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세계의 업사이클 식품 시장

Global Upcycled Food Market

발행일: | 리서치사: BCC Research | 페이지 정보: 영문 97 Pages | 배송안내 : 즉시배송

    
    
    



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이 보고서는 세계 업사이클 식품 시장을 조사했으며, 시장 개요, 시장 영향요인 및 시장 기회 분석, 법규제 환경, 신기술 및 기술 개발 동향, 시장 규모 추이와 예측, 각종 구분·지역별 상세 분석, 경쟁 구도, 주요 기업 프로파일 등을 정리했습니다.

목차

제1장 주요 요약

  • 시장 전망
  • 조사 범위
  • 시장 분석

제2장 시장 개요

  • 개요
  • 식품 재활용과 식품 업사이클에 대한 이해
  • PESTEL 분석
  • Porter's Five Forces 분석

제3장 시장 역학

  • 시장 역학 스냅샷
  • 시장 성장 촉진요인
  • 식품 폐기물 감소
  • 지속가능한 대처에 대한 소비자의 의식의 고조를 활용한다
  • 규제지원과 인센티브를 활용하여 성장과 혁신을 촉진한다
  • 업사이클 식품 생산에 의한 경제적 이익과 경쟁상의 우위성의 실현
  • 시장의 과제
  • 전통식품과 대체식품 시장경쟁
  • 혁신의 한계와 R&D 비용
  • 공급망의 복잡성
  • 소비자의 인식과 인지
  • 시장 기회
  • 지속 가능한 식습관에 있어서의 새로운 소비자 동향
  • 업 사이클을 지원하는 식품 기술의 혁신
  • 업사이클 원료를 활용한 브랜드의 성공 사례
  • 주요 식품기업과의 잠재적인 제휴

제4장 규제 상황

  • 개요
  • 호주
  • 브라질
  • 캐나다
  • 중국
  • 프랑스
  • 독일
  • 인도
  • 일본
  • 멕시코
  • 뉴질랜드
  • 싱가포르
  • 남아프리카
  • 한국
  • 영국
  • 미국

제5장 신기술

  • 개요
  • 업사이클 식품 산업에 있어서의 기초 기술
  • 식품 가공 기술
  • 효소 추출
  • 미생물 발효
  • 막 여과
  • 초음파 처리
  • 3차원 인쇄
  • AI와 데이터 분석
  • IoT
  • 업사이클 식품 산업에 있어서의 혁신적 기술
  • 맥주의 폐곡물을 재사용
  • 균사 발효
  • 저온 플라즈마 기술
  • 식품폐기물의 탈수
  • 세포농업
  • 고압 처리
  • 고급 밀링 가공
  • 급속 냉동 기술
  • 혐기성 소화
  • 펄스 전계
  • 효소 가수분해
  • AI에 의한 소팅
  • 정밀 발효
  • 순환형 패키지
  • 커피 폐기물의 업 사이클

제6장 공급망 분석

  • 공급망 분석
  • 밸류체인
  • 소비자의 동향과 기호
  • 규제 환경과 정책
  • 공급망의 상호 의존성과 가치 창조

제7장 시장 세분화 분석

  • 세분화의 내역
  • 시장 분석 : 소스별
  • 산업폐기물 및 주택폐기물
  • 농업 부산물
  • 양조장 및 증류소의 폐기물
  • 기타
  • 시장 분석 : 원료 유형별
  • 과일·야채
  • 곡물 및 곡류
  • 유제품· 계란
  • 육류·닭고기
  • 기타
  • 시장 분석 : 최종 사용자별
  • 식품 및 음료
  • 동물사료· 반려동물 식품
  • 퍼스널케어 제품
  • 가정용품
  • 기타
  • 지리적 내역
  • 시장 분석 : 지역별
  • 북미
  • 유럽
  • 아시아태평양
  • 남미
  • 중동 및 아프리카

제8장 경쟁 구도

  • 개요
  • 혁신적인 제품 개발과 다양화를 통해 사업 성장을 추진
  • 지속가능성의 동향에 맞춘 사업전략으로 브랜드의 신뢰성과 시장의 매력을 높이는
  • 전략 분석

제9장 부록

  • 조사 방법
  • 출처
  • 약어
  • 기업 프로파일
  • DIANA'S BANANAS LLC.
  • MATRIARK FOODS
  • OISIX RA DAICHI INC.
  • RENEWAL MILL
  • RUBIES IN THE RUBBLE
  • SUPERFRAU
  • THE SPARE FOOD CO.
  • THE SPENT GOODS CO.
  • TOAST
  • TREASURE8(NUTRI8)
  • UPCYCLED FOODS INC.
JHS 25.01.14

This report presents the global upcycled food market, offering detailed insights into its current scenario and future potential. It includes market projections through 2029, and evaluates the market position of key players.

Report Scope

This report delves into the global upcycled food markets, using 2023 as a benchmark year and offering projections for the forecast period from 2024 through 2029, with estimations of compound annual growth rates (CAGRs). The market size has been estimated from the supply side. The report covers various aspects, including technological advances, economic factors and business considerations. It also provides insights into the upcycled food market. It outlines market forces impacting the industry, diverse ingredient types and end uses. It delves into the key players whose core business is upcycled food manufacturing within the global market for upcycled food. It elucidates the factors driving market growth and examines regional dynamics influencing the upcycled food market.

