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										시장보고서
									 
											
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										 미국의 냉동 과일 시장 : 업계 분석, 규모, 점유율, 성장, 동향, 예측(2031년) - 유형별, 형태별, 유통 채널별, 최종사용자별U.S. Frozen Fruits Market - Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, and Forecast 2031 - By Product, Technology, Grade, Application, End-user, Country: (U.S.) | ||||||
미국의 냉동 과일 시장 규모는 대폭적인 성장을 달성하며 CAGR 3.90%로 확대하며, 2024년 44억 4,000만 달러에서 2031년에는 58억 달러로 증가할 것으로 예측됩니다. 현대인의 라이프스타일이 빠르게 변화하고 일년 내내 과일을 섭취하고자 하는 수요가 증가함에 따라 냉동 과일은 소비자와 기업 모두에게 편리한 솔루션으로 부상하고 있습니다.
건강과 안전에 대한 관심이 소비자의 선호도를 형성하면서 식품 성분의 투명성에 대한 요구가 높아지고 있습니다. 합성 첨가제이나 방부제를 사용하지 않는 클린 라벨 제품의 인기가 높아지고 있습니다. 이에 따라 냉동 과일 제조업체들은 더 건강하고 투명한 식품을 선택하려는 소비자의 요구에 부응하기 위해 클린 라벨과 유전자 변형이 없는 인증을 요구하고 있습니다. 이러한 변화는 더 많은 소비자들이 유전자 변형이 없는 라벨이 부착된 제품을 적극적으로 찾고 있으며, 냉동 과일 시장의 꾸준한 성장에 중요한 역할을 하고 있습니다.
미국내 냉동 과일 소비를 촉진하는 주요 요인 중 하나는 일년중 특정 기간 중 신선 과일을 구하기 어렵다는 점입니다. 이 때문에 영양가가 비슷하고 다양한 요리에 사용할 수 있는 냉동 대체품에 대한 수요가 지속적으로 발생하고 있습니다. 각 업체들은 생산량을 늘리고 과일 본연의 맛과 영양소를 보존하는 첨단 냉동 기술을 도입하여 이를 활용하고 있습니다. 이러한 기술 혁신은 부패를 방지하고 유통기한을 연장하는 데 도움이 되며, 냉동 과일은 일반 가정과 외식업계 모두에서 인기 있는 선택이 되고 있습니다.
유기농 식품에 대한 소비자의 선호도가 높아지면서 냉동 과일 시장에도 영향을 미치고 있습니다. 화학물질을 사용하지 않고 유기농법으로 생산된 제품을 찾는 사람들이 늘어나면서 제조업체들이 유기농법을 채택하고 있습니다. 이는 자연주의 제품에 대한 수요 증가와 지속가능한 농법을 장려하는 정부의 움직임과 맞물려 있습니다. 유기농 냉동 과일의 인기가 높아짐에 따라 생산자들은 더 건강한 대체품에 대한 수요 증가에 부응하기 위해 국제적인 유기농 인증을 획득하고 있습니다.
미국의 냉동 과일 시장에 대해 조사했으며, 시장의 개요와 유형별, 형태별, 유통 채널별, 최종사용자별 동향 및 시장에 참여하는 기업의 경쟁 동향 등을 제공하고 있습니다.
The U.S. frozen fruits market is set to experience substantial growth, projected to increase from USD 4.44 billion in 2024 to USD 5.80 billion by 2031, at a CAGR of 3.90%. As modern lifestyles become more fast-paced and the demand for year-round fruit availability grows, frozen fruits have emerged as a convenient solution for both consumers and businesses. This press release explores the emerging trends and key drivers contributing to the expansion of the U.S. frozen fruits market, while also shedding light on the challenges and opportunities within the sector.
Key Trends Driving the U.S. Frozen Fruits Market
"Growing Popularity of Clean-label & Non-GMO Products"
As health and safety concerns shape consumer preferences, the demand for transparency in food ingredients is on the rise. Clean-label products, which ensure that foods are free from synthetic additives and preservatives, have become increasingly popular. In response, frozen fruit manufacturers are seeking clean-label and non-GMO certifications to align with consumer demand for healthier, more transparent food choices. This shift has played a vital role in the steady growth of the frozen fruits market, as more shoppers actively seek out non-GMO labeled products.
"Frozen Fruit Producers Benefiting from Seasonal Fresh Fruit Shortages"
One of the primary factors driving frozen fruit consumption in the U.S. is the limited availability of fresh fruits during certain times of the year. This creates a consistent demand for frozen alternatives that offer comparable nutritional value and can be used in a wide array of dishes. Manufacturers are capitalizing on this by ramping up production and implementing advanced freezing technologies that preserve the natural taste and nutrients of the fruit. These innovations help prevent spoilage and extend shelf life, making frozen fruits a popular choice for both households and the food service industry.
"Increased Preference for Organic Food Products"
The growing consumer preference for organic food is also impacting the frozen fruits market. More people are seeking chemical-free, organically produced options, prompting manufacturers to adopt organic farming practices. This aligns with the increasing demand for natural products and the government's focus on promoting sustainable agricultural methods. As organic frozen fruits gain momentum, producers are obtaining international organic certifications to meet the rising demand for healthier alternatives.
Challenges Facing the Frozen Fruits Market
"Consumer Preference for Fresh and Preservative-free Foods"
Despite the growth in the frozen fruits sector, many U.S. consumers still have a strong preference for fresh fruits. Fresh produce is widely perceived as the healthier option, and its easy availability in local markets and supermarkets continues to drive sales. This preference for preservative-free, locally sourced fresh fruits poses a challenge to the frozen fruit industry. Additionally, government dietary guidelines that emphasize the importance of fresh fruit consumption may slow down the growth of frozen fruit sales.
Category Insights: Popular Frozen Fruit Varieties in the U.S.
"Rising Demand for Strawberries, Raspberries, and Blueberries as Snacks"
Berries-particularly strawberries, raspberries, and blueberries-are among the most popular frozen fruits in the U.S., especially as snacks. Their versatility in smoothies and other healthy snacks has made them favorites among millennials and Gen Z consumers. Additionally, these fruits are frequently used in business-to-business products, further increasing their demand.
"Frozen Fruit Pulp and Puree Gaining Traction in Desserts and Bakery Items"
Frozen fruits are not only sold as whole fruits or slices but also in pulp and puree forms, which are widely used in desserts, smoothies, and baked goods. This format is appreciated for its convenience and ability to be incorporated into various recipes, which has boosted sales in the business-to-business sector. As more consumers seek innovative and convenient food options, the demand for frozen fruit pulp and puree continues to rise.
This expansion of the U.S. frozen fruits market presents both opportunities and challenges, as manufacturers innovate to meet consumer preferences for healthier, organic, and convenient food options while addressing the ongoing demand for fresh produce.
Competitive Analysis
U.S. Frozen Fruits Industry Segmentation