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화이트 초콜릿 시장 보고서 : 유통 채널별, 지역별(2025-2033년)

White Chocolate Market Report by Distribution Channel (Supermarkets and Hypermarkets, Convenience Stores, Non-Grocery Retailers, and Others), and Region 2025-2033

발행일: | 리서치사: IMARC | 페이지 정보: 영문 144 Pages | 배송안내 : 2-3일 (영업일 기준)

    
    
    




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세계의 화이트 초콜릿 시장 규모는 2024년에 195억 달러에 달했습니다. 향후 IMARC Group은 시장이 2033년까지 228억 달러에 달하며, 2025-2033년에 1.83%의 성장률(CAGR)을 보일 것으로 예측하고 있습니다.

화이트 초콜릿은 코코아 버터, 설탕, 유제품, 바닐라, 레시틴을 혼합한 것으로, 서로 다른 성분의 결합을 돕는 지방 유화제입니다. 코코아 버터 섭취는 기분 고양, 면역력 강화, 소화 개선, 스트레스 완화, 고혈압 및 심부전 위험 감소 등 다양한 건강상의 이점이 있습니다. 현재 흰색, 연노랑, 아이보리 등 다양한 색상이 있으며, 쿠키, 팝콘, 컵케이크, 밀크쉐이크, 커피, 스무디 등 다양한 간식 및 음료에 널리 사용되고 있습니다.

화이트 초콜릿 시장 동향

급속한 도시화와 소비자의 기호 및 식습관 변화로 인한 제과류 소비 증가는 시장 성장을 가속하는 주요 요인 중 하나입니다. 또한 저혈당증을 앓고 있는 사람들의 저혈당을 개선하는 등 화이트 초콜릿의 건강 효과에 대한 인식이 높아짐에 따라 시장을 더욱 견인하고 있습니다. 이 외에도 화이트 초콜릿은 코코아 버터의 높은 존재감으로 인해 로션, 립밤, 제모 왁스, 네일 에나멜, 노화 방지 및 흉터 감소 외용 치료 등 다양한 화장품 및 퍼스널케어 제품의 배합에 널리 사용되고 있습니다. 이는 피부가 수분을 가두고 가혹한 외부 요소를 차단하는 얇은 보호막을 형성하는 데 도움을 줍니다. 이 외에도 주요 제조업체들은 과일 분말을 사용하여 무설탕 초콜릿을 생산하고 있습니다. 또한 귀리, 콩, 코코넛 등 식물성 우유를 사용한 비건 버전도 등장하고 있습니다. 이는 비거니즘의 부상과 함께 향후 수년간 시장 성장을 가속할 것으로 예측됩니다.

이 보고서에서 다룬 주요 질문

  • 2024년 세계 화이트 초콜릿 시장 규모는?
  • 2025-2033년 세계 화이트 초콜릿 시장 성장률 전망은?
  • 세계의 화이트 초콜릿 시장을 촉진하는 주요 요인은 무엇인가?
  • COVID-19가 세계 화이트 초콜릿 시장에 미치는 영향은?
  • 세계 시장에서 화이트 초콜릿의 유통 채널별 분류는?
  • 세계 화이트 초콜릿 시장의 주요 지역은?

목차

제1장 서문

제2장 조사 범위와 조사 방법

  • 조사의 목적
  • 이해관계자
  • 데이터 소스
    • 1차 정보
    • 2차 정보
  • 시장 추정
    • 보텀업 어프로치
    • 톱다운 어프로치
  • 조사 방법

제3장 개요

제4장 서론

  • 개요
  • 주요 산업 동향

제5장 세계의 초콜릿 산업

  • 시장 개요
  • 시장 실적
    • 수량 동향
    • 금액 동향
  • 시장 내역 : 지역별
  • 시장 내역 : 제품별
  • 시장 내역 : 포장별
  • 시장 내역 : 최종 용도별
  • 주요 기업의 시장 점유율
  • 시장 예측

제6장 세계의 화이트 초콜릿 산업

  • 시장 개요
  • 시장 실적
    • 수량 동향
    • 금액 동향
  • COVID-19의 영향
  • 가격 분석
    • 주요 가격 지표
    • 가격 구조
    • 가격 동향
  • 시장 : 지역별
  • 시장 : 유통 채널별
  • 시장 예측
  • SWOT 분석
    • 개요
    • 강점
    • 약점
    • 기회
    • 위협
  • 밸류체인 분석
    • 개요
    • 카카오 생산자
    • 코코아 분쇄자
    • 커버처/산업용 초콜릿 제조업체
    • 최종 용도 산업
    • 초콜릿 제조업체
    • 판매 대리점
    • 수출업자
    • 소매업체
  • Porter's Five Forces 분석
    • 개요
    • 바이어의 교섭력
    • 공급 기업의 교섭력
    • 라이벌 관계 정도
    • 신규 진출업체의 위협
    • 대체품의 위협
  • 주요 성공 요인과 리스크 요인

