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세계의 홍화씨 시장 예측(-2028년) - 유형별(1가 불포화 지방산, 다가 불포화 지방산), 성질별, 용도별, 지역별 분석

Safflower Seeds Market Forecasts to 2028 - Global Analysis By Type (Monounsaturated Fatty Acid and Polyunsaturated Fatty Acids ), Nature, Application and By Geography

발행일: | 리서치사: Stratistics Market Research Consulting | 페이지 정보: 영문 175+ Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

    
    
    


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Stratistics MRC에 따르면 세계의 홍화씨(Safflower Seeds) 시장은 7.7%의 CAGR로 성장할 전망입니다.

홍화씨는 원래 그 꽃을 식용이나 옷 색칠에 사용하기 위해 재배되었습니다. 그러나 최근에는 종자가 산업용 기름, 요리용 기름, 조류 먹이에 사용되고 있습니다. 또한, 홍화씨은 영양 보조 식품, 화장품 및 의약품 분야에서도 주목받고 있습니다. 이 종자는 식용 유지 제품인 마가린과 샐러드 오일 제조에 사용됩니다. 홍화씨 오일은 건조 또는 반건조 오일로서 산업용 및 기타 유형 표면 코팅에 사용됩니다. 오일 제조 과정 발생하는 제품별인 풋은 비누 제조에 사용됩니다. 홍화씨로 만든 오일을 사용하면 심장 문제를 피할 수 있습니다. 또한 호흡 문제, 신체 통증, 기침, 발열 치료에도 사용할 수 있습니다. 이와 같이, 홍화씨에는 다양한 이점이 다양한 분야 응용되고 있기 때문에 시장은 안정된 성장 궤도를 그릴 것으로 예상됩니다.

FAO(유엔 식량 농업 기관)에 따르면, 카자흐스탄, 인도, 미국, 멕시코, 아르헨티나 호주는 쌀, 밀, 옥수수와 더불어 주로 기름 추출을 위한 홍화씨의 주요 생산국입니다.

시장 역학:

촉진 요인:

촉진 요인 : 홍화씨유 상업화 증가

홍화씨 시장은 소비자들 사이에서 홍화씨유의 건강 효과 인식이 높아지고 있기에 성장할 전망입니다. 농업 마케팅 자원 센터(AgMRC)에 따르면, 1가 불포화 및 다가 불포화 홍화씨유은 우유, 화장품, 샐러드 오일 및 식용유에 사용된다고 합니다. 홍화씨는 식물성 기름 생산에 필수적인 작물이며, 두 기름 모두 건강상 이점이 있는 것이 일반적으로 알려져 있기 때문에"고품질"식용유로 간주됩니다. 기존 추출유와 비교하면 초임계 CO2를 이용한 최근 추출방법 혁신으로 보다 고품질 오일을 얻을 수 있는 경향이 있습니다.

억제 요인

오일을 섭취한 후의 부정적인 반응

일부 사람은 이 오일을 섭취하면 위통, 구토, 경련과 같은 부정적인 반응을 나타낼 수 있습니다. 이러한 반응은 시장 전체 성장을 방해할 것으로 보입니다. 최근 몇 년간 세계적으로 건강 지향 소비자가 급증하고 있습니다. 능동적이고 건강한 라이프 스타일을 추구하는 사람들이 증가하고 건강을 촉진하는 식품 수요가 증가하고 있습니다. 비만, 음식 과민증 및 기타 질병은 여전히 증가하는 경향이 있으며 건강한 라이프 스타일을 보내는 것이 전통적인 생활 방식이 됩니다.

기회

건강한 라이프 스타일 수요 증가

사람들 라이프 스타일과 저지방 식품 기호 변화에 따라, 홍화씨유의 인기가 높아지고 있습니다. 홍화씨유는 동물성 유지를 사용하는 산업 분야 페인트를 제조하는 등 요리 이외 다양한 공정에 사용됩니다. 홍화씨유 소비는 급속히 확대되는 화장품 사업, 유기농 식품 수요 증가, 세계의 건강 지향 증가에 크게 영향을 받고 있습니다.

