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시장보고서
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1660972
세계의 양파 분말 시장 보고서 : 제품 유형, 포장 유형, 유통 채널, 최종 사용자, 국가별(2025-2033년)Onion Powder Market Report by Product Type, Packaging Type, Distribution Channel, End User, and Country 2025-2033 |
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세계의 양파 분말 시장 규모는 2024년 7만 3,100톤에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 시장이 2033년까지 9만 8,700톤에 이르며 2025년부터 2033년까지 3.4%의 성장률(CAGR)을 나타낼 것으로 예측했습니다. 스낵, 소스, 샐러드 등 다양한 식품의 향미료 요소에 대한 요구가 증가함에 따라 시장이 자극되고 있습니다.
양파 분말은 말린 양파를 가공한 것으로, 원래 양파와 같은 맛을 간편하게 더할 수 있습니다. 양파 분말은 향미료로서 현재 간식, 소스, 샐러드, 수프, 그레이비 소스, 전채, 해산물, 육류 등 많은 식품과 비 식품에 사용되고 있습니다. 원래 양파보다 매운 맛은 다소 적지만, 소량으로 중간 크기의 양파 1개 분의 다진 대신입니다. 따라서 원래 양파에 비해 취급하기 쉽고 다질 필요가 없기 때문에 조리 시간을 대폭 단축할 수 있습니다. 양파 분말은 포장도 간단하고 원래 양파와 달리 냉장 보관할 필요도 없습니다.
신선한 양파를 탈수하여 제조되는 양파 분말은 도시의 가정뿐만 아니라 세계 식품 가공 업계에서 선택되는 제품이되고 있습니다. 탈수하면 원래 양파의 영양소를 손상시키지 않고 수분을 줄일 수 있으므로 표준 품질의 위생 제품을 제공할 수 있습니다. 탈수 후 양파 플레이크는 부서지고 미세하게 분쇄되어 양파 분말이 될 수 있습니다. 양파는 계절성이 있고 정상적인 조건에서는 보존할 수 없기 때문에 탈수는 풍부한 계절에 보존하고 한산기에 이용하기 위한 효과적이고 경제적인 기술이 되고 있습니다.
IMARC의 최신 조사 보고서 "세계 양파 분말 시장 : 산업 동향, 점유율, 시장 규모, 성장 기회, 2024-2032년 예측"은 세계 양파 분말 시장에 대한 자세한 정보를 제공합니다. 시장의 매크로 개요로부터 업계 실적의 마이크로 상세, 최근의 동향, 주요 시장 성장 촉진요인·과제, SWOT 분석, Porter's Five Forces 분석, 밸류체인 분석 등 다방면에 걸쳐 있습니다. 또한 양파 분말 제조 공장 설립을 위한 종합적인 분석도 실시했습니다. 가공·제조 요건, 프로젝트 비용, 프로젝트 자금, 프로젝트의 경제성, 기대되는 투자 수익률, 이익률 등을 분석했습니다. 이 보고서는 기업이, 투자자, 연구자, 컨설턴트, 비즈니스 전략가 및 어떤 형태로 양파 분말 산업에 진입하거나 진입을 계획하는 모든 사람들에게 필수적인 책입니다.
The global onion powder market size reached 73,100 Tons in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach 98,700 Tons by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 3.4% during 2025-2033. The growing requirement for a flavoring element in a variety of food products, such as snacks, sauces, and salads, is stimulating the market.
Onion powder is a processed form of dehydrated onion that can add the same flavor as fresh onions in a convenient manner. As a flavoring agent, onion powder is currently being used in a number of food and non-food products like- snacks, sauces, salads, soups, gravies, appetizers, seafood, meats, etc. Although, it is slightly less pungent than fresh onions, even its little amount can replace the chopping of a whole medium-sized onion. Thus, it is quite easier to handle compared to fresh onions and saves a lot of time while cooking as no chopping is required. Onion powder is also easier to pack and unlike fresh onions does not require refrigerated storage.
Manufactured by dehydrating fresh onions, onion powder has become a product of choice not only among urban households but also in the global food processing industry. Dehydration reduces the water content of fresh onions without impairing their nutrient content and thus offers a standard quality hygienic product. After dehydration, the dehydrated onion flakes can be crushed and finely grounded to form onion powder. As onions are seasonal and cannot be stored under ordinary conditions, dehydration has become an effective and economical technique for preserving them during seasons of abundance and using them during off seasons.
IMARC's latest study "Onion Powder Market: Global Industry Trends, Share, Size, Growth, Opportunity and Forecast 2024-2032" provides a detailed insight into the global onion powder market. This ranges from macro overview of the market to micro details of the industry performance, recent trends, key market drivers and challenges, SWOT analysis, Porter's five forces analysis, value chain analysis, etc. The report also provides a comprehensive analysis for setting up a onion powder manufacturing plant. The study analyses the processing and manufacturing requirements, project cost, project funding, project economics, expected returns on investment, profit margins, etc. This report is a must-read for entrepreneurs, investors, researchers, consultants, business strategists, and all those who have any kind of stake or are planning to foray into the onion powder industry in any manner.
The competitive landscape of the industry has also been examined along with the profiles of the key players.