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콩 디저트 시장 보고서 : 제품별, 유통 채널별, 지역별(2025-2033년)

Soy Desserts Market Report by Product (Cakes and Pastries, Ice Cream, Pudding, and Others), Distribution Channel (Hypermarket, Convenience Stores, Online Retailers), and Region 2025-2033

발행일: | 리서치사: IMARC | 페이지 정보: 영문 137 Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

    
    
    




※ 본 상품은 영문 자료로 한글과 영문 목차에 불일치하는 내용이 있을 경우 영문을 우선합니다. 정확한 검토를 위해 영문 목차를 참고해주시기 바랍니다.

세계의 콩 디저트 시장 규모는 2024년에 788억 달러에 달했습니다. IMARC 그룹은 2025년부터 2033년까지의 성장률(CAGR)은 5.6%로 전망하고 있으며, 2033년에는 1,284억 달러에 달할 것으로 예측했습니다. 건강 지향성 증가, 온라인 식품 배달 애플리케이션을 통한 입수 용이성, 피트니스 애호가들 사이에서 콩 디저트의 인기 증가 등이 시장을 견인하는 주요 요인입니다.

콩은 고단백 식물성 식품으로 콜레스테롤 수치 관리, 골다공증 치료, 뼈 건강 증진, 당뇨병 및 심장병 발병 증상을 완화하는 데 도움이 됩니다. 칼슘, 철, 마그네슘, 인, 칼륨, 티아민 및 기타 필수 영양소를 풍부하게 포함하기 때문에 다양한 식품 및 음료의 조제에 널리 이용되고 있습니다. 콩은 일반적으로 우유, 기름, 두부, 둥근 콩 등의 형태로 사용됩니다. 현재 콩은 아이스크림, 케이크, 페이스트리, 파이, 타르트, 머핀, 초콜릿, 사탕, 쿠키 등의 디저트에 널리 사용되고 있습니다. 콩 디저트는 세계의 카페, 레스토랑, 호텔, 퀵 서비스 레스토랑(QSR) 및 기타 식품점에서 제공되는 기회가 늘고 있습니다.

콩 디저트 시장 동향 :

현재 급속한 도시화, 구매력 증가, 영양가 높은 식생활 보급 등의 요인이 세계 콩 디저 수요를 견인하고 있습니다. 또한 개인 건강 의식 증가와 유제품을 사용한 디저트에 비해 콩 디저트를 먹는 이점에 대한 대중의 의식 증가가 현재 시장에 긍정적인 영향을 미치고 있습니다. 게다가 쉽게 입수할 수 있고 바쁜 라이프스타일에 대응하고 현관까지 배달해 주는 이유로 다양한 온라인 식품 배달 애플리케이션을 통한 콩 디저트의 판매가 증가하고 있는 것도 시장 성장에 기여하고 있습니다. 이와는 별도로, 앉아만 있는 라이프 스타일과 건강에 해로운 식사 패턴으로 인해 다양한 의학적 장애의 유병률이 증가하고 있습니다. 비만과 생활습관병, 만성질환의 급증과 함께 콩기반 식품과 디저트 수요가 세계적으로 높아지고 있습니다. 또한 유당 불내증 인구 증가와 채식주의자 증가로 디저트와 같은 콩 기반 식품과 같은 유제품이 없는 제품에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 이 밖에 체육관에 다니는 사람 증가, 단백질 기반 식생활의 채용 증가, 죄책감 없는 기호품으로 피트니스 애호가들 사이에서 콩 디저트의 인기가 높아지고 있는 것 등도 시장의 밝은 전망을 낳고 있는 요인 중 하나입니다. 게다가 주요 기업은 기존 판매 및 수익성을 개선하기 위해 유명인 추천 및 소셜 미디어 추천 등 광고 캠페인에 자금을 제공합니다.

