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시장보고서
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세계의 생압착 효모 시장 규모 : 제품별, 용도별, 지역별, 범위 및 예측Global Fresh Compressed Yeast Market Size By Product (Bakers Yeast, Brewers Yeast), By Application (Functional Food, Feed, Beverage Industry), By Geographic Scope And Forecast |
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생압착 효모 시장 규모는 2023년 36억 1,000만 달러로 평가되었고, 2024년부터 2030년까지의 예측기간 동안 CAGR 7.8%로 성장할 전망이며, 2030년에는 65억 달러에 이를 것으로 예측됩니다. 베이커리 용도나 과자류에 대한 수요의 증가, 영양면에서의 이점에 대한 의식의 고조, 라이프 스타일의 변화가, 생압착 효모 시장의 성장을 촉진하는 요인이 되고 있습니다. 세계의 생압착 효모 시장 보고서는 시장에 대한 전반적인 평가를 제공합니다. 주요 부문, 동향, 시장 촉진 요인, 경합 정세, 시장에서 중요한 역할을 하고 있는 요인등을 포괄적으로 분석하고 있습니다.
세계의 생압착 효모 시장 정의
생압착 효모는 수분을 거의 제거하고 작은 블록에 압착한 크림 효모입니다. 이 효모는 시장에서 가장 일반적인 빵 효모입니다. 이 효소는 소규모 베이커리에서도 고속 베이커리에서도 사용되고 있습니다. 생압착 효모는 그 생존력과 생명력 때문에 저렴한 팽창제입니다. 생압착 효모는 빵 제조에 있어서 아마 두 번째로 중요한 원료일 겁니다. 다른 이스트폼과 마찬가지로 발효 가능한 탄수화물은 CO2 가스와 에탄올로 변환됩니다. 가스 및 유기산과 같은 기타 미량 대사산물은 라이트 빵 브레드를 제조하는 퇴색 효과를 가져옵니다.
생압착 효모는 이스트로 발효시킨 구운 과자에서 반죽을 늘리고 식감과 풍미를 개선하고 반죽의 레올로지 효과를 변화시키는 등 다양한 기능을 가지고 있습니다. 생압착 효모는 베이커리에 도착 후 냉장 보관됩니다. 효모 시트에는 가스를 발생시키는 힘과 유지에 필요한 가스 발생력이 필수적입니다.
세계의 생압착 효모 시장 개요
시장 성장의 주요 요인은 폐기 소득 증가, 더 많은 가공 식품을 요구하는 소비자의 라이프 스타일의 변화, 알코올 소비량 증가입니다. 제빵 및 과자류 효모에 대한 폭넓은 용도가 시장을 자극하고 있습니다. 가공식품이나 패스트푸드의 소비 동향이 증가하고 있으며, 특히 베이커리 제품이 시장의 성장을 견인하고 있습니다. 맥주 효모의 영양적 이점에 관한 의식의 고조는 향후 수년간 생압축 효모 시장의 성장을 크게 촉진할 것으로 예상됩니다.
청결, 위생 및 제품의 이점에 대한 인식이 높아짐에 따라 시장 성장을 가속합니다. 다양한 효모를 제조하는데 필요한 적절한 원재료 부족과 그 부패성, 바람직한 온도 조건을 유지하기 위한 냉장 요건이 시장 성장을 저해하는 요인이 되고 있습니다. 인구의 증가, 연구 개발 투자의 증가, 기술 진보의 증가에 따른 베이커리 제품에 대한 수요의 증가에 의한 소매 공간의 확대는, 생압착 효모 시장의 성장 기회입니다.
Fresh Compressed Yeast Market size was valued at USD 3.61 Billion in 2023 and is projected to reach USD 6.50 Billion by 2030 , growing at a CAGR of 7.8% during the forecasted period 2024 to 2030. Increasing demand for bakery applications and confectionery items increases awareness regarding nutritional benefits, and changing lifestyles is the factor driving the market growth of the Fresh Compressed Yeast Market. The Global Fresh Compressed Yeast Market report provides a holistic evaluation of the market. The report offers a comprehensive analysis of key segments, trends, drivers, restraints, competitive landscape, and factors that are playing a substantial role in the market.
Global Fresh Compressed Yeast Market Definition
Fresh compressed yeast is a cream yeast that has been compressed into small blocks with most of the water removed. This yeast is the most common baker's yeast on the market. They are used in both small and fast bakeries. Compressed yeast is a cheap leavening agent because of its viability and vitality. Fresh compressed yeast is probably the second most important ingredient in bread production. Similar to other yeast forms, fermentable carbohydrates are converted to CO 2 gas and ethanol. Gas and other minor metabolites like organic acids provide fading effects that produce light pan bread.
Fresh compressed yeast has various functions in yeast-leavened baked goods like increasing dough, improving texture and flavor, and changing of rheological effects of dough. When the fresh compressed yeast arrives at the bakery, it is stored in a particular room at refrigerated temperature. For yeast datasheets, gas-generating or vital gas-generating power is essential. Cell viability of live cells in yeast populations, water, and total solids, refrigerated storage records, date of manufacture and inventory levels, and off-flavor and off-flavor absence.
Our reports include actionable data and forward-looking analysis that help you craft pitches, create business plans, build presentations and write proposals.
Global Fresh Compressed Yeast Market Overview
The primary factor driving the market growth is the rising disposal income, changing consumers' lifestyles demanding more processed foods, and increasing alcohol consumption drive the growth market. Wide application in baking and confectionery yeast is exciting the market. The trend of consuming processed food and fast food is increasing, especially bakery products are driving the growth of the market. Increasing awareness about the nutritional benefits of brewer's yeast is expected to significantly drive the growth of the Fresh Compressed Yeast Market in the coming years.
Increased awareness of cleanliness, hygiene, and product benefits are driving the market's growth. The lack of suitable raw materials required to produce different yeasts and its perishability and refrigeration requirements to maintain the desired temperature conditions is the factor to hinders the growth of the market. Expanding the retail space increasing demand for bakery products with an increase in population, increase in research and development investment, and increasing technological advancement is the opportunity for the market growth of the Fresh Compressed Yeast Market.
The Global Fresh Compressed Yeast Market is segmented on the basis of Product, Application, And Geography.
Based on Product, The market is segmented into Baker's Yeast, Brewer's Yeast, Bio-ethanol Yeast, and Feed Yeast. The Baker's Yeast segment holds a large number of shares in the market because of the cost-effectiveness and vast application areas of Baker's Yeast in industries like food and feeds with the increase in consumption of bakery products. Therefore, the rising consumption of bakery products, mainly bread, is the factor that boosts the market growth.
Based on Application, The market is segmented into Functional Food, Feed, Beverage Industry, and Others. The Functional Food segment holds a large number of shares in the market because of the increasing consumption of naturally-extracted components and rising demand for clean-label and free-from products. An expansion in production to serve the requirements in the food industry is the factor that boosts the market growth of the Fresh Compressed Yeast Market.
Our market analysis also entails a section solely dedicated to such major players wherein our analysts provide an insight into the financial statements of all the major players, along with its product benchmarking and SWOT analysis. The competitive landscape section also includes key development strategies, market share, and market ranking analysis of the above-mentioned players globally.