제7장 주요 지역의 실적

  • 서유럽
  • 북미
  • 동유럽
  • 아시아
  • 라틴아메리카
  • 중동 및 아프리카
  • 오스트랄라시아

제8장 퍼포먼스 : 유통 채널별

  • 슈퍼마켓과 하이퍼마켓
  • 편의점
  • 식료품 이외 소매업체
  • 기타

제9장 경쟁 구도

제10장 화이트 초콜릿 제조 프로세스

  • 제품 개요
  • 상세 프로세스 플로우
  • 다양한 유형의 단위 조작
  • 매스 밸런스와 원료 요건

제11장 프로젝트 상세·필요조건·비용

  • 토지, 입지, 부지 개발
  • 건설 요건과 비용
  • 플랜트와 기계
  • 기계 사진
  • 원료 필요량과 지출
  • 원료와 최종 제품 사진
  • 포장의 요건과 지출
  • 운송의 요건과 지출
  • 유틸리티 요건과 지출
  • 인원 요건과 지출
  • 기타 설비투자

제12장 화이트 초콜릿 제조 공장 : 융자와 자금 원조

제13장 화이트 초콜릿 제조 공장 : 프로젝트 경제

  • 프로젝트 자본비용
  • 기술 경제적 파라미터
  • 공급망의 각 단계에서 제품 가격과 마진
  • 과세와 감가상각
  • 수입 예측
  • 지출 예측
  • 재무 분석
  • 이익 분석

제14장 주요 기업의 개요

KSA 25.07.01

The global white chocolate market size reached USD 19.5 Billion in 2024. Looking forward, IMARC Group expects the market to reach USD 22.8 Billion by 2033, exhibiting a growth rate (CAGR) of 1.83% during 2025-2033.

White chocolate is a blend of cocoa butter, sugar, milk products, vanilla, and lecithin, which is a fatty emulsifier assisting in combining different ingredients. Its consumption can be associated with various health benefits, such as elevating mood, boosting immunity, improving digestion, relieving stress, and lowering the risk of hypertension and heart failure. Presently, it is available in different colors, including white, pale yellow, or ivory, and is widely used in numerous snacks and beverages, such as cookies, popcorns, cupcakes, milkshakes, coffee, and smoothies.

White Chocolate Market Trends:

The increasing consumption of confectionery items on account of rapid urbanization and changing consumer preferences, tastes, and eating habits represent one of the key factors impelling market growth. Moreover, the rising awareness about the health benefits of white chocolate, such as improving low blood sugar levels for people suffering from hypoglycemia, is driving the market further. Apart from this, due to the high presence of cocoa butter, white chocolate is extensively utilized in formulating various cosmetic and personal care products, such as lotions, lip balms, hair removal wax, nail enamel, and anti-aging and scar-reducing topical treatments. It assists the skin in forming a thin protective barrier that locks in moisture and blocks out harsh outside elements. Besides this, key manufacturers are using fruit powders to produce sugar-free chocolates. They are also introducing vegan variants made using plant-based milk alternatives like oat, soy, or coconut. This, in confluence with the emerging adoption of veganism, is anticipated to impel the growth of the market in the coming years.

Key Market Segmentation:

Breakup by Distribution Channel:

  • Supermarkets and Hypermarkets
  • Convenience Stores
  • Non-Grocery Retailers
  • Others

Supermarkets and hypermarkets account for a majority of the share due to the easy availability of a wide variety of white chocolates as compared to other distribution channels.

Breakup by Key Regions:

  • Western Europe
  • North America
  • Eastern Europe
  • Asia
  • Latin America
  • The Middle East and Africa
  • Australasia

Western Europe holds the largest market share on account of the high consumption of confectionery items across the region.

Competitive Landscape:

The competitive landscape of the market has been analyzed in the report, along with the detailed profiles of the major players operating in the industry.

This report provides a deep insight into the global white chocolate industry covering all its essential aspects. This ranges from a macro overview of the market to micro details of the industry performance, recent trends, key market drivers and challenges, SWOT analysis, Porter's five forces analysis, value chain analysis, etc. The report also provides a comprehensive analysis for setting up a white chocolate manufacturing plant. The study analyses the processing and manufacturing requirements, project cost, project funding, project economics, expected returns on investment, profit margins, etc. This report is a must-read for entrepreneurs, investors, consultants, and all those who have any kind of stake or are planning to foray into the white chocolate industry in any manner.

Key Questions Answered in This Report

  • 1.What was the size of the global white chocolate market in 2024?
  • 2.What is the expected growth rate of the global white chocolate market during 2025-2033?
  • 3.What are the key factors driving the global white chocolate market?
  • 4.What has been the impact of COVID-19 on the global white chocolate market?
  • 5.What is the breakup of the global white chocolate market based on the distribution channel?
  • 6.What are the key regions in the global white chocolate market?

