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식물성 버터 시장 규모 : 원료, 성질, 향료, 유통 채널 - 지역별 전망, 경쟁 전략, 부문 예측(-2034년)

Plant-Based Butter Market Size- By Source, By Nature, By Flavor, By Distribution Channel - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034

발행일: | 리서치사: SPER Market Research Pvt. Ltd. | 페이지 정보: 영문 252 Pages | 배송안내 : 1-2일 (영업일 기준)

    
    
    



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세계의 식물성 버터 시장 규모는 CAGR 11.01%로 추이하며, 2034년에는 25억 6,000만 규모로 성장할 것으로 예측됩니다.

식물성 버터는 식물성 오일, 견과류, 씨앗으로 만든 유제품을 함유하지 않은 대체품으로, 기존 버터의 질감과 풍미를 유사하게 만드는 것을 목표로 합니다. 비건, 유당 무함유, 알레르기 대응 제품에 대한 니즈 증가에 대응하고 있습니다. 코코넛 오일, 아몬드 버터, 아보카도, 캐슈넛 등이 일반적인 원료로, 크림 같은 질감과 풍부한 풍미에 기여합니다.

세계의 식물성 버터 시장을 조사했으며, 시장 개요, 시장 영향요인 및 시장 기회의 분석, 시장 규모 추이·예측, 각종 구분·지역/주요 국가별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업의 개요 등을 정리하여 전해드립니다.

목차

제1장 서론

제2장 조사 방법

제3장 개요

제4장 시장 역학

  • 촉진요인, 제약, 기회, 과제 분석

제5장 시장 변수와 전망

  • SWOT 분석
  • PESTEL 분석
  • Porter's Five Forces 분석
  • 히트맵 분석

제6장 경쟁 구도

  • 제조 기반 분포·판매 에어리어·제품 유형
  • M&A·제휴·제품 발매·협력

제7장 세계의 식물성 버터 시장 : 원료별

  • 아몬드
  • 귀리
  • 대두
  • 코코넛

제8장 식물성 버터 세계 시장 : 성질별

  • 유기농
  • 기존

제9장 세계의 식물성 버터 시장 : 향료별

  • 플레이버드 버터
  • 논플레이버드 버터

제10장 세계의 식물성 버터 시장 : 유통 채널별

  • B2B
  • B2C
    • 하이퍼마켓과 슈퍼마켓
    • 전문점
    • 온라인

제11장 세계의 식물성 버터 시장

  • 세계의 식물성 버터 시장 규모와 시장 점유율

제12장 세계의 식물성 버터 시장 : 지역별

  • 아시아태평양
    • 호주
    • 중국
    • 인도
    • 일본
    • 한국
    • 기타
  • 유럽
    • 프랑스
    • 독일
    • 이탈리아
    • 스페인
    • 영국
    • 기타
  • 중동 및 아프리카
    • 사우디아라비아
    • UAE
    • 카타르
    • 남아프리카공화국
    • 이집트
    • 모로코
    • 나이지리아
    • 기타
  • 북미
    • 캐나다
    • 멕시코
    • 미국
  • 라틴아메리카
    • 아르헨티나
    • 브라질
    • 기타

제13장 기업 개요

  • Califia Farms, LLC
  • Conagra, Inc
  • Elmhurst Buttered Direct, LLC
  • Fora Foods
  • Kite Hill
  • Milkadamia
  • Miyokos Creamery
  • Naturli Foods A/S
  • Ripple Foods, PBC
  • Upfield
  • 기타

제14장 결론

제15장 약어 리스트

제16장 참고 링크

KSA 25.03.17

Plant-Based Butter Market Introduction and Overview

According to SPER market research, 'Global Plant-Based Butter Market Size- By Source, By Nature, By Flavor, By Distribution Channel - Regional Outlook, Competitive Strategies and Segment Forecast to 2034' state that the Global Plant-Based Butter Market is predicted to reach 2.56 billion by 2034 with a CAGR of 11.01%.

