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세계의 캐러멜 초콜릿 시장 보고서 : 유통 채널별, 지역별(2025-2033년)

Caramel Chocolate Market Report by Distribution Channel (Supermarkets and Hypermarkets, Convenience Stores, Non-Grocery Retailers, and Others), and Region 2025-2033

발행일: | 리서치사: IMARC | 페이지 정보: 영문 149 Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

    
    
    




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캐러멜 초콜릿 시장 세계 시장 규모는 2024년 61억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 2033년까지 96억 달러에 달할 것으로 예상하며, 2025-2033년간 4.93%의 연평균 성장률(CAGR)을 나타낼 것으로 전망하고 있습니다.

캐러멜 초콜릿은 밀크 초콜릿에 캐러멜과 누가(Nougat)를 넣은 과자류입니다. 견과류, 과일, 화이트 초콜릿이나 밀크 초콜릿 등 여러 가지 재료로 구성되어 있습니다. 캐러멜 초콜릿은 달콤하고, 고소하고, 버터처럼 쌉싸름하고, 쌉싸름한 맛이 있어 초콜릿에 깊이를 더하고, 전체적인 단맛을 줄여줍니다. 캐러멜 초콜릿은 케이크, 컵케이크, 도넛, 아이스크림, 커스터드, 초콜릿 캔디 등 디저트의 향료나 소스로 많이 사용됩니다. 또한 마티니, 호박피, 커피 음료, 트러플 아이스크림, 단백질 바 등에도 첨가됩니다. 최근 캐러멜 초콜릿은 전 세계적으로 가장 널리 소비되는 초콜릿 중 하나로 인기를 얻고 있습니다.

캐러멜 초콜릿 시장 동향 :

이 시장을 주도하는 것은 특히 젊은 층의 향이 첨가된 사탕과 과자류 소비 증가입니다. 또한, 최근 소비자들은 더 나은 품질과 맛을 가진 프리미엄 제품에 기꺼이 돈을 지불할 의향이 있으며, 이는 시장 성장을 가속하고 있습니다. 이 외에도 캐러멜 초콜릿 기반 디저트 및 사탕의 매력적인 포장도 시장을 보완하고 있습니다. 이와 함께 급속한 도시화와 가처분 소득 수준 증가는 소비자의 식생활 선호도를 변화시켜 캐러멜 초콜릿에 대한 수요를 증가시키고 있습니다. 또한, 건강에 대한 관심이 높아짐에 따라 지방과 인공 설탕을 줄인 캐러멜 초콜릿에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 이에 따라 주요 제조업체들은 칼로리 조절과 저칼로리 섭취를 중요시하는 개인을 위해 더 건강한 옵션과 작은 사이즈의 제품을 출시하고 있습니다. 또한, 천연 향이 첨가된 유기농 초콜릿에 대한 수요가 증가하면서 전 세계 캐러멜 초콜릿 수요에 큰 영향을 미치고 있습니다.

본 보고서에서 다룬 주요 질문

  • 2024년 세계 캐러멜 초콜릿 시장 규모는?
  • 2025-2033년 세계 캐러멜 초콜릿 시장의 예상 성장률은?
  • 세계 캐러멜 초콜릿 시장을 이끄는 주요 요인은 무엇일까?
  • 코로나19가 세계 캐러멜 초콜릿 시장에 미치는 영향은?
  • 세계 캐러멜 초콜릿 시장의 유통 채널별 분포는?
  • 세계 캐러멜 초콜릿 시장의 주요 지역은?

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

  • 조사 목적
  • 이해관계자
  • 데이터 소스
    • 1차 정보
    • 2차 정보
  • 시장 추정
    • 보텀업 접근
    • 톱다운 접근
  • 조사 방법

제3장 주요 요약

제4장 서론

  • 개요
  • 주요 업계 동향

제5장 세계의 초콜릿 산업

  • 시장 개요
  • 시장 실적
    • 수량 동향
    • 매출 동향
  • 시장 분석 : 지역별
  • 시장 분석 : 제품별
  • 시장 분석 : 포장 별
  • 시장 분석 : 최종 용도별
  • 주요 기업의 시장 점유율
  • 시장 예측

제6장 세계의 캐러멜 초콜릿 산업

  • 시장 개요
  • 시장 실적
    • 수량 동향
    • 매출 동향
  • COVID-19의 영향
  • 가격 분석
    • 주요 가격 지표
    • 가격 구조
    • 가격 동향
  • 시장 : 지역별
  • 시장 : 유통 채널별
  • 시장 예측
  • SWOT 분석
    • 개요
    • 강점
    • 약점
    • 기회
    • 위협
  • 밸류체인 분석
    • 개요
    • 카카오 재배자
    • 카카오 그라인더
    • 산업용 초콜릿 제조업체
    • 최종 이용 산업
    • 초콜릿 제조업체
    • 유통업체
    • 수출업체
    • 소매업체
  • Porter의 Five Forces 분석
    • 개요
    • 바이어의 교섭력
    • 공급 기업의 교섭력
    • 경쟁 정도
    • 신규 진출업체의 위협
    • 대체품의 위협
  • 주요 성공 요인과 리스크 요인

