국
    • 동남아시아
    • 뉴질랜드
  • 라틴아메리카
    • 브라질
    • 멕시코
    • 아르헨티나
  • 중동 및 아프리카
    • 아랍에미리트
    • 사우디아라비아
    • 남아프리카공화국

제9장 기업 개요

  • MEIJI TOFU CO.
  • Okumura Engineering Corp.
  • Vitasoy International Holdings
  • Blue Diamond Growers
  • Morinaga Nutritional Foods, Inc.
  • Sunrise Nutrachem Group
  • Pulmuone Co., Ltd.
  • San Jose Tofu
  • Amy's Kitchen, Inc.
  • Eden Foods, Inc.
  • DuPont Nutrition & Biosciences
  • So Good
  • House Foods America Corporation
  • Kikkoman Corporation
  • Pulmuone Foods Co., Ltd.
KSA 24.01.04

Okara market size is projected to expand at 4.6% CAGR from 2023 to 2032, propelled by the increasing adoption of plant-based diets and the rising awareness of the nutritional benefits of soy-based products. Okara has turned increasingly appealing to health-conscious consumers due to its high protein content, fiber, and various essential nutrients. Additionally, the growing popularity of vegetarian and vegan lifestyles is amplifying the demand for okara for serving as a versatile and sustainable meat substitute.

The strong focus of the food sector on reducing waste and promoting circular economy practices is also increasing the utilization of okara in diverse culinary applications. The rising awareness of sustainability and evolving dietary preferences will also aid in the industry development. For instance, in April 2023, Soilabs, a Singapore based food tech firm, announced its plans to introduce finished products crafted from okra in the coming year.

The okara market is segregated into usage, application, distribution channel, and region.

Based on usage, the industry value from the noodles segment is projected to rise at 4.8% CAGR from 2023 to 2032, ascribed to the increasing demand for healthier and plant-based alternatives. Okara, being a rich source of protein and fiber, caters to the rising consumer preference for nutritious noodle options. The versatility of okara in enhancing the nutritional profile of noodles will drive the segment growth.

Okara market share from the household/retail application segment is projected to witness 4.1% CAGR between 2023 and 2032. This is attributed to the rising awareness of plant-based diets and the nutritional benefits of okara. Owing to its versatility in various culinary applications while aligning with the changing dietary preferences, okara is witnessing higher demand in the household and retail sector. Okara also finds increased use in home cooking and retail products for meeting the consumer needs of healthy and sustainable alternatives.

Regionally, the Europe okra market is projected to depict 4.2% CAGR from 2023 to 2032. This is due to the increasing consumer awareness of plant-based diets, the growing preference for nutritious food options, and the versatility of okra in culinary applications. The growing focus on health and sustainability will further outline the regional industry growth.

Table of Contents

Chapter 1 Methodology & Scope

  • 1.1 Market scope & definition
  • 1.2 Base estimates & calculations
  • 1.3 Forecast calculation
  • 1.4 Data sources
    • 1.4.1 Primary
    • 1.4.2 Secondary
      • 1.4.2.1 Paid sources
      • 1.4.2.2 Public sources

Chapter 2 Executive Summary

  • 2.1 Okara market 360 degree synopsis, 2018 - 2032
  • 2.2 Business trends
    • 2.2.1 Total Addressable Market (TAM), 2023 - 2032
  • 2.3 Regional trends
  • 2.4 Usage trends
  • 2.5 Application trends
  • 2.6 Distribution channel trends

Chapter 3 Okara Market Insights

  • 3.1 Impact of COVID-19
  • 3.2 Impact of the Russia-Ukraine war
  • 3.3 Industry ecosystem analysis
  • 3.4 Technology & innovation landscape
  • 3.5 Patent analysis
  • 3.6 Key news and initiatives
    • 3.6.1 Partnership/Collaboration
    • 3.6.2 Merger/Acquisition
    • 3.6.3 Investment
    • 3.6.4 Product launch & innovation
  • 3.7 Regulatory landscape
  • 3.8 Impact forces
    • 3.8.1 Growth drivers
      • 3.8.1.1 Rising demand for plant-based foods
      • 3.8.1.2 Increasing use of okara in food applications
      • 3.8.1.3 Growing awareness of the health benefits of okara
    • 3.8.2 Industry pitfalls & challenges
      • 3.8.2.1 Limited awareness of okara
      • 3.8.2.2 Competition from other plant-based proteins
  • 3.9 Growth potential analysis
  • 3.10 Porter's analysis
  • 3.11 PESTEL analysis