위협:

기후변화별 씨앗 품질에 미치는 영향

홍화씨는 엄한기(혹한기)에 재배되는 작물입니다. 이상적인 발아 온도는 약 15.5도입니다. 개화기에는 낮 기온이 24-32도가 수량 업에 적합합니다. 해수면 해발 1000m 사이에서 재배됩니다. 고도가 올라가면 유분 함량과 종자 생산량도 높아집니다. 그러나 묘목 단계의 작물은 더 낮은 온도(-12--10 ℃)를 견딜 수 있습니다. 개화기에는 고온이 되어 작물에 해를 끼칩니다. 과도한 습도와 강우는 모든 성장 단계에서 곰팡이로 인한 질병 침입을 촉진합니다. 앰비발렌트 식물입니다. 그러나 홍화는 광주기보다 기온이 더 중요합니다. 햇빛이 짧으면 장미기가 길어집니다. 강우량이 많은 지역에는 적합하지 않은 작물입니다. 또한 서리는 작물, 특히 종자 형성시 유해합니다.

COVID-19 영향:

COVID-19 치명적인 유행으로 인해 2020년 첫 학기에는 소비재의 세계 생산이 중단되었습니다. 생산자는 부분적으로 봉쇄가 완화된 후에도 제조 합리화에 어려움을 겪었습니다. 세계 공급망의 원치 않는 혼란으로 인해 많은 제품 거래가 일시적으로 중단되었습니다. 유행 결과, 많은 홍화씨 시장 부문은 운영이 어려울 것으로 예상됩니다. 홍화씨 시장의 최상 시나리오에 따르면, 회복 지연이 예상되며 정적 궤도에서 계속 발전할 전망입니다.

의약품 분야가 최대가 될 것으로 예상됩니다.

의약품은 꽃과 씨앗 기름으로 만들어집니다. 홍화씨 오일은 심장병과 뇌졸중 주요 원인인"동맥 경화"(죽상 동맥 경화증)를 멈추는 데 사용됩니다. 또한 외상, 발열, 종양, 기침, 호흡 문제, 혈전 문제, 통증 치료에도 사용됩니다. 또, 가래를 내기 위한 거담제, 완하제, 흥분제, 제한제, 발한제로서 사용되는 경우도 있습니다. 또한 여성은 생리통과 생리 불순으로 홍화씨유를 사용할 수 있습니다.

1가 불포화 지방산(올레산) 부문은 가장 높은 성장률이 예상됩니다.

건강한 식단 지방 종류 중 하나는 1가 불포화 지방산(올레산)입니다. 더 나은 지방을 섭취하면 건강이 더 좋아집니다. 실온 포화 지방산과 트랜스 지방산은 고체입니다. 이러한 나쁜 지방을 섭취하면 심장 질환 및 기타 건강 문제 위험이 증가할 수 있습니다. 견과류, 아보카도, 식물성 기름 등은 1가 불포화 지방산을 포함하는 식물성 식품의 예입니다. 1가 불포화 지방산을 포화 지방산이나 트랜스 지방산 대신 적당히 섭취하면 건강에 도움이 될 수 있습니다. 지방은 그램 당 9 킬로칼로리입니다. 이것은 단백질과 탄수화물에 포함된 칼로리의 두 배 이상입니다. 이미 해로운 음식과 지방이 풍부한 식단에 불포화 지방산이 풍부한 식품을 추가하는 것은 충분하지 않습니다. 대신 포화지방산과 트랜스지방산을 보다 건강한 불포화지방산으로 대체하였습니다. 이러한 요인은 이 분야 성장을 뒷받침하고 있습니다.

