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시장보고서
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세계의 캐러멜 초콜릿 시장 보고서 : 유통 채널별, 지역별(2025-2033년)Caramel Chocolate Market Report by Distribution Channel (Supermarkets and Hypermarkets, Convenience Stores, Non-Grocery Retailers, and Others), and Region 2025-2033 |
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캐러멜 초콜릿 시장 세계 시장 규모는 2024년 61억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 2033년까지 96억 달러에 달할 것으로 예상하며, 2025-2033년간 4.93%의 연평균 성장률(CAGR)을 나타낼 것으로 전망하고 있습니다.
캐러멜 초콜릿은 밀크 초콜릿에 캐러멜과 누가(Nougat)를 넣은 과자류입니다. 견과류, 과일, 화이트 초콜릿이나 밀크 초콜릿 등 여러 가지 재료로 구성되어 있습니다. 캐러멜 초콜릿은 달콤하고, 고소하고, 버터처럼 쌉싸름하고, 쌉싸름한 맛이 있어 초콜릿에 깊이를 더하고, 전체적인 단맛을 줄여줍니다. 캐러멜 초콜릿은 케이크, 컵케이크, 도넛, 아이스크림, 커스터드, 초콜릿 캔디 등 디저트의 향료나 소스로 많이 사용됩니다. 또한 마티니, 호박피, 커피 음료, 트러플 아이스크림, 단백질 바 등에도 첨가됩니다. 최근 캐러멜 초콜릿은 전 세계적으로 가장 널리 소비되는 초콜릿 중 하나로 인기를 얻고 있습니다.
이 시장을 주도하는 것은 특히 젊은 층의 향이 첨가된 사탕과 과자류 소비 증가입니다. 또한, 최근 소비자들은 더 나은 품질과 맛을 가진 프리미엄 제품에 기꺼이 돈을 지불할 의향이 있으며, 이는 시장 성장을 가속하고 있습니다. 이 외에도 캐러멜 초콜릿 기반 디저트 및 사탕의 매력적인 포장도 시장을 보완하고 있습니다. 이와 함께 급속한 도시화와 가처분 소득 수준 증가는 소비자의 식생활 선호도를 변화시켜 캐러멜 초콜릿에 대한 수요를 증가시키고 있습니다. 또한, 건강에 대한 관심이 높아짐에 따라 지방과 인공 설탕을 줄인 캐러멜 초콜릿에 대한 수요가 증가하고 있습니다. 이에 따라 주요 제조업체들은 칼로리 조절과 저칼로리 섭취를 중요시하는 개인을 위해 더 건강한 옵션과 작은 사이즈의 제품을 출시하고 있습니다. 또한, 천연 향이 첨가된 유기농 초콜릿에 대한 수요가 증가하면서 전 세계 캐러멜 초콜릿 수요에 큰 영향을 미치고 있습니다.
The global caramel chocolate market size reached USD 6.1 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 9.6 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 4.93% during 2025-2033.
Caramel chocolate is a confectionery product made by covering caramel and nougat in milk chocolate. It consists of several ingredients such as nuts, fruits, and white or milk chocolate. Caramel chocolate is available in sweet, nutty, buttery, and bitter flavors, which provides more depth and reduces the overall sweetness of the chocolate. Caramel chocolate is commonly used as a flavoring agent and sauce in desserts like cakes, cupcakes, doughnuts, ice cream, custard, and chocolate candies. It is also added in martinis, pumpkin peas, coffee drinks, truffle ice-creams, and protein bars. In recent years, caramel chocolate has gained popularity as one of the most widely consumed chocolates across the globe.
The market is driven by the increasing consumption of flavored candy and confectionery items, especially among the younger population. In addition, consumers nowadays are willing to pay for premium products that have better quality and flavor, which is fueling the market growth. Besides this, the attractive packaging of caramel chocolate-based desserts and candies are also supplementing the market. Along with this, rapid urbanization and inflating disposable income levels are changing the dietary preferences of consumers, which has escalated the demand for caramel chocolates. Moreover, the rising trend of health consciousness has resulted in the increasing demand for caramel chocolate that contains reduced amounts of fat and artificial sugar. Due to this, key manufacturers are introducing healthier options and smaller portion-size for individuals who focus on portion control and low-calorie intake. Furthermore, the growing demand for organic chocolates made from naturally flavored products is also significantly influencing the demand for caramel chocolate across the globe.
Among these, supermarkets and hypermarkets account for the majority of the global market as they offer different product varieties and brands of caramel chocolate.