Report Includes

  • An overview of the current and future potential for upcycled food
  • Analyses of global market trends, with market revenue data for 2023, estimates for 2024, forecasts for 2025 and projected CAGRs through 2029
  • Estimates of the market size and revenue growth prospects, along with a market share analysis by source, ingredient type, end-use application, and region
  • Facts and figures pertaining to the market dynamics, technical advances, regulations and the impact of various macroeconomic factors
  • Insights derived from the Porter's Five Forces model, as well as a global supply chain and PESTLE analyses
  • Overview of sustainability trends and ESG developments, with emphasis on consumer attitudes, and the ESG scores and practices of leading companies
  • Analysis of the industry structure, including companies' market shares and rankings, strategic alliances, M&A activities, and a venture funding outlook
  • Profiles of leading companies

Table of Contents

Chapter 1 Executive Summary

  • Market Outlook
  • Scope of Report
  • Reasons for Doing This Study
  • Market Summary

Chapter 2 Market Overview

  • Overview
  • Understanding Food Recycling and Food Upcycling
  • PESTEL Analysis
  • Porter's Five Forces Analysis
  • Bargaining Power of Buyers: High
  • Bargaining Power of Suppliers: Low to Moderate
  • Potential of New Entrants: Moderately high
  • Threat of Substitutes: Moderate
  • Competition in the Industry: High

Chapter 3 Market Dynamics

  • Market Dynamics Snapshot
  • Market Drivers
  • Food Waste Reduction
  • Capitalizing on the Growing Consumer Awareness of Sustainable Practices
  • Leveraging Regulatory Support and Incentives to Foster Growth and Innovation
  • Unlocking Economic Benefits and Competitive Advantages through Upcycled Food Production
  • Market Challenges
  • Market Competition from Traditional and Alternative Foods
  • Innovation Limitations and Research and Development Costs
  • Supply Chain Complexities
  • Consumer Perception and Awareness
  • Market Opportunities
  • Emerging Consumer Trends in Sustainable Eating Habits
  • Innovations in Food Technology Supporting Upcycling
  • Successful Case Studies of Brands Utilizing Upcycled Ingredients
  • Potential Partnerships with Larger Food Corporations

Chapter 4 Regulatory Landscape

  • Overview
  • Australia
  • Brazil
  • Canada
  • China
  • France
  • Germany
  • India
  • Japan
  • Mexico
  • New Zealand
  • Singapore
  • South Africa
  • South Korea
  • U.K.
  • U.S.

Chapter 5 Emerging Technologies

  • Overview
  • Fundamental Technologies in the Upcycled Food Industry
  • Food Processing Technologies
  • Enzyme-Assisted Extraction
  • Microbial Fermentation
  • Membrane Filtration
  • Ultrasonic Processing
  • Three-Dimensional Printing
  • Artificial Intelligence and Data Analytics
  • Internet of Things
  • Innovative Technologies in the Upcycled Food Industry
  • Upcycling Brewer's Spent Grain
  • Mycelium Fermentation
  • Cold Plasma Technology
  • Food Waste Dehydration
  • Cellular Agriculture
  • High-Pressure Processing
  • Advanced Milling
  • Flash Freezing Technology
  • Anaerobic Digestion
  • Pulse Electric Fields
  • Enzymatic Hydrolysis
  • Artificial Intelligence-Powered Sorting
  • Precision Fermentation
  • Circular Packaging
  • Upcycling Coffee Waste

Chapter 6 Supply Chain Analysis

  • Supply Chain Analysis
  • Raw Material Sourcing
  • Transportation and Storage
  • Processing and Manufacturing
  • Distribution and Retail
  • Value Chain Components
  • Consumer Trends and Preferences
  • Regulatory Environment and Policies
  • Interdependencies in the Supply Chain and Value Creation

Chapter 7 Market Segmentation Analysis

  • Segmentation Breakdown
  • Market Analysis by Source
  • Industrial and Residential Food Waste
  • Agricultural by-Products
  • Brewery and Distillery Waste
  • Other Sources
  • Market Analysis by Ingredient Type
  • Fruits and Vegetables
  • Grains and Cereals
  • Dairy and Eggs
  • Meat and Poultry
  • Other Ingredient Types
  • Market Analysis by End Use
  • Food and Beverages
  • Animal Feed and Pet Food
  • Personal Care Products
  • Household Products
  • Other End-Uses
  • Geographic Breakdown
  • Market Analysis by Region
  • North America
  • Europe
  • Asia-Pacific
  • South America
  • Middle East and Africa

Chapter 8 Competitive Landscape

  • Overview
  • Driving Business Growth through Innovative Product Development and Diversification
  • Aligning Business Strategies with Sustainability Trends to Enhance Brand Credibility and Market Appeal
  • Strategic Analysis

Chapter 9 Appendix

  • Methodology
  • Sources
  • Abbreviations
  • Company Profiles
  • DIANA'S BANANAS LLC.
  • MATRIARK FOODS
  • OISIX RA DAICHI INC.
  • RENEWAL MILL
  • RUBIES IN THE RUBBLE
  • SUPERFRAU
  • THE SPARE FOOD CO.
  • THE SPENT GOODS CO.
  • TOAST
  • TREASURE8 (NUTRI8)
  • UPCYCLED FOODS INC.
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