가장 점유율이 높은 지역

시장 중동과 아프리카가 가장 큰 수익을 올릴 것으로 예상됩니다. 소비자 홍화씨유 건강 효과 인식 증가. 홍화씨유은 저지방 식품 소비로 변화와 개인 라이프 스타일 변화로 인해 점점 더 확대되고 있으며 시장 예상 수익 성장에 기여할 것으로 예상됩니다. 홍화씨유 수요를 촉진하는 주요 요인으로는 화장품 업계 급성장, 유기농 식품 수요 증가, 건강 의식 증가 등이 있으며, 이들은 홍화씨 시장 수익 측면 발전에 공헌하고 있습니다.

가장 높은 성장률을 보이는 지역:

북미 시장은 리놀레산을 75% 이상 함유한 고농도 홍화씨이 올리브 오일, 콩, 면실, 옥수수보다 상당히 높기 때문에 꾸준히 상승할 것으로 예상됩니다. 홍화씨 의약품이나 영양보조식품으로서 특성 관심으로부터 가장 성장률이 높은 시장일 것으로 예상됩니다. 이와 같이, 홍화씨에는 다양한 이점이 다양한 분야 응용되고 있기 때문에 시장은 안정된 성장 궤도를 그릴 것으로 예상됩니다.

주요 발전:

2021년 3월, Connoils는 다양한 제품 식품 및 화장품 등급 오일 및 오일 파우더를 만드는 데 도움이 되는 기업과의 협업을 발표했습니다. 제품 기능에 특화된 활성제 제어 방출을 가능하게 하는 마이크로캡슐화 기술입니다.

2020년 4월 캐나다 반려동물용품 제조, 판매 리더인 Rolf C. Hagen Inc.는 필수 식품인 COVID-19 수요 급증에 대응하기 위해 소모품 재고를 늘리고 제품, 정보, 또는 간단한 도움을 요청하는 캐나다 모든 반려 동물 부모와 취미인에게 전화선을 열어야 한다고 발표했습니다.

2018년 4월, 오일 씨앗 분쇄 및 정제 시설을 소유하고 운영하는 루이 드레퓌스 컴퍼니는 특수 식물성 오일을 제조 및 공급하는 Oil Seeds International Inc.에 인수되었습니다.

보고서 제공 정보

  • 지역별 및 국가별 부문 시장 점유율 평가
  • 신규 참가 기업 전략 제언
  • 2020년, 2021년, 2022년, 2025년, 2028년 시장 데이터
  • 시장 촉진 요인(시장 동향, 제약 요인, 기회, 위협, 과제, 투자 기회, 권장 사항).
  • 시장 추정에 기초한 주요 비즈니스 부문 전략 제안
  • 주요 공통 추세를 매핑한 경쟁 상황
  • 상세한 전략, 재무, 최근 개발 상황을 포함한 기업 프로필
  • 최신 기술적 진보를 매핑한 공급망 동향

무료 사용자 정의 제공:

보고서를 구입한 고객에게는 다음 무료 맞춤설정 옵션 중 하나를 제공합니다.

  • 기업 프로필
    • 추가 시장 플레이어 포괄적인 프로파일링(최대 3사까지)
    • 주요 플레이어 SWOT 분석(3사까지)
  • 지역별 세분화
    • 고객 희망에 따른 주요국 시장 추계, 예측, CAGR(주:피지빌리티 체크)
  • 경쟁 벤치마킹

제품 포트폴리오, 지역적 존재, 전략 제휴를 기반으로 한 주요 플레이어 벤치마킹

목차

제1장 주요 요약

제2장 서문

  • 주요 요약
  • 이해관계자
  • 조사 범위
  • 조사 방법
    • 데이터 마이닝
    • 데이터 분석
    • 데이터 검증
    • 조사 접근
  • 조사 소스
    • 1차 조사 소스
    • 2차 조사 소스
    • 가정

