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세계의 식품 질감 시장(2024-2028년)

Global Food Texture Market 2024-2028

발행일: | 리서치사: TechNavio | 페이지 정보: 영문 173 Pages | 배송안내 : 즉시배송

    
    
    




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식품 질감 시장은 2023-2028년 41억 5,000만 달러 규모에 달할 것으로 예상되며, 예측 기간 동안 4.57%의 CAGR을 기록할 것으로 예상됩니다.

본 보고서에서는 식품 질감 시장에 대한 전반적인 분석, 시장 규모와 예측, 동향, 성장 촉진요인, 과제, 약 25개 벤더에 대한 벤더 분석 등의 정보를 전해드립니다.

현재 시장 시나리오, 최신 동향 및 촉진요인, 전체 시장 환경에 대한 최신 분석을 제공합니다. 이 시장은 식품의 유통기한을 연장하는 식품 질감 제품에 대한 수요 증가, 소비자의 건강 및 웰빙에 대한 인식 증가, 편의 식품에 대한 수요 증가에 의해 주도되고 있습니다.

시장 범위
기준 연도 2024
종료 연도 2028
예측 기간 2024-2028
성장 모멘텀 가속
전년 대비 2024년 4.15%
CAGR 4.57%
증분 금액 41억 5,000만 달러

이 연구는 향후 몇 년 동안 식품 질감 시장의 성장을 촉진하는 주요 이유 중 하나로 시장 공급업체 간의 전략적 제휴 증가를 꼽았습니다. 또한 식품 가공 기술의 혁신과 장인정신과 미적 식품에 대한 소비자의 선호도가 높아지는 것도 시장의 큰 수요로 이어질 것입니다.

목차

제1장 주요 요약

  • 시장 개요

제2장 시장 상황

  • 시장 생태계

제3장 시장 규모 평가

  • 시장 정의
  • 시장 부문 분석
  • 시장 규모 2023
  • 시장 전망 2023-2028

제4장 시장 규모 실적

  • 식품 질감 세계 시장 2018-2022
  • 제품별 부문 분석 2018-2022
  • 소스별 부문 분석 2018-2022
  • 지역별 부문 분석 2018-2022
  • 국가별 부문 분석 2018-2022

제5장 Five Forces 분석

  • Five Forces 요약
  • 구매자의 교섭력
  • 공급 기업의 교섭력
  • 신규 참여업체의 위협
  • 대체품의 위협
  • 경쟁의 위협
  • 시장 상황

제6장 시장 세분화 : 제품별

  • 시장 부문
  • 비교 : 제품별
  • 셀룰로오스 유도체 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • GPG : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 전분 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 기타 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 시장 기회 : 제품별

제7장 시장 세분화 : 소스별

  • 시장 부문
  • 비교 : 소스별
  • 천연 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 합성 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 시장 기회 : 소스별

제8장 고객 상황

  • 고객 상황 개요

제9장 지역별 상황

  • 지역별 세분화
  • 지역별 비교
  • 북미 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 유럽 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 아시아태평양 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 남미 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 중동 및 아프리카 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 미국 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 중국 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 캐나다 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 독일 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 영국 : 시장 규모와 예측 2023-2028
  • 시장 기회 : 지역 상황별

제10장 촉진요인, 과제 및 동향

  • 시장 성장 촉진요인
  • 시장 과제
  • 성장 촉진요인과 과제의 영향
  • 시장 동향

제11장 벤더 상황

  • 개요
  • 벤더 상황
  • 혼란 상황
  • 업계 리스크

제12장 벤더 분석

  • 대상 벤더
  • 벤더의 시장 포지셔닝
  • Ajinomoto Co. Inc.
  • Archer Daniels Midland Co.
  • Ashland Inc.
  • Cargill Inc.
  • CP Kelco US Inc.
  • Deosen Biochemical(Ordos) Ltd.
  • Estelle Chemicals Pvt. Ltd.
  • Fiberstar Inc.
  • Ingredion Inc.
  • International Flavors and Fragrances Inc
  • Kerry Group Plc
  • Koninklijke DSM NV
  • Riken Vitamin Co. Ltd.
  • Royal Avebe
  • Tate and Lyle PLC

제13장 부록

ksm 24.04.22

The food texture market is forecasted to grow by USD 4.15 bn during 2023-2028, accelerating at a CAGR of 4.57% during the forecast period. The report on the food texture market provides a holistic analysis, market size and forecast, trends, growth drivers, and challenges, as well as vendor analysis covering around 25 vendors.

The report offers an up-to-date analysis regarding the current market scenario, the latest trends and drivers, and the overall market environment. The market is driven by rising demand for food texture products that extend shelf-life of food products, increasing awareness of health and wellness among consumers, and rising demand for convenience food.

Technavio's food texture market is segmented as below:

Market Scope
Base Year2024
End Year2028
Series Year2024-2028
Growth MomentumAccelerate
YOY 20244.15%
CAGR4.57%
Incremental Value$4.15bn

By Product

  • Cellulose derivatives
  • GPG
  • Starch
  • Others

By Source

  • Natural
  • Synthetic

By Geographical Landscape

  • North America
  • Europe
  • APAC
  • South America
  • Middle East and Africa

This study identifies the rising strategic alliances among market vendors as one of the prime reasons driving the food texture market growth during the next few years. Also, innovation in food processing technologies and rising consumer inclination for artisanal and aesthetically pleasing foods will lead to sizable demand in the market.