Plant-based butter is a dairy-free replacement prepared from plant oils, nuts, or seeds that is intended to resemble the texture and flavor of traditional butter. It meets the growing need for vegan, lactose-free, and allergy-friendly products. Coconut oil, almond butter, avocado, and cashews are common ingredients that contribute to a creamy texture and rich flavor.

Restraints: One key difficulty is that plant-based options are more expensive than typical dairy butter, making them less accessible to price-sensitive consumers. Limited availability in specific locations, as well as lesser distribution networks, further limit market penetration, especially in developing countries. Furthermore, while plant-based butter meets an increasing need for dairy-free goods, some consumers continue to prefer the taste and texture of classic butter.

Scope of the Report:

Report Metric Details

Market size available for years 2021-2034

Base year considered 2024

Forecast period 2025-2034

Segments covered By Source, By Nature, By Flavor, By Distribution Channel.

Regions covered

North America, Asia-Pacific, Latin America, Middle East & Africa and Europe.

Companies Covered

Califia Farms, LLC, Conagra, Inc, Elmhurst Buttered Direct, LLC, Fora Foods, Kite Hill, Milkadamia, Miyokos Creamery, Naturli' Foods A/S, Ripple Foods, PBC, Upfield.

Plant-Based Butter Market Segmentation:

By Source: Based on the Source, Global Plant-Based Butter Market is segmented as; Almond, Oat, Soy, Coconut.

By Nature: Based on the Nature, Global Plant-Based Butter Market is segmented as; Organic, Conventional.

By Flavor: Based on the Flavor, Global Plant-Based Butter Market is segmented as; Flavored Butter, Non-Flavored Butter.

By Distribution Channel: Based on the Distribution Channel, Global Plant-Based Butter Market is segmented as; B2B, B2C.

By Region: This research also includes data for North America, Asia-Pacific, Latin America, Middle East & Africa and Europe.

Table of Contents

1. Introduction

  • 1.1. Scope of the report
  • 1.2. Market segment analysis

2. Research Methodology

  • 2.1. Research data source
    • 2.1.1. Secondary Data
    • 2.1.2. Primary Data
    • 2.1.3. SPERs internal database
    • 2.1.4. Premium insight from KOLs
  • 2.2. Market size estimation
    • 2.2.1. Top-down and Bottom-up approach
  • 2.3. Data triangulation

3. Executive Summary

4. Market Dynamics

  • 4.1. Driver, Restraint, Opportunity and Challenges analysis
    • 4.1.1. Drivers
    • 4.1.2. Restraints
    • 4.1.3. Opportunities
    • 4.1.4. Challenges

5. Market variable and outlook

  • 5.1. SWOT Analysis
    • 5.1.1. Strengths
    • 5.1.2. Weaknesses
    • 5.1.3. Opportunities
    • 5.1.4. Threats
  • 5.2. PESTEL Analysis
    • 5.2.1. Political Landscape
    • 5.2.2. Economic Landscape
    • 5.2.3. Social Landscape
    • 5.2.4. Technological Landscape
    • 5.2.5. Environmental Landscape
    • 5.2.6. Legal Landscape
  • 5.3. PORTERs Five Forces
    • 5.3.1. Bargaining power of suppliers
    • 5.3.2. Bargaining power of buyers
    • 5.3.3. Threat of Substitute
    • 5.3.4. Threat of new entrant
    • 5.3.5. Competitive rivalry
  • 5.4. Heat Map Analysis

6. Competitive Landscape

  • 6.1. Global Plant-Based Butter Market Manufacturing Base Distribution, Sales Area, Product Type
  • 6.2. Mergers & Acquisitions, Partnerships, Product Launch, and Collaboration in Global Plant-Based Butter Market