이 보고서에서 다루는 주요 질문

  • 세계의 콩 디저트 시장은 지금까지 어떻게 추이하고 향후 어떻게 추이할 것인가?
  • 세계의 콩 디저트 시장에서의 촉진요인, 억제요인 및 기회는 무엇인가?
  • 주요 지역 시장은?
  • 가장 매력적인 콩 디저트 시장은 어느 국가인가?
  • 제품별 시장 내역은?
  • 유통 채널별 시장 내역은?
  • 세계 콩 디저트 시장의 경쟁 구도는?
  • 세계의 콩 디저트 시장에서 주요 업체 및 기업은?

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위 및 조사 방법

  • 조사의 목적
  • 이해관계자
  • 데이터 소스
    • 1차 정보
    • 2차 정보
  • 시장 추정
    • 상향식 접근
    • 하향식 접근
  • 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 서문

  • 개요
  • 주요 업계 동향

제5장 세계의 콩 디저트 시장

  • 시장 개요
  • 시장 실적
  • COVID-19의 영향
  • 시장 예측

제6장 시장 내역 : 제품별

  • 케이크 및 패스트리
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 아이스크림
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 푸딩
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 기타
    • 시장 동향
    • 시장 예측

제7장 시장 내역 : 유통 채널별

  • 하이퍼마켓
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 편의점
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 온라인 소매업체
    • 시장 동향
    • 시장 예측

제8장 시장 내역 : 지역별

  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
  • 아시아태평양
    • 중국
    • 일본
    • 인도
    • 한국
    • 호주
    • 인도네시아
    • 기타
  • 유럽
    • 독일
    • 프랑스
    • 영국
    • 이탈리아
    • 스페인
    • 러시아
    • 기타
  • 라틴아메리카
    • 브라질
    • 멕시코
    • 기타
  • 중동 및 아프리카

제9장 촉진요인, 억제요인 및 기회

  • 개요
  • 성장 촉진요인
  • 성장 억제요인
  • 기회

제10장 밸류체인 분석

제11장 Porter's Five Forces 분석

  • 개요
  • 구매자의 협상력
  • 공급기업의 협상력
  • 경쟁도
  • 신규 진입업자의 위협
  • 대체품의 위협

제12장 가격 분석

제13장 경쟁 구도

  • 시장 구조
  • 주요 기업
  • 주요 기업 프로파일
    • AFC Soy Foods
    • Alpro(Danone SA)
    • Trader Joe's(TACT Holding, Inc.)
AJY 25.02.24

The global soy desserts market size reached USD 78.8 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 128.4 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 5.6% during 2025-2033. The increasing health consciousness, easy availability via online food delivery applications, and the growing popularity of soy desserts among fitness enthusiasts represent some of the key factors driving the market.

Soy is a high protein, plant-based food that aids in managing cholesterol levels, treating osteoporosis, improving bone health, and reducing the symptoms of developing diabetes and heart diseases. It is widely used in the preparation of various food products and drinks as it is rich in calcium, iron, magnesium, phosphorous, potassium, thiamin, and other essential nutrients. It is commonly available in the form of milk, oil, tofu, and whole variants. At present, soy finds extensive application in the preparation of desserts like ice cream, cake, pastries, pie, tarts, muffins, chocolate, candies, and cookies. Soy desserts are increasing being served in cafes, restaurants, hotels, quick-service restaurants (QSRs), and other food outlets across the globe.

Soy Desserts Market Trends:

Presently, factors like rapid urbanization, increasing purchasing power, and the growing adoption of a nutritious diet are among the key factors driving the demand for soy desserts around the world. Moreover, the rising health consciousness among individuals and the growing awareness among the masses about the benefits of consuming soy desserts as compared to dairy-based dessert are currently influencing the market positively. In addition, the increasing sales of soy desserts through various online food delivery applications on account of the easy availability, busy lifestyles, and doorstep delivery is contributing to the market growth. Apart from this, there is a rise in the prevalence of various medical disorders due to sedentary lifestyles and unhealthy dietary patterns. This, coupled with the surging prevalence of obesity and lifestyle and chronic diseases, is catalyzing the demand for soy-based food products and desserts worldwide. Furthermore, with the growing population of lactose-intolerant individuals and the increasing adoption of veganism, there is a rise in the demand for dairy-free products, such as soy-based food products like desserts. Besides this, the increasing number of people going to the gym, the rising adoption of protein-based diets, and the growing popularity of soy desserts among fitness enthusiasts for guilt free indulgence are some of the other factors creating a positive outlook for the market. Additionally, key players are financing advertising campaigns, such as celebrity endorsements and social media endorsements, for improving their existing sales and profitability.