제3장 시장 동향 분석

  • 촉진 요인
  • 억제 요인
  • 기회
  • 위협
  • 애플리케이션 분석
  • 신흥시장
  • 신종 코로나바이러스 감염증(COVID-19) 영향

제4장 포터의 5가지 경쟁요인 분석

  • 공급기업 협상력
  • 구매자 협상력
  • 대체품 위협
  • 신규 참가업체 위협
  • 경쟁 기업 간 적대 관계

제5장 세계의 홍화씨 시장 : 종류별

  • 1가 불포화 지방산(올레산)
  • 다가 불포화 지방산(리놀레산)

제6장 세계의 홍화씨 시장 : 성질별

  • 유기농
  • 종래형

제7장 세계의 홍화씨 시장 : 용도별

  • 음식
  • 의약품
  • 화장품
  • 산업용
  • 동물 사료
  • 영양보조식품

제8장 세계의 홍화씨 시장 : 지역별

  • 북미
    • 미국
    • 캐나다
    • 멕시코
  • 유럽
    • 독일
    • 영국
    • 이탈리아
    • 프랑스
    • 스페인
    • 기타 유럽
  • 아시아태평양 지역
    • 일본
    • 중국
    • 인도
    • 호주
    • 뉴질랜드
    • 한국
    • 기타 아시아태평양 지역
  • 남미
    • 아르헨티나
    • 브라질
    • 칠레
    • 그 외 남미
  • 중동과 아프리카
    • 사우디아라비아
    • 아랍에미리트 연방
    • 카타르
    • 남아프리카
    • 기타 중동과 아프리카

제9장 주요 발전

  • 계약, 파트너십, 협업, 합작 사업
  • 인수와 합병
  • 신제품 발매
  • 사업 확대
  • 기타 주요 전략

제10장 회사 주요 요약

  • Adams Group
  • Aktivv LLP
  • Asa Agrotech Pv Ltd
  • BioNutrition
  • Ciaberia International Inc.
  • Connoils
  • Deve Herbes
  • GalpDistribuicion Oil Espana,
  • Greenwood Essential
  • Henry Lamotte OILS GmbH
  • Los Charitos
  • Louis Dreyfus Company
  • Oil Seeds International Inc.
  • Rolf C. Hagen Inc.
  • Spectrum Culinary
  • Wagner"s
NJH 23.06.08

According to Stratistics MRC, the Global Safflower Seeds Market is expected to grow at a CAGR of 7.7% during the forecast period. Safflower was originally grown for its blooms, which were used to make colours for food and clothes. More recently, though, the crop's seeds have been used to make industrial oil, culinary oils, and bird feed. Safflower seeds are also sprouting in the nutraceutical, cosmetic, and pharmaceutical industries. These kinds of seeds are used to produce margarine and salad oils, which are edible oil products. Safflower seed oil is used in industrial applications and other kinds of surface coatings as a drying or semi-drying oil. The foot, a byproduct of the oil production process, is used to make soap. Heart problems can be avoided by using the oil made from safflower seeds. Additionally, it can be used to treat breathing issues, body aches, coughs, and fevers. Thus, owing to the seeds' multiple benefits and application in different fields, the market is expected to project a steady growth trajectory.

According to the Food and Agriculture Organization (FAO), Kazakhstan, India, the United States of America, Mexico, Argentina, and Australia are the primary producers of safflower seed mainly for oil extraction rotational crops along with rice, wheat, and corn.

Market Dynamics:

Driver:

Increasing Safflower Oil Commercialization

The safflower seeds market is increased awareness regarding the health benefits of safflower oil among consumers. Safflower oil, which is monounsaturated and polyunsaturated, is used in baby formula, cosmetics, salad and cooking oils, according to the Agricultural Marketing Resource Centre (AgMRC). Safflower has become a crucial crop for the production of vegetable oil, and both types of oil are regarded as "high-quality" food oils thanks to growing public knowledge of their health advantages. When compared to conventionally extracted oil, a recent innovation in the oil extraction method that uses supercritical CO2 tends to produce oil of higher quality.