7. Global Plant-Based Butter Market, By Source (USD Million) 2021-2034

  • 7.1. Almond
  • 7.2. Oat
  • 7.3. Soy
  • 7.4. Coconut

8. Global Plant-Based Butter Market, By Nature (USD Million) 2021-2034

  • 8.1. Organic
  • 8.2. Conventional

9. Global Plant-Based Butter Market, By Flavor (USD Million) 2021-2034

  • 9.1. Flavored Butter
  • 9.2. Non Flavored Butter

10. Global Plant-Based Butter Market, By Distribution Channel (USD Million) 2021-2034

  • 10.1. B2B
  • 10.2. B2C
    • 10.2.1. Hypermarkets & Supermarkets
    • 10.2.2. Specialty Stores
    • 10.2.3. Online

11. Global Plant-Based Butter Market, (USD Million) 2021-2034

  • 11.1. Global Plant-Based Butter Market Size and Market Share

12. Global Plant-Based Butter Market, By Region, (USD Million) 2021-2034

  • 12.1. Asia-Pacific
    • 12.1.1. Australia
    • 12.1.2. China
    • 12.1.3. India
    • 12.1.4. Japan
    • 12.1.5. South Korea
    • 12.1.6. Rest of Asia-Pacific
  • 12.2. Europe
    • 12.2.1. France
    • 12.2.2. Germany
    • 12.2.3. Italy
    • 12.2.4. Spain
    • 12.2.5. United Kingdom
    • 12.2.6. Rest of Europe
  • 12.3. Middle East and Africa
    • 12.3.1. Kingdom of Saudi Arabia
    • 12.3.2. United Arab Emirates
    • 12.3.3. Qatar
    • 12.3.4. South Africa
    • 12.3.5. Egypt
    • 12.3.6. Morocco
    • 12.3.7. Nigeria
    • 12.3.8. Rest of Middle-East and Africa
  • 12.4. North America
    • 12.4.1. Canada
    • 12.4.2. Mexico
    • 12.4.3. United States
  • 12.5. Latin America
    • 12.5.1. Argentina
    • 12.5.2. Brazil
    • 12.5.3. Rest of Latin America

13. Company Profile

  • 13.1. Califia Farms, LLC
    • 13.1.1. Company details
    • 13.1.2. Financial outlook
    • 13.1.3. Product summary
    • 13.1.4. Recent developments
  • 13.2. Conagra, Inc
    • 13.2.1. Company details
    • 13.2.2. Financial outlook
    • 13.2.3. Product summary
    • 13.2.4. Recent developments
  • 13.3. Elmhurst Buttered Direct, LLC
    • 13.3.1. Company details
    • 13.3.2. Financial outlook
    • 13.3.3. Product summary
    • 13.3.4. Recent developments
  • 13.4. Fora Foods
    • 13.4.1. Company details
    • 13.4.2. Financial outlook
    • 13.4.3. Product summary
    • 13.4.4. Recent developments
  • 13.5. Kite Hill
    • 13.5.1. Company details
    • 13.5.2. Financial outlook
    • 13.5.3. Product summary
    • 13.5.4. Recent developments
  • 13.6. Milkadamia
    • 13.6.1. Company details
    • 13.6.2. Financial outlook
    • 13.6.3. Product summary
    • 13.6.4. Recent developments
  • 13.7. Miyokos Creamery
    • 13.7.1. Company details
    • 13.7.2. Financial outlook
    • 13.7.3. Product summary
    • 13.7.4. Recent developments
  • 13.8. Naturli Foods A/S
    • 13.8.1. Company details
    • 13.8.2. Financial outlook
    • 13.8.3. Product summary
    • 13.8.4. Recent developments
  • 13.9. Ripple Foods, PBC
    • 13.9.1. Company details
    • 13.9.2. Financial outlook
    • 13.9.3. Product summary
    • 13.9.4. Recent developments
  • 13.10. Upfield
    • 13.10.1. Company details
    • 13.10.2. Financial outlook
    • 13.10.3. Product summary
    • 13.10.4. Recent developments
  • 13.11. Others

14. Conclusion

15. List of Abbreviations

16. Reference Links

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