|
시장보고서
상품코드
1457131
유청 단백질 원료 시장 - 예측(2024-2029년)Whey Protein Ingredients Market - Forecasts from 2024 to 2029 |
||||||
유청 단백질 원료 시장은 2022년 80억 6,800만 달러로 평가되며 CAGR 8.5%로 성장하여 2029년에는 142억 8,100만 달러의 시장 규모에 도달할 것으로 예상됩니다.
유청 단백질은 치즈를 제조할 때 분리되는 우유의 액체 부분인 유청에서 추출됩니다. 가장 널리 사용되는 유청 단백질 원료는 알파-락토알부민, 골감소증, 인지질 및 MFGM, 가수분해물 등입니다. 이러한 성분은 단백질과 생리활성 화합물을 공급하여 노인의 근육 약화 및 개인의 자연적 건강을 지원하는 데 도움이 됩니다. 또한 혈당 조절, 뼈와 뇌 건강 등에도 도움이 됩니다. 전 세계 노인 인구의 증가는 예측 기간 동안 세계 유청 단백질 원료 시장을 견인할 것으로 예상됩니다. 또한 건강 식품에 대한 소비자의 인식이 높아짐에 따라 전체 시장의 주요 성장 동력이 될 것으로 예상됩니다. 시장에서 향이 첨가된 유청 단백질을 이용할 수 있다는 것은 많은 소비자를 끌어들이고 전체 시장 성장에 긍정적인 영향을 미칠 것으로 예상됩니다. 식품 가공 부문의 영양 보충제 원료에 대한 높은 수요는 시장 기업이 신제품을 시장에 출시할 수 있는 좋은 기회를 제공합니다. 인구 증가로 인한 높은 가처분 소득과 유제품 수요 증가는 유청 단백질 원료 제품에 대한 수요를 촉진할 것으로 예상됩니다.
유제품을 기반으로 한 제품의 인기가 높아지고 단백질 섭취를 유지하기 위한 건강에 대한 관심이 높아지면서 유청 단백질 원료에 대한 수요가 더욱 증가하고 있습니다. 가수분해 유청 단백질은 유당을 사용하지 않은 유제품에 대한 수요가 증가함에 따라 시장에서 높은 수요를 보이고 있습니다. 일부 유당 불내증 환자는 가수분해 유청을 선택하기도 합니다.
노인 인구의 증가와 노인 인구의 높은 정형외과 질환 유병률도 시장 성장을 촉진할 것으로 예상됩니다. 세계보건기구(WHO)가 발표한 보고서에 따르면, 2030년까지 6명 중 1명이 60세 이상이 될 것이며, 2020년에서 2050년 사이에 80세 이상 노인 인구가 3배 증가하여 4억 2,600만 명에 달할 것으로 추정됩니다. 노화에 따른 일반적인 건강 문제로는 허리 및 목 통증, 골관절염, 근육 및 뼈 손실 등이 있어 향후 몇 년 동안 유청 단백질 원료 제품에 대한 수요가 증가할 것으로 예상됩니다.
WHO에 따르면 근골격계 질환을 앓고 있는 인구는 약 17억 1,000만 명으로 추산되며, 그 중 요통이 가장 흔한 질환으로 유병률은 5억 6,800만 명에 달합니다. 근골격계 관련 문제는 지속적으로 증가하고 있습니다. 이러한 문제는 앞으로도 계속 증가할 것으로 예상되기 때문에 유청 단백질 원료 제품에 대한 수요는 계속 증가할 것으로 예상됩니다. 예를 들어, Eurail Ingredients and Nutrition은 단백질 함량이 80%인 새로운 유청 단백질 농축액 'Eurinutri WPC 80'을 출시했으며, Arla Foods는 새로운 유청 단백질 가수분해물 원료를 시장에 출시했습니다. 이 원료는 소화 및 흡수 장애 환자가 직면한 미각 문제를 극복하는 데 도움이 될 수 있습니다. Synergy Flavors는 유청 단백질 제품의 미각 성능을 최적화하는 데 도움이 되는 맛 솔루션인 4PROTEIN을 출시했습니다.