Table of Contents

1 Preface

2 Scope and Methodology

  • 2.1 Objectives of the Study
  • 2.2 Stakeholders
  • 2.3 Data Sources
    • 2.3.1 Primary Sources
    • 2.3.2 Secondary Sources
  • 2.4 Market Estimation
    • 2.4.1 Bottom-Up Approach
    • 2.4.2 Top-Down Approach
  • 2.5 Forecasting Methodology

3 Executive Summary

4 Introduction

  • 4.1 Overview
  • 4.2 Key Industry Trends

5 Global Chocolate Industry

  • 5.1 Market Overview
  • 5.2 Market Performance
    • 5.2.1 Volume Trends
    • 5.2.2 Value Trends
  • 5.3 Market Breakup by Region
  • 5.4 Market Breakup by Product
  • 5.5 Market Breakup by Packaging
  • 5.6 Market Breakup by End-Use
  • 5.7 Market Share of Key Players
  • 5.8 Market Forecast

6 Global White Chocolate Industry

  • 6.1 Market Overview
  • 6.2 Market Performance
    • 6.2.1 Volume Trends
    • 6.2.2 Value Trends
  • 6.3 Impact of COVID-19
  • 6.4 Price Analysis
    • 6.4.1 Key Price Indicators
    • 6.4.2 Price Structure
    • 6.4.3 Price Trends
  • 6.5 Market by Region
  • 6.6 Market by Distribution Channel
  • 6.7 Market Forecast
  • 6.8 SWOT Analysis
    • 6.8.1 Overview
    • 6.8.2 Strength
    • 6.8.3 Weakness
    • 6.8.4 Opportunity
    • 6.8.5 Threat
  • 6.9 Value Chain Analysis
    • 6.9.1 Overview
    • 6.9.2 Cocoa Growers
    • 6.9.3 Cocoa Grinders
    • 6.9.4 Coverture/Industrial Chocolate Manufacturers
    • 6.9.5 End Use Industries
    • 6.9.6 Chocolate Manufacturers
    • 6.9.7 Distributors
    • 6.9.8 Exporters
    • 6.9.9 Retailers
  • 6.10 Porters Five Forces Analysis
    • 6.10.1 Overview
    • 6.10.2 Bargaining Power of Buyers
    • 6.10.3 Bargaining Power of Suppliers
    • 6.10.4 Degree of Rivalry
    • 6.10.5 Threat of New Entrants
    • 6.10.6 Threat of Substitutes
  • 6.11 Key Success and Risk Factors

7 Performance of Key Regions

  • 7.1 Western Europe
    • 7.1.1 Market Trends
    • 7.1.2 Market Forecast
  • 7.2 North America
    • 7.2.1 Market Trends
    • 7.2.2 Market Forecast
  • 7.3 Eastern Europe
    • 7.3.1 Market Trends
    • 7.3.2 Market Forecast
  • 7.4 Asia
    • 7.4.1 Market Trends
    • 7.4.2 Market Forecast
  • 7.5 Latin America
    • 7.5.1 Market Trends
    • 7.5.2 Market Forecast
  • 7.6 Middle East and Africa
    • 7.6.1 Market Trends
    • 7.6.2 Market Forecast
  • 7.7 Australasia
    • 7.7.1 Market Trends
    • 7.7.2 Market Forecast

8 Performance by Distribution Channel

  • 8.1 Supermarkets and Hypermarkets
    • 8.1.1 Market Trends
    • 8.1.2 Market Forecast
  • 8.2 Convenience Stores
    • 8.2.1 Market Trends
    • 8.2.2 Market Forecast
  • 8.3 Non-Grocery Retailers
    • 8.3.1 Market Trends
    • 8.3.2 Market Forecast
  • 8.4 Others
    • 8.4.1 Market Trends
    • 8.4.2 Market Forecast

9 Competitive Landscape

10 White Chocolate Manufacturing Process

  • 10.1 Product Overview
  • 10.2 Detailed Process Flow
  • 10.3 Various Types of Unit Operations Involved
  • 10.4 Mass Balance and Raw Material Requirements

11 Project Details, Requirements and Costs Involved

  • 11.1 Land, Location and Site Development
  • 11.2 Construction Requirements and Expenditures
  • 11.3 Plant and Machinery
  • 11.4 Machinery Pictures
  • 11.5 Raw Materials Requirements and Expenditures
  • 11.6 Raw Material and Final Product Pictures
  • 11.7 Packaging Requirements and Expenditures
  • 11.8 Transportation Requirements and Expenditures
  • 11.9 Utilities Requirements and Expenditures
  • 11.10 Manpower Requirements and Expenditures
  • 11.11 Other Capital Investments

12 White Chocolate Manufacturing Plant: Loans and Financial Assistance

13 White Chocolate Manufacturing Plant: Project Economics

  • 13.1 Capital Cost of the Project
  • 13.2 Techno-Economic Parameters
  • 13.3 Product Pricing and Margins Across Various Levels of the Supply Chain
  • 13.4 Taxation and Depreciation
  • 13.5 Income Projections
  • 13.6 Expenditure Projections
  • 13.7 Financial Analysis
  • 13.8 Profit Analysis

14 Key Player Profiles

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