제7장 주요 지역 실적

  • 서유럽
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 북미
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 동부 유럽
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 아시아
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 라틴아메리카
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 중동 및 아프리카
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 호주
    • 시장 동향
    • 시장 예측

제8장 퍼포먼스 : 유통 채널별

  • 슈퍼마켓/하이퍼마켓
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 편의점
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 식료품 이외 소매업체
    • 시장 동향
    • 시장 예측
  • 기타
    • 시장 동향
    • 시장 예측

제9장 경쟁 구도

제10장 캐러멜 초콜릿 제조 공정

  • 제품 개요
  • 세부 프로세스 플로우
  • 다양한 유형의 단위 작업
  • 물질 수지와 원재료 요건

제11장 프로젝트 상세, 필요조건 및 비용

  • 토지, 입지, 부지 개발
  • 건설 요건과 비용
  • 공장 기계
  • 기계 사진
  • 원재료 필요량과 지출
  • 원재료와 최종 제품 사진
  • 포장 요건과 지출
  • 운송 요건과 지출
  • 유틸리티 요건과 지출
  • 인원 요건과 지출
  • 기타 설비 투자

제12장 캐러멜 초콜릿 제조 공장 : 융자 및 자금 원조

제13장 캐러멜 초콜릿 제조 공장 : 프로젝트의 경제성

  • 프로젝트의 자본비용
  • 기술 경제적 파라미터
  • 공급망 단계별 제품 가격과 마진
  • 과세 및 감가상각
  • 수입 예측
  • 지출 예측
  • 재무 분석
  • 이익 분석

제14장 주요 기업 개요

LSH 25.03.19

The global caramel chocolate market size reached USD 6.1 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 9.6 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.93% during 2025-2033.

Caramel chocolate is a confectionery product made by covering caramel and nougat in milk chocolate. It consists of several ingredients such as nuts, fruits, and white or milk chocolate. Caramel chocolate is available in sweet, nutty, buttery, and bitter flavors, which provides more depth and reduces the overall sweetness of the chocolate. Caramel chocolate is commonly used as a flavoring agent and sauce in desserts like cakes, cupcakes, doughnuts, ice cream, custard, and chocolate candies. It is also added in martinis, pumpkin peas, coffee drinks, truffle ice-creams, and protein bars. In recent years, caramel chocolate has gained popularity as one of the most widely consumed chocolates across the globe.

Caramel Chocolate Market Trends:

The market is driven by the increasing consumption of flavored candy and confectionery items, especially among the younger population. In addition, consumers nowadays are willing to pay for premium products that have better quality and flavor, which is fueling the market growth. Besides this, the attractive packaging of caramel chocolate-based desserts and candies are also supplementing the market. Along with this, rapid urbanization and inflating disposable income levels are changing the dietary preferences of consumers, which has escalated the demand for caramel chocolates. Moreover, the rising trend of health consciousness has resulted in the increasing demand for caramel chocolate that contains reduced amounts of fat and artificial sugar. Due to this, key manufacturers are introducing healthier options and smaller portion-size for individuals who focus on portion control and low-calorie intake. Furthermore, the growing demand for organic chocolates made from naturally flavored products is also significantly influencing the demand for caramel chocolate across the globe.

Key Market Segmentation:

Breakup by Distribution Channel:

  • Supermarkets and hypermarkets
  • Convenience stores
  • Non-grocery retailers
  • Others

Among these, supermarkets and hypermarkets account for the majority of the global market as they offer different product varieties and brands of caramel chocolate.

Regional Insights:

  • North America
  • Western Europe
  • Eastern Europe
  • Asia
  • Latin America
  • Australasia
  • Middle East and Africa
  • On a geographical front, Western Europe holds the leading position in the market on account of its high demand in the region. Other major regions include North America, Eastern Europe, Asia, Latin America, Australasia, and Middle East and Africa.

Competitive Landscape:

  • The competitive landscape of the market has been examined in the report, with the detailed profiles of some of the key players operative in the industry.

Key Questions Answered in This Report

  • 1.What was the size of the global caramel chocolate market in 2024?
  • 2.What is the expected growth rate of the global caramel chocolate market during 2025-2033?
  • 3.What are the key factors driving the global caramel chocolate market?
  • 4.What has been the impact of COVID-19 on the global caramel chocolate market?
  • 5.What is the breakup of the global caramel chocolate market based on the distribution channel?
  • 6.What are the major regions in the global caramel chocolate market?