Chapter 4 Competitive Landscape, 2022

  • 4.1 Introduction
  • 4.2 Company market share, 2022
  • 4.3 Competitive analysis of major market players, 2022
    • 4.3.1 MEIJI TOFU CO.
    • 4.3.2 Okumura Engineering Corp.
    • 4.3.3 Vitasoy International Holdings
    • 4.3.4 Blue Diamond Growers
    • 4.3.5 Morinaga Nutritional Foods, Inc.
    • 4.3.6 Sunrise Nutrachem Group
    • 4.3.7 Pulmuone Co., Ltd.
    • 4.3.8 San Jose Tofu
    • 4.3.9 Amy's Kitchen, Inc.
    • 4.3.10 Eden Foods, Inc.
    • 4.3.11 DuPont Nutrition & Biosciences
    • 4.3.12 So Good
    • 4.3.13 House Foods America Corporation
    • 4.3.14 Kikkoman Corporation
    • 4.3.15 Pulmuone Foods Co., Ltd.
  • 4.4 Competitive positioning matrix, 2022
  • 4.5 Strategic outlook matrix, 2022

Chapter 5 Okara Market Estimates & Forecast, By Usage (Revenue)

  • 5.1 Key trends, by Usage
  • 5.2 Bread
    • 5.2.1 Steamed Bread
    • 5.2.2 Sourdough Bread
    • 5.2.3 Gluten-free Bread
    • 5.2.4 Sweet Breads
    • 5.2.5 Others
  • 5.3 Noodles
  • 5.4 Others

Chapter 6 Okara Market Estimates & Forecast, By Application (Revenue)

  • 6.1 Key trends, by Application
  • 6.2 Household / Retail
  • 6.3 Food & Beverage Industry
    • 6.3.1 HoReCa
    • 6.3.2 Food Processing

Chapter 7 Okara Market Estimates & Forecast, By Distribution Channel (Revenue)

  • 7.1 Key trends, by distribution channel
  • 7.2 Supermarkets and Hypermarkets
  • 7.3 Online Retail
  • 7.4 Convenience Stores
  • 7.5 Others

Chapter 8 Okara Market Estimates & Forecast, By Region (Revenue)

  • 8.1 Key trends, by region
  • 8.2 North America
    • 8.2.1 U.S.
    • 8.2.2 Canada
  • 8.3 Europe
    • 8.3.1 UK
    • 8.3.2 Germany
    • 8.3.3 France
    • 8.3.4 Italy
    • 8.3.5 Spain
    • 8.3.6 Russia
  • 8.4 Asia Pacific
    • 8.4.1 China
    • 8.4.2 India
    • 8.4.3 Japan
    • 8.4.4 South Korea
    • 8.4.5 Southeast Asia
    • 8.4.6 ANZ
  • 8.5 Latin America
    • 8.5.1 Brazil
    • 8.5.2 Mexico
    • 8.5.3 Argentina
  • 8.6 MEA
    • 8.6.1 UAE
    • 8.6.2 Saudi Arabia
    • 8.6.3 South Africa

Chapter 9 Company Profiles

  • 9.1 MEIJI TOFU CO.
  • 9.2 Okumura Engineering Corp.
  • 9.3 Vitasoy International Holdings
  • 9.4 Blue Diamond Growers
  • 9.5 Morinaga Nutritional Foods, Inc.
  • 9.6 Sunrise Nutrachem Group
  • 9.7 Pulmuone Co., Ltd.
  • 9.8 San Jose Tofu
  • 9.9 Amy's Kitchen, Inc.
  • 9.10 Eden Foods, Inc.
  • 9.11 DuPont Nutrition & Biosciences
  • 9.12 So Good
  • 9.13 House Foods America Corporation
  • 9.14 Kikkoman Corporation
  • 9.15 Pulmuone Foods Co., Ltd.
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