The report on the food texture market covers the following areas:

  • Food texture market sizing
  • Food texture market forecast
  • Food texture market industry analysis

The robust vendor analysis is designed to help clients improve their market position, and in line with this, this report provides a detailed analysis of several leading food texture market vendors that include Ajinomoto Co. Inc., Archer Daniels Midland Co., Ashland Inc., CP Kelco US Inc., Deosen Biochemical (Ordos) Ltd., Estelle Chemicals Pvt. Ltd., Fiberstar Inc., Ingredion Inc., International Flavors and Fragrances Inc, JELU WERK J. Ehrler GmbH and Co. KG, Jungbunzlauer Suisse AG, Kerry Group Plc, Koninklijke DSM NV, Levapan S.A., Riken Vitamin Co. Ltd., Royal Avebe, SELECTAROME, Tate and Lyle PLC, Willy Benecke GmbH, and Cargill Inc.. Also, the food texture market analysis report includes information on upcoming trends and challenges that will influence market growth. This is to help companies strategize and leverage all forthcoming growth opportunities.

The study was conducted using an objective combination of primary and secondary information including inputs from key participants in the industry. The report contains a comprehensive market and vendor landscape in addition to an analysis of the key vendors.

The publisher presents a detailed picture of the market by the way of study, synthesis, and summation of data from multiple sources by an analysis of key parameters such as profit, pricing, competition, and promotions. It presents various market facets by identifying the key industry influencers. The data presented is comprehensive, reliable, and a result of extensive research - both primary and secondary. The market research reports provide a complete competitive landscape and an in-depth vendor selection methodology and analysis using qualitative and quantitative research to forecast the accurate market growth.

Table of Contents

1 Executive Summary

  • 1.1 Market overview

2 Market Landscape

  • 2.1 Market ecosystem

3 Market Sizing

  • 3.1 Market definition
  • 3.2 Market segment analysis
  • 3.3 Market size 2023
  • 3.4 Market outlook: Forecast for 2023-2028

4 Historic Market Size

  • 4.1 Global food texture market 2018 - 2022
  • 4.2 Product Segment Analysis 2018 - 2022
  • 4.3 Source Segment Analysis 2018 - 2022
  • 4.4 Geography Segment Analysis 2018 - 2022
  • 4.5 Country Segment Analysis 2018 - 2022

5 Five Forces Analysis

  • 5.1 Five forces summary
  • 5.2 Bargaining power of buyers
  • 5.3 Bargaining power of suppliers
  • 5.4 Threat of new entrants
  • 5.5 Threat of substitutes
  • 5.6 Threat of rivalry
  • 5.7 Market condition

6 Market Segmentation by Product

  • 6.1 Market segments
  • 6.2 Comparison by Product
  • 6.3 Cellulose derivatives - Market size and forecast 2023-2028
  • 6.4 GPG - Market size and forecast 2023-2028
  • 6.5 Starch - Market size and forecast 2023-2028
  • 6.6 Others - Market size and forecast 2023-2028
  • 6.7 Market opportunity by Product

7 Market Segmentation by Source

  • 7.1 Market segments
  • 7.2 Comparison by Source
  • 7.3 Natural - Market size and forecast 2023-2028
  • 7.4 Synthetic - Market size and forecast 2023-2028
  • 7.5 Market opportunity by Source

8 Customer Landscape

  • 8.1 Customer landscape overview

9 Geographic Landscape

  • 9.1 Geographic segmentation
  • 9.2 Geographic comparison
  • 9.3 North America - Market size and forecast 2023-2028
  • 9.4 Europe - Market size and forecast 2023-2028
  • 9.5 APAC - Market size and forecast 2023-2028
  • 9.6 South America - Market size and forecast 2023-2028
  • 9.7 Middle East and Africa - Market size and forecast 2023-2028
  • 9.8 US - Market size and forecast 2023-2028
  • 9.9 China - Market size and forecast 2023-2028
  • 9.10 Canada - Market size and forecast 2023-2028
  • 9.11 Germany - Market size and forecast 2023-2028
  • 9.12 UK - Market size and forecast 2023-2028
  • 9.13 Market opportunity By Geographical Landscape

10 Drivers, Challenges, and Trends

  • 10.1 Market drivers
  • 10.2 Market challenges
  • 10.3 Impact of drivers and challenges
  • 10.4 Market trends

11 Vendor Landscape

  • 11.1 Overview
  • 11.2 Vendor landscape
  • 11.3 Landscape disruption
  • 11.4 Industry risks

12 Vendor Analysis

  • 12.1 Vendors covered
  • 12.2 Market positioning of vendors
  • 12.3 Ajinomoto Co. Inc.
  • 12.4 Archer Daniels Midland Co.
  • 12.5 Ashland Inc.
  • 12.6 Cargill Inc.
  • 12.7 CP Kelco US Inc.
  • 12.8 Deosen Biochemical (Ordos) Ltd.
  • 12.9 Estelle Chemicals Pvt. Ltd.
  • 12.10 Fiberstar Inc.
  • 12.11 Ingredion Inc.
  • 12.12 International Flavors and Fragrances Inc
  • 12.13 Kerry Group Plc
  • 12.14 Koninklijke DSM NV
  • 12.15 Riken Vitamin Co. Ltd.
  • 12.16 Royal Avebe
  • 12.17 Tate and Lyle PLC

13 Appendix

  • 13.1 Scope of the report
  • 13.2 Inclusions and exclusions checklist
  • 13.3 Currency conversion rates for US$
  • 13.4 Research methodology
  • 13.5 List of abbreviations
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