Key Market Segmentation:

Product Insights:

  • Cakes and Pastries
  • Ice Cream
  • Pudding
  • Others

Distribution Channel Insights:

  • Hypermarket
  • Convenience Stores
  • Online Retailers

Regional Insights:

  • North America
  • United States
  • Canada
  • Asia-Pacific
  • China
  • Japan
  • India
  • South Korea
  • Australia
  • Indonesia
  • Others
  • Europe
  • Germany
  • France
  • United Kingdom
  • Italy
  • Spain
  • Russia
  • Others
  • Latin America
  • Brazil
  • Mexico
  • Others
  • Middle East and Africa
  • The report has also provided a comprehensive analysis of all the major regional markets that include North America (the United States and Canada), Asia Pacific (China, Japan, India, South Korea, Australia, Indonesia, and others), Europe (Germany, France, United Kingdom, Italy, Spain, Russia, and others), Latin America (Brazil, Mexico, and others), and the Middle East and Africa. According to the report, North America was the largest market for soy desserts. Some of the factors driving the North America soy desserts market included the increasing number of individuals with the high level of lactose intolerance, rising consumption of puddings, cakes, and ice creams, the growing health consciousness population, etc.

Competitive Landscape:

  • The report has also provided a comprehensive analysis of the competitive landscape in the global soy desserts market. Detailed profiles of all major companies have also been provided. Some of the companies covered include AFC Soy Foods, Alpro (Danone S.A.), and Trader Joe's (T.A.C.T. Holding, Inc.). Kindly note that this only represents a partial list of companies, and the complete list has been provided in the report.

Key Questions Answered in This Report:

  • How has the global soy desserts market performed so far and how will it perform in the coming years?
  • What are the drivers, restraints, and opportunities in the global soy desserts market?
  • What are the key regional markets?
  • Which countries represent the most attractive soy desserts markets?
  • What is the breakup of the market based on the product?
  • What is the breakup of the market based on the distribution channel?
  • What is the competitive structure of the global soy desserts market?
  • Who are the key players/companies in the global soy desserts market?

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

  • 2.1 Objectives of the Study
  • 2.2 Stakeholders
  • 2.3 Data Sources
    • 2.3.1 Primary Sources
    • 2.3.2 Secondary Sources
  • 2.4 Market Estimation
    • 2.4.1 Bottom-Up Approach
    • 2.4.2 Top-Down Approach
  • 2.5 Forecasting Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

  • 4.1 Overview
  • 4.2 Key Industry Trends

5 Global Soy Desserts Market

  • 5.1 Market Overview
  • 5.2 Market Performance
  • 5.3 Impact of COVID-19
  • 5.4 Market Forecast

6 Market Breakup by Product

  • 6.1 Cakes and Pastries
    • 6.1.1 Market Trends
    • 6.1.2 Market Forecast
  • 6.2 Ice Cream
    • 6.2.1 Market Trends
    • 6.2.2 Market Forecast
  • 6.3 Pudding
    • 6.3.1 Market Trends
    • 6.3.2 Market Forecast
  • 6.4 Others
    • 6.4.1 Market Trends
    • 6.4.2 Market Forecast

7 Market Breakup by Distribution Channel

  • 7.1 Hypermarket
    • 7.1.1 Market Trends
    • 7.1.2 Market Forecast
  • 7.2 Convenience Stores
    • 7.2.1 Market Trends
    • 7.2.2 Market Forecast
  • 7.3 Online Retailers
    • 7.3.1 Market Trends
    • 7.3.2 Market Forecast

