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시장보고서
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세계의 오가닉 코코아 파우더 시장 : 예측(2025-2030년)Organic Cocoa Powder Market - Forecasts from 2025 to 2030 |
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세계의 오가닉 코코아 파우더 시장 규모는 CAGR 8.11%로 성장하며, 2025년 시장 규모 2억 8,529만 2,000달러에서 2030년에는 4억 2,129만 7,000달러에 달할 것으로 예상되고 있습니다.
코코아는 혈압을 낮추고 붓기를 제거하는 항산화제인 폴리페놀의 강력한 공급원입니다. 제품 배합의 다양성으로 인해 코코아 기반 품목은 음료 및 식품 산업에서 매우 인기가 있습니다. 또한 몸에 건강한 영양소를 제공하고 다크 초콜릿을 만드는 데도 사용됩니다.
유기농 코코아 분말 시장의 성장을 가져온 두 가지 주요 이유로는 초콜릿 소비와 관련된 건강상의 이점에 대한 소비자의 인식 증가, 특히 신흥 경제국에서 최근 수년간의 추세와 개인의 가계 소득 수준 증가를 들 수 있습니다. 또한 항균 및 항효소 작용으로 인해 의약품 치료에서 분말의 사용이 증가하고 있는 것도 시장 성장의 한 요인으로 작용하고 있습니다. 또한 식품 및 음료 시장에서는 식품용 코코아 분말에 대한 수요가 증가하고 있습니다.
유기농 코코아 파우더 시장은 지속가능한 코코아 농법의 채택 범위가 확대됨에 따라 성장 기회가 더욱 확대될 것으로 보입니다. 유기농 코코아 파우더 시장 점유율은 온라인 쇼핑 플랫폼 이용 증가, 신흥 시장을 중심으로 한 E-Commerce 시장의 성장과 확대, 서유럽 문화의 수용으로 인해 증가하고 있습니다. 새로운 식품 및 음료을 만드는 핵심 요소로 코코아 파우더에 대한 관심이 높아짐에 따라 시장 점유율이 확대될 것으로 예상됩니다.
유기농 코코아 파우더 시장 성장 촉진요인
전 세계에서 소비자들의 바쁜 현대 생활은 단기간에 식품을 구매하게 되었습니다. 소비자들은 더 많은 보호와 건강 증진에 도움이 되는 제품을 더 많이 찾는 경향이 있습니다. 유기농 제품은 농약을 사용할 필요가 없기 때문에 안전하게 재배할 수 있습니다. 따라서 유기농 및 무농약 식품에 대한 소비자 수요가 증가하면서 음료 및 식품 부문의 코코아 시장은 낙관적인 전망을 보이고 있습니다. 또한 유기농 초콜릿 과자, 디저트, 베이커리, 음료에 대한 수요가 증가하면서 최근 수년간 시장이 확대되고 있습니다.
코코아 가공 및 제조 기업도 더 많은 고객에게 다가서기 위해 신제품 개발에 대한 투자에 집중하고 있으며, 이는 시장 확대의 또 다른 요인으로 작용할 것입니다. 향후 유기농 코코아 시장은 유기농 식품 공급망 확대와 유기농 농법 개선으로 인해 더욱 발전할 것으로 예상됩니다.
유기농 코코아 파우더 시장의 지역적 전망
유기농 코코아 제품 시장은 북미에서 잘 발달되어 있으며, 소비자들은 그 장점을 높이 평가하고 최고의 청정 식품을 추구하고 있습니다. 건강 지향적인 소비자의 세분화된 시장은 유기농 초콜릿을 선호합니다. 주요 시장 기업, 확립된 소매 네트워크, 다양한 유기농 코코아 제품의 가용성이 이 시장에 기여하고 있습니다. 또한 엄격한 유기농 기준과 자연 농법에 중점을 둔 유기농 코코아 제품에 있으며, 이 시장은 또 다른 시장 기회이기도 합니다. 시장 성장의 배경에는 많은 유제품 베이스 쇼콜라티에 대한 존재, 체계적인 공급망 네트워크, 소비자들 사이에서 고급 유기농 코코아 제품에 대한 수요가 있습니다.
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어떤 용도로 사용되는가?
산업 및 시장 인사이트, 사업 기회 평가, 제품 수요 예측, 시장 진출 전략, 지역적 확장, 자본 투자 결정, 규제 프레임워크 및 영향, 신제품 개발, 경쟁의 영향
The organic cocoa powder market is expected to grow at a CAGR of 8.11%, reaching a market size of US$421.297 million in 2030 from US$285.292 million in 2025.
Cocoa is a potent source of polyphenol, an antioxidant that helps to decrease blood pressure and reduce swelling. Due to their versatility in product formulation, cocoa-based items are very popular in the food and beverage industry. It also provides healthy nutrient content to the body and is used to prepare dark chocolate.
The two main reasons responsible for the organic cocoa powder market's growth include increased awareness among consumers regarding the health benefits associated with chocolate consumption, especially in recent years among developing economies, and increased individual household income levels. This market growth is also attributed to the increasing application of the powder in the treatment of drugs due to its antibacterial and anti-enzymatic properties. There is also a rising demand for food-grade cocoa powder in the food and beverage market.
The market for organic cocoa powder will extend to additional growth opportunities due to the increasing scope of sustainable cocoa farming practices adoption. A rise in the market share of organic cocoa powder will occur due to the increasing use of online shopping platforms, the growth and expansion of the e-commerce market, particularly in emerging markets, and the adoption of Western culture. The market share will grow as a focus on Cocoa powder as a core implementation in creating new food and beverage products grows.
Organic cocoa powder market drivers
Globally, consumers' fast-paced contemporary lives have altered purchasing food in a very short time. Consumers tend to gravitate towards more products that ensure protection and promote health enhancement. It is safe to grow organic products because they do not require the use of pesticides. This pulls the cocoa market in the food and beverage sector into an optimistic outlook due to consumers' increasing demand for organic and pesticide-free food products. The market has also expanded in recent years as people look for organic chocolate confectionery, desserts, bakeries, and drinks.
Cocoa processing and production companies are also focusing on investments in developing new products to reach a wider scope of customers, which will also be a factor for market growth. In the future, it is anticipated that the advancement of the organic cocoa market will be propelled by the expansion of the organic food supply chain and the improvement of organic agricultural methods..
Organic cocoa powder market geographical outlook
The organic cocoa products market is well developed in North America, where consumers appreciate its benefits and look for the best clean food. Here, the segmented market of health-conscious consumers prefers organic chocolates. Key market players, a well-established retail network, and the availability of a wide variety of organic cocoa products have contributed to this market. Moreover, it is another market opportunity for organic cocoa products with strict organic standards and a strong focus on natural farming. The market growth is due to the presence of many dairy chocolatiers, a well-organized supply chain network, and the demand for high-end organic cocoa products among consumers.
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