Restraint:

Negative responses after consuming this oil

Some people's ingestion of this oil may result in negative reactions such stomach pain, vomiting, and cramps. These responses are probably going to prevent the overall market from growing. There has been an upsurge in the number of health-conscious consumers worldwide during the last several years. The demand for food products that promote good health has increased as more people pursue active, healthy lifestyles. Obesity, food sensitivity, and other ailments are still on the rise, thus living a healthy lifestyle is becoming a traditional way of life.

Opportunity:

Rising demand for healthy lifestyle

Safflower oil is becoming more and more popular as people's lifestyles and preferences for low-fat foods change. Safflower oil is used in a variety of non-cooking procedures, including as the production of paints in the industrial sector using animal oil. Safflower oil consumption is also significantly influenced by the fast expanding cosmetic business, rising demand for organic foods, and a rise in global health consciousness.

Threat:

Climatic changes may affect the seed quality

Safflower is a crop grown in the frigid (rabi) season. The ideal germination temperature is approximately 15.5 degree Celsius. When the plant is in the flowering stage, daytime temperatures between 24 and 32 degree Celsius are favorable for better yields. Between sea level and 1000 meters above sea level, it is grown. As elevation rises, so do the oil content and seed output. However, during the seedling stage, the crop can withstand even lower temperatures (between -12 and -10 degree C). The crop is harmed by high temperatures when it is flowering. Excessive humidity or rainfall boosts the invasion of fungal diseases at all growth stages. It is an ambivalent plant. However, in safflower, temperatures matter more than photoperiod. Short days lengthen the rosette phase. The crop is not fit for tracts of heavy rainfall. Frost is also harmful to the crop, especially at seed formation.

COVID-19 Impact:

Global production of consumer products had been halted in the first trimester of 2020 due to the devastating COVID-19 epidemic. The producers were having trouble streamlining their manufacturing even after the lockdown was loosened in some places. The trade of numerous products was temporarily halted due to the unfavourable disruption of the global supply chain. Many safflower seed market segments are anticipated to experience operations difficulties as a result of the pandemic. The safflower seed market will continue to develop at a static trajectory despite the delayed recovery that is anticipated, according to the best-case scenario.

The Pharmaceutical segment is expected to be the largest during the forecast period

Medicine is made from the flower and seed oil. Safflower seed oil is used to stop the "hardening of the arteries" (atherosclerosis), which is a major cause of heart disease, as well as stroke. Additionally, it is used to treat traumatic injuries, fever, tumors, coughing, breathing issues, clotting issues, and pain. Some individuals take it as an expectorant to assist loosen phlegm, a laxative, a stimulant, an antiperspirant, and to induce sweating. Women occasionally use safflower oil for painful or irregular periods; they also use safflower flowers to induce abortions, which could be a major contributor in this segment's revenue growth.

The monounsaturated fatty acid (oleic acid) segment is expected to have the highest CAGR during the forecast period

One of the healthier types of dietary fat is monounsaturated fat (oleic acid). Your health will benefit from eating better fats. At room temperature, saturated and Trans fats are solid. Your risk of heart disease and other health issues may rise as a result of these bad fats. Nuts, avocados, and vegetable oils are examples of plant foods that include monounsaturated fats. Your health may benefit from substituting monounsaturated fats for saturated and Trans fats in moderation. Every gram of fat contains 9 calories. This is more than twice as much as what is present in protein and carbs. Adding foods high in unsaturated fats to a diet that is already loaded with harmful foods and fats is insufficient. Instead, replace saturated or Trans fats with healthier, unsaturated fats. These factors are fuelling the segment's growth.