8 Market Breakup by Region

  • 8.1 North America
    • 8.1.1 United States
      • 8.1.1.1 Market Trends
      • 8.1.1.2 Market Forecast
    • 8.1.2 Canada
      • 8.1.2.1 Market Trends
      • 8.1.2.2 Market Forecast
  • 8.2 Asia-Pacific
    • 8.2.1 China
      • 8.2.1.1 Market Trends
      • 8.2.1.2 Market Forecast
    • 8.2.2 Japan
      • 8.2.2.1 Market Trends
      • 8.2.2.2 Market Forecast
    • 8.2.3 India
      • 8.2.3.1 Market Trends
      • 8.2.3.2 Market Forecast
    • 8.2.4 South Korea
      • 8.2.4.1 Market Trends
      • 8.2.4.2 Market Forecast
    • 8.2.5 Australia
      • 8.2.5.1 Market Trends
      • 8.2.5.2 Market Forecast
    • 8.2.6 Indonesia
      • 8.2.6.1 Market Trends
      • 8.2.6.2 Market Forecast
    • 8.2.7 Others
      • 8.2.7.1 Market Trends
      • 8.2.7.2 Market Forecast
  • 8.3 Europe
    • 8.3.1 Germany
      • 8.3.1.1 Market Trends
      • 8.3.1.2 Market Forecast
    • 8.3.2 France
      • 8.3.2.1 Market Trends
      • 8.3.2.2 Market Forecast
    • 8.3.3 United Kingdom
      • 8.3.3.1 Market Trends
      • 8.3.3.2 Market Forecast
    • 8.3.4 Italy
      • 8.3.4.1 Market Trends
      • 8.3.4.2 Market Forecast
    • 8.3.5 Spain
      • 8.3.5.1 Market Trends
      • 8.3.5.2 Market Forecast
    • 8.3.6 Russia
      • 8.3.6.1 Market Trends
      • 8.3.6.2 Market Forecast
    • 8.3.7 Others
      • 8.3.7.1 Market Trends
      • 8.3.7.2 Market Forecast
  • 8.4 Latin America
    • 8.4.1 Brazil
      • 8.4.1.1 Market Trends
      • 8.4.1.2 Market Forecast
    • 8.4.2 Mexico
      • 8.4.2.1 Market Trends
      • 8.4.2.2 Market Forecast
    • 8.4.3 Others
      • 8.4.3.1 Market Trends
      • 8.4.3.2 Market Forecast
  • 8.5 Middle East and Africa
    • 8.5.1 Market Trends
    • 8.5.2 Market Breakup by Country
    • 8.5.3 Market Forecast

9 Drivers, Restraints, and Opportunities

  • 9.1 Overview
  • 9.2 Drivers
  • 9.3 Restraints
  • 9.4 Opportunities

10 Value Chain Analysis

11 Porters Five Forces Analysis

  • 11.1 Overview
  • 11.2 Bargaining Power of Buyers
  • 11.3 Bargaining Power of Suppliers
  • 11.4 Degree of Competition
  • 11.5 Threat of New Entrants
  • 11.6 Threat of Substitutes

12 Price Analysis

13 Competitive Landscape

  • 13.1 Market Structure
  • 13.2 Key Players
  • 13.3 Profiles of Key Players
    • 13.3.1 AFC Soy Foods
      • 13.3.1.1 Company Overview
      • 13.3.1.2 Product Portfolio
    • 13.3.2 Alpro (Danone S.A.)
      • 13.3.2.1 Company Overview
      • 13.3.2.2 Product Portfolio
    • 13.3.3 Trader Joe's (T.A.C.T. Holding, Inc.)
      • 13.3.3.1 Company Overview
      • 13.3.3.2 Product Portfolio

Kindly note that this only represents a partial list of companies, and the complete list has been provided in the report.

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