북미 유청 단백질 원료 시장은 큰 폭의 성장이 예상됩니다.
지역별로 유청 단백질 원료 시장은 북미, 남미, 유럽, 중동 및 아프리카, 아시아태평양으로 구분됩니다. 북미 시장은 캐나다, 미국과 같은 국가에서의 제품 출시 증가와 더불어 주요 기업의 존재로 인해 큰 점유율을 차지할 것으로 예상됩니다. 또한, 건강에 대한 관심 증가와 라이프스타일의 변화가 제품 수요를 증가시키는 요인으로 작용하고 있습니다. 다양한 맛의 제품들이 출시되고 있는 것도 이 지역 시장을 더욱 견인할 것으로 예상됩니다.
The whey protein ingredients market is evaluated at US$8.068 billion for the year 2022 growing at a CAGR of 8.5% reaching the market size of US$14.281 billion by the year 2029.
Whey protein is extracted from whey, which is the liquid part of the milk that separates during cheese production. The most widely used whey protein ingredients are alpha-lactalbumin, osteopenia, phospholipids & MFGM, and hydrolysates, among others. These ingredients help deliver protein and bioactive compounds to support the loss of muscles in the elderly population and the natural well-being of an individual. They are also helpful in controlling blood glucose levels, the health of bones and the brain, etc. The rising geriatric population across the globe is expected to drive the global whey protein ingredients market during the forecast period. Moreover, rising awareness about health products among consumers is expected to be the major growth driver for the overall market. The availability of flavored whey proteins in the market is expected to attract many consumers, which will have a positive impact on the overall market growth. The high demand for nutraceutical ingredients from the food processing sector provides an immense opportunity for the market players to launch new products in the market. The high disposable income of the growing population and increased demand for dairy products are anticipated to drive the demand for whey protein ingredients products.
The growing popularity of dairy-based products coupled with concern for health and wellness to maintain protein intake is creating more demand for whey protein ingredients. Hydrolyzed whey protein is in high demand in the market due to the increased demand for lactose-free dairy products. Some people have lactose intolerance; they opt for hydrolyzed whey as it is the best fit for lactose intolerant patients.
A rise in the geriatric population and a high prevalence of orthopedic disorders in the old-age population is also expected to propel the market growth. According to the report published by the World Health Organization, by the year 2030, 1 in 6 people will be aged 60 years or over. The number of people aged 80 years or above is expected to increase thrice between 2020 and 2050 and is estimated to reach 426 million. Common health problems associated with aging are back and neck pain, osteoarthritis, and loss of muscle and bone mass, which are expected to increase the demand for Whey protein ingredients products in the coming years.
According to WHO, the number of people suffering from musculoskeletal disorders is estimated to be around 1.71 billion, out of which low back pain is the most common problem, with a prevalence of 568 million people. The problems associated with musculoskeletal bones have been increasing. They are projected to continue to increase in the future, due to which there will be a high demand for whey protein ingredients products. For instance, Eurail Ingredients and Nutrition announced the launch of its new whey protein concentrate ingredient, "EuriNutri WPC 80," which has 80% protein content. Arla Foods has launched a new whey protein hydrolysate ingredient in the market, which helps overcome the taste challenges patients face with maldigestion and malabsorption difficulties. Synergy Flavors has launched 4PROTEIN, which is a flavor solution useful in optimizing the taste performance of whey protein products.
The North American whey protein ingredients market is anticipated to grow significantly.
By geography, the whey protein ingredients market is segmented as North America, South America, Europe, the Middle East, Africa, and the Asia Pacific. The North American market is expected to hold a significant share of the market owing to the presence of major players coupled with the growing number of product launches in countries like Canada and the United States. In addition, a growing health-conscious population coupled with changing lifestyles are the factors boosting the demand for the product. The rising availability of a variety of flavors is further expected to drive the market in the region.