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

  • 2.1 Objectives of the Study
  • 2.2 Stakeholders
  • 2.3 Data Sources
    • 2.3.1 Primary Sources
    • 2.3.2 Secondary Sources
  • 2.4 Market Estimation
    • 2.4.1 Bottom-Up Approach
    • 2.4.2 Top-Down Approach
  • 2.5 Forecasting Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

  • 4.1 Overview
  • 4.2 Key Industry Trends

5 Global Chocolate Industry

  • 5.1 Market Overview
  • 5.2 Market Performance
    • 5.2.1 Volume Trends
    • 5.2.2 Value Trends
  • 5.3 Market Breakup by Region
  • 5.4 Market Breakup by Product
  • 5.5 Market Breakup by Packaging
  • 5.6 Market Breakup by End-Use
  • 5.7 Market Share of Key Players
  • 5.8 Market Forecast

6 Global Caramel Chocolate Industry

  • 6.1 Market Overview
  • 6.2 Market Performance
    • 6.2.1 Volume Trends
    • 6.2.2 Value Trends
  • 6.3 Impact of COVID-19
  • 6.4 Price Analysis
    • 6.4.1 Key Price Indicators
    • 6.4.2 Price Structure
    • 6.4.3 Price Trends
  • 6.5 Market by Region
  • 6.6 Market by Distribution Channel
  • 6.7 Market Forecast
  • 6.8 SWOT Analysis
    • 6.8.1 Overview
    • 6.8.2 Strengths
    • 6.8.3 Weaknesses
    • 6.8.4 Opportunities
    • 6.8.5 Threats
  • 6.9 Value Chain Analysis
    • 6.9.1 Overview
    • 6.9.2 Cocoa Growers
    • 6.9.3 Cocoa Grinders
    • 6.9.4 Coverture/Industrial Chocolate Manufacturers
    • 6.9.5 End Use Industries
    • 6.9.6 Chocolate Manufacturers
    • 6.9.7 Distributors
    • 6.9.8 Exporters
    • 6.9.9 Retailers
  • 6.10 Porters Five Forces Analysis
    • 6.10.1 Overview
    • 6.10.2 Bargaining Power of Buyers
    • 6.10.3 Bargaining Power of Suppliers
    • 6.10.4 Degree of Rivalry
    • 6.10.5 Threat of New Entrants
    • 6.10.6 Threat of Substitutes
  • 6.11 Key Success and Risk Factors

7 Performance of Key Regions

  • 7.1 Western Europe
    • 7.1.1 Market Trends
    • 7.1.2 Market Forecast
  • 7.2 North America
    • 7.2.1 Market Trends
    • 7.2.2 Market Forecast
  • 7.3 Eastern Europe
    • 7.3.1 Market Trends
    • 7.3.2 Market Forecast
  • 7.4 Asia
    • 7.4.1 Market Trends
    • 7.4.2 Market Forecast
  • 7.5 Latin America
    • 7.5.1 Market Trends
    • 7.5.2 Market Forecast
  • 7.6 Middle East and Africa
    • 7.6.1 Market Trends
    • 7.6.2 Market Forecast
  • 7.7 Australasia
    • 7.7.1 Market Trends
    • 7.7.2 Market Forecast

8 Performance by Distribution Channel

  • 8.1 Supermarkets and Hypermarkets
    • 8.1.1 Market Trends
    • 8.1.2 Market Forecast
  • 8.2 Convenience Stores
    • 8.2.1 Market Trends
    • 8.2.2 Market Forecast
  • 8.3 Non-Grocery Retailers
    • 8.3.1 Market Trends
    • 8.3.2 Market Forecast
  • 8.4 Others
    • 8.4.1 Market Trends
    • 8.4.2 Market Forecast

9 Competitive Landscape

10 Caramel Chocolate Manufacturing Process

  • 10.1 Product Overview
  • 10.2 Detailed Process Flow
  • 10.3 Various Types of Unit Operations Involved
  • 10.4 Mass Balance and Raw Material Requirements

11 Project Details, Requirements and Costs Involved

  • 11.1 Land, Location and Site Development
  • 11.2 Construction Requirements and Expenditures
  • 11.3 Plant Machinery
  • 11.4 Machinery Pictures
  • 11.5 Raw Materials Requirements and Expenditures
  • 11.6 Raw Material and Final Product Pictures
  • 11.7 Packaging Requirements and Expenditures
  • 11.8 Transportation Requirements and Expenditures
  • 11.9 Utilities Requirements and Expenditures
  • 11.10 Manpower Requirements and Expenditures
  • 11.11 Other Capital Investments

12 Caramel Chocolate Manufacturing Plant: Loans and Financial Assistance

13 Caramel Chocolate Manufacturing Plant: Project Economics

  • 13.1 Capital Cost of the Project
  • 13.2 Techno-Economic Parameters
  • 13.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
  • 13.4 Taxation and Depreciation
  • 13.5 Income Projections
  • 13.6 Expenditure Projections
  • 13.7 Financial Analysis
  • 13.8 Profit Analysis

14 Key Player Profiles

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