Region with largest share:

In the global market over the forecast period, the Middle East and Africa are anticipated to have the greatest revenue share. Increased awareness regarding the health benefits of safflower oil among consumers. Safflower oil is experiencing an increasingly growing shift toward the consumption of low-fat foods and the changing lifestyles of individuals, which is anticipated to contribute to the market's expected revenue growth. Major factors driving the demand for safflower oil are a rapidly growing cosmetic industry, increased demand for organic food, and rising health consciousness, which help the market for safflower seeds develop in terms of revenue.

Region with highest CAGR:

The market in North America is anticipated to rise steadily over the course of the forecast period as a result of safflower seeds with a high concentration of linoleic acid containing over 75% linoleic acid, which is considerably higher than olive oils, soybeans, cottonseed, or corn. It is expected to be the fastest-growing market owing to its interest in the pharmaceutical and nutraceutical properties of safflower seeds. Thus, owing to the seeds' multiple benefits and applications in different fields, the market is expected to project a steady growth trajectory.

Key players in the market:

Some of the key players in Safflower Seeds market include: Adams Group, Aktivv LLP, Asa Agrotech Pv Ltd, BioNutrition, Ciaberia International Inc., Connoils, Deve Herbes, GalpDistribuicion Oil Espana, Greenwood Essential, Henry Lamotte OILS GmbH, Los Charitos, Louis Dreyfus Company, Oil Seeds International Inc., Rolf C. Hagen Inc., Spectrum Culinary and Wagner's

Key Developments:

In March 2021, Connoils announced collaborations with companies that help create food and cosmeceutical grade oils and oil powders for a variety of products. And microencapsulation techniques that allow for the controlled release of active agents specific to product function.

In April 2020, Rolf C. Hagen Inc., a Canadian leader in pet product manufacturing and distribution, announced that it is increasing inventory of its consumables to satisfy the surge in demand for essential food amid COVID-19, and opening its phone lines to all Canadian pet parents and hobbyist looking for product, information, or a simple helping hand.

In April 2018, Louis Dreyfus Company, which owns and runs oilseeds crushing and refining facilities, was acquired by Oil Seeds International Inc., a manufacturer, and supplier of specialty vegetable oil.

Types Covered:

  • Monounsaturated Fatty Acid (Oleic Acid)
  • Polyunsaturated Fatty Acids (Linoleic Acid)

Natures Covered:

  • Organic
  • Conventional

Applications Covered:

  • Food & Beverage
  • Pharmaceutical
  • Cosmetics
  • Industrial
  • Animal Feed
  • Nutraceuticals

Regions Covered:

  • North America
    • US
    • Canada
    • Mexico
  • Europe
    • Germany
    • UK
    • Italy
    • France
    • Spain
    • Rest of Europe
  • Asia Pacific
    • Japan
    • China
    • India
    • Australia
    • New Zealand
    • South Korea
    • Rest of Asia Pacific
  • South America
    • Argentina
    • Brazil
    • Chile
    • Rest of South America
  • Middle East & Africa
    • Saudi Arabia
    • UAE
    • Qatar
    • South Africa
    • Rest of Middle East & Africa

What our report offers:

  • Market share assessments for the regional and country-level segments
  • Strategic recommendations for the new entrants
  • Covers Market data for the years 2020, 2021, 2022, 2025, and 2028
  • Market Trends (Drivers, Constraints, Opportunities, Threats, Challenges, Investment Opportunities, and recommendations)
  • Strategic recommendations in key business segments based on the market estimations
  • Competitive landscaping mapping the key common trends
  • Company profiling with detailed strategies, financials, and recent developments
  • Supply chain trends mapping the latest technological advancements

Free Customization Offerings:

All the customers of this report will be entitled to receive one of the following free customization options:

  • Company Profiling
    • Comprehensive profiling of additional market players (up to 3)
    • SWOT Analysis of key players (up to 3)
  • Regional Segmentation
    • Market estimations, Forecasts and CAGR of any prominent country as per the client's interest (Note: Depends on feasibility check)
  • Competitive Benchmarking

Benchmarking of key players based on product portfolio, geographical presence, and strategic alliances

Table of Contents

1 Executive Summary

2 Preface

  • 2.1 Abstract
  • 2.2 Stake Holders
  • 2.3 Research Scope
  • 2.4 Research Methodology
    • 2.4.1 Data Mining
    • 2.4.2 Data Analysis
    • 2.4.3 Data Validation
    • 2.4.4 Research Approach
  • 2.5 Research Sources
    • 2.5.1 Primary Research Sources
    • 2.5.2 Secondary Research Sources
    • 2.5.3 Assumptions

3 Market Trend Analysis

  • 3.1 Introduction
  • 3.2 Drivers
  • 3.3 Restraints
  • 3.4 Opportunities
  • 3.5 Threats
  • 3.6 Application Analysis
  • 3.7 Emerging Markets
  • 3.8 Impact of Covid-19

4 Porters Five Force Analysis

  • 4.1 Bargaining power of suppliers
  • 4.2 Bargaining power of buyers
  • 4.3 Threat of substitutes
  • 4.4 Threat of new entrants
  • 4.5 Competitive rivalry

5 Global Safflower Seeds Market, By Type

  • 5.1 Introduction
  • 5.2 Monounsaturated Fatty Acid (Oleic Acid)
  • 5.3 Polyunsaturated Fatty Acids (Linoleic Acid)

6 Global Safflower Seeds Market, By Nature

  • 6.1 Introduction
  • 6.2 Organic
  • 6.3 Conventional

7 Global Safflower Seeds Market, By Application

  • 7.1 Introduction
  • 7.2 Food & Beverage
  • 7.3 Pharmaceutical
  • 7.4 Cosmetics
  • 7.5 Industrial
  • 7.6 Animal Feed
  • 7.7 Nutraceuticals

8 Global Safflower Seeds Market, By Geography

  • 8.1 Introduction
  • 8.2 North America
    • 8.2.1 US
    • 8.2.2 Canada
    • 8.2.3 Mexico
  • 8.3 Europe
    • 8.3.1 Germany
    • 8.3.2 UK
    • 8.3.3 Italy
    • 8.3.4 France
    • 8.3.5 Spain
    • 8.3.6 Rest of Europe
  • 8.4 Asia Pacific
    • 8.4.1 Japan
    • 8.4.2 China
    • 8.4.3 India
    • 8.4.4 Australia
    • 8.4.5 New Zealand
    • 8.4.6 South Korea
    • 8.4.7 Rest of Asia Pacific
  • 8.5 South America
    • 8.5.1 Argentina
    • 8.5.2 Brazil
    • 8.5.3 Chile
    • 8.5.4 Rest of South America
  • 8.6 Middle East & Africa
    • 8.6.1 Saudi Arabia
    • 8.6.2 UAE
    • 8.6.3 Qatar
    • 8.6.4 South Africa
    • 8.6.5 Rest of Middle East & Africa

9 Key Developments

  • 9.1 Agreements, Partnerships, Collaborations and Joint Ventures
  • 9.2 Acquisitions & Mergers
  • 9.3 New Product Launch
  • 9.4 Expansions
  • 9.5 Other Key Strategies

10 Company Profiling

  • 10.1 Adams Group
  • 10.2 Aktivv LLP
  • 10.3 Asa Agrotech Pv Ltd
  • 10.4 BioNutrition
  • 10.5 Ciaberia International Inc.
  • 10.6 Connoils
  • 10.7 Deve Herbes
  • 10.8 GalpDistribuicion Oil Espana,
  • 10.9 Greenwood Essential
  • 10.10 Henry Lamotte OILS GmbH
  • 10.11 Los Charitos
  • 10.12 Louis Dreyfus Company
  • 10.13 Oil Seeds International Inc.
  • 10.14 Rolf C. Hagen Inc.
  • 10.15 Spectrum Culinary
  • 10